sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Lomasuunnitelmia ja rautakoreja

Ensimmäinen kolmesta vapaasta jo takana päin... Sää sentään parani vapaideni kunniaksi kuin tilauksesta :)
Lähestulkoon kateellisena ;) olenkin täällä lueskellut hellepostauksia Suomesta, meillä oli muutaman päivän ajan melko syksyinen sää... Tänään ei nyt ehkä vielä päästy meillä hellelukemiin, mutta sentään aurinkokin näyttäytyi taas ja t-paidalla tarkeni oikein hyvin. Ei silti, kyllä minä olen ollut iloinen suomalaisten hellesään puolesta!

Tänään pyörähdimme aamupäivällä koko perheen voimin syömässä ja vähän oleilemassa anoppilassa, iltapäivällä Peipponen otti kotona kunnon unoset, jonka jälkeen lähdimmekin melko pian ulkoilemaan tyttöjen (minä, Peipponen ja Abu, siis Usva-neiti) kesken. Miehelläni on tänään vielä iltavuoro. Illansuussa sain imuroitua koko huushollin, huomenna jatkan heti aamutuimaan siivousta. Ainiin, ja sain minä tänä aamuna vihdoin taas silitettyäkin! Oli vuori kasvanut taas melkoiseksi...

Eilen ja tänään olen ollut kovasti lomatunnelmissa. Olen miettinyt lomagarderoobia, kokeillut vanhoja ranta- ym. mekkoja, eri asukokonaisuuksia jne. Tänään aamulla tein H&M:ltä pienen lisätilauksen, en itselleni, vaan Peipposelle sekä miehelleni :) No, oli siellä yksi mekko mullekin joukossa, hih.. Lomamatkamme lähestyy, huomasin tänään suureksi ilokseni, että lähtöön on enää reilut kolme viikkoa aikaa, juhuu! Miehenikin on tehnyt järjestelyitä, varannut meille välilaskupaikkaan hotellin yhdeksi yöksi, jonka siellä vietämme, varannut lomakohteeseen lentokenttäkuljetukset yms. Minä teen mielessäni jo listoja, mitä pitää muistaa hankkia ja hoitaa ennen reissua, mitä pitää muistaa ottaa mukaan... Kohta pitää alkaa kirjoittaa noita listoja ihan paperille asti... Näin täpinöissäni lomasta en ole ollut sitten häämatkamme!

Noh, ei mun nyt pitänyt teille vuodattaa matkasuunnitelmistamme, vaan laittaa pari kuvaa keittiöstä... Nimittäin sinne päätyi aika monta niistä mun uusista rautakoreista... Keittiön naulakkoon pääsi yksi niistä keltaisista, siinä on nyt niitä ostamiani nuppeja. Viereen roikkumaan toinen kori, tuohonhan voi kivasti kattaa pöytään vaikka aamiaismunat :)



Seinälle laitoin roikkumaan pikkunauloilla toiset kaksi keltaista, toiseen koriin valkosipuleita, toiseen sipuleita... Kuvaushetkellä oli sipulit vähissä, hih.. Eipähän tuohon muutenkaan montaa sipulia mahdu, kunhan näön vuoksi ;)


Hankkimani pieni sinkkivati pääsi hedelmäkoriksi. Pitäisi hommata vielä liitu jostain, niin saisi kirjoitettua tuohon jotain..


Jotkut on ehkä huomanneetkin, että mulla on tapahtunut tuossa otsikon paikalla pientä liikehdintää viime päivinä... Olen yrittänyt vähän muuttaa kuvaa jne. mutta se ei ole oikein onnistunut haluamallani tavalla. Alunperin haluamani kuva ei suostunut näkymään isona, sitten jouduin laittamaan otsikon kuvan päälle, mikä ei kuulunut suunnitelmiini... Välillä ei ollut kuvaa lainkaan.. Nyt vaihdoin sen takia taas kuvaa ja olen toistaiseksi tähän kokonaisuuteen tyytyväinen. En ota tavakseni vaihtaa tunnarikuvaa kahden päivän välein ;)

Täällä Saksassa on huomenna vielä pyhä, ja huomenna miehellänikin on vapaapäivä, samoin tiistaina, eli luvassa pari päivää perheen laatuaikaa ;) Tänä iltana nautin vielä yksinolosta ja aion lähteä nyt hetikohta blogikierrokselle, onkin taas jäänyt etenkin kommentoinnut tosi vähiin...pahoittelen! En ole kuitenkaan ketään teistä ole unhoon jättänyt ;) Siispä adios amigas, hasta luego! (lomatunnelmissa, heh ;DD)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, nauttikaa auringosta!

