lauantai 4. kesäkuuta 2011

Pitäisi pitäisi...

Oma koti kullan kallis :)
Eilen kotiuduimme Peipposen kanssa Suomesta. Mulla tuli kotona ihan älytön onnen tunne kotona olosta! Kiertelin täällä huoneesta toiseen hulluhkosti hymyillen ja hoin miehelleni, että onpa ihanaa olla kotona. Avasin laukut tapani mukaan eteisessä ja aloin kaivaa tärkeimpiä tavaroita esille. Ja niitähän riitti! Rautakoria jos jonkinmoista, sinkkiastiaa, posliininuppeja, Peipposen uusia juttuja, jotka nekin heti pääsivät paikoilleen, Pupu sänkyyn unikaveriksi, lippunauhakin ripustettiin samantien, neuletakki pääsi uuteen söpöön henkariin roikkumaan esille... Niiden rautakorien ym. uusista olinpaikoista lupaan postata kuvien kera ihan lähipäivinä :)

Kotimme on tällä hetkellä melkoisen kaaoksen vallassa. Pitäisi tehdä kunnon siivous. Mies oli kyllä imuroinut pari kertaa poissaollessamme ja vissiin pesaissut pesutiloissa lavuaaritkin, mutta mutta... Itsellä vaan on tunne, että pitäisi pyyhkiä pölyt, jynssätä ne lavuaarit pöntöistä puhumattakaan, pestä lattiat... Tällä hetkellä on tavaraa ihan liikaa siellä sun täällä. Siis tavaraa, joka ei kuulu sinne sun tänne!
Nooh, jospa huomenna... Mutta kun aurinko paistaa, niin mulle tulee huono omatunto sisällä olosta (joo, tästä on puhuttu ennenkin..) ja sen lisäksi tunne, että väli hällä, nyt on kesä ja mulla on vielä monta päivää vapaata! Ja näitä tämän pienen hetken hällä väliä -tunteita vahvistaa tietoisuus siitä, että en minä tätä kaaosta kauaa pysty katsomaan. Ennen nukkumaanmenoa tänään, keräilen jo enimmät romppeet kasaan, oikeille paikoilleen... Siitä on hyvä jatkaa huomenaamuna kukonlaulun aikaan, kun Peipponen vaatii nousemaan sängystä ;)
Lisättäköön tähän saumaan, että mies on yövuorossa...tulee vasta aamukasiksi kotiin.
Mulla on myös viime päivinä jäänyt teidän ihanien blogejen lueskelu niin olemattomiin, että tänään Peipposen nukahdettua ampaisin koneen äärelle ja aloin kahlata läpi blogilistaani, ahmien kauniita kuvianne ja kuulumisianne :) Siinä vierähti kaksi tuntia, kun vähennetään aika, jolloin kävin tekemässä iltapalaa ;)
Lupasin niitä lomakuvia, joten tässä tulee muutama... (Kuvat otettu meidän vanhalla pikkudigikameralla, mulla ei ollut järkkäriä mukana Suomessa lainkaan.)

Peipponen nuuskuttaa kukkasia :)



Minä ystäväni polttaritunnelmissa :)
(Tämä kuva olkoon muisto noille rakkaille aurinkolaseilleni, jotka pari päivää myöhemmin jätin auton katolle, josta ne ovat lentäneet jonkun onnellisen käsiin...elleivät sitten makaa jossain katuojassa...Sanoisinko, että ketuttaa!!!)


Siskoni luona Porvoossa. Serkkutyttö Peipposen rakastavassa syleilyssä...


Wanilla Rose -retkeltämme. Peipponen istuu äitini ostamalla jakkaralla :) 
(Wanilla Rosestakin tulossa lisää tuonnempana...)



Hiekkistelyä ja leikkipihailua...



Ihana kummityttöni :)


Peipponen ja kummityttöni isosisko keskittyneinä kakkujen tekoon...


Äitini Maxi-koira Peipposen halittavana :)


Kuvien ladatessa sain järkkäiltyä olkkarin inhimilliseen kuntoon. Loppuajan mutustelin Pandan lakuja...200g verran, joka ei sinänsä kuulosta paljolta, mutta voin kertoa sen olevan reilut 600kcal!!! Onneksi tehtiin tänään pitkä iltapäiväkävelyretki ;) Ja huomenna palaa loputkin kalorit kukkapenkin kimpussa...muistinko jo kertoa, että täällä on helle?! +29 oli tänään... 

