lauantai 2. huhtikuuta 2011

Tunnustus

Sain muutama päivä sitten Mialta Willa Oliviasta tunnustuksen ja lupasin jakaa sen eteenpäin toisella kertaa. Tämä ois nyt sitten se toinen kerta :)

Voi että oli vaikea valita niin monen ihanan, monipuolisen, vaihtelevan blogin joukosta vain muutama... Kaikkihan sen olisi ansainnut! Entistä vaikeamman valinnan päätöksestä teki se, että NIIN monella se on jo entuudestaan, joillain jo useammankin kerran... Lopulta päädyin näihin kolmeen blogiin :)

Eli olkaas hyvät Satu, Aseman laidalla -blogista, Zoe H. Carta Zoe -blogista sekä Outi Hyypiön elämää -blogista!!!
Jään odottelemaan paljastuksianne ;)

Mukavaa lauantaipäivää kaikille! Meillä siivoillaan vähän ensin ja sitten lähdemme Peipposen kanssa Omalaan, siis anoppini luo viettämään päivää, kuten melkein joka lauantai teemme :) Mies tuli juuri yövuorosta ja paineli pehkuihin... Päivästä näyttäisi tulevan iiihaaanaaa! Sininen taivas ja asteita luvattu 23! Eilen oli jo 19...mutta eilen oli pilvistä, joten ei tuntunut niin lämpimältä.

Aurinkoterkut kaikille siis!

Liisa

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa lupaavalta, sekä sää että teidän lauantain vietto :) Täällä ollaan kans plussan puolella ja lumet saa kyytiä. Mukavaa päivää teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis tunnustuksesta Liisa!!! Ihanaa, että teillä lämpimät päivät seuraavat toisiaan. Halauksia ja mukavaa lauantain jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. Nauttikaa ihanista lämpimistä keleistä..täällä niitä ei vielä ole.

  Ja iso kiitos tunnustuksesta...!!!!

  VastaaPoista