maanantai 20. kesäkuuta 2011

Shake it, baby!

Tänään oli aikasta kökkö päivä, jotten sanoisi.
Meillä oli Känkkäränkkä kylässä jokseenkin koko päivän. Mullahan oli monen päivän työputki, yövuoroineen päivineen, Peipponen joutui nukkumaankin välistä "oman" luona, kun olimme miehen kanssa molemmat yötöissä. Eilen tyttö oli tosi hyvällä tuulella, iloitsi kovasti, että äiti oli taas kotona, halailtiin ja hellittiin paljon. Tänään kai sitten oli se "purkauspäivä"...sain tuntea nahoissani, että pieni ihminen ei tykännyt äidin olevan niin monta päivää putkeen töissä, vaikka isoäidin luona kivaa onkin...

Pieniä hyviäkin hetkiä onneksi mahtui joukkoon, kuten aamuinen pirtelötuokio. Yhdessä valmistimme milk shake't tytön kanssa (hän seisoi tuolilla keittiön työtason ääressä ja teki kaikkea muuta oheistoimintaa ;)) luonnonjugurtista, tilkasta maitoa, banaanista ja tuoreista mansikoista. Nam! 


Laihduttajille vinkiksi, että tällä herkulla on kaloreita vain n. 200. Käytin sen tekemiseen 1,5dl vähärasvaista (1,5% rasvaa) luonnonjugurttia, tilkkasen maitoa, yhden banaanin ja mansikoita. Tästä annoksesta riitti itselleni iso lasillinen ja Peipposelle ehkä n. desin verran juotavaksi.




Nuo pienet kätöset ovat niin suloiset :)


Ja lopuksi piti vähän kokeilla, josko sitä voisi syödä sorminkin...hierottiin sitten käsiä yhteen, ja pöytään... ja paitaan... Siinä vaiheessa puhalsin pelin poikki ;)


Viime aikoina on ollut vähemmän sisustuspostauksia... Kiitos kaikille, jotka ovat siitä huolimatta pysyneet matkassa mukana :) 
Tiiättekö tunteen, kun tuntuu, että kaikki kohillaan, siis kotona. Tekis mieli sisustaa, muttei ole mitään sisustettavaa, on jokseenkin tyytyväinen olo kaikkeen...?! Tai sitten ei vaan edes huvita. Noh, mulla OLI sellainen hetki. Nyt se on ohi. Eikä se kyllä tälläkään kertaa kauaa kestänyt ;) 
Viime päivinä on katse taas harhaillut huoneessa jos toisessakin... Hirveästi on taas mielessä juttuja, joita tekis mieli tehdä, tuunata, muuttaa... En vaan oikein tiedä, mistä aloittaa. En kylläkään edes oikein muista, millon mulla olisi ollut viimeksi vapaa-aikaa, jolloin olisin ehtinyt ihan rauhassa jotain tuunata kotona. Aina on ollut jotain...ei tietenkään pelkkiä velvotteita, vaan mukaviakin juttuja, mutta kuitenkin jotain menoa tai tekemistä. No, nyt mulla on vielä neljä päivää vapaata edessä, koti on siivottu, ohjelmaakaan ei juuri ole. Ainoastaan huomenna tulee ystävä lapsensa kanssa kahvittelemaan iltapäivällä, eli seuraa sekä mulle että Peipposelle :) Mies on töissä, autoakaan mulla ei ole miehen työpäivän aikana käytössä, sillä meidän kakkosauto on rikki ja päätimme korjauttaa sen vasta loman jälkeen. Eli kotosalla pysytään, minä aion sisustaa ja tuunailla! Suuria muutoksia ei kuitenkaan ole tiedossa, sillä rahapussi on melkoisen tiukasti supussa nyt ennen lomaa... Perjantaina mennään kuitenkin käymään vanhojen tavaroiden kaupoilla pitkästä aikaa :) Jospa sieltä jotain pientä kivaa löytyisi pikkurahalla...

Loppuun laitan vielä kuvan olkkarista sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Hih, kellään muulla ei varmaan enää ole vanhaa boximallista telkkaria ;) Me vaan on todettu, että niin vähän meillä loppujen lopuksi töllöä katsotaan, ja niin kauan, kun tuo pelittää, niin mitä sitä uutta ostamaan. Rumahan tuo on kuin mikä, mutta enpä mä vielä ole kaunista töllöä eläissäni nähnyt, oli sitten kuinka littana tai minkä värinen tahansa ;) Mieluummin säästetään nekin rahat johonkin muuhun, kuten vaikka Mexicon matkaan.... Edellisessä muutossa jouduimme muuten luopumaan tilan puutteen vuoksi ovellisesta tv-kaapista, kyllä harmitti, kun meni pillkahintaan ebayssä ja reilun vuoden päästä tuli uusi muutto, tähän kotiin, jonne kaappi olisi taas loistavasti sopinut. Mutta näillä mennään nyt toistaiseksi... Kateellisena (no en oikeasti..) haikailen muutamissa muissa blogeissa Ikean Markör-kaapin perään...valkoiseksi maalattuna tietenkin :) 


