lauantai 18. helmikuuta 2012

Tytön huoneen muutos

Äsken kävin vielä kertaalleen lukaisemassa kaikki edelliseen postaukseen tulleet viestit ja kirjoitin vastauksenkin kommenttilootaan. En taaskaan ollut saanut aikaiseksi kirjoittaa viesteihin yksittäisiä vastauksia, mutta vannon kautta kiven ja kannon, että jokaisen viestin olen lukenut suurella ilolla :)
Tosi ihana ollut saada myös ihan uusilta "kasvoilta" kommentteja! Ne tuovat kummasti uutta säpinää peliin ;) Tietenkään unohtamatta vanhoja naamoja, jotka postauksesta toiseen jaksavat tassunmerkkinsä jättää! Kiitos teille ihan jokaiselle! Ja kiitos myös teille hiljaisille lukijoille, jotka juttujani seurailette, vaikkette viestejä jättäisikään. Ihana kuitenkin "tietää", että olette siellä :)

Itse kävin tänään anopin luona blogikierroksella puhelimen välityksellä... Nettiyhteys oli tänään surkea, sivujen avautuminen kesti ikuisuuden, enkä saanut kaikkia kuvia esiin lainkaan. Pariin blogiin onnistuin jopa jättämään kommentin, suureen osaan en :( Tällä haluan siis sanoa, että olen käynyt lukemassa kuulumisianne, vaikkei tassunmerkkiä näkyisikään! Yritän ehtiä lähipäivinä korjaamaan tilanteen ;)

Mutta nyt siihen asiaan, jonka takia tekin kai olette täällä ;) Nimittäin Peipposen huoneeseen!!!
Jo edellisessä postauksessa vilahtaneeseen "uuteen" antiikkisänkyynhän olimme tilanneet mittojen mukaan patjan, joka saapui vihdoinkin eilen! Eipä siis muuta kuin mööpleeraamaan! Edelliseen tytön huoneen muutokseen pääsee kurkistamaan tästä. Peipposen huoneesta löytyy myöhemmin vilahduksia myös mm. täällä, täällä ja täällä.

Katsotaan ensin sisään ovensuulta...


Lipasto vaihtoi paikkaansa vastakkaiselle seinälle. Pieni piirustuspöytä, joka kylläkin toimii tällä hetkellä lähinnä Muumilaaksona, on samassa paikassa ikkunan alla kuin ennekin.


Sängyn paikka siirtyi samalla seinällä ihan huoneen päätyseinää vasten, vinokaton alle.


Kattoikkunan alle, sängyn viereen saimme Peipposen Saksan kummeilta rottinkilaatikon. Se kätkee sisäänsä sekalaisen seurakunnan leluja, nuken tarvikkeita yms. Ja päälle on kiva pinota vaikka torkkupeittoja :) Sängyn vieressä seinällä ystävältä lahjaksi saatu iltarukoustaulu. Sängyn yllä roikkuu dream catcher...


Myös kirjahylly ja leikkikeittiö vaihtoivat paikkaa. Sänkyä vastakkaiseen nurkkaan muodostui nyt pieni leikkinurkkaus :)



Ennen kattoikkunan alla majaillut puinen penkki muutti oven pieleen. Nyt siihen tulee muuten useammin istahdettuakin, ja olen alkanut laittaa siihen iltaisin tytön seuraavan aamun vaatteet valmiiksi.


Sängyn päätyyn kiinnitin tammikuussa ostaneeni valkoisen sydänkoukun. Mä en vaan osaa vastustaa kauniita koukkuja ja meiltä löytyykin koukkuja pitkin kotia sieltä sun täältä. Olen siis koukussa kokkuihin ;) Pitää muistaa maalata ruuvi seuraavan kerran, kun maalipurkki on auki...



