maanantai 5. syyskuuta 2011

Niitä näitä, sieltä täältä...

Puolet tämän kuukauden töistä on tehty :) Tälle viikolle sattuu vielä kolme vuoroa, sitten alkaa taas pitkät vapaat, loppu kuusta enää kaksi yksittäistä vuoroa, muuten vapaata, ihanaa!

Mies on töissä, Peipponen päiväunilla... räpsin vähän kuvia sieltä täältä, vaikkei niistä kovin ihania sadesäällä tullutkaan. Tänään on taas kovin syksyistä, mutta ei haittaa, nyt on syyskuu, syksy saa tullakin!
Aamupäiväulkoilulle puettiin sadevaatteet päälle, huivit kaulaan ja lippikset päähän :)

Eilen, kun menimme miehen kanssa töiden jälkeen hakemaan tyttöä kotiin anoppini luota, saapuivat he juuri lenkiltä Usva-neidin kanssa. Olivat poimineet kukkia mulle :) Hirveä kiire oli tytölle heti ensitöikseen antaa kukat äidille, en edes halia saanut ensin, ihana..


Kuten kello paljastaa, nämä kuvat on otettu eilen illalla... Keittiö on aika lailla ennallaan.



Olkkariin ilmestyi (ihan tosta noin vaan ;)) tällainen uusi kaitaliina. Ei maksanut kuin muutaman euron ruokakaupan "sisustusosastolla". On kyllä luonnossa paljon vaaleanpunaisempi kuin näissä kuvissani, joten en tiedä, kuinka kauan jaksan tuossa sitä katsella ;) Mutta nuo kuosit ja pitsit olivat niin somat...


En malttanut liinaa edes silittää pakkauksen jäljiltä, hih.



Samalta kauppareissulta löytyi alekorista tällainen soma hyllykkö. Selässä punainen hintalappu 1,99€. Oli kyllä ehjä (vaikkakin kolhuinen) ostohetkellä. Kotona esittelin sen Peipposelle, joka päätti kokeilla sen kestävyyttä. No, ei ollut kovin kestävää tekoa ;D Mies lupasi korjata, eiköhän siitä vielä hyvä tule... Tosin värillekin pitää jotain tehdä, tuunataan tuunataan...!


Ihanalta Sadulta Aseman laidalta toi posti vähän aikaa sitten kauniin tyynyliinan. Siihen olen pitkään etsinyt sopivan kokoista tyynyä, kun ei omista nurkista löytynyt. No löytyi sittenkin... Leikkasin hetken mielijohteesta Ikean Inner-tyynyn kahtia! Valkoisen Amor-tyynynpäällisen sain toiselta ihanalta blogiystävältä lahjaksi kesällä Suomen visiitillä :) Kiitos vielä kertaalleen, Satu ja Marika (Dehannas Home -valkoista rustiikkia), näistä ihanuuksista!


Makkarissa lipaston päällä komeilee myös tällainen "uutuus"! On se tuolla jo aika kauan ollut, mutta ei ole vain tullut esiteltyä. Uskon sen olevan oikeasti vanha, mutta kuka noista aina tietää. Kaunis se on kuitenkin ja tällaisesta olin jo pitkään haaveillut. Joku päivä se pääsee varmastikin Peipposen huoneeseen :) Nyt sille ei ole vielä oikein löytynyt sopivaa paikkaa sieltä.


Huomatkaa, että tuo tuoli on edelleen ruskea! ;D
Vaaka näytti tänään, viiden päivän jälkeen, kilon vähemmän! Mutta hiljaa hyvää tulee, tiedän, että hyvän alun jälkeen tulee jakso, kun ei tapahdu mitään. Maltti on valttia tässäkin hommassa :) Työvaatteet tuntuivat kuitenkin jo eilen taas paremmalta päällä ja tänä aamuna vatsa oli pitkästä aikaa littana, joten tästä on kiva jatkaa, motivaatio kasvaa, kun huomaa tuloksia! 3 kiloa to go!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ihanille blogikuomasille ja muillekin tänne kurkistaville tutuille ja tuntemattomille! On muuten ollut älyttömän kiva saada uusia "kasvoja" kommenttilootaan, eli keep the spirit up!