Tällä viikolla yritän taas paremmin jättää tassunmerkkejä omista vierailuistani blogeissanne (eilen ja tänään tein jo suuren kierroksen ja kirjoittelin viestejä, kyllä mieli ja silmä lepäsi :)) ja yritän myös paremmin vastailla taas teidän jättämiin viesteihin. Kaikki olen kyllä lukenut huolella ja ne ilahduttavat aina kovasti! 

Oikein ihanaa juhannusviikkoa kaikille ja kiitos vierailuistanne ja viesteistänne!

"Lokakuisin" terkuin Liisa (meillä on ihan syyssää, kylmää ja sateista jo ties kuinka monetta päivää..)

23 kommenttia:

  1. Suloiset nuo Peipposen sormet, vaikka vähän smootiessakin ☺

    Hyvähän se vaan on kun ei koko ajan tarvitse sisustaa, kauan se mullakin kesti, että sain mieleiseksi, nyt on vaan sellaista viimeistelyä -niinkuin se tuolinkin maalaus ☺
    Seuraavaksi vähän valokuvakehyksien kanssa hommailua -kunhan ehtii!

    Täytyyhän sitä välillä huokaista, ja ihan vaan olla ja nautiskellakin!
    Istahda sinäkin vaan Peipposen kanssa sohvalle ja nautiskele ihanasta pienestä prinsessasta ja kauniista kodista, ei siihen aina aikaa ole kuitenkaan ☺

    Mukavaa viikkoa -syyskeleistä huolimatta ☺

    VastaaPoista
  2. Pirtelöt on herkkuja,namskis=D Meidän neidille toi joulupukki toissa vuonna lasten "pirtelökoneen" ja se on ollut ahkerassa käytössä,äitikin on näistä itsetehdyistä herkkujuomista päässyt nauttimaan;)
    Ihanaa tuo lasten tapa osoittaa tunteensa,sieltä sen aidoimman palautteen saa,niin hyvässä kuin pahassakin;)Tutulta kuulostaa tuo sinun "sisustus kohillaan" hetkesi,se on tosiaan aikas ohikiitävä tunne,taitaa olla suorastaan elämäntapa tuo huushollin puljaaminen=D Mukavia vapaapäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  3. Tätäpäs oli kiva lukea - elämän iloja ja ....sitten sitä känkkäränkkää :) Siitähän ne päivät muodostuu. Herkulliselta näyttää pirtelö, ja mikä parasta - ne kalorit, ne kalorit....Túlee vaan turhan harvoin tehtyä, vaikka siinä saisi kaikki vanhat marjat yms. aina käytettyä hyödyllisesti. Tyylikäs on tällä hetkellä olkkarinne, ei siinä minustakaan ole mitään uudistettavaa. Minulle käy samoin, että "päätän", että nyt on hyvin ja siinä samassa olkkarin pöytä vaihtuu :) Tällä hetkellä sataa meilläkin.... kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Olkari näyttää kyllä oikein hyvältä, joten ei ihme jos olet ollut tyytyväinen! Tai no, sanotaan et on kyl pieni ihme et oot ollut tyytyväinen kun sisustuksesta puhutaan ;)

    Itsekin tekisi mieli puuhastella sisustuksen parissa, mutta juuri nyt siinä ei ole tässä asunnossa järkeä, niin tyydyn jatkossakin, tyynynpäällisiin ja pöytäliinoja on ostoslistalla myös :)

    Mukavaa vaikkakin syksyistä viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Eihän ne telkkarit ikinä nättejä ole, on ne millasia tahansa. Meillä mies on se, joka havittelee aina vaan isompaa ja isompaa. Nytkin haluaisi 50" telkkarin. Mitä järkeä siinä on, jos sitten täytyy tehdä seinään reikä ja mennä istumaan pihalle, että sitä voi katsoa :)

    Nautiskelehan sie nyt vapaista ja tee mitä huvittaa ja jos ei huvita, älä tee mitään!

    VastaaPoista
  6. Kaunis olohuone. Pienillä fiksauksilla saa aina vähän erinäköiseksi jos 'suuremmat linjat' miellyttää :) Otahan nyt ihan rennosti ja levon kannalta. Sateinen sääkin antaa siihen oivan mahdollisuuden ;) Meillä oli eilen kaunis sää koko päivän, mutta illalla sitten tulikin vettä ja oli ihan kohtuullisen kova ukonilma. Nytkin näyttää aika pilviseltä, joten taidan kaivella ompelukoneen esille :)

    Leppoisaa tiistaita teille!

