perjantai 16. syyskuuta 2011

Aarteita ja paljon muuta ;)

Niin se vaan kuusi päivää vierähti kuin siivillä... Huomenna nimittäin työt taas kutsuvat, mutta vaikka onkin huomenna pitkä päivä, niin se menee vaikka päällä seisten, kun tietää, että sen jälkeen on 10 päivää vapaata!

Eilen ajeltiin sinne lemppari antiikkikauppaani ja voi surku, se olikin suljettu! Kävimme viereisessä liikkeessä, mutta eihän sieltä mitään löytynyt. Pari kivaa juttua pisti silmään, kun oikein etsimällä etsi, mutta oli niin törkeät hinnat, että jäi ostamatta.  Kotimatkalla käytiin ruokaostoksilla ja piipahdin siinä Lidlin vieressä olevaan toiseen kauppaan, jossa olin aiemmin nähnyt nättejä halpisseinäkelloja. Lohdutukseksi ostin huimaan 6€ hintaan kellon ja suloisen kynttilänjalan (2,99€). Hih ;) Ainakin vielä kello tikittää ja nyt meillä on olkkarissakin aikaa näyttävä kello :) Entinen oli rikki ja toimi vain koristeena seinällä ;) Nyt se entinen pääsi makkariin yhden hyllyn päälle koristeeksi.



Kynttilänjalan kaulassa oli ruudullinen, vähän jouluinen nauha, jonka vaihdoin valkeaan pitsiseen.




Jokin aika sitten löysi kellarin uumenista tuon kirjatuen. Nyt se tukee mun "antiikkikirjoja" olkkarin kaapin päällä ja toi taas vähän uutta ilmettä sinne.


Tänään sitten uutta reissua antiikkikauppaan! Mukaan lähti lisää antiikkikirjoja ;) ...ja ihana vanha, pieni peili. Näitä olisi ihana saada lisää, eri kokoisia ja -muotoisia ja tehdä vaikka kollaasi seinälle.



"Hopeinen", pieni tarjotin. Näitä en voi vastustaa, jos nätti tulee vastaan ;) ...Pari vanhaa veistä, yksi siro pieni ja yksi hieman isompi. Ja taas lisää joulukuusen kynttilänipsejä! Näitäkään ei kai voi koskaan olla liikaa... Kuin ei myöskään vanhoja valokuvia ;)




Lisäksi löysin ihania juttuja Possumamman järjestämää Salaisen kirppisystävän joulukalenteria varten, johon otan osaa. Niistä en siis viitsi kuvaa laittaa, hih ;) Siispä vielä yleiskatsaus muista löydöistäni:



Asiasta toiseen... Olen pitkään kaivannut pientä kohennusta kodinhoitohuoneeseemme. Tai ei se mikään varsinainen kodari ole, pienen pieni pyykkitupa vain ;) On ollut mielessä muutamia juttuja, mitä haluaisin toteuttaa, en vain ole saanut itseäni koskaan niskasta kiinni. Tänään mua sitten puraisi joku ihme kärpänen ja pistin tuulemaan! Tuossa huoneessa vallitsee aina jonkin asteinen kaaos... Puhtaita pyykkejä läjäpäin pöydällä, odottamassa joko yläkertaan kaappeihin pääsyä tai silitystä. Lisäksi "piilotan" kodariin kaiken rojun, mille ei ole parempaa paikkaa... Lattialla lisäksi pari muovilootaa tyhjille pulloille sekä "juomavarastolle"... Kaappejen päällä ties mitä roinaa...
Tänään järkkäsin ja siivosin siis koko puljun! Antiikkikaupasta lähti aiempien aarteiden lisäksi taas matkaan pari puulaatikkoa (joita ei niitäkään voi koskaan olla liikaa ;)) ja ne pääsivät "uuteen" kodariin myös. Somistustyöt ovat muuten vielä vähän vaiheessa, joten laitan kuvia sitten kun olen saanut valmista. Olen jo ihan täpinöissä muutoksesta, vaikkei se varsinaisesti mikään järisyttävä ole. Kuitenkin paljon parempi mielestäni kuin ennen :)

