perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hyvällä mielellä :)

Mihin nämä päivät oikein vilistää?? Taas on arkiviikko takana päin... Meillä oli miehen kanssa viime viikonvaihteesta alkaen muutama päällekkäinen iltavuoro, joten "muutimme" anopin luokse tuoksi aikaa koko porukan voimin. Keskiviikkoaamuna mies lähtikin sitten puol'yllättäen jenkkilään työmatkalle ja tulee huomenaamuna takaisin. Peipponen on taas ollut sunnuntaista lähtien räkäsempi ja jotenkin taas ei niin oma itsensä. Se on koetellut hermojani, ja toisaalta käy sääli tyttöä ja suututtaakin, miksei tämä kierre voi jo loppua..?! :(
Eilen käytiin sitten taas oman lastenlääkärin vastaanotolla korvakontrollissa. Vaikka tällä hetkellä ei ole akuuttia tulehdusta päällä, ovat molemmat korvat edelleen märät ja, koska räkätautia on kestänyt jo NIIN pitkään, saatiin lähete kurkku-, nenä-, korvalääkärille. Hän sitten päättäköön, miten jatkossa toimitaan nenäpolyyppejen sekä korvien suhteen... Ajan sain vasta maanantaiaamupäiväksi ja toivon nyt vain, ettei mene viikonloppuna pahemmaksi.

Mutta vaikkei nämä meidän kuulumiset nyt mitään kovin "hyvämielisiä" olleetkaan tähän asti, niin sain Tää ois tän koti-blogin Kirsiltä Hyvän Mielen Haasteen :)) Kiitos ihana Kirsi, tottakai elämästä löytyy aina myös asioita, joista tulee hyvä mieli! Tähän haasteeseen kuuluu kertoa 10 asiaa, joista mulle tulee/ on tullut viime päivinä hyvä mieli ja jakaa haaste sitten 5:lle blogille.

Ennen kuin aloitan, mainittakoon, että kaikki kuvat on otettu tällä kertaa kännykällä, sillä mies otti järkkärin matkalle mukaan enkä ole vaivautunut latailemaan vanhan pokkarin akkuja saati etsimään piuhoja ;) Pahoittelen siis kuvien huonoa laatua!

1. Kevätsää, aurinko, lämpimät iltapäivät...joiden ansiosta ollaan ulkoiltu paljon! Peipposen kanssa on vierailtu päivittäin leikkipaikoilla sekä keskenämme että ystävien kanssa :)


2. Pyöräily. Sain hankittua tytölle kypärän sekä pyörääni lastenistuimen ja lisäksi vielä korin ohjaustankoon. Nautin, kun pääsen pitkästä aikaa fillarin kanssa liikenteeseen. Hakemaan Peipposen tarhasta ja Usva-neidinkin kanssa on käyty ulkoilemassa niin, että koiruus juoksentelee pelloilla vapaana ja me tytön kanssa leppoisasti poljetaan menemään. Meidän ulkoilureitin varrella on useita penkkejä, joille on kiva istahtaa pitämään juomataukoja :)



3. Kukat...joita ahmin eilen kaupoilta kaksin käsin kotiin :) Tulppaaneja, narsisseja sekä ulkokukkia...huoh.





4. Terassin laittelu kesäteloilleen. Tilasimme viime viikolla uudet terassikalusteet, joiden pitäisikin saapua päivänä minä hyvänsä :) Heitimme nimittäin rikkinäiset tuolit menemään syksyllä. Eilen ripustin vanhaan oveeni taas pelakat ja kaiteeseenkin parit valkoiset orvokit (?) telineeseen... Tänään taidetaan Peipposen kanssa vielä lakaista terassin lattia ja järkkäillä muutenkin. Pian päästään ulos juomaan aamukahvit!