Pentikin hippiäispäiväpeitto jäi nyt pieneksi ja mulla on suunnitelmissa ommella uuteen sänkyyn tilkkutäkki päiväpeitoksi. Kankaitakin olen jo vähän "hiplaillut" nettikaupoissa... Tutut kaverit sängyn päällä vahdissa :)


Siinä se nyt oli, meidän päiväkotilaisen huone :) Jos Peipposelta muuten kysyy, onko hän iso tyttö, niin vastaus on kieltävä. "Ei, minä olen ihan pieni." hän sanoo. Perjantai meni muuten jo tosi hienosti päiväkodissa. Aamusta jäin noin tunniksi vielä seurailemaan sivusta touhuja, kunnes Peipponen antoi äidille luvan lähteä. Ennen kotiinlähtöä tyttö jopa antoi hoitotädin pukea ulkovaattet päälle ja odotti sisällä kiltisti, kunnes muutkin kotiinlähtevät lapset olivat valmiita, vaikka hän ikkunasta jo näkikin äidin odottamassa pihalla. Kotiin lähtiessä neiti vilkutti iloisesti hoitajalle ja sanoi tulevansa maanantaina taas. Täysin ilman kiukkuja sekä kotona että tarhassa sujui eilinen päivä muutenkin :) Kyllä se siitä.

Mulla oli tänään varuillaolo töihin. Ei onneksi tullut kutsua, on nimittäin nyt meikäläiselläkin aika flunssanen olo. Se olisi takuuvarmasti vain pahentunut töissä. Miehellä loppui sairis ja hän lähti tänään yövuoroon. Peipponen on ihan räkänen ja yskiikin. Tyttö oli tänään muutenkin ihan valmista perunaa. Rankka viikko takana ja siihen päälle vielä lentsu. Huomenna ollaan vaan ja lepäillään kotona. Käydään vaan vähän ulkoilemassa Usva-neidin kanssa. Meillä oli muuten tänään komeat 7 plussa-astetta ja aurinkoista, lumet sulaa ja kevät tulee kohisemalla :)

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa

ps. Olen saanut pari tunnustusta :) Kiitos, palaan niihin ihan pian!

33 kommenttia:

  1. Kyllä kannatti vähän(?) vaivaa nähdäkin sängyn kanssa, lopputulos on hurmaava!
    Kyllä tuossa huoneessa kelpaa nukkua ja leikkiä!

    Suloisia nuo pikkuprinsessat, niiden juttuja on niin ihana kuunnella, milloin mitäkin yllättävää tupsahtelee suusta :D
    Meillä oli perjantaina isovanhempien tapaaminen, viime talvena olin jo sellaisessa kun vanhin prinsessa oli tarhassa -nythän siellä ovat molemmat vanhemmat kolmena päivänä viikossa aamupäivisin.
    Mukava päästä silloin tällöin näkemään mitä kaikkea niissä tänä päivänä touhutaan, katsella piirustuksia ja valokuvia kaikista retkistä, juhlista ja tapahtumista.

    Ainoa vika vaan koko jutussa on se, että noi prinsessat kasvaa niin huimaa vauhtia, kohta vanhin täyttää jo viisi vuotta....ja ihan vastahan minust tuli mummu!!

    Koitahan sinnitellä flunssan(poikasen) kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunista Peipposen huoneessa nyt onkaan - kaikkea kivaa neitimäistä juttua ja tuo uusi sänkykin on niin ihana! ♡

    Ja mikä suloinen kevätsää teillä siellä jo on, toisin kuin meillä täällä!
    No, suhteellisen lämmintä olisi meilläkin ollut ellei olisi tuullut armottomasti ja tuiskuttanut lunta vaakasuoraan taivaan täydeltä, uh.
    Toivotaan että huomenna olisi rauhaisampi meno. ;)

    Oikein ihanaa sunnuntaita teille sinne, leppoisaa oloa että paranette!

    VastaaPoista
  3. Kyllä nyt kelpaa peipposen taas majailla tuolla. Aivan ihastuttava tuo sänky, huokuu tunnelmaa <3

    Täällä ollaan kans flunssassa. Kyllä se vaan vie voimat jo ilman kuumettakin, jota itselläni ei onneksi oo ollut.

    Paranemisia sinne :)

    VastaaPoista
  4. Niin on huone kuin "ihan pieni" asukkaansa,suloistakin suloisempi<3 Sänky on kyllä oikea kaunokainen,hyvä esimerkki taas siitä että hieman kannattaa nähdä vaivaa kun lopputulos on tuon kaltainen:)Mukava kuulla että päiväkotielämä on lähtenyt sujumaan hyvin,jos on uuden aloitus jännittävää sille aloittajalle niin on se kyllä vanhemmillekin;)Rentoa lepuuttelua toivottelen teidän sunnuntaihin ja tietty pikaista paranemista<3

    VastaaPoista
  5. Sänky näyttää sopivan hienosti vinokaton alle. Jää päädyllekin sopivasti tilaa. Kannatti nähdä vaivaa. Siitä tuli kiva!

    Suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Niin kaunis huone että ! Sänky on ihan mahtava! säilyy sitten seuraavillekin sukupolville:)
    Mullakin tekisi mieli sisustella poikien huoneita, mutta ovat siinä iässä että niillä ei oikein kiinnosta ne jutut mitkä äitillä kinnostaa.
    Mutta nyt töihin aamupesuille

    VastaaPoista
  7. Onpa teidän tyttösellä kaunis huone! Ja tuo sänky on kyllä upea, jos siitä oli kova työ niin on tuloskin todella hieno.
    Terkkuja täältä lumimyrskyn keskeltä :)

    VastaaPoista
  8. Ihana huone :)

    Voi teillä on kevät.. täällä vaan taas typerä lumisade.. :/ EN tykkää!

    Mutta koetan kestää (niinkun nyt muuta voisi tehdä ;D )

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  9. Siis ihana ja suloinen huone kerrassaan, sänky on sitä parhautta ja ihana tuo vino kattoikkuna. On varmaan ollut ihanaa sisustaa huonetta uuteen uskoon, itsekin kaipaisin vastaavaa projektia meidän makkariin...sen kaapin kera :)

    VastaaPoista
  10. Kylläpäs on ihana huone ja kauniita huonekaluja. Sänky näyttää oikein kauniilta valkoisena.
    Voi, teillä jo ihan kuulostaa keväältä.. täällä on hirveä myräkkä käynnissä ...tuulee ja lumilentää .
    Mukavaa sunnuntai päivän jatkoa:)

    VastaaPoista
  11. I-h-a-n-a!
    Olen muuten saanut kipinää ja halua säätää vähän tyttöjen huoneessa, piitkästä aikaa.
    Johtuu varmaan sun postauksista.. niin ja sitten siitä pussilakanasetistä, jonka ostin kanarialta ja josta tule verhot tyttöjen huoneseen :)
    Niin.. ja jos sitä kerta verhoja mene vaihtamaan, niin sama se on muuttaa vähän huoneen järjestystäkin :D

    VastaaPoista
  12. Todella suloinen huone, Liisa! Ja sänky on kuin tehty Peipposelle.

    PS. Koukkuja ei ole koskaan liikaa ;D

    VastaaPoista
  13. Muuten kivoja kuvia, mutta mua häiritsee ihan liiallinen kuvien käsittely. Vaikea saada selkoa kuvista.

    VastaaPoista
  14. Oi kuinka on ihana huone ja sänky on kaunis.
    T. koukkuhullu täälläkin ;)

    VastaaPoista
  15. Voi apua miten suloinen huone!!<3
    Tästä saa inspistä laitella poitsunkin huonetta jotenkin!!:)
    Meen vielä uudestaan selailemaan kuvia!:)

    VastaaPoista
  16. Ihana huone Peipposella.♥

    Blogi on takkuillut täälläkin...koskahan ne pelaisi kunnolla??

    Suloista sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  17. Kiitos mieltä lämmittävistä kommenteista blogissani! Peipposen huone on niin soma! Sänky on hurmaava ja huone on ihanan kodikas ja kutsuu leikkeihin.

    VastaaPoista
  18. Kiitos Pepi!
    Joo, oikeessa oot, että kasvavat nopeasti! Tosi kiva, että sun rinsessojen päiväkodissa on pidetty tommonen isovanhempien vierailupäivä :) Toivottavasti meilläkin järkätään joskus jotain vastaavaa...ja jos ei ala kuulua, niin pitänee tehdä ehdotus, hih ;)
    Pitäis muuten muistaa aina kirjoittaa ylös noita lasten letkautuksia, on kyllä välillä naurussa pitelemistä niitä juttuja kuunnellessa, mutta eihän niitä aina tahdo millään jälkikäteen muistaa :(

    Mari, kiitos! Meidän kevätsää loppui melko lyhyeen ;) Tänään tuli taas tuntitolkulla räntää, lunta, millon mitäkin ja tuuli kävi. Nyt on taas valkea maa, mutta tuskin pitkään, sillä asteet taitavat olla nollassa tai jopa plussalla...

    Kiitos viestistäsi Jansku, kävinkin sullekin jo paranemisterkut toivottelemassa ;)

    Kiitos Kirsi sinne komeron perälle! ;)
    Joo, jopa mies (??!!) on jo pariin otteeseen kehaissut tytön huoneen uutta ilmettä ja sänkyä, ja se on paljon se, you know...

