torstai 15. maaliskuuta 2012

Makkarissa viuhahti

Ihan kuin auringon puraisemana sain taas jostain pitkästä aikaa sisustusintoni takaisin! Kävi niin, että toissapäivänä imuroidessani sain idean. Vähän siivoiltuani ja miehen mentyä suihkuun, pistin töpinäksi. Ja idea oli toteutettu miehen tultua suihkusta :) Vähänhän tuo ihmetteli, kun piironki, jonka laatikoissa on juurikin miehen alusvaattteet, t-paidat ym. ei ollutkaan siinä, missä se on ennen ollut. Mutta hyväksyi kuitenkin muutoksen ja sehän on pääasia ;)

Meillä ei enää makkarissa ole vähään aikaan ollut patteri päällä, eikä se kyllä ollut koko talvena montaa kertaa, joten piironki siirtyi ikkunan alle patterin eteen. Varmaan ensi talveksi se kyllä taas täytyy siirtää toiselle seinälle... Tällainen on nyt siis näkymä ovelta. Meidän vaatekaapithan ovat sänkyä vastapäisellä seinällä ja niiden edessä on verhot.



Tuossa nurkassa vaatekaappien vasemmalla puolella on miehen vaatteiden laskupaikka, antiikkikaupasta löytynyt puutuoli. Tätä nurkkaa en olekaan aiemmin tainnut täällä näyttääkään. Siitä on siis myös käynti meidän pikkukylppäriin, jossa käydään suihkussa.


Piironki siis siirtyi tuosta peiliseinältä, vanhan nukenvaunun paikalta ikkunan alle. Nukenvaunun paikalle siirtyi korituoli ja viereen, peilin toiselle puolelle mun yöpöytä.





Mun yöpöytänä toimii nyt viime keväänä nikkaroimani istutuspöytä. Saa nähdä muuttaako se kesäksi terassille ja jos muuttaa, niin minkä otan sitten yöpöydäksi... Se on sen ajan murhe ;)



Nurkassa vinokaton alla oli ennen istutuspöytä ja lehtitelineen paikalla korituoli. Nyt siinä on tyynytuolina vanha valkoinen antiikkituoli. Sekin edullinen löytö vanhojentavaroiden kaupasta muutaman vuoden takaa.


Nukenvaunussa lojuu päiväpeitot silloin, kun sänkyä ei ole pedattu. Ja valkoisella tuolilla pinossa kaikki koristetyynyt.



Lipaston päällä nyt taas vaihtelun vuoksi vähän valokuvia ja, kuten ennenkin, tuunaamani Ikean pöytälamppu sekä kello. Muutenkin pöytien päällä olevat asetelmat vaihtuivat muutoksen myötä.


Ihanaa, kun menee yläkertaan ja on välillä jo unohtanut tuon makkarin muutoksen, niin oikein tulee hyvä mieli, kun näkee sen :) Ja parasta, että tämä piristys maksoi kokonaiset 0€.

Pakko laittaa vielä loppuun kuvat mekosta, jonka ystäväni oli ostanut Peipposelle ja toi eilen käydessään. Herkullinen, vähän hienompi kukkaihanuus kesän juhliin :) Tämä oli kyllä sekä äidille että tytölle mieleinen tuliainen... Ja vaikkei meidän neiti mikään varsinainen hienohelma olekaan, niin kyllä joka tytöllä pari mekkoa pitää kaapista löytyä ;) Ja tämä päällä Peipponen keimaili eilen pitkät tovit peilin edessä, kuten ihan oikea prinsessa...
Danke -M-!



Ulkona paistaa aurinko, taivas on sininen, päivällä asteita luvattu jopa lähemmäs parikymmentä! Kohta lähdetään Usva-neidin kanssa kävelylle ja sitten vähän leikkipaikalle tytön kanssa. Pitäähän tuosta säästä nauttia!

Ihanaa keväistä loppuviikkoa kaikille tutuille ja tuntemattomille! Kiitos kaikille edelliseen postaukseen viestin jättäneille!

Terkuin Liisa

27 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttä.
    Me naiset pistämme yleensä tuulemaan, kun miehet ovat poissa, vaikkakin vaan suihkussa:)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaikki näyttää niin kauniilta! :) Paljon ihania yksityiskohtia! Nuo nuket vaunut on kyllä ihqut!
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  3. Se olikin varsinainen viuhahdus,täytyy itsekin tehdä noin joskus kun mies on suihkussa/saunassa,saattais olla mies ns.huuli pyöreänä=O Niin on kauniin ja levollisen näköistä makkarissanne ettei tuolla voi nähdä kuin "sweet dreamsseja" vaan ja niin paljon kaikenlaisia ihania esineitä ja huonekaluja etten viitsi edes erittelemään ruveta:)Tykkään myös noista huoneen muodoista,varmasti on haasteellisempi kyllä sisustaa kun on noita matalampia kohtia mutta eipähän ole tylsä kantti x kantti...Kauniin mekon on Peipponen saanut,prinsessaltahan hän näyttää tietysti muutenkin mutta mukavahan helmoja on heilutella=D Ihanaa aurinkoista ja keväistä viikkoa sinne teille<3

    VastaaPoista
  4. Vau. Joko Sä oot tosi nopee tai sit mies istuu suihkussa tosi kauan :D
    Kaunista kaunista!

    VastaaPoista
  5. Onpa kiva muutos!:) Meilläkin kävi viimeksi niin, että kun mies oli puhelimessa, sillä välin siirsin nuo keittiön ja olohuoneen kamat ympäriinsä. Mutta miehen ainoa kommentti oli puhelimesta tultuaan, että "näkeekö tosta telkkarista vielä jotain":D Ne miehet, ne miehet!
    Ihanan mekon on Peipponen saanut, varmasti suloinen näky neitonen prinsessahelmoineen<3
    Mukavaa päivän jatkoa, Liisa ystäväni!<3

    VastaaPoista
  6. Kaunista!
    Meilläkin huonekalut yms muuttaa paikkoja ukon ollessa kotoa poissa. Ikinä ei taida mikään olla samassa paikassa hänen tultua takaisin kotiin :). Saan myös siitä kuulla :D
    Oikein mukavaa päivän jatkoa sinulle
    -Erica-

    VastaaPoista
  7. Mitähän kaikkea minäkin ehtisin tekemään jos seuraavalla kerralla kun mies menee suihkuun laittaisin vähän tuulemaan ? Sillä kun tahtoo mennä siellä lotratessa ainakin puoli tuntia...hmm pitääpä ottaa sekin aika joku kerta hyötykäyttöön ;) Kiitos vinkistä!

    Tavaroiden paikkojen vaihtelu on kyllä piristävää, tulee taas niinkuin uusi huone kun vähän sommittelee...

    Voi kun siellä on lämmintä jo, pian tuollaisen ihanan kukkamekon saakin jo tuota menoa ottaa käyttöön!

    VastaaPoista
  8. Mä jo aattelin että mikä siellä makkarissa viuhahti;))) no johan olet nopea ja sukkela käänteissäsi, meidän mies ottaa sellaisia pikasuihkuja että mitään ylläriä ei kyllä jouda järjestämään - paitsi jos pari olutta seurana tunkasen isännän saunaan :DD ihanan näköistä<3

    VastaaPoista
  9. Tietkö meidän tulevassa kodissa on eteisessä pahimmillaan sellainen sairaan ruma pyökin värinen vaatekaappi. Sellainen meillä oli aikoinaan Kapteeninkadun kämpässä (tuskin muistat) ja