sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kodinhoitohuone ja muita sunnuntaitouhuja

Tänään oli ihanan syksyinen, sateinen ja kolea päivä! Juuri oikeanlainen päivä touhuta sisällä yhtä jos toistakin :) Toki kävimme kumppareihin ja sadevaatteisiin varustautuneina vähän ulkoilemassakin, sillä täytyyhän vähintään tuon koira-neidinkin päästä omaan hotelli helpotukseensa ;) Peipponen nautti vesilammikoissa läträämisestä ja piipahdimme me vielä illansuussa omalla leikkipaikallakin.

Tytön käytyä päikkäreille, aloin minä taas touhuta kodinhoitohuoneteeman parissa... Askartelin vanhan valokuvakehyksen taustavanerista "Laundry" -kyltin. Leikkasin vaneripalasta sopivan kokoisen, päällystin sen vanhalla sanomalehdellä ja hahmottelin siihen vapaalla kädellä tekstin, jonka sitten maalasin mustalla maalilla ihan pikkuruisella siveltimellä. Ei oo muuten meikäläisen hommaa...mulla alkaa samantien käsi täristä, kun pitäisi olla vakaana... Rautalankaa pidikkeeksi ja kyltti on valmis :) Voishan tuo parempikin olla, mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen. Taidan ostaa jotain askartelulakan tapasta, jolla tuon vielä yltäpäältä sivelöin, että voi sitten pölytkin pyyhkiä. Ja jos se vaikka vähän "sumentaisi" tuota mustaa tekstiäkin...






Takaseinässä oli entisten asukkaiden omistuisten hyllyköiden jälijiltä isoja ruuvinreikiä. Laitoin niihin paremman puutteessa posliiniset ovinupit koukkujen virkaa pitämään. Rautakoriin laittelin keittiöpyyhkeitä käyttövalmiuksiin ;)




Samaisesta vanhasta sanomalehdestä (lähes 100 vuoden takaa!) löytyi sattumalta teemaan sopiva vanha mainos :) Kehystin sen tauluksi pyykkitupamme seinälle.


Päiväunien jälkeen aloimme Peipposen kanssa ommella. Tyttö toimi loistavana apurina ja jaksoi melkein loppuun asti ;) Jossain vaiheessa alkoi kai kyllästyttää nuppineulavastaavan tehtävät ja neiti päätti lähteä "omiin hommiin". Antoi kuitenkin äipän tehdä työnsä loppuun ;) Ompelin nimittäin kodinhoitohuoneen vitriinikaappeihin verhot. Tuota Ikean kangasta sattui olemaan juuri oikea määrä kaapissa jäljellä ja, kun keittiönkin verhot on samaa kangasta, niin sopi oikein hyvin senkin puolesta.

Verhot on kiinnitetty tarranauhalla, jonka toinen pinta on ommeltu kankaaseen, ja toinen liimattu oveen.

Kodarimme sijaitsee siis keittiömme perällä. Se on n. 6 neliön suuruinen huone, jossa oli muuttaessamme vain peräseinän työtaso sekä sen yläpuolella seinässä hirveitä, notkollaan olevia hyllyjä. Me laitoimme sinne näitä entisen keittiömme yläkaappeja sen, minkä mahtui. Tässä asunnossa oli keittiö valmiina, joten myimme loput vanhaa keittiötämme muuton yhteydessä pois :(


Tarjoiluvaunu verhoineen oli entisessä kodissamme keittiössä. Myös pyykkikori on vanhaa kalustoa.



Olin varma, että mulla olisi ollut kuvia koneella pyykkihuoneesta ennen tätä mun "make overia", mutta en sitten löytänytkään yhtään ennen-kuvaa, sorry! Koittakaa kuvitella, miltä kaikki on näyttänyt...

Kuivausrummun viereisen "kolon" eteen laitoin verhon. Sen takana on tyhjien pullojen keräyspiste ;)
Puulatikon täydemmät pullot olivat ennen suuressa, rumassa muovilootassa lattialla ja tuo kaikki oli siis ihanasti näkösällä...