Maanantaiterkuin Liisa

31 kommenttia:

  1. Kaunis koti! :)
    Ja kyllä noiden ruokakauppojenkin "sisustusosastoilta" välillä ihan kivojakin löytöjä tekee :)

    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihanan "rauhaisa" tunnelma kotonasi ja kaunista mihin vain katsookin=D Keittiön lamppu on aivan ihana,oletko hankkinut sen "sieltä vai täältä"? Mulla on kanssa tuommonen helmitaulu/laskukone vai mikä lie onkaan ja se seilaa huoneesta toiseen,ei ole paikkaansa vielä meilläkään löytänyt;)Keep the spirit up vaan sielläkin=D

    VastaaPoista
  3. Sellainen vanha laskin-juttu on minunkin ostoslistalla ollut jo kauan. Hinta vaan ei ole ikinä ollut sopiva. Mutta eiköhän odotus joskus palkitsee :)

    VastaaPoista
  4. Niin upeat lenkkeily maisemat teillä siellä edellisessä postauksessa.
    Kaunis koti.Hempeän suloista=)
    Pitkiä vapaita odottellessa tsemppiä kavennukseen!

    VastaaPoista
  5. Kaunis koti teillä ,ihanan valkeaa...Minulla on tuollainen helmitaulu myös mutta se ei ole paikkaansa löytänyt...pyörii siellä ja täällä...tuuppasin lopulta "rekvisiitta " kaappiin...Ihanan suloinen tuo liinakin!
    Mukavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  6. Niin ja kannattaa muistaa myös se että aina siellä vaa'assa ei näy kaikki. Vaikka paino saattaa olla sama niin silti vaatteet saattaa istua paremmin, sen olen ite huomannut. Mystistä. ;)

    Kauniita kuvia!!!

    VastaaPoista
  7. Ai, että teillä on sievää, somaa ja kaunista. Ihana kierros ympäri asuntoa. Nämä pitää katsoa ihan uudestaan, rauhassa, kuva kerrallaan ja huokaillen ihastella :)

    VastaaPoista
  8. Ihana helmitaulu! Oon kans jo pidempään sellaista halunnut ja vaikka nyt ei pitäisi hankkia mitään, niin ehkä just joku tommonen kiva ei suuremmin tilaa vievä ehdoton löytö saisi paikan vielä muuttokuormasta ;)

    VastaaPoista
  9. Jälleen toistan itseäni, mutta siltikin sanon, että niin kaunista, niin somaa!! Mulla on kans tuollainen helmitaulu, ja vakaasti uskon, että se on oikeasti vanha :) Kyllä se painonpudotus siitä.. Mun mielestä sulla ei kyllä edes kuvien perusteella olis mitään tarvetta moiseen pudotukseen. Kivaa alkanutta viikkoa ihanaiselle Liisalle!

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania kuvia taas kerran!:) Niihin pitää palata vielä uudelleenkin:) Minäkin olen tuollaista helmitaulua harkinnut, mutta en vielä ole sitä ostanut, kun en ole löytänyt sille sopivaa paikkaa:) Mukavaa viikon jatkoa!<3

    VastaaPoista
  12. Voi kun kaunista. Ja ihana tuo helmitaulu! Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  13. Voi kun ihania kuvia!

    VastaaPoista
  14. Voi, miten söpöt kukkaset on pienet kädet poimineet!!! Täällä tuli niin ihana olo jälleen lukiessa Peipposen puuhailuista ;D

    On teillä kaunista!!! Piti ihan scrollata useampaan kertaan postauksesi läpi.

