tiistai 7. helmikuuta 2012

Arvonnan voittajat!

Juuri ja juuri ehdin vielä tiistain puolella julkaisemaan arvonnan voittajat ;)

Annoin random.orgin toimia onnettarena ja se suosi Villa Bryckyardia, joka kommentoi näin:

"Onnea 1-vuotias blogi. Minä varmaan laittaisin jonkin kuvan esim. tähden. Osallistun kahdella arvalla mukaan mukavaan arvontaan :)"

Onnea voittajalle! Laitapas sitten meilitse osoitetietosi, niin saan palkintosi postiin! vaniljainenblogi@gmail.com

Lupasin pienen yllätyspalkinnon sille, jonka painatusehdotus on eniten mieleeni... Noh, se olikin helpommin sanottu kuin tehty. Teillä oli niiiin kivoja ehdotuksia, että mun oli tosi vaikea päättää, mikä olisi mielestäni ihan paras. Lopulta päädyin kuitenkin Jasmiinan ehdotukseen. Jasmiina lupasi painaa kassiinsa, joka siis toimisi ostoskassina...

"Organic food, organic mom"

Me likey! Jasmiina, laitahan siis sinäkin osoitteesi tulemaan, niin pistän sullekin palkintoa tulemaan! Tarkoituksenani oli hommata ylläripalkinnoksi jotain muuta, mutta sattuneesta syystä, joka selviää parista edellisestä postauksestani, en ole päässyt kummemmin kaupoille :( Niinpä Jasmiinakin saa puuvillakassin sekä yhden A4-kuvansiirtoarkin.

Myös Kirsin idea "Mama's little helper" -kassista sekä äipälle että tyttärelle oli kiva. Kirsille lähetän itsetekemäni perhosaiheisen kortin, josta voi vaikka halutessaan tehdä taulun :) Eli Kipa, laitahan sinäkin osoitetta tulemaan!

Huh, olikohan siinä kaikki... No ei, Meiju kyseli arvontapostauksen yhteydessä "perhosen naurun helinä"-tekstistä tuolla oikeassa sivupalkissa. Olen sen vapaasti kääntänyt erään ystävän lapsen huoneen seinällä olevasta saksankielisestä seinätekstistä. Eli ole hyvä vaan, saa käyttää omaan tarkoitukseen :)

Kiitoskukkanen kaikille arvontaan osallistuneille!


Eilinen meni lääkäreissä. Aamupäivällä oli Peipposella rokotusaika ja itselläni oli vielä ns. jälkitarkastusaika omalle lääkärilleni iltapäivällä. Tänään vietin Peipposen kanssa kampaajalla koko aamupäivän. Tuntui, että kaipasin jotain uutta, pientä piristystä, hemmottelua itselleni viime viikon kokemusten jälkeen. Mikäs sen ihanempaa kuin käydä kampaajalla! Vähän väriä ja täysin uusi leikkaus! Pituudesta lähti n. 15 cm! Vähän on nyt hassua, mutta tykkään :) Jospa tulisi nyt vähän enempi pidettyä hiuksia aukikin.

Muuten ollaan vaan oikeastaan olla möllötetty. Mun pitää vielä ottaa aika rauhakseltaan. Heti, jos touhuan liikaa tai istunkin liian pitkään myttyrässä, niin tunnen sen kirjaimellisesti sisuksissani ;) Muuten voin jo oikein hyvin. Kiitos teille kaikille ihanille toivotuksistanne!

Torstaina, kun mieskin on päivän kotona, ajattelin yrittää maalata tuon Peipposen sängyn valmiiksi. Että jos vaikka ensi viikonvaihteessa saisin sitä jo teillekin esiteltyä... Taidankin laittaa teille pienen vilauksen sängynpäädystä, joka on kertaalleen maalattu... Ootte odotelleet niin maltillisesti ;)


En ole pariin päivään oikein blogeihinkaan ehtinyt...tai päässyt. Eräs pikkuneiti on tehnyt selväksi, että äitiä on kaivattu ja on vaatinut hirmuisesti huomiota nyt. Se hänelle suotakoon :)

Nyt hyvää yötä ja mukavaa keskiviikkoa kaikille tänne kurkistaville! Kiitos, että olette siellä <3

Terkuin Liisa

18 kommenttia:

  1. Kiitos ihanainen Liisa,kohta voikin hyvillä mielin köllähtää vuoteeseen perhoskortti silmissä vilkkuen,tosin ihmettelen että mistäs arvasit perhosten olevan mieluisia;)
    Mukavaa kun olet päässyt kampaajalle rentoutumaan,se onkin hassu tunne kun pituutta lähtee reilusti,pää tuntuu oudon kevyeltä ja harjatessa hiukset loppuu ihan kesken=D
    Rentoa oleilua ja sitä möllöttelyä toivottelen sekä sujuvaa toipumista,rakkaus on lääkkeistä paras<3

    VastaaPoista
  2. Samaan aikaan näköjään "kierroksella"=D

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajille! Ja malta myös levätä :)

    VastaaPoista
  4. Onnea voittajille! :) ja voi jukra, nyt pääsenkin sitten organic maman painamaan ;) kattokoot sitten silmät kierossa kaupassa kun marssin :D laitan sulle piakoin s-postia:)

    Ihanalta näyttää jo sänky<3 toivottavasti saisin pian omankin valmiiksi, tai siis neidin :D odotan teidän projektin lopputulosta!