Myös pyykinpesuaineet olivat muovisessa säilytyslootassa. Avohyllyillä oli talouspaperirullaa, jätesäkkiä yms. Nyt ne on kaikki siististi ovien takana :)


Musta koukku sai lähtöpassit vierashuoneesta ;)

Lisää posliininuppeja korissa ;)

Vitriinikaapit kätkevät sisäänsä lähinnä viini-, olut- ja mehulaseja, joita käytämme vain hyvin harvoin. Ja nämäkin sekalaiset seurakunnat olivat ennen suoraan näkösällä lasiovien läpi...


Kodinhoitohuoneemme on liian pieni, jotta siellä mahtuisi kuivattamaan pyykkejä, ja ennen muutosta se oli myös aina niin kamalan sekasorron vallassa, ettei siellä olisi mahtunut edes silittämään. Niinpä silityslauta on ollut tähän asti vakiokalustoa keittiön perällä... 

Silityslaudan takana oleva kaappi on siivouskomeromme.

Pyykinkuivausteline tulee olemaan keittiön puolella jatkossakin, mutta jää kivasti keittiön oven taakse piiloon, eikä näy ekana silmään keittiöön astellessa. Keittiön ovi jää siis tuohon pyykkitelineen oikealle puolelle.

Nyt kehtaisi pitää pyykkihuoneen ovea aukikin ;D

Silityslauta pääsi nojailemaan sinne, minne se kuuluukin ja taidanpa hoitaa silityksetkin tästä lähin kodarin puolella ;)



Olen ihan mielettömän tyytyväinen muutokseen! Varsinkin, kun siihen meni rahaa ehkä tasan sen 10€, jonka nuo kaksi vanhaa puulatikkoa yhteensä maksoivat (edellinen postaus!). Kaikki muu syntyi kierrättämällä oman kodin sisällä sekä askartelemalla omasta takaa löytyneistä tarvikkeista.
Nyt tekee mieli pitää tämä(kin) huone siistinä ja jopa vieraiden katseet kestävinä ;D

Keittiöön on muuten ilmestynyt matto! No ei aivan tuosta vaan ilmestynyt, vaan me siirrettiin sinne eteishallin matto. No, oravanpyörähän siitä syntyi, koska nyt eteisestä puuttuu matto ;)
Tuon maton toinen laita jäi aina ikävästi karrelle, ja Peipposen kompastui siihen noin 20 kertaa päivässä, koska eteisemmehän on kulkuväylä alakerran muiden tilojen välillä.
Ja mähän olin haaveillut keittiöön mattoa :) Tykkään tosi paljon, keittiöstä tuli jotenkin kotoisampi.
Niin, ja se laita, joka ennen oli karrella, on nyt tuolla yhden tuolin alla, eikä jostain kumman syystä enää olekaan karrella... Varmaan, koska siihen ei enää kompastuta 20 kertaa päivässä ;)


Me on viime aikoina syöty tosi paljon rahkoja. Yleensä marjoista tehtyä. Tänään oli vuorossa vadelmarahka. Peipposellekin maistui niin, että santsatakin piti ;)

500g maustamatonta rahkaa, purkki kuohukermaa vatkattuna, pakastevadelmia, sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan :)




Näihin kuviin ja tunnelmiin... Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Kiitos ihanista viesteistänne edelliseen :)

Terkuin Liisa

ps. Olen saanut jo aiemmissa postauksissani tutuksi tulleita tunnustuksia myös muilta tahoilta. Iloinen KIITOS ainakin Henna (Punainen talo maalla), Niina (Vanilja House), Sirutuuli (Tuulenpesä), Terhi (Onnentähdet) ja Mia (Willa Olivia)! Nämä aina ilahduttavat isosti!

pps. Tervetuloa myös uusin lukijani :) Toivottavasti viihdyt matkassa!

32 kommenttia:

  1. Eksyin tänne jostain ja jään seurailemaan blogiasi :) Tosi kivan olonen pyykkäyshuone :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kodinhoito-nurkkaus / huone teillä <3 Kivasti kekseitte käyttää nuo vanhat keittiön ovet tuolla hyödyksi. Ihanilta näyttävät verhojen kanssa. Nyt pitäis munkin kyllä saada innostus siihen meidän kodariin aikaan. Ja just tuollaisen viinilaatikon tahtoisin kans sinne kodariin. Voih!