    Tuo helmitaulu on kaunis. Minäkin olen noita moneen kertaan hiplannut täällä kirppareille, mutta hinnat saavat taulun jäämään edelleen myyntiin...

    Tuoli on niin hyvänvärinen, että...älä vain maalaa *hih*

    Aurinkoista viikkoa, ystäväiseni!!

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia kotoasi.
    Kyllä se syksy tännekin on jo saapunut, vesisateiden merkeissä. Plääh..tosin eilen oli upea päivä ja sainkin tehtyä ( otettua itseäni niskasta kiinni) mukavasti pihahommia ja istutettua Loviisan viikonlopulla sielät ostamani kasvit. Mie jo aattelin, että näinkö käy, etten saa mittään aikaseksi, mutta heti kun aurinko alkaa paistamaan ja lämpötila nousee yli + 20 asteen, niin vanha vaakku lämpenee.
    Mulla on vähän paha tapa, ostella kaikenmaailman kasvit ja sipulit syksyllä, kun halavalla saa..heh....mutta pitäs muistaa, että ne olis istutettavakin.
    Oli ihan kivat sisustuskirpparit sunnuntaina Riitan luona, olin itsekin myymässä, tosin mulla ei paljoakaan ollut, mutta sainpahan "vaihdettua" muutaman tavaran toiseen.Kätevää.
    Ja 18.9 on sitten Sisustajantaivaan Pialla kirppari,mukavaa, sinne menen "vain"shoppailemaan.
    Halit sulle Liisa ja rapsutukset Usva neidolle ja oikein mukavaa viikon jatkoa koko teidän perheelle.

    VastaaPoista
  16. Heippa!
    Onkohan mun kommentit kadonneet johonkin,kun susta ei oo kuulunu pitkään aikaan mitään????????:(
    Saatkohan nyt tämän??
    Ihana postaus,kauniita kaikki asetelmasi...
    Mul on sulle yks kysymys..laitan meiliä tulemaan,kunhan kerkiän...
    Toivottavasti kuulen susta pian...hmm..alan huolestua..??
    Halauksin,Marika

    VastaaPoista
  17. Ihania kuvia! Meillä vallitsee sellainen kaaos ja sekamelska, ettei kuvia voi ottaa ollenkaan :)

    VastaaPoista
  18. Kiitos Jasmiina! Tekee tekee, joskus... ;)

    Kiitos Kirsi! Lamppuasiaan sulle jo omaan blogiisi vastalinkin, mutta siis Ikeasta..olen vaan valkeaksi spreijannut :)

    Maanvaiva, joo, odotus palkitaan ihan varmasti, oon huomannut vime aikoina monien jutujen suhteen, vaikka malttamaton yleensä oonkin ja kaikki pitäis saada mieluiten eilen!

    Pitsienkeli, kiitos! Ja joo, onkin hyvä että sain kevennyksen käyntiin ennen vapaita...on jotenkin helpompaa pysyä ruodussa, kun ei ole liikaa vapaata (lue: lomafiilistä ;))

    Nina, kiitos! Ehkä se helmitaulukin teilläkin vielä joskus paikkansa löytyy tai keksti sille jotain muuta käyttöä ;)

    Senni,, kyllä, mystistä, mutta totta! ;D Ja kiitos!

    Oih, kiitos Ansku :)))

    Zoe, jos tulee vastaan niin osta pois vain, ei se yhdestä helmitaulista enää kiinni ole ;D

    Terhi, kiitos! Suoraan sanottuna, tällä kertaa, ihme ja kumma mulla itselläkään ei ole ollut mitään ällötysoloa itsestäni ;D Mutta sain slaagin kun kävin vaalla ja se vielä ärsyttävämpi juttu oli, että tosiaan vaatteet (housut lähinnä) alkoi kiristää liikaa tai ei mahtuneet päälle lainkaan enää :( Paniikki iski, kun ajattelin, että joulukin tulossa, jos tätä menoa paino nousee, niin ens kesänä on 10kg "ylimäärästä" lasissa ;O

    Kiitos Heidi! Ja jospa joskus keksit vaikka tyttöjen huoneesta hyvän paikan, niin eiköhän sitten se taulukin tule vastaan ;)

    Hyvä Mieli, kiitos :)

    Kiitos Henriikka! Ja kiva kun jätit viestin käynniytäsi :) Ilahdutti kovin!