Terkuin Liisa

14 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia taasen :)
    Mukavia vapaapäivienjatkoa sinulle !
    Tänään täällä suomessa sataa ja on viileetä, mut toivottavasti lämpö ja aurinko palaavat pian ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo yläkuva! Ihastelin sitä heti aluksi ;D

    Minäkin kuulin saksalaisilta asiakkailta, että teillä on ollut siellä viileää. He olivat olleet yllättyneitä, kun Suomessa oli tuollainen helle heidän lomaviikollaan. Oli kuulemma aivan jotain toista, mitä olivat tulleet hakemaan ;D Vähän liian kuuma oli sää suunniteltuun vaeltamiseen *hih*

    Sää viilenee kyllä tällä viikolla, mikä on tervetullutta paahdeviikon jälkeen.

    Ihania lomatunnelman jatkoja, Liisa!

    VastaaPoista
  3. Ei haittaa, vaik vaihatisitkin päivittäin, kivoja kuvia! Oikein mukavaa lomaa!! :)

    VastaaPoista
  4. Heh...eihän se haittaa ensinkään, että hehkutat lomaasi, sehän on ihanaa...
    Juu, meillä täällä on ollut oikein varsinaiset helteet, johin minä ainakin olen jo ihan kyllästynyt, kun on saanut olla koko ajan letkun varressa, joka paikka on niin kuivaa, että tulen kanssa on syytä olla varovainen, saisi sataa, vaan pihtailee näköjään. Minä ihan hulluna kuvailen eilen pionien kukintaa ja kun omat kukat ei riittänyt menin vielä naapuriinkin kuvaamana...aahhh..että ne on ihania, mutta ei ne hetkessä kasva nekään, minunkin pionipenkki on ainakin kymmenen vuotta vanha.

    Mukavaa viikon jatkoa sinulle Liisa ja aurinkoa päiviisi.

    VastaaPoista
  5. Voih, minä olen vähän kahden vaiheilla, että onko Suomen loma sittenkään niin kiva. Kreikka tai Italia ois paljon kivempi. Suomessa on kiva käydä, mutta ei se mitään lomailua ole, kun sukulaisia ja puolituttuja on jonoksi asti... Kivahan tuttuja on nähdä, mutta kun kolme viikkoa näkee vain ihmisiä, niin sitten tarvitsi lomaa. Vaan ku se on se meidän loma! Tosi harmillista, että ihmiset ei tajua, että pitäis itelläkin saada latailla akkuja tulevaa syksyä ja talvea varten.

    Että iloitse vain täysillä teidän lomasta! Kyllähän siitä pitää saada nauttia täysillä! :)

    Minusta tosi ihana, kun on ollut vähän viileämmät ilmat. Eilen oli täällä 21 lämmintä ja mulle just sopiva :)

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Huomasin heti, että bannerissa on uusi kuva. Aivan ihana, mutta mikä se on?? Haluaisin itsekkin tuollaisen keittiön, missä on "kaikkea kivaa", mutta nyt siitä tulee kuitenkin erilainen;)

    Huomasin myös, että olemme lomalla samaan aikaan;) Lähdemme Eveliinan juhlien jälkeen, johon olikin vajaa 4 viikkoa, eikä 5, niinkuin olin laskenut... KÄÄK! Lomasuunnitelmia ei ole tehny, vaatteita ei ole mietitty. Kaikki pyörii juhlien ympärillä, ja sen, että ehdimmekö...
    Toisaalta minun lomakuume tulee yleensä edellispäivänä ;)
    Nauttikaa perhepäivistä, ja toivotaan, että säät alkavat sielläkin lämmetä!! Täällä ne viileni, mutta toisaalta aivan hyvä välillä.

    Kiitos ihanasta viestistä!! Vastailinkin jo sinulle:D

    VastaaPoista
  7. Heipsan kaikille!

    Meillä on taas koko aamun satanut :( Toisaalta ei haittaa, sillä mullahan oli siivousaamu ;) Nyt näyttäis kirkastuvan, joten ehkäpä saadaankin vielä kaunis iltapäivä. Ehdottelin miehelle Ikean reissua sadepäivän ratoksi, kunnes tajusin, että on pyhäpäivä :( Noh, rahapussin kannalta oikein hyvä juttu..