Loppuun ajattelin vielä laittaa teille pari kuvaa tuolta ihanan antiikkikaupan pihamaalta (pyysin kyllä luvan kuviin ;)). Itse kauppa on kolmikerroksinen rakennus, jossa joka kerroksessa useita huoneita. Omistaja on mukava ja hinnat on kohillaan, oikeasti arvotavarasta joutuu pulittamaan enemmän, mutta tällaiselle rojuliisalle kelpaava krääsä on mielestäni edullista. Esim juuri ne ihanat puulaatikot "wein" -leimoilla 5€ kipale. Meillä oli yksi sellainen ennestäänkin, kuva klikkaamalla TÄSTÄ.









Ja vielä yksi juttu! Ihanalta Terhiltä Onnentähdet -blogista sain tänään uuden tunnustuksen! KIITOS Terhi!


Tämän jaan nyt tällä kertaa vain yhdelle blogille, kun en tiedä kuinka monelle pitäisi, hih...

Ole hyvä Marika, Dehannas Home -Valkoista Rustiikkia

Viime päivien aikana on tänne tupsahdellut taas uusia lukijoitakin! Oikein lämpimästi tervetuloa Vaniljaisen kelkkaan! Toivottavasti pysytte kyydissä ja viihdytte jatkossakin!

Nyt oikein hyvää viikonloppua kaikille tänne kurkistaville ja voikaa hyvin!

Terkuin Liisa

25 kommenttia:

  1. Voi ihanuus mitä tavaroita!!!
    Mukaan lähtis vaikka mitä...

    Mutta kaiken ihanuuden pilaa nyt bloggeri joka länttää kaikki kuvat samaan läjään ja just siihen yhteen kokoon!
    Ei voi zoomailla enää kuten ennen!!!
    EI kiva!

    Viikonloppuja ♥

    VastaaPoista
  2. Nopsaan tulin vain huikkaamaan, että vitsit minkä romufriikkien paratiisin olet mennyt löytämään! Tahtoo kans! Viikonloppua... ;)

    VastaaPoista
  3. Pepi vei sanat suustani,voi ihanuus tosiaan<3 Ei meillä täällä mitään tuommosia kauppoja ole,pitäisköhän perustaa joku "romula",kuten mun miehellä on tapana sanoa,meillä ei nimittäin tässä asiassa näkemykset kohtaa,hän on esimerkiksi pyytänyt vanhempiaan(onneksi eivät totelleet)antamaan mulle porttikiellon vintilleen mistä oon tehny tosi monta ihanaa löytöä ja missä muuten IHANA turkoosi pikkuinen ruokapöytä mua nytkin odottaa,mies on viikonlopun töissä ja mä lähden salakuljetushommiin ja toivon ettei hän kotiin tullessaan pöytää huomaa;)Toivottelen sinulle oikein ihanaa "vapaaputkea" <3

    VastaaPoista
  4. Voi kyllä näytttää ihanalta tuo aarrekauppasi! <3
    Sinkkijutut on kans niin ihania!

    Ja sellanen peilikollaasi ois kans ihan ylikiva!:)

    Laitahan pian kuvia kodaristasi!
    Mukavia vapaapäiviä! <3

    VastaaPoista
  5. OI mikä romujen aarreaitta! :D

    Ja mihin hintaan lähti kello?!! HÖ! Aika halpa! :D

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Teillähän on oikea romujen paratiisi kauppa siellä <3 voi jukra jos tuommoseen joskus pääsisi! minusta itsestäni varmasti tulisi kuuro ja mykkä, kun posottaisin tuolla menemään käyttäen supernäköä!!!

    Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt:) Varsinkin noi kynttiläklipsut kuuseen, niitä minäkin haluaisin kerätä mutta täällä ne on niiiiin ylihinnoiteltuja..kirppareilla. ymmärtäisin kyllä jos kaupasta tuoreeltani arvokkaammalla hinnalla vastaavan ostaisin, mutta minulla on jotenkin mennyt maku vähän kirpputoreihin, ainakin täällä meidän paikkakunnalla, kaikki ylihinnoteltua..pöh :/

    Peilikollaasia olen minäkin suunnitellut :DD mutta multakin puuttuu vielä moonta peiliä..