5. Kahvista puheenollen... Rauhassa nautittu päivän toinen kahvikupillinen, jonka siis laitan itselleni vietyäni tytön tarhaan. Tänään nautiskelin sen eilen leipomani pannarin kanssa, nam :)


6. Virkkaus...jonka aloitin alkuviikosta n. 20 vuoden tauon jälkeen. Siis en tosiaan ollut tarttunut minkäänlaisiin koukkuihin saati puikkoihin sitten kouluaikojen! Miehen isoäiti veresti muistojani silmukoiden luomisesta ja perussilmukoista, netistä katselin lisäohjeita. Tiistaina valmistui tämä :) Eihän mulla ollut mitään hajua, miten paljon ja missä vaiheessa pitää kavennella, joten muoto on oikeasti aika kamala, eikä se yllä edes Peipposen korvien yli kunnolla, mutta olen silti itsestäni aika ylpeä ja nyt totaalisen koulussa virkkaukseen. Tähän ekaan kappaleeseen kokeilin myös erilaisia "tyylejä", joten jäkikin on sen mukaista... Toinen myssy on jo aloitettu, en vaan ole nyt kerennyt sitä työstämään sattuneista syistä...


7. Yksi niistä sattuneista syistä on tämä järjestelmällinen kaaos olkkarissa ;) Tästä mulle kuitenkin tulee hyvä mieli, sillä olen saanut järkättyä ja hinnoteltua kaikki tänä iltana läheiselle lastenkirpparille (joka on siis huomenna) lähtevät romppeet :) Huomeniltana saan sitten hakea myymättä jääneet tavarat sekä rahani pois. Ottavat vain 15% myyntituotostani palkkiota päältä pois. Lopuilla pääsen shoppaamaan Peipposelle uutta :) Ihanan uudenveroisen välikausitakin ehdinkin jo huutaa ebaystä viime viikonvaihteessa, sekin sai muuten tosi hyvän mielen aikaan, hih..


8. Miehen kotiinpaluu huomenna :) Toivottavasti kivojen tuliaisten kera, hih... Tilasin sekä Peipposenlle että itselleni uudet chuck'sit, en tosin tiedä onko mies niitä saanut hommattua, koska hänellä oli vain yksi kokonainen päivä aikaa paikan päällä. Noh, pääasia, että tulee kotiin, joko tuliaisten kanssa tai ilman :)

9. Vauvat. Joo, ei meille ole tulossa vauvaa, mutta ihanille, rakkaille ystävillemme on! Näille ekaansa odottaville jopa tuplapakkauksessa :) Ja eräs toinenkin ystäväni kertoi eilen odottavansa toista vauvaansa. Vielä kun tietää näiden kaikkien vauvojen olevan toivottuja ja "yritettyjä", niin ei voisi asiat paremmin olla. Ja jos sieltä on tyttöjä tulossa, niin löytyy tuolta kaapeista vielä riittävästi söpöjä vaatteita ystävillekin antaa ;)

10. Kaikki ihanat ihmiset elämässäni, siis Peipposen ja miehen lisäksi... Äiti, sisko perheineen, rakkaat ystävät... Kevään aikana saadaan monet näistä ihanista ihmisistä meille kyläilemäänkin :) Enkä malta odottaa heinäkuuta, kun pääsemme Suomeen lomailemaan pidemmäksi aikaa!

Taidan laittaa tämän haasteen nyt eteenpäin Heidille (Oman kodin onnea), Marikalle (De Hanna's, valkoista rustiikkia), Jasmiinalle (Hotel Mama), Sadulle (Aseman laidalla) ja Marikalle (Hirsitalon suojissa). Olkaas hyvät! Mutta en tosissaan pane pahakseni, jos ette tätä tee ja pahoittelen, jos olette tämän jo ehtineet saada ja tehdä ;)
Kaikki nuo blogit löytyvät tuolta blogilistalta, en alkanut nyt kaikkia erikseen linkittämään, sorry :)

Sain myös tunnustuksen Minilace-blogin Maijalta. Kiitos! Tästäkin tuli hyvä mieli :)
Mutta tästä ei nyt ole kauaa, kun paljastelin samaisen tunnustuksen myötä asioita, joten käyköön nuo yllämainitut hyvän mielen tuottajat tällä kertaa samalla paljastuksista hih ;) Mukaan saa tämän ottaa jokainen, joka haluaa!