    VastaaPoista
  7. Otahan nyt vaan rennosti, kun kerran muutama vapaakin on. Olohuone ainakin näyttää hyvältä ja varmasti myös muualla teidän huushollissa. Toki tiedän tunteen kun jotain tekisi mieli keksiä sisustuksen suhteen mutta nautihan tuosta harvinaisesta hetkestä jolloin muutoksen tarvetta ei ole! :)

    Peipponen on kyllä aina yhtä hellyyttävä, vaikea on sitä känkkäränkkää kuvitella...

    Itse odottelen pian alkavaa lomaa sairastellen, harmittaa olla pois töistä, mutta toisaalta ehkä parempi sairastaa nyt kuin loma-aikaan...

    Mukavaa viikkoa sinne koko porukalle!

    VastaaPoista
  8. Trevlig midsommar till dej ! Hoppas vädret blir varmare..
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  9. Kirjoituksestasi oikein huokuu se, että osaat nauttia elämän pienistä iloista! Mukavaa luettavaa.

    Aurinkoiset terveiset "naapurista"! Huomiseksi onkin luvattu niin kovaa tuulta, että taitaa tuntua siellä asti...

    VastaaPoista
  10. Nam, oli varmasti herkullista:)

    Tuo on tuttua minullekin, että välillä tulee vain tunne, ettei enää jaksa mitään sisustaa. Se ei kylläkään kauan kestä, sitten onkin taas kohta pakonomainen tarve sisustaa ja tuunailla:) Otahan nyt rennosti kuitenkin ja nauti vapaistasi, olet ne kyllä ansainnut!<3 Mukavaa loppuviikkoa!!

    VastaaPoista
  11. Pepi, hih, täällä kans juuri valokuvakehystuunilut meneillään ;) Eräs pikkuinen päikkäreillä...

    Kyllä, Kirsi, lapsen suusta kuulet totuuden ;) Ja kyllä, elämäntapa tuo taitaa olla kodin muunteleminen millon mitenkin , hih ;)

    Pakkasakka, kiitos ja mukava kuulla, että oli mukavaa luettavaa :) Hih, viimeksi tänä aamuna kysäisin mieheltä (ehkä noin sadannen kerran kaikenkaikkiaan..) että eikö me voitais ihan kokeilumielessä maalata se sohvapöytä...jälleen vastaus oli "ei". Noh, täytyyhän sillä olla periaatteita ;)

    Zoe: tyynynpäällisiä ei voi olla koskaan liikaa!!!

    Sirutuuli: hahah ;DDDDD miehet...

    Kiitos Virpi, näin on, siksi vaan paljon vaaleaa pintaa ja tekstiileillä saa muutettua ilmettä fiilisten ja vuodenaikojen mukaan..

    Skilla, älä ota missään nimessä huonoa omaatuntoa sairastaessasi "työaikana"... Nautit sitten lomastasi täysin rinnoin terveenä mieluummin :) Tänään Peipponen onkin taas oma iloinen ja suloinen itsensä, Känkkis meni yön aikana matkoihinsa, onneksi!

    Sanne, Tack, i dag är vädret varmare redan :)

    Kiitos Villa Haikara, olipas kiva kuulla :)
    Meillä tuulee tänään jo ajoittain aika kovasti, mutta onneksi melko lämpimästi! Pidetäänhän hatuista kiinni sitten ;D

    Kiitos Heidi :)

    Oikein mukavaa tiistain jatkoa teille kaikille ja kiitos ihanista viesteistänne!

    VastaaPoista
  12. Kaunis olohuone teillä, oikein kodikas ja tuo suloinen pikku prinsessa! Pirtelö on kyllä parasta, varsinkin kesähelteillä. Täälläkin on todella tuulinen sää, toivottavasti kelit paranee juhannukseksi :)

    VastaaPoista
  13. Peipponen on niin uskomattoman suloinen :)

    Tsemppiä tuunaus- ja sisustusprojektiin, kiva tehdä kun ei ole kiire mihinkään!

    VastaaPoista
  14. Peipponen ist eine ganz süße und wunderhübsche Maus!!! Zum knuddeln! Und dein Sofa gefällt mir sehr, richtig toll! wünsche Dir eine schöne Restwoche
    liebe Grüße
    Astrid

    VastaaPoista
  15. Ihana kuvasarja suloisesta Peipposesta!
    Minusta on tosi kiva lukea kaikenlaisia postauksiasi. Sekä sisustukseen että kaikkeen muuhunkin liittyvistä asioista. Se tavallinen arkikin on mukavaa luettavaa.
    Meillä on ollut hyvin vaihtelevaa keliä nyt. Sataa ja hetken päästä aurinko pilkahtaa ja sitten taas sataa.
    Kauniilta näyttää olkkarissanne!
    Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
  16. Namskis mitä herkkua! Kokeilepa laittaa vielä ananasmurskaa ja ruisleseitä niin kyllä on terveyspommi kohdillaan!