    Odotan innolla sun kodarin muodonmuutosta! Tuli ihan olo että olis omasta kodiksesta lukenut : puhtaat pyykit vyöryää jo melkein kattoon asti, pulloja siellä ja täällä ja kaikki muut asunnon ylimääräset roinat :D

    Kivaa lauantaita!

    VastaaPoista
  7. Oujee.. sinne jos pääsis tonkimaan.. pitäis tulla rekalla :D

    Hauskaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  8. No, johan näyttääkin upealta aarreaitalta, tosiaan! Eipä taida meidän suunnalta vastaavia löytyä - ei ainakaan ole koskaan kohdalle osunut. Näistäkin kuvista olisi moni juttu sopinut meille... Heh! Noh, ehkä se on sittenkin parempi, ettei ihan lähistöltä löydy, voisi tulla entistä ahtaammat oltavat meillä. =D

    VastaaPoista
  9. Aika tosiaan lentää siivillä.Tämä syksy on todella kiireistä aikaa,eikä sitä nyt yhtään helpota se että isäntä on viikon ollut kuumeessa.Mökin sähköhommat nielee nyt aikaa,mutta ihana varmaan sitten kun ne valmiina.

    Upeita löytöjä olet taas tehnyt.Ja mikä ihana aarrepaikka siellä onkaan.Pääsisipä tonkimaan.

    Ihanaa viikonloppua sinne teille.

    VastaaPoista
  10. Voi mitä löytöjä!!! Ihan mieletön aarrekauppa...
    Kodariin tarvisin minäkin jotain "järkeä" tällähetkellä siellä on hirveä kaaos!
    Mukavaa vapaata!

    VastaaPoista
  11. Hitsin pimpula kun ihania tavaroita!!!! Kello on UPEEE!!!

    VastaaPoista
  12. Voi, että on IHANA kello ja nuo muutkin kotoasi kuvaamasi tavarat!!!

    Tuonne kauppaan, kun pääsisi...☺

    VastaaPoista
  13. Tuo kauppa on oikea aarreaitta, wau!

    Ja kello on upea, maksoiko se tosiaankin vain noin vähän? Hieno löytö!

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Rojuliisa voisi ruveta järjestämään antiikkimatkoja sinne Etelä-Saksaan. Suomesta tulisi lentokoneittain innokkaittan shoppaajia :). Upea paikka, piha jo täynnä mielettömiä aarteita, mitä kaikkea ihanuuksia sitten sisältä löytyykään. Mahtavia ostoksia ja sitä kodarimuutosta odotetaan enemmän kuin innolla :)

    Ihanaa viikonloppua...ensi viikonloppuna ollaankin sitten samassa maassa :D -Ansku

    VastaaPoista
  15. Ja hetimiten pitäisi tulla sinne anttiikkipuotiin mylläämään;)
    Kylläpä olet löytänyt ihanuuksia taas yllin kyllin.Ja kiva kellarikin sulta löytyy,mistä vaan haetaan ihanuuksia lisää;)
    Minäkin olen etsiskellyt noita vanhoja peilejä.Vielä en ole löytänyt.Onpahan jotain taas mitä metsästää=)
    Kaunista teillä kyllä on.Silmä lepää kuvia katsellessa.

    VastaaPoista
  16. No voi harmi, että kauppa oli kiinni.
    Kello on muuten tosi kaunis!! Ehkä oli tarkoitus, että pysähdytte sitten tuohon kyseiseen kauppaan kellon vuoksi.

    Mutta nuo kuvat sieltä antiikkikaupasta. Niissä näkyi tosi monta juttua mitä olisin voinut ostaa... TAHTOO TUONNE!!! Mä muuten ilmottaudun heti tuohon sun järjestämälle antiikkilennolle, mitä Ansku ehdotti;)

    Minulla on sinulle jotain blogissani:) Mutta nyt samalla tätä lukiessani huomasin, että olit sen jo saanutkin. No ei se mitään, tiedät sen kuitenkin minultakin "ansainneesi".

