sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Nostalgista...

Luulin, että tänään olisi Vaniljaisen kaksivuotis synttäripäivä ja ajattelin tehdä pienen synttäripostauksen, mutta hups, synttäri olikin jo 4 päivää sitten, kuten blogihistoria todistaa.. ;)
Nostalgisissa tunnelmissa kävin kuitenkin lueskelemassa muutamia ihkaekoja postauksiani tuolta kahden vuoden takaa... Ja voi hurja, miten meidän koti onkaan muuttunut kahdessa vuodessa!

Tänään täällä tehtiin ja herkuteltiin lettuja Peipposen pyynnöstä :) Lisää meidän lettusunnuntaista voit lueskella (ja katsella) TÄÄLTÄ.


Ja käykäähän samalla osallistumassa Little Dreamsin arvontaan TÄÄLLÄ, joka on siis "blogiurani" ja samalla Vaniljaisen 2-vuotis arvonta :) Muutenkin tietenkin iloitsen kaikista käynneistä ja viesteistä blogeihini!

Nyt toivottelen mukavia tammikuun viimeisiä päiviä kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa

Ps. Laittelen tänne taas lähiaikoina myyntiin Peipposen pieneksi jäänyttä vaatetta, kenkää jne. Ehkäpä jotain itseltänikin, ainakin yksi Creamin kerran pidetty mekko kaipaa uutta kotia... Joten pysykääs kuulolla täälläkin ;)

perjantai 18. tammikuuta 2013

Arvonta!

Heippa tännekin taas piiiitkästä aikaa!  TÄSTÄ klikkaamalla pääset kaksikieliseen blogiini, jossa juuri pörähti Vaniljaisen ja mun blogiurani 2-vuotis synttäriarvonta käyntiin! Iloitsen, jos piipahdat käymään, osallistut arvontaan ja tietty, jos jäät seurailemaan mun, Peipposen ym. juttuja tuonne uudemman blogin puolelle :) Onnea arvontaan!

Terkuin Liisa