    Kiitos Villa Haikara! Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, vaikka eihän me todellakaan olla mitään ammattitaitoisia restauroijia ;) Mutta sitäkin suuremmalla sydämellä <3

    Kiitos KoivukujanRiikka! Oiskin ihanaa, jos tuo sänky jäis perhekalleudeksi... Oikein mielelläni sen säilytän meidän kellarissa myöhemmin Peipposen mahdollisille lapsille :) Tai miksei se käy "päiväsohvasta" sitten, kun alkaa käydä liian pieneksi tytölle nukkua... Mutta se vie vielä muutaman vuoden ;)

    Kiitos Susu! Meilläkin oli jo lumimyräkkää tälle aamulle, se siitä keväästä ;)

    Kiitos Ruusa! ...sullekin kävin jo mainitsemassa, että meidän kevät oli ja meni, heh ;D

    Ansku, aina joku proggis päällä, heh ;D Tytön huonetta on kyllä ihana laitella! Nyt silmä kiertää huoneita ja miettii, mitäs mitäs mitäs seuraavaksi ;)
    Toivottavasti saat haaveilemasi kaapin ja pääset laittelemaan teidän makkaria!

    Tiina, kiitos! Taisitte puhaltaa sen myräkän tänne meille ;) Koko aamun satanut räntää sitten lunta ja tuullut... Nyt vhdoin rauhottui ilma. Että se siitä keväästä :)

    Maanvaiva, jäänpä sitten innolla oottelemaan, mitä sä siellä teidän nuorten huoneessa keksit ;) Aina voi vähän muuttaa järkkää ;))

    Satu, kiitos! Joo, ei niin ;)

    Anonyymi: kiitos palautteesta, jota tosin arvostaisin vielä enemmän, jos sen "nimellisenä" saisin ;)
    Harmi, ettei kuvat tällaisenaan miellytä sinua. Tämä nyt on mun mielestä kaunis tapa, ja ennen kaikkea juuri sellainen tapa, jollaisena haluan "koko maailmalle" kotiamme paljastaa :) Mielestäni kuvista näkee juuri sen verran kuin tarvitseekin nähdä, hih ;)
    Katsotaan, josko taas joitain toisia nurkkia näytän toisella kertaa vähemmin käsiteltyinä...

    Kiitos Minna! Kiva, etten ole yksin koukutuksineni ;)

    Niina, kiva jos inspiroiduit viilaamaan Vilinkin huonetta, vaikka ei se musta mitään viilausta tarvii, ihana huone pojalla :))

    Irmastiina, kiitos viestistäsi.. aina tuntuu jollain olevan jotain vikoja bloggerin kanssa :(

    Hanni, kiitos itsellesi :) Ja mukava kuulla, jos kommentistani tuli hyvä mieli <3 niin se oli tarkoituskin ;) Toivottavasti voit jo paremmin ja pääsitte eilen leffaan Siirin kanssa!

    VastaaPoista
  19. Ihana sänky ja koko huone=)Toistankohan mä itseäni sanoen,että sulla näyttää kaikki aina niin kauniilta,viimmosen päälle laitetulta.Valmiilta.
    Kyllä kelpaa Peipposen olla ja leikkiä siellä.Tytön huonetta onkin kiva sisustella=)
    Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  20. Kiitos Pitsienkeli :) En usko, että toistat, ja toistat, niin ei sekään haittaa... Kiva kuulla yhä uudestaan moisia :)
    Oikeassa olet, että tytön huonetta on ihana laitella.
    Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

    VastaaPoista
  21. Kyllä kelpaa tuossa huoneessa nukkua, leikkiä ja viihtyä pienen neidin! ja, hmm, kuvat on kyllä todella kauniita juuri sinun tyylilläsi "käsiteltyinä". Mukavaa viikkoa sinne, selättäkäähän se flunssa!

    VastaaPoista
  22. Voi jukra miten onkin kaunis tuo pikkuisen huone<3 ihana! kyllä siellä kelpaa häärätä ja nukkua. oih, jään vielä ihailemaan :)

    VastaaPoista
  23. Sängystä tuli kyllä niin hieno kuin kuvittelinkin siitä tulevan. Sopii muutenkin huoneen tyyliin kuin nakutettu :) Tuo kattoikkunakin tuo sellaista vanhan ajan tunnelmaa. Koittakaapa parantua kunnolla. Täälläkin on ihanan keväinen ilma, aurinko paistaa, mutta pakkasta on vielä sentään 6 astetta, aivan sopivasti.