    VastaaPoista
  17. Voi jumankekka mikä paikka, miten ihmeessä pääsin tonne, ilman miestä, ja moottoripyörää, paksun lompsan kanssa.
    Kiitos ihanasta viestistä blogissani, ny koitan onneani, saanko jätettyä tämän viestin.Aion tänään kahlata läpi puuhiasia tarkemmin..hih..hih..
    Mutta siihen pelargonia juttuun, sanoisin, että älä leikkaa vielä, vastaa keväällä kun otat ne pois varastosta, muuten miten se varasto on lämmin, kylmä?? pimeä? sekin ratkaisee monta juttua.
    Mulla pelargoniat on varastossa, jossa on pieni ikkuna, käyn aina aika ajoin siellä kattomassa talven aikana niitä, annan hiukan vettä, mutta ei litratolkulla etteivät homehdu, keväällä mullanvaihdon yhteydessä leikkaan niitä sitten reippaalla kädellä.Helppoo kun heinäteko.
    Sulla on Liisa ihania juttuja kotona, kaikkee kaunista..katsotaan mitä ihanuuksia minä ostan huomenna Pian sisustuskirpulta. Ihan jänníttää, laitan postauksen jos on aihetta...:) olen ollut vähän pihillä tuulella...

    Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi, Usvalle rapsutukset ja hellät haukut Väinöltä.
    NYT yritän lähettää tämän....

    VastaaPoista
  18. Oi että miten ihana paikka ja miten ihania löytöjä!!! Tuonne olisi ihana päästä!;)
    Meilläkin kodinhoitohuone koki hiukan muutosta loppukesästä, mutta täytyy myöntää, että nyt siellä on taas aikamoinen kaaos. Ai miten niin voikin pieni hauvavauva saada koko perheen ihan sekaisin, ihan kuin vauva-arkea taas elettäisi!:D
    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle, Liisa<3

    VastaaPoista
  19. Upeita löytöjä olet tehnyt, ihania ostoksia!

    Voi tuota antiikkikauppaa. On kyllä melkoinen aarreaitta. Pääsisipä joskus tuollaiseen kiertelemään:)

    Täällä blogissasi on aina niin ihana ja kodikas tunnelma. Ihana olet Liisa!:)

    VastaaPoista
  20. Oi joi, mitä ihanuuksia!!!

    Me voitais vuokrata kokonainen kontti ja tulla armeijan kanssa täältä sinne....(tytöillä pitää olla unelmia ;D

    Ihana, ihana tuo vanha peili!

    Onnea tunnustuksesta, se pitää niin paikkansa, ystäväiseni !!

    VastaaPoista
  21. Mulla ois nyt sulle tunnustus!:)

    VastaaPoista
  22. Tuo kello on mieleeni! Tykkään isoista ja näyttävistä seinäkelloista. Ja ihastuin pieneen peiliisi. Oikea löytö!

    VastaaPoista
  23. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne ja anteeksi, kun en taaskaan saanut vastattua kaikille erikseen :(
    Eilinen meni töissä ja tänään olen touhunnut koko päivän...kuten uusin postauksenikin antaa ymmärtää, heh ;)
    Tuo mun aarreaittani, jonka siis löysin ehkä puolisen vuotta sitten ja jossa on sen jälkeen tullut useaan otteeseen käytyä, on kyllä aivan ihana romuliisojen paratiisi! Onneksi ei tuon lähempänä (n. 20km) ole, muuten ramppaisin varmaan päivittäin, heh ;)
    Peili oli noista edellisistä wanhoista löydöistä munkin mieleisin, ja kelloon olen itsekin tosi tyytyväinen, ja hei, se tikittää edelleen! Ei paha kuuden euron kellolta! Noita kauniita vanhoja peilejä tuntuu kans olevan harvassa tai sitten ovat sikahintaisia...
    Nyt hartiat ja niska jumittaa, kun olen tässä kyyhöttänyt postaamassa jo pari tuntia ;)
    Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille halausten kera!
    Liisa

    VastaaPoista