    Kiitos Riita, toivotaan, ettei ne helteet nyt ihan tuossa olleet ;)

    Kiitos Satu! Voin kuvitella, että helteet oli vähän liikaa vaellukselle...ei muuta kuin järven rannalle ja tarpeeksi kylmää juotavaa termosboxiin ;)

    Maanvaiva, kiitos :)

    Tuija, eikös oiskin aika täydellistä, jos koko päivän olisi aina ihanan lämmin ja aurinkoinen sää ja illalla/ yöllä tulisi vettä taivaan täydeltä. Kukat ja nurmikko saisivat vettä ja ilma olisi aamulla taas ihanan raikas.. Näin olisikin varmaan täydellisessä maailmassa ;)

    Maria, I so feel you! Ihana kuulla, että sulla on samanlaiset tunteet kuin mulla. Aina yksi iso stressi ja päänvaiva jo ennen "lomaa" (Suomeen siis) ja sitten siellä juostaan paikasta toiseen ihmisiä tapaamassa, Loman jälkeen sitä vasta loman tarpeessa ollaankin! Ja sitten toisaalta tulee huono omatunto, kun ei ehdi ja jaksa kaikkea... Välillä tekis mieli lyödä hanskat tiskiin ja sanoa, ettei tulla ollenkaan! Mutta toisaalta sitä haluaa nähdä ihania ystäviä ja omaa perhettä...

    Mia, tuo bannerin kuvassa oleva vempain on vanha seinäkellon heiluri :)
    Mihis te olette suunnitelleet lähteä lomalla? Vai onko sitä vielä päätetty..? Juhlat tulevat menemään hienosti, saatte varmasti kaiken tarpeellisen valmiiksi aj jos ette saa, niin sitten niillä mennään, kyllä kaikki sen ymmärtävät! Mutta ymmärrän kyllä "paniikkisi"..itse olen ihan samanlainen, haluan kaiken olevan "täydellistä" tuollaisina päivinä..

    Mukavaa maanantain jatkoa kaikille!

    VastaaPoista
  8. Ihana kuva, piti sitä het ensin ihailla! Ei haittaa yhtään vaikka vaihtelet nuin kauniita kuvia päivittäin! ;)
    Kivasti oot laittanut korit paikoilleen. Mäkin täällä jo vähän alkanut tilpehöörejä suunnittelemaan köökkiin ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Senni! Ja ihanaa, kun pääset ihan pian laittelemaan uutta keittiötänne, siis sisustelemaan :) Mekin tänään vasta taas mieheni kanssa puhuttiin tulevasta keittiötuunauksesta...menee kyllä meillä varmaan loppuvuoteen, ellei jopa ensi vuoden puolelle. On tässä tänä vuonna vielä kaikenlaista muuta rahanreikää...

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana tuo yläkuva! :) Ja samoin nuo koreista olevat asettelut! :)

    VastaaPoista
  11. No,arvaan jotta Etelä Amerikkaan olette menossa,vai?No,joka tapauksessa mukavaa reissu valmisteluja sinne ja lomamatka on parasta mitä kesään voi kuulua:)
    Kauniita koreja:))
    Mukavaa viikon jatkoa:)

    VastaaPoista
  12. Kiitos Enna!

    Pitsienkeli, sinne päin, tarkalleen ottaen Väli-Amerikkaan, eli Mexicoon :) Lennämme Atlantan kautta kylläkin, siellä vietämme yhden yön mennessä.
    Kiitos, odotamme kyllä mieheni kanssa tuota matkaa kuin lapset jouluaattoa! Peipponen ei taida vielä ymmärtää, mitä tuleman pitää ;)

    Mukavaa viikonjatkoa teillekin!

    VastaaPoista
  13. Ihana kuva bannerissa!
    Pitkälle olette matkalla. Ihanaa lomaa, se on aina ihanaa:)

    VastaaPoista
  14. Heippa taas;)
    Eveliinan ja Essin toiveesta mennään Bulgariaan Sunnu Beachille. Ollaan siellä oltu ennenkin ja tyttöjä kinnostaa vain aurinko ja edulliset ostokset... ja niitähän siellä on!! Meitä kiinnostaa vain LEPO;)
    Nyt mukaan lähtee vain isot tytöt, pienet jäävät vanhemieni luokse. Alex ei saa lentolupaa sairauden vuoksi ja viime vuotinen jo varattu loma peruuntui juuri tuon samaisen syyn vuoksi:(

    VastaaPoista