    Mukavaa juhannusviikkoa syksyisestä säästä huolimatta. Eipä ole täälläkään lämmöt olleet kohdillaan.

    VastaaPoista
  17. Kiitos Marika, kiva, kun löysit blogiini ja klikkasit itsesi lukijaksi, heti kävin vastavierailullakin :)

    Kiitos Merja :) Niin on!

    Danke Astrid, das wünsche ich Dir auch! Mit der Couch bin ich selber nicht mehr immer sicher...dann ist es schön von jemand anders zu hören, dass es vielleicht doch schön ist ;)

    Kiitos Susanne :) Tosi kiva kuulla, että tykkäät lueskella juttujani! Meillä oli muutama päivä sitten samanlaista vaihtelevaa...sitten taas pelkkää kylmää ja sateista...

    Hanni, ajattelinkin kokeilla ananaksen kanssa huomenna, ostin eilen kokonaisen ananaksen ja se on pikkuhiljaa syötävä pois!!!
    Juuri, kun pääsin "kehumasta", tänään oli helle! tuulista kylläkin, mutta lämmin tuuli ja välistä pari pilveäkin, mutta muuten tosi nättiä ja lämmin!!! Ja mikä parasta, ei vaihteeksi satanut kertaakaan koko päivänä!!!

    Ihanaa viikon jatkoa teillekin kaikille!

    VastaaPoista
  18. Samapa tuo mistä aiheesta kirjoittelet, mukava näitä on aina lukea!
    Suloinen Peipponen :)
    (kiva kun pääsen taas jättämään kommentteja - ja näköjään on onnistunut tänään ihan minne vaan!)

    VastaaPoista
  19. Heissan Liisa!
    Asiahan on niin,että sun postaukset on tosi kivoja...vaikka me ollaankin pitävinämme sisustusblogia,niin eihän se elämä pelkkää sisustamista ole,varsinkaan kun omistaa tuollaisen IHANAN pienen Peipposen...
    Mun mielestä teijän olkkarissa näyttää ihanan seesteiseltä...kun mulla on tuota tavaraa niin hirvittävästi,niin mulla on nyt menossa joku ihmeellinen kausi,että mietin koko ajan laittavani kaiken ylimääräisen kiertoon...mutta...sitten kun alan miettiä,että mitä,niin en raaskikkaan luopua kovalla vaivalla löytämistäni wanhoista aarteista...mulla on hirvee tarve tehä jotain muutoksia meillä,mutta kun vaan pää ei nyt toimi...toki jos saisin maalata mainitsemiani huone kaluja,niin hihkuisin onnesta..mutta kun ei on EI,niin antaa sitten olla...olis vaan niin kiva,kun kaikki olis oman näköistä.Nyt tuntuu ihan mummomaiselta ne vaatekaapit ja peilipiirongit ym.,kun ovat ruskeita...joten,kärsitään yhdessä miestemme oudoista päähän pinttymistä(ihan kuin meillä ei niitä sitten olisi monin verroin..heh)
    Lähdenpä tästä tekemään pienen postauksen...nauti sinä perheesi kanssa täysin rinnoin Juhannuksesta.Ota vaan iisisti,ehtiihän sitä sisustaa...
    Halauksin,Marika

    VastaaPoista
  20. Jess! Ostin tänään banskuja, mansikkoita ja maustamatonta jogurttia. Arvaa olenko heti menossa värkkämään samanlaista pirtelöä :P Oikein ihanaa juhannusta!!

    VastaaPoista
  21. Mulla on nyt sellainen outo tunne että kaikki on täällä kotona kohillaan. Johtuu varmaan rempasta, kun joutui järkytyksen keskellä elelemään niin nyt näyttää hyvältä. Normaalia tämä olotila ei nimittäin ole=)

    VastaaPoista
  22. Kiitos Tiina! Ja kiva, kun pääset taas kommentoimaan :)

    Kiitos Marika ihanasta viestistäsi :) Kiva, kun jaksat aina raapustella ;) hkä me vielä joskus nuo miehemme kesytetään ;))

    Maanvaiva! Huippua, nautinnollista pirtelöhetkeä!

    Hanne, nauti tuosta olosta niin kauan kuin sitä kestää!!! Ihanaa, kun joskus on tunne, että kaikki on niin kuin pitääkin...kunnes kaikki on taas muutettava, hih ;)

    Ihanaa Juhannusviikon jatkoa teillekin kaikille!

    VastaaPoista
  23. These contemporary fitness devices are worn about the waist, positioned
    correct about the abs and then applying what is identified as electronic muscle stimulation.



    Feel free to surf to my web site flex belt

    VastaaPoista