Nyt on muuten niin, että kyllä mä haluan sen viime keväänä nikkaroimani istutuspöydän taas terassille kesäksi, eli pitäisi keksiä itselleni yöpöytä jostain... Ja siis sitä oikeata yöpöytää en nyt enää haluaisi, kun olen jo ehtinyt tottua isompaan malliin, heh ;) Äidillä ois Suomessa mökillä jemmassa mulle mummini vanha piironki, joka ois aika täydellinen (maalattuna ;)), mutta milläs mä sen nyt tähän hätään tänne saan...hmmm.... Noh, asioilla on tapana järjestyä!

Ihanaa, aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoilleni, sekä tutuille että tuntemattomille! Kiitos, että olette olemassa :)

Terkuin Liisa

15 kommenttia:

  1. Kiva kuulla Sun kuulumisia! Ja toi piponen on kyllä mestariteos!! :)

    VastaaPoista
  2. Voi että miten lämpimältä siellä näyttääkään!! meillä ei vielä tietoa kesästä täällä lumikinoksien keskellä. Pyöräilykelejä odotellessa, nimittäin se olis mielessä heti ekana :) joko teidän peipponen alkaa harjoitella itse pyörällä ajoa?
    Pipohan on onnistunut hyvin pitkän tauon jälkeen ja siitähän ei suunta ole kuin ylöspäin.
    Ihanaa kevättä sinne :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Tai pitkästä ja pitkästä, mutta aikaa tuntui vaan kuluneen jo tosi kauan!

    Kiitos tunnustuksesta, mulla taitaa olla pari muutakin siellä jemmassa, joten täytyypä palailla niihin paremmalla aikaa :)

    Noista teidän pyöräilykuvista tulee kyllä hyvälle mielelle! Ja samoin kukkasista, siellä kun näyttää olevan jo niin kaunis sää!!

    VastaaPoista
  4. Ihanan hyvä mieli tuli kuvista:) vaikka huono mieli tuli peipposesta<3 toivottavasti saisitte nyt tuon kierteen loppumaan.

    Kiitos hyvän mielen haasteen jakamisesta ja oikein ihanaa viikonloppua teille<3

    VastaaPoista
  5. Kiva kun tartuit haasteeseen,postauksistasi tulee aina hyvälle tuulelle,nyt sitten ihan tuplaten;)
    Voi eipä käy kateeksi tuo Peipposen nuhaisuus ja korvaongelmat,toivottavasti pääsette pian riesasta eroon,tuoreessa muistissa itsellänikin nuo kärttyisyydet puolin jos toisinkin...
    Rehellisesti sanottuna kateeksi sen sijaan käy nuo sen suunnan keväiset kelit,jumatsuikka sentään,sulla on kesäkukkia ulkona,kohta en ala enää yhtään mitään;)Mukava kun "sait aikaiseksi" aloittaa nuo virkkuuhommat uudelleen,pikku myssyillä aloittelet ja ennen kuin huomaatkaan sullon se ITSEVIRKATTU matto lattialla tai vaikka useampikin,tosi ihana tunne kun saa aikaiseksi sellaista mitä ei ole ennen tehnyt:)Ihania hyvän mielen juttuja muutenkin<3 Aurinkoista viikonloppua sinnekin ja rahakasta kirppistelyä=D

    VastaaPoista
  6. Oih miten pitkällä kevät siellä jo on, täällä haaveillaan noista keleistä joka päivä. Minä jo kovasti odotan pelargonioitten istuttamista...mä olen niin mahdoton kukkahullu :), toistaiseksi tyytyminen pääsiäiskukkiin ja tulppaaneihin!

    Meilläkin taistellaan tuon sairastelukierteen kanssa, tyttö on taas kuumeessa, räkäinen ja yskii...keljuttaa!