    Keittiössä näyttää myös tosi kauniilta, ja matto sopii kivasti pöydän alle. Itsekkin tykkäisin kovasti matosta pöydän alla, mutta noi meidän neidit sotkee vieläkin niin paljon syödessään, että matot likaantuvat heti :/

    Oletpas saanut paljon tunnustuksia, enkä kyllä ihmettelekkään. Olet niin ihana, ja blogisi myös :)

    Iloa alkavaan viikkoon! Minä lähden nyt nyppimään niitä leukakarvoja... ;D

    VastaaPoista
  3. Liebe Liisa
    In Deiner "Wäscherei" sieht es ja wirklich sehr gemütlich aus. Da macht die ungenehme Arbeit doch gleich viel mehr Spass.
    Deine Zuckermaus könnte ich so richtig verknuddeln. Sie ist ja soooo süss!
    Vielen Dank auch für Deinen lieben Kommentar auf meinem Blog.
    Einen guten Start in die neue Woche wünscht Dir Yvonne

    VastaaPoista
  4. Pienen rahan make overilla kaunis lopputulos,tuntuu varmasti vähän tylsemmätkin pyykkäykset kivemmilta kauniissa ympäristössä;)Suorastaan ärsyttävän halpoja nuo puulaatikot siellä,täältä olen yrittänyt löytää itselleni paria vastaavaa,no yksi löytyi äitini kätköistä mutta ainakin ne mitä minä olen kirppareilla nähnyt on maksanu moninverroin enemmän=D Kiva tuo taulu,muutenkin näyttää oikein tiptopilta;)Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin ja rentouttavia vapaapäiviä!

    VastaaPoista
  5. No vau.. esimerkillista kierrättelemistä! :)
    Ja siis niin hyvä siitä tuli!

    Mäkin haluaisin mattoa keittiöön..
    Onpa outo.. vuosi sitten mä vannoin, että meille ei tule ikinä mitään mattoja.. kun en jaksaa putsata niitä..
    no vuodessa se unohtuu näköjään :D

    VastaaPoista
  6. Onpa kivan näköistä! Mullakin on etsinnässä tuollainen kiva puulaatikko tyhjille pulloille. Ihan siis noille kaupan palautuspulloille. Nyt meillä pyörii paperi- ja muovipusseja eteisessä kovin ruman näköisinä aina, pitäisi ne edes hiukan nätimpään loossiin saada.

    Ja marja- tai hedelmärahkahan on aina hyvää! Nam!

    VastaaPoista
  7. Onpa kiva kyltti, loistoidea :) Ja kodinhoitohuoneessa näyttää kauniilta, tuolla kelpaa pyykkäillä!

    Iloista maanantaita, täällä taitaa sataa kohta vettä

    VastaaPoista
  8. Todella mahtava kokonaisuus värisävyineen päivineen ja ihania esineitä ja tuo kyltti, ihan mielettömän hauskasti toteutettu :)

    Mäkin jo luulin saavani kodarin, kun vaihdettiin öljylämmitys vesilämpöpumppuun...luulin saavani vanhasta pannuhuoneesta/viereisestä huoneesta yhdistämällä kodarin....no p....n marjat, se uusi systeemi vei melkein yhtä suuren tilan kun se öljypannu :/ Noh, en vielä luovuta....tungen vaikka väkisin sen täyteen pesukoneita ja teen siitä kodarin :D

    Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
  9. Kiva muutos. Mä oon vähän kade. Mut onneksi vaan vähän :). Meillä kun ei ole kodinhoitohuone-tilaa olleskaan. Ois kiva kun olis tila mihin keskittäis pyykit ja muut.Nuo viinilootat on kyllä ihania ja halpoja. Mä joskus ostin saksalaisen viinilaatikon kun ne oli tarjouksessa Kodin Terrassa ja sillonkin ne tais maksoa 16 egee kipale! Oisinpa ostanut niitä muutaman lisää, niissähän kätevästi vois säilyttää esimerkiksi lasten leluja..