    Viettäkäähän peipposen kanssa rauhallisia päiviä <3

    VastaaPoista
  5. onnea voittajille :)
    JA asiat tärkeysjärjestykseen:)
    Kyllä Peipponen vie nyt ykkössijan!

    VastaaPoista
  6. Onnea kaikille voittajille!:)
    Ihanat painatusehdotukset valitsit!:)

    Oikein hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa kun oot taas linjoilla! <3 muista kuitenkin lepäillä!:)

    Onnea voittajille!

    VastaaPoista
  8. Onnea voittajille=)
    Mukavaa torstai päivää.

    VastaaPoista
  9. Moikka Kirsi, kiitos meilistäsi ja samalla osoitteestasi, kortti lähtee vielä tällä viikolla matkaan :)
    Hmm..mistähän tosiaan arvasin perhosten olevan mieluisia... ;)
    Arvaa, kun pesin tänä aamuna hiukset ekaa kertaa kampaajan jälkeen...tuli hiukkasen liikaa tursotettua shamppoota käteen, vanhasta tottumuksesta ;) Ja joo, hiukset loppuu ihan kesken harjatessa ;D

    Juu Jasmiina, haluan sitten nähdä postauksessa uuden kassin teksteineen ;D Kiitos sullekin meilistä osoitetietoineen, sunkin paketti lähtee tällä viikolla vielä matkaan :)
    Huomenna vaatii pari osaa sängystä vielä viimosen kerroksen valkeaa pintaan, muuten sain tänänä jo hyvin maalattua. Eli pian valmis, kunhan vielä se hitsin patjakin tulis...grrr...

    KoivukujanRiikka ja Susanne, kiitos ja niin vie :)

    Niina <3

    Pitsienkeli, kiitos samoin!

    Kiitos teille kaikille viesteistänne :) Ja kiitokset voittajien puolesta toivotuksista ;)

    Oikein mukavaa huomista, perjantaipäivää kaikille!

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  10. Voi, ihanaa minä voitin!!!! Olen ollu hieman ulkona nyt tästä blogi elämästä, enkä ole käyny päivittämässä omaa blogiani, saati seurannu toisten blogeja. On ollu matka juttuja täs ny....mut laitan sulle osoitteen tulemaan. Jeeee ihanaa!

    VastaaPoista
  11. Ai, että nuo helmililjasi ovat niin kauniit...minä en ole vielä onnistunut niitä löytämään. Olisi kiva nähdä kuva uudesta tukastasi, omani on aivan kamala...uusi kampaaja kyni sen aivan pilalle...koskaan en ole odottanut tukan kasvamista näin kovasti ja kampaajareissusta on jo pari viikkoa. Kampaajareissun jälkeen vielä hehkutin, mutta kun sen pesi ja itse laitoin, niin itku meinasi tulla.

    VastaaPoista
  12. No niin olen ollut minäkin viime päivinä ulkona blogimaailmasta... Mutta Villa Brickyardille ja Anskulle meilailinkin jo muuten :)

    Arvontapalkinnot lähtivät lauantaina Paten mukana matkaan Vlla Brickyardille, Jasmiinalle ja Kirsille :)

    Peipposen sänky olisi valmis, siis tuunauksen osalta... Mutta mutta, mittojen mukaan tilattu patja ei ole tullut vieläkään :( Kuulema HUOMENNA lähtee vasta matkaan...grrr...muutaman ärräpään olin päästää tuon kuullessani ja sanottakoon, että ko. firmaan en suosittele kenelläkään, ettäs tietävät! Tilauksesat (ja maksusta) on nimittäin tasan kolme viikkoa aikaa ja lupasivat nettisivullaan toimittaa 8 päivän kuluessa...

    Yritän illalla laitella sänkypostausta kuitenkin tulemaan, laitetaan Peipposen huoneesta sitten enemään, kun patjakin on tullut ja vanha sänky poistuu huoneesta.

    Mukavaa tiistaita ja hyvää ystävänpäivää <3

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  13. Hyvää ystävänpäivää Liisa <3 <3

    VastaaPoista
  14. Pikaisesti haluan tulla toivottamaan koko perheelle oikein ihanaa ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
  15. Oikein ihanaa ystävänpäivää Liisa!♥

    VastaaPoista
  16. Oikein ihanaa ystävänpäivää rakas ystäväni<3<3

    VastaaPoista