    Mutta nyt kimalletta huuliin ja naisteniltaa viettämään!

    Keväistä viikonloppua sinne, toivottavasti teitä hellittään tuliaisilla!

    VastaaPoista
  7. Voi kun teillä on jo kevät!! Kesäkukkia ja kevätvaatteita... täällä lähden vielä villakangastakilla liikkeelle :(

    Hieno pipo! Siitä se lähtee. Äkkiä se taito sitten tulee takaisin:)

    Peipponen näyttää nauttivan pyöräretkistä:) Ja neidillä on jo niin pitkät hiuksetkin <3.
    Mulla on tarkoituksena yrittää opettaa kahdelle nuorimmalle neidille pöyräilyn salat, että päästäisiin koko komppanja yhdessä lenkille:) Niin... Emilia (7v) ei vieläkään pyöräile ilman apupyöriä!! Se kaatui alkuaikoina tosi pahasti ja nyt se pelkää pyöräilyä ihan hirveesti. Vasta syksyllä se uskalsi ajaa niin lujaa että apupyörät oli jopa ilmassa:)

    Oikein hyvää viikonloppua ystäväin <3

    VastaaPoista
  8. Onnea tunnustuksesta!
    Ja lämmin kiitos hyvän mielen haasteesta!

    Yritän ryhdistäytyä täällä päässä ja vastailla...myös niihin aikaisempiin ;D

    Kääk, eikö teillä ole lunta siellä enää....?! Mä en ala...

    Vitsit, kun Peipponen on söpö tuossa keinukuvassa!!! Haliterkut sinne !!

    VastaaPoista
  9. Oikein kivaa ja aurinkoista viikonloppua teille sinne. Pidetään peukkuja, että peipposen tauti helpottaa PIAN!

    VastaaPoista
  10. Ihanat kuvat Peipposesta.♥

    Kauniita kukkia olet ostanut ja orvokitkin jo ulkona.

    Hyvällä mielellä ollaan täälläkin oltu...aurigosta ja kevään etenemisestä harppauksilla!

    VastaaPoista
  11. Moikka!
    Mä en ala...teillä on jo täys kevät siellä...arvaa,mitä odotan just nyt eniten...??...no matkaa,hih!!
    KIITOS haasteesta..yritän vastailla mahd. pian:)
    Ihanaa,kun saatte pyöräillä jo siellä..tääl kaikki tien penkat viel metrin lumessa,plääh!!!
    Peipposelle halit,ja sulle kans...pian nähdään,hih...
    Teitä ajatellen,Marika

    VastaaPoista
  12. Mies nukkuu, hän taitaa meillä saksan ja piti sulle laittaa vastaus tähän, mut en mä osaa sitä kirjoittaa saksaks yksin... heh!

    Mut ollaan tosiaan joo ;)

    Äsken tein paljastuksen blogiini...

    VastaaPoista
  13. Teillähän on siellä jo täysi kesä.Kahvit terassilla kuulostaa aikas kivalta.Ja noihin maisemiin ei varmaan kyllästy koskaan.
    Toivotaan Peipposelle pikaista paranemista=)

    VastaaPoista
  14. Voi kiitos ihanasta haasteesta, rakas ystäväni<3 Onpa ihana katsella näin keväisiä kuvia ja samalla haikea, miulle tuli ihan kauhea ikävä teitä kaikkia, kun näin tuon maiseman taas parvekkeelta otettuna!<3 Mutta jospa syksyllä vaikka sinne taas pääsisin?:)
    Toivottavasti mies ehtii shoppailla sinulle ihania tuliaisia:)
    Helliä halauksia sinne ja mukavia kevätpäiviä rakas ystäväni!<3

    VastaaPoista
  15. Onpa teillä siellä ihanan keväistä, wau! Tänne odotellaan taas viikonloppuna lunta, pakko sanoa, että minun lumikiintiö on ihan täynnä tältä talvelta ;)

    Kurjaa, että Peipponen on taas sairaana. Toivottavasti hän paranee pian!

    VastaaPoista