    Satu, kiitos :) Täällä tulee aina hyvä mieli näistä ihanista viesteistä!
    Tuoli sopii just nyt tosi hyvin ton värisenä tuonne meijän makkariin...peiliin ja helmitauluun, että saa olla! Eli no hätä ;DD Ainakaan vielä, hih ;)
    Kylä se sunkin helmitaulu (oikean hintainen) vielä eteen "kävelee" ;D

    Tuija, kiitos! Mulla aurinko saa aina ihan saman reaktion aikaan, ulos ja tarmoa piisaa, kaikki pitää saada heti näyttämään nätiltä :)
    Itseasiassa mäkin olin ajatellut laittaa sipuleita nyt syksyllä ensi kevättä varten, mutta taitaa jäädä, kun meille tulee tähän syksyyn vielä terassin kukkalootien remppa taloyhtiön taholta, kaikki revitään ulos ja laitetaan jotain uusia "alusia" ja reunoja niihin.. No onpahan sit ensi keväänä kivempi laittaa uutta kasvamaan :)

    Marika, täällä ollaan, mutta jotenkin ei ole taas postauksesi näkynyt mulle ajallaan tuolla listalla, kävin yksi päivä muuten vaan kurkkimassa, mutta olin kännykän varassa enkä saanut jätettyä viestiä :( Nyt on taas ollut haipakkaa, mutta tulen vielä tänä iltana "kylään" ja laitan sulle viestiä :)

    Kiitos teille kaikille ihanista viesteistänne ja ihanaa tiistai-iltaa!

    Halauksin Liisa
    Niin ihanaa ois aina päästä noihin sisustuskirpparitapahtumiin sun muihin...kiva kuulla, että teillä oli onnistunut päivä ja sait vähän vaihdettua tavaraa :) Yks kerta mä vielä osutan tuloni Pian markkinoiden aikaan!!

    VastaaPoista
  19. Anteeksi Sirutuuli, jäit tuolta huomioimatta :( Kiitos sullekin viestistäsi! Meilläkin nyt kaaos, oli ystävä lapsensa kanssa kylässä ja sen huomaa, heh ;D

    VastaaPoista
  20. Taitaa monella olla menossa painonpudotus. Itsekkin olen tuskissani yrittänyt saada kolmea kiloa pois (ne tuli jostain syystä lomamatkan jälkeen). Nyt tänä aamuna huomasin, että enää puoli kiloa jäljellä. Tosin olen kyllä tehnyt tosi kovia lenkkejä ja jättänyt "kaikki" herkut pois.

    Kyllä se sinullakin lähtee) Ja jos se lähtee tasaiseen tahtiin, niin silloinhan se tapaa pysyäkkin poissa.

    Aivan ihana tuo helmitaulu!! Ja toivottavsti saatte hyllykön korjattua. Minullakin eksyy liinat välillä pöydälle silittämättä, kun ei malttaisi muka sitä silittää;)

    Oikein ihanaa syksyistä viikkoa teille!!

    VastaaPoista
  21. Ihania kuvia! Tykkään tosi lujaa tuosta keittiön tunnelmasta, kaikenlaisia ihania yksityiskohtia.

    Ja tsemppiä kevennykseen! Minäkin täällä innolla odotan, että jumpparyhmät taas pyörähtävät käyntiin kesäloman jälkeen. Nimimerkillä makkaroita löytyy ja paljon :)

    VastaaPoista
  22. Todella kauniita kuvia kauniista kodista <3 Keittiö on tosi suloinen! Ihana tunnelma muutenkin kaikkialla :) Mikäs muuten tuo keittiön vitriinikaappi on? Tai siis onko se oikeasti vanha, vai onko Ikean kaappi tuunattuna? Ihana.