    VastaaPoista
  10. No jopas on siistiä ja kodikasta...ja tuo muutoksen hinta kruunaa kaiken. Miten paljon sitä saakaan kekseliäisyydellä ja hyvillä käsien taidoilla aikaiseksi. Tosi ihanan näköistä. Minä niin haaveilen, kun olisi aikaa olla päivisin kotona ja ideoida muutoksia. Arki-iltaisin ei jaksa mitään ja viikonloppuna koko perhe on siinä "tiellä", ettei ideat lähde toteutumaan :). Tämän kodaripostauksen luen kyllä toisen, jollen jopa kolmannen kerran läpi! Ihania pyykkäyshetkiä, kyllä kelpaa!

    VastaaPoista
  11. Todella taidokasta kierrättämistä! Todella viihtyisä, kyllä mäkin varmasti rupeaisin silittämään tollasessa kodarissa;) normaalisti kun silittämistä vihaan koska mulla ei ole mitään paikkaa / toimipistettä laudalle :D että, jos sä sanot teidän kodaria pieneksi, niin näkisitpä meidän oman :D hyvä että pyykkikoneen luukun saa edes auki :D

    Rahkat on meilläkin tooooosi iso hitto, manskikka rahka, vadelma rahka, mustikka rahka<3 ja kaikki mahdollinen mitä tulee mieleen, on se tehosekotin välillä näppärä kaveri;)) ainakin minulle! :D

    Kivaa alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
  12. Ihana kodinhoitohuone! Minulla ei ole ollenkaan ..vaan pyykkihuolto on kylppärissä..voi kuinka haaveilen kodarista.Harmi vain ettei meillä ole tilaa mihin rakentaa sellainen:-((
    Minäkin tein eilen rahkaa, vain sillä erotuksella et marjat oli mansikoita;-))

    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa<3

    VastaaPoista
  13. Maanantaiaamun huomenet kaikille!

    Miia, kiitos ja kiva, kun eksyit ja vielä kivempi, jos tulet toistekin :)

    Iida Emilia, joo, kyllähän meilläkin vielä sitä ruokaa lentää keittiössä lattialle, mutta puurolusikan heittely kaaressa ei onneksi ole enää jokailtainen rituaali, joten nykyään on jo syömispuuhat paljon siistimpää touhua. Niin kauan ainakin, kun tyttö käyttää ruokalappua, niin on tällä hetkellä melko siistiä. Ja sit on onneksi tuo nelijalkainen imuri ;D Jännä juttu, mutta ilman mattoa musta tuntui, että pöydän alla oli aina tosi sotkuista, tahraista jne. Nyt maton kanssa keittiö vaikuttaa siistimmältä ;)

    Hallo liebe Yvonne, schön dass Du uns besucht hast ;) Danke für Deine liebe Nachricht, hat mich gefreut!
    Dir wünsche ich auch eine tolle neue Woche! Ganz liebe Grüße :)

    Kirsi, kiitos! Joo, noi laatikot tuntuu olevan Suomessa tosi hintavia, äitini osti jokin aika sitten hyvin samanlaisen kuin noi mun ovat, 20€:lla! Täällä niitä on enää harvassa, mutta aika halvalla niitä saa silti. Taidan kantaa niitä tuolta aarreaitastani jemmaan kotiin niin kauan kuin niitä siellä riittää, heh ;D

    Maanvaiva, mä en kans ikinä ennen halunnut mattoa ruokapöydän alle...nyt haaveilen siitä jo olkkariinkin ison ruokapöydän alle.. Niin se mieli muuttuu. Ja luepas tuo mun vastaus Iida Emilialle ;D

    Kiitos Minz, juu, noi laatikot tuntuvat olevan kiven alla nykyisin tai sitten tosi kalliita siellä Suomessa :(
    Kiva muuten, kun olet löytänyt blogini ja kirjoittelet kommentteja :))

    Merja, kiitos :) Olikin kiva pitkästä aikaa askarrella jotain.. Pian alkaakin askartelut Peipposen synttäreitä ajatellen!
    Meilläkin sateisen oloista..

