torstai 9. kesäkuuta 2011

Jännä ilta!

Mulla särkee jalkoja (kasvukipuja, sanoi äiti aina, kun olin lapsi :)) ja olen tosi väsy, sillä herätys kävi tänä aamuna neljältä ja töissä vierähti kymmenisen tuntia... Mutta pakko jaksaa valvoa ja jännittää, nimittäin Germany's Next Top Model -finaalia!!! Huomenna saatan kirota itseni jonnekin aika alas, kun herätyskello (lue: puhelimen herätys..) pirahtaa kello kolmelta... Mutta onneksi huomenna on lyhyt päivä töissä, pääsen jo vähän puolen päivän jälkeen kotiin :)

Ennen kun finaali jatkuu ja hyökkään jätskiannokseni kimppuun, laitan kuitenkin pari kuvaa Peipposen pesästä :)

Polkadotin Hannilta ostamani ihana lippunauha :)



Suloiset uudet posliininupit koristavat nyt vaatekaapin ovia :)

Peipposesta puheenollen, tyttö voi jo paremmin, ei yski enää juurikaan ja muutenkin tuntuu ihan suht terveeltä :)

Kiitos muuten vielä ihanista kommenteistanne edelliseen pusupostaukseen ;) Kyllä niitä viestejänne vaan on aina niiiiin ihana lukea, kiitos! Ja tervetuloa uudet lukijatkin! Toivottavasti viihdytte matkassa :)

Ihanaa torstai-iltaa kaikille!

Terkuin Liisa

11 kommenttia:

  1. Voi onpa Peipposen kamari niin tunnelmallinen...! Mäkin olen päättänyt monet kerrat, että tekisin postauksen lastenhuoneesta, mutta kun ne riemunkirjavat lelut on silmänräpäyksessä niin hujan hajan ettei järkeviä kuvia millään saa otettua... ;( Ehkäpä se siisteysgeeni tulee esiin myöhemmin...?

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että olette päässeet pöpöistä ja punkeista eroon! Peipposella on niin soma huone. Tuo kattoikkuna tuo ihan omaa tunnelmaa.

    VastaaPoista
  3. Ai kauhia kuinka monta uutta postausta oli sinultakin tullut - hieman on jäänyt vajaalle viime päivinä toisten blogeihin kurkkailu... Ihana pussauskuva tuolla edellisessä :)
    Tuo lippusiima on kyllä todella söpönen, sopii kivasti Peipposen huoneeseen!

    VastaaPoista
  4. Lippusiimaa minäkin tulin kehuskelemaan ☺
    Just se sellainen "jokin" pienen prinsessan huoneeseen!!

    Mukavaa loppuviikkoa!!

    VastaaPoista
  5. Ihana lippunauha! Mulla on jo pitkään ollut tarkoitus tuollainen itsekin väsätä, mutta taitais saada hienomman ostamalla :)

    VastaaPoista
  6. Pirtsakka lippunauha ja ihanan näköinen huone Peipposella on! :)

    Lämmintä perjantain jatkoa! :)

    VastaaPoista
  7. Jostain ihmeen syystä päivityksesi ei vieläkään tule listalleni :( Aloin taas miettimään, että mihin olet kadonnut...

    Edelleen voisin ottaa tuon Peipposen sohvan meille ;) Se vaan on niin ihana!! Tuo viisi rmuuten sopii tuonne tosi kivasti!
    Onpa hyvä, että Peipponen voi jo paremmin:) Se on niin kurjaa, kun lapset sairastelee.

    Voi kamala mihin aikaa sun työt alkaa. Onko Saksassa normaalistikkin noin pitkät työpäivät, vai onko sinulla vain? Suomessahan ns normaali on 40 viikkotuntia.

    VastaaPoista
  8. Heippa kaikille ja kiitos viesteistänne :) Vihdoin ehdin tänne kommentoimaan, olen kyllä kaikki viestit lukenut kertaalleen jo aiemmin.

    Bean emäntä: Olisi ihana nähdä postaus teidän pikku neidin huoneesta :) Siivousgeeni tulee esiin varmasti joskus myöhemmin, hih ;)

    Kiitos Hanni, mäkin tykkään tosta ikkunasta, mutta verhojen (lue: huoneen pimennyksen) kannalta se on vähän hankala..

    Kiva, kun poikkesit Tiina :) Mulla kans ollut työputki, niin en ole ehtinyt blogeja lueskelemaan minäkään.. Tänä iltana, kun typy nukkuu ja mies on töissä, pidän blogimaratonin ;)

    Kiitos Pepi :)

    Sama täällä Marika...onneksi on olemassa Hanneja ym. jotka osaavat tuon ompelun taidon paremmin ;)

    Kiitos Enna!

    Mia, mikähän siinä listassa nyt tökkii, kyllä minä nyt olen luullakseni näkynyt muiden listoilla ihan oikein..kummallista :(
    Mäkin tykkään kovasti tosta sohvasta, sopii hirmu hyvin pienen tytön huoneeseen, joskin muuallekin, esim. eteisessä se on meillä ollut joskus..
    Kyllä Saksassakin normaalisti tehdään 40h viikkoa, mä vaan satun olemaan alalla, jossa säännöllisiä työaikoja ei tunneta ;) Joskun on 4h työpäivä, joskus 11h.. Työt alkaa joskus aamuviideltä, joskus vasta iltapäivällä tai jopa illalla..ja kaikkea siltä väliltä.. Säännöllistä on siis vaan epäsäännöllisyys ;D Mähän teen 50%, eli yleensä vain 2-3 päivää töitä, sitten taas muutama päivä vapaata, joskus jopa pari viikkoa, kuten nyt kuun vaihteessa sattui kivasti ylimääräinen "loma" :)

    ps. mun top models finalistisuosikki voitti tittelin :)

    VastaaPoista
  9. Onpas soma tuo lippunauha, ja soma on Peipposen huonekin :)

    Kiva, että siellä ollaan jo tervehdytty, ja tsemppiä vähien yöunien kanssa ;)

    VastaaPoista
  10. Ihana lippunauha ja ihana Peipposen huone. Huoneessa on niin kiva kattoikkunakin.
    Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  11. IidaEmilia, kiitos, selvisin kuin selvisinkin aamuvuoroistani, tänään, ekana vapaapäivänä Peipponen antoi nukkua ruhtinaallisesti kuuteen, heh ;D

    Kiitos Susanne, kattoikkuna on vaan hankala verhojen takia, nyt siinä on entisiltä asukkailta jäänyt ruma oranssi auringonsuojarullaverho, meillä tarkoitus vaihtaa se pimentävään rullikseen...ne täyspimentävät vaan on aika pirun dyyriitä noihin kattoikkunoihin...

    Ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin!

    VastaaPoista