    Hienosti siellä lähtenyt kevennys vauhtiin! Voi kunpa oliskin vaan neljä kiloa pudotettavana ;)

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  23. Kivoja tunnelmapaloja kodistanne <3

    Mukavaa loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
  24. Kauniita kuvia!<3
    Ruokakaupoista löytyy tosiaan nykyään vaikka mitä kivaa!:)
    Meiläkin on vanha(?) helmitaulu!Sitä saikin metsästää kun sain päähäni että tarvin sellaisen!:D

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  25. Ihania kuvia postauksesi pullollaan :) Teinimme kurkki juuri olkani yli ja huokaili ihan samaa eli kaksi fania täällä :)

    Voi hyvin ja kivaa viikonlopun odotusta!

    VastaaPoista
  26. Mia, kiitos :) Hienoa, että oot saanut myös kuin huomaamatta lomakilosi pois! Mulla kamppailu jatkuu, mutta ihan hyvällä mallilla on ;) Parempi, että lähtevätkin hissukseen, niin pysyvätkin sitten paremmin poissa, kuin jonkun äkkidieetin ansiosta..

    Kiitos Marika, mäkin olen ajatellut ottaa vähän selvää meidän lähistön jumppamahiksista nyt syksyllä.. Kun edes kerran viikossa saisi taas käytyä...ennen olin himo biccaaja ja kävin 2-4 kertaa viikossa jumpissa ;/ Silloin ei tarvinnut murehtia makkaroista..

    Iida Emilia, kiitos kaunis :) Keittiön kaappi on tosiaan Ikean Leksvik tuunattuna. Oli antiikkipetsattu...maalasin valkoharmaalla, laittelin takaseinään tapettia ja hyllyihin pitsit :) Oon ollut itsekin kovin tyytyväinen!

    Kiitos Ainosofia!

    Niina, niin löytyy! Missä sulla on teidän halmitaulu??
    Vilinkö huoneessa, vai jossain muualla?

    Voih kiitos Merja, hih ;) Kiva, kun teidän perheessä useampi fani :))

    Kiitos vielä yhteisesti kaikista ihanista viesteistä ja oikein hyvää viikonloppua kaikille! Tämä juuri heräsi...vielä yksi yövuoro edessä, sitten pitkälle vapaalle, huh!

    VastaaPoista
  27. Vielä piti tulla tota kaappia ihastelemaan! Niin se tosiaan oli Ikeaa! Hieno tuunaus <3 Ja ihana toi harmaa sävykin valkoisten rinnalla! Tahtooo Ikeaaan ;D

    VastaaPoista
  28. Guten Abend !
    Voi olla, että on kaunista ostaa pitsiröyhelöitä kotiin, mutta mitään ei ole kauniimpaa kuin kuunnella Gavin DeGrawia Nykissä, ilman pitsejä, sillä Gavin ei ole pitsimies, oi kuinka olinkaan "toisessa maailmassa", ja suosittelen häntä myös muille sielunrauhaa kaipaaville. Hieno matkamme ja hieno konsertti !

    VastaaPoista
  29. Hhei Liisa! Ihanan tunnelmallisia kuvia, teillä on kaunis vaalea koti :) Minunkin tyttärellä on vanha helmitaulu, siitä löytyy punaisia ja sinisiä helmiä, kummit olivat pelastaneet lakkautuneesta koulusta.
    Maisemakuvia ihailin myös, upeita puita! Usva-koira on hassunhauskan näköinen :)

    VastaaPoista
  30. Hyviä löytöjä, öh kaippa se hyllykkökin vielä kukoistamaan pääsee ;)
    Onnea painonpudotuksesta, hyvin menee sulla!

    VastaaPoista