    Päm, kiitos! Voi harmi, kun sun haave kodarista meni vähän mönkään, mutta älä luovuta! Keksit kyllä ihan varmasti vielä keinon saada kodari ;) Asioilla on tapana aina jotenkin järjestyä..

    Outi, no helpotus ;D onneks vain vähän.. Mut tiiätkö mullakaan ei ole ollut kodaria sitten erään Suomen kotini kaukana "vanhassa elämässäni" ;) Vaikka tuo meijän onkin pikkuruinen, niin on se silti ihana, kun on tila noille koneille, puhumattakaan silityspinoista heh..
    Noi laatikot on mahtavia, meilläkin löytyy kodarin lisäksi paperinkeräyslaatikkona, kukkalaatikkona jne...

    Voi kiitos Ansku! Ja tiiätkö, tänään lupaan palata sulle sen Berliinijutskan tiimoilta...hyvä, kun käyt "muistuttamassa" itsestäs ;) Mulla sama juttu yleensä noiden tuunailuiden kesken.. Työn lomassa kaikki muu ylimääräinen pysähtyy paikoilleen.. Nyt nautin tästä pitkästä vapaastani! Jaksuja sulle :)

    Jasmiina, no sittenhän saan olla onnellinen noista parista neliöstäni :) Mä kans luulen, että alan tästä lähin silittää useammin, jotta a) saan viettää aikaa "uudessa" kodarissani ja b) se pysyy siistimpänä...!
    Joo, pirtelöitä ja rahkoja mekin alettu harrastaa urakalla, kiva kun tytöllekin maistuu niin hyvin ja saa vitamiineja marjoista :) Minä sekoittelen kaikki sauvalla..

    Mukavaa alkanutta viikkoa ja jaksuja kaikille arkeen!

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  14. Arja, olitkin kirjoitellut sillä välin, kun minä rustailin tuota viestiäni ;)
    Kiitos sullekin viestistä!
    Meidänkin piti tehdä mansikoista, mutta kaupassa ei ollut mansikoita :( Niinpä teimme vatuista.. Viimeiset pari kertaa olimme nimittäin tehneet mustikoista ;)
    Kodari on kyllä ihana juttu, mutta onneksi kylppärissäkin voi keksiä kaikenlaista, jotta pesupiste näyttää nätimmältä..Ainakin, jos on kivasti tilaa ;)
    Ensin ajattelin laittaa koneidenkin eteen verhon, mutta sitten ajattelin, että taitaa vaan haitata hommia..Meillä kun koneet pyörii melkein päivittäin.. Ja ainahan saa tuon kodarin oven kiinnikin ;)

    Mukavaa maanantaita sinullekin! Voi hyvin!

    VastaaPoista
  15. Ihanalta näyttää kodinhoitohuoneessanne ♥

    Mukavaa syyskuista viikkoa teille!

    VastaaPoista
  16. Hei voiko olla noin kaunista kodinhoitohuonetta....Ja nam,rahka on hyvää!! Ja kuvissa söpö syöjä!!

    VastaaPoista
  17. Voi vitsi, miten hieno kodinhoitohuone! Aivan ihana! Kyltistäkin tuli tosi hieno.
    T: kodarien ihailija, jolla ei kodaria ole ollenkaan :)

    VastaaPoista
  18. Mä niiiin haluaisin kodinhoitohuoneen ja toi teidän olis just täydellinen :) Aivan tosi hieno tuo Persil-taulu

    VastaaPoista
  19. Kylläpä kodinhoitohuoneesta tulikin siisti ja viihtyisä! Kyllä tuolla kelpaa pyykkejä pestä ja ei todellakaan tarvitse pitää ovea kiinni:) Mahtavaa kierrätystä taas ja oikea pienen budjetin muutostyö!:) Mukavaa viikon jatkoa sinne!<3