    VastaaPoista
  24. Voi että on kaunista! Ihania yksityiskohtia ♥

    VastaaPoista
  25. Huone on yhtä suloinen kuin Peipponen itse.

    Paranemisia sinne. Täälläkin oltiin flunssassa.

    VastaaPoista
  26. Hei!
    Ensi kertaa käymässä - aivan ihana blogi. Tervetuloa vastavierailulle uuteen blogiini:)
    -Ulla SisustEllen-blogista

    VastaaPoista
  27. Heippa, ja kiitos kommentistasi <3
    Minulla on ollut tämä sinun sivusi auki monta päivää, mutta jotenkin en saa vain kommenttia jätettyä. Ehkä se johtuu siitä, etten halua mitää pikakommenttia.

    Tuo Peipposen huone on aivan ihana!!! Ihania pikku yksityiskohtia <3
    Ja onhan se vielä pieni <3 vaikka tarhassa jo onkin:) Varmasti kuitenkin ihanaa, kun itselläkin on hieman omaa aikaa.

    No nyt Alex heräsi, kirjottelen toisella kertaa enemmän.
    Haleja teille <3

    VastaaPoista
  28. Ihana tuli Peipposen huoneesta kertakaikkiaan!
    Ja sun kuvat on käsiteltyinä just ihania!!
    Oon ihmetelly,ku susta ei oo kuulunu mitään??Ootkohan yrittäny laittaa mulle viestiä??
    No,laitan sulle viestii tänään tai huomenna....
    Koittakaa murut parantua,Peipposelle terkut!!
    Halauksin,Marika

    VastaaPoista
  29. Toisen blogin kautta eksyin blogiisi ja sait heti uuden lukijan minusta :)

    Aivan ihana tytön huone!!!

    Aurinkoista viikkoa sinne!!!

    VastaaPoista
  30. Kiitos Kotomon Taina ihanasta viestistäsi :) Tuli hyvä mieli..

    Kiitos Jasmiina sullekin :) Tytsyn huonetta on kiva laitella, eikös ;)

    Kiitos Marika, meilläkin oli välissä pari ihanan aurinkoista päivää. Nyt taas harmaata. Lunta tosi vähän enää niityillä, mutta tiet on sentään melko kuivia.
    Nuha on päällä vieläkin ja nyt vuorossa myös yskä meikäläisellä...köh köh.. ;)

    Kiitos Nisunassu :) Kiva, kun jätit kommentin!

    Liisa, iitos sulle ja kiva, että voit jo sanoa, että "oltiin" ;)

    Heippa Ulla, kiitos käynnistäsi, kommentistasi ja kutsusta, tulen varmasti! :)

    Mia, kiitos ja kiva, kun yritystä ainakin löytyy, heh ;D Sama mullakin ollut viime aikoina kommentointejen kanssa :) Ei ressiä, kuittaillaan, kun keritään ;) Tiedetään kuitenkin, että mielessä on, vai mitä <3

    Marika, anna anteeks, etten oo vieläkään laittanut meiliä sulle :( Mielessä oot kyllä ollut joka päivä, mut tää on niin tätä, niin kuin vissiin sullakin, heh ;D Lupaan laittaa edes tekstarin tänään, niin tiiät missä mennään! halit!

    Linda, kiva kun eksyit ja jäit lukijaksi! Ja kiitos ihanasti viestistäsi :)
    Samoin sinne, mukavaa loppuviikkoa!

    Halauksia kaikille! Liisa

    VastaaPoista
  31. Kyllä on kaunista ja sänky on just nappiin!

    VastaaPoista
  32. Tosi kaunista on Peipposen huoneessa <3 Sänky on aivan yli-ihana :)

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  33. Kylläpä Peipposen huoneesta tuli kaunis, ihan ison tytön huoneelta se nyt näyttää!:) Tai ison ja ison, juuri tuollaisen ihanan pienen tyttösen huoneelta<3 Ei sillä, että se olisi ennenkään ollut muuta kuin ihana huone, mutta nyt on selvästi jo pienen leikki-ikäisen huone:) Ja kivasti olet järjestellyt huonekalutkin, näyttää oikein toimivalta:) Halauksia sinne kauas, rakas ystäväni!<3

    VastaaPoista