Kiitos kaikista kommenteistanne viimeiseen postaukseeni ja tervetuloa uusi lukijakin! Toivottavasti viihdyt matkassa! Huomasin tänään, että 10 000 kävijän rajakin on ylitetty, aika vautsia! Ihanaa. että olette olemassa ja käytte kyläilemässä!

Aurinkoisin terveisin ja ihanaa sunnuntaita toivotellen,

Liisa

15 kommenttia:

  1. Ihania matkakuvia! Mullakin on huusholli ihan sekaisin kun lajittelen kirppiskamoja maanantaita varten. Olen kulkenut illan tietokoneen, kirppiskamojen lajittelun ja ompelukoneen välillä. Onneksi on vielä sunnuntaivapaata enne töihin menoa niin ehtii puuhailemaan. Täälläkin on nyt alkanut helle. Pari päivää jo hikoiltu ja vielä viikko luvattu lämpöä. Mulla on 14 työpäivää ennen kesäloman alkua ja sittenhän ne helteet vasta alkavatkin =D 5 viikkoa lomaa, minneköhän lähtis? ja mitä tekis?

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, on kuin jatkista lueskelis ☺

    Peikkpnen on kyllä tosi söpönen ♥

    Tulin vaan pistäytymään koneella jonka oli jo pistänyt "yöunille", joten ei enempiä höpinöitä ☺

    VastaaPoista
  3. Löytyipäs Hannin kautta kiva blogisi! :)
    Mukavan elämänmakuista menoa täällä!
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia. Itselläni on sama tunne, kun jostain palaa -IHANA OLLA KOTONA:)
    Tuntuu, että kaikki muut ovat saaneet nauttia ihanasta aurongosta ja lämmöstä. Täällä sellaisia ei ole kovin paljon nähty :( +29, tahtoo sen tänne!!!

    Ihanaia kuvia taas Peipposesta ja tuo serkusten rakkaus näkyy ihan kuvissakin :)

    600 kcal ja lakut.... Olisin valinnut myös lakut:) Kyllä ne saa nopeasti poltettua;)

    Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
  5. Kiva matkakertomus ja ihania kuvia. Peipponen on niin suloinen :)

    Mä ajattelin tänäänkin nauttia ihanasta ulkoilmasta ja arskasta :) Kyllä nää hommat täällä sisällä odottaa tekijäänsä, valitettavasti. Mukavaa hellepäivää teille!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja mukava postaus taas:) Meilläkin on ihan kauhea kaaos täällä tällä hetkellä ja voi että se sitten rasittaa. Mies lupasi eilen siivota, ehkä hän tänään sen toteuttaa?;) Minä keräilen vasta voimia, joten imurin varteen en vielä pysty tarttumaan. Toisaalta tosiaan, kun on kesä, niin päivät kuluu ulkosalla, eikä sisällä juuri mitään ehdi tehdä. Sitten kun tulee illan hiljaiset tunnit se sekasorto oikein hyppää silmille!:)

    Ihania kuvia Peipposesta ja serkustaan<3

    Jään innolla odottamaan Wanilla Rose postaustasi:) Mukavaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia.
    Meilläkin vallitsee täysi kaaos, mutta ihan vaan sen takia, että olen laiskotellut loman alkupäivät :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos viesteistänne!

    Hanni, munkin pitäisi päästä jonnekin kirpparille myymään... Rompetta kyllä riittäis, ennen Suomivisiittiä siivosin vaatekaappiani ja sieltäkin löytyi hyvää, itselle turhaa vaatetta isot pinot...Lisäksi Peipposen vaatetta, leluja jne. jne. Astioita, sisustusjuttuja... Kun tietäs täällä jonkun hyvän kirppiksen, missä kans menis kaupaks...
    helle jatkuu, mutta nyt piskoo vettä, äsken ukkostikin...Varmaan vaan joku kuuro kyllä.

    Kitos Pepi, kiva, jos jatkis on mieluinen ;)

    Ruusa, kiva, että löysit tiesi tänne ja jäit lukijaksi, kävinkin jo vastavierailemassa :)

    Kiitos Mia! Juu, kyllä lakut aina kalorien laskennan voittaa, heh ;D

    Kiitos Virpi! Sinne vaan pihalle, niin kauan, kun arskaa piisaa, siitä pitää voida nauttia!

    Heidi, kiitos! Toivottavasti sulla alkais voimat pikku hiljaa palautua, että pääsisit kesästäkin nauttimaan paremmin :) Mun on kyllä ihan pakko tänään vähän siivoilla. Mies saa olla Peipposen kanssa, että saan jotain tehtyä rauhassa. Nyt mies rassaa autoa pihalla ja Peipponen on päikkäreillä ;)
    Wanilla Roseen palaan tosiaan ihan lähipäivinä ;)

    Sirutuuli, kiitos! Ihanaa kuulla että muillakin on ollut laiskuutta ilmassa mikä kotitöihin tulee... Mutta hei, lomasta pitääkin voida nauttia!!! kyllä ne kotityöt odottaa ;)

    Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

    VastaaPoista
  9. Tervetuloa takaisin Saksaan! Voi kuinka valloittavia matkakuvia! :) Tulee ihan ikävä Suomea. Kohtahan me sinne jo pyyhälletään, enää vajaa pari viikkoa!!

    Mua alkaa tää kuumuus jo tökkiä... Oispa Suomessa vähän viileämpää :)

    Voi kuule, täälläkin herkuteltu niin, että maha paukkuu :/ Onneksi on tullu juostuakin, mutta kyllä pitää nyt herkuttelua rajoittaa. Suomessa tulee kuitenkin sitten taas syötyä enempi ku laki sallii.

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus, tätä oli mukava lukea.
    kyllähän se koti on se paikka missä ihmisen on paras olla, ikävähän sinne tulee <3

    Wanilla Rosesta postausta ootellaan täälläkin! ;)

    Ihania kuvia, elämä ilo välittyy niistä...

    VastaaPoista
  11. Ihana postaus!! Mie kun luulin että sulla jäi kamala ikävä Suomeen;) Eikö sulla ole ollenkaan siellä Suomikaipuuta? Olet jo niin pitkään ollut, että olet kotiutunut sinne perusteellisesti.

    Kivaa uutta viikkoa sulle.

    VastaaPoista
  12. Minunkin, aina kun tulen reissusta, on pakko saada heti ensimmäisenä kaikki kivat uudet jutut paikoille.
    :)
    Ja kyllä se on niin totta: "There's no place like home." :)

    VastaaPoista
  13. Mukavia lomakuvia,Peipponen on kyllä oikea suloisuus=D Naisille ällistyttävän tyypillistä takaraivossa tykyttävä ajatus tekemättömistä töistä,tuskin nuo ukkelit paljon lavuaareista ressaa,vaikka mistäs sitä koskaan tietää;)Aurinkoista ja rentouttavaa alkavaa viikkoa teille sinne Saksanmaalle!

    VastaaPoista
  14. Kaaos on täälläkin yo-juhlien jälkisiivousta..
    kivoja reissukuvia. Arjessa jaksaa taas paremmin, kun olet käynyt rakkaitasi tapaamassa <3

    VastaaPoista
  15. Heips!
    On se vaan kumma miten sinne kotiin on aina niin kiva palata,oli se sitten vaikka maailman toisella puolen..ja teillä tais olla aika menevä loma täällä Suomessa,niin kaipaahan niitä arkisia asioitakin pikkuhiljaa.Ja teitä varmaan kiskottiin joka suuntaan,kun kaikki halusivat tavata...
    Ihania kuvia Peipposesta...mutta kivointa oli nähdä sinun kuvasi,ja saada sinulle kasvot..olenkin monta kertaa miettinyt,miltä näytät...ja näytät oikein nätiltä,juuri niin kuin olin ajatellutkin!!
    Älä stressaa sen kodin kanssa..luulen,että yhdellä jos toisellakin on nyt kaikki vähän mullinmallin..mua ei ainakaan huvita tehdä täällä mitään.Eilen saatiin viimeiset 80 taimea maahan,ja se oli kyllä urakka!!
    En varmaan olisi siivonnut täällä pariin viikkoon noiden istutushommien takia,jos ei olisi ollut niitä kuvauksia...oli pakko siivota suurimmat tavarat paikoilleen,mutta nyt aion kyllä olla pari päivää ihan löysänä,tekemättä mitään...kyllä sitä ehtii koko loppuelämänsä siivota,se homma ei lopu koskaan...
    Ota vaan ihan iisisti siellä,ja nauti lomapäivistäsi.
    Toivottavasti nähdään,kun tuut taas visiitille!!!
    lämmöllä,halauksin,Marika

    VastaaPoista