    VastaaPoista
  20. Olet tosi kekseliäästi sisustanut kodinhoitohuoneen. Se on aivan ihana! Tuolla onkin kiva nyt puuhailla kun kaikki on noin siististi ja toimivasti laitettu.
    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  21. Heissan!
    SUURI KIITOS tunnustuksestasi...olen otettu,KIITOS Liisa rakas!!!!
    Ihana tuo teidän kodari nyt,tosi symppis,ja kaikki niin hyvällä maulla laitettu...
    Meillä on kodarissa just se tilanne,et puhtaat pyykit on viikattuna pitkin pöytiä,ja kaikki muu ylimääräinen kans...hih...pitää varmaan ottaa susta mallia ja koittaa kerätä energiaa siivoomiseen.En oo voinut tehdä sieltä ainuttakaan postausta,kun kaikki on aina mullin mallin!!!
    Ihana se teidän antiikki kauppa...oispa meidänkin lähellä tuommoisia...Helsingin keskustan kauppoihin kun on turha lähteä hintojen takia...
    Markkinat meni aikas hyvin,noin puolet mun järjettömästä tavara määrästä meni kaupax.Paljon blogi tuttuja näin siellä,ja päivän päätteex tilattin Riikan ja Pian kanssa pitsat.Kaikki tais olla tyytyväisiä...niin ostajat,kuin myyjät!
    Peipposelle kaukohalit,ja sinulle myös,kiitos vielä kerran ystäväni....
    terkuin,marika

    VastaaPoista
  22. Kaunista tuli!
    Erikeperistä ja vedestä saa sekoittamalla ihan hyvää lakkaa. -toimii decoube lakan tavoin ja sillä saa kyllä pölynpyyhintää kestävän pinnan:)

    VastaaPoista
  23. Kauniisti olet laittanut kodinhoitohuoneenkin.Ja hieno idea tuo kyltti,minkä teit.
    Kivaa viikkoa sulle=)

    VastaaPoista
  24. Siis ihana kyltti ja loistoidea!!!
    Apua mitä kuvia kodarista, ihan kuin sisustuskirjasta!!! Ehdottomasti noin ihana huone pitää vieraille esitellä :)

    VastaaPoista
  25. Hei! Eksyin tähän ihanaan blogiisi. Tuo kyltti-idea on tosi hauska!! Minullakin niitä löytyy varastosta...Niin, me olemme pakanneet kotimme väliaikaisvarastoon odottelemaan uuden kodin valmistumista. Sormet syyhyää sisustuspuuhiin,mutta vielä täytyy odottaa ensi kesään ennen kuin päästään uutta kotia laittamaan. Jään seuraamaan blogiasi :) Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  26. Hienolta näyttää ja vitsit millä rahalla! Nuo pullolaatikot on kyllä aika ihkut, kelpaisi meillekin.;) Ja peipponen se on aina yhtä suloinen.:)

    VastaaPoista
  27. Mäkin tahon kodarin! Meillä sitä huonetta ei oo ollenkaa, pyykkikone ja teline on suihkun kanssa samassa tilassa, plaah..........

    Vitsit, että marjarahka on hyvää! Sillä mekin herkutellaan usein. Sehän on kevyttä ja terveellistä, eikö niin?! ;P

    VastaaPoista
  28. Ihanat kuvat!!!Kaunista,tosi ihania juttuja!!Meen vielä vielä uudestaan kurkkimaan!<3 Tykkään kovasti!!
    Pitäis kans toteuttaa tuollaiset verhot yksiin oviin!Hyvä idea tuo tarranauha..taidan kiinnittää samalla systeemillä!:)

    VastaaPoista
  29. Kiitos Mari :)

    Riitta Sinikka, kiitos, ja juu, rahka on tosi namskista! Ja niin helppo pyöräyttää itse ;)

    Kiitos Sirutuuli :)

    Zoe, no tiedä vaikka tulevassa kodissasi sitten reissunne jälkeen jonkinlainen kodari olisikin ;) Mä voin sitten oikein mielelläni sen tulla stailaamaan, heh ;D

    Kiitos Heidi, hih, mua melkein harmitti laittaa tänään pyykkikoneen jylläessä ovi kiinni ;) Mutta metelin takia laitan, kun kone käynnissä..

    Kiitos Susanne :)

    Kiitos Marika! Ihanaa, kun teillä oli kiva markkinapäivä ja pääsit vähän eroon ylimääräisestä tavarastasi. Mä voin tulla joskus piipahtamaan ja ostamaan loput, heh ;D
    Oi, ihana pätös päivällä, tilata pizzat likkojen kesken! Oi jospa oisin saanut olla muukaanaaa! Rupes ihan pizzahammasta kolottamaan!
    Olet tunnustuksesi ansainnut :) Ole hyvä vain siis!
    ps. Peipponen lähettää lentosuukkosia!

    Mustakissa, kiitos loistavasta vinkistä, tuota pitää kokeilla! Pitää ensin vaan ostaa sitä erikeepperiä...saksalaisena versiona ;D

    Kiitos Pitsienkeli :)

    No höpsis Marika ;) Mutta kiitos...ja myönnän kyllä olevani itsekin tyytyväinen muutokseen ja uuden kodarin ilmeeseen. Kunpa se nyt vain pysyis siistinä.....

    Eeva, kiva, kun eksyit meille ja jäät seurailemaan juttujani :) Kiva saada uusia lukijoita ja viestinjättäjiäkin! Voin vain kuvitella miten sormet jo syyhyäisivät päästä laittelemaan uutta omaa kotia, mutta toisaalta nyt sulla on ihanasti aikaa keräillä ideoita ja vinkkejä ja hioa omat suunnitelmat niin täydellisiksi kuin mahdollista, jotta kodistanne tulee sitten aivan huippu ihana :)

    Kiitos Salla :) Puulodjuja ei voi kai koskaan olla liikaa, niille vaan keksii aina uutta käytötarkoitusta...

    Senni, ehkäpä tekin vielä joskus saatte kodarin :) Ja vaikkei tuo meijänkään mikään valtava ole, eikä esim. pesuallasta ole, niin on se ihana, kun pyykkihuolto on erillisessä tilassa (paitsi ne pyykit jotka kuivaa keittiön puolella, heh).
    Marjarahka on hyvää ja ainakin terveellistä :) Ja aika kevyttäkin, jos tekee kevyttuotteista..minä en tee..paitsi joskus ostan vähärasvasempaa rahkaa. Eipä tuossa siltikään jää paljoa yhden annoksen kaloreiksi.

    Niina, ihana, että tykästyit noin kovin ja kiva, jos sait vinkin kiinnitää verhot omiin oviisi! Tätä on bloggailu parhaimmillaan ;) Kiitos sullekin ihanasta viestistäsi!

    Olette ihania ja kullanarvoisia kaikki :) Hyvää maanantain myöhäisiltaa ystävät!

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  30. No sauvallahan mullakin ne suurimmaksi osaksi menee :D muistin väärin.

    Kävi tekemään sun postauksen jälkeen niiin paljon mieli rahkaa niin piti ostaa tarvikkeet eilen kaupasta, nam! :)

    VastaaPoista
  31. Kivan näköinen kodinhoitohuone ja tosi reilusti tilaa siinä.

    VastaaPoista
  32. Sä vaan oot niin nopea. En ehdi edelliseen kommentoida, kun seuraava tulee;)

    Ihan tuo teidän kodinhoitohuone. Vaikka itse sanotkin, että se on pieni, niin se on tosi viihtyisä. Ei tarvitse kuin kääntyä, niin saa toisen asian hoidettua. Tykkään tosi paljon!!
    Ihana tuo kyltti!! Mikshän se muuten on niin, että kun yrittää kirjottaa jotain siististi, niin käsi alkaa tärisemään?!?

    Meillä tykätään myös rahkoista, marjoja vaihtamalla saa ihan eri makuisia välipaloja ja jälkkäreitä. Isä oli kerännyt mulle sangon puolukoita (kuulemma synttärilahja:)) ja ensimmäisenä tuli mieleen, että rahkaaaa!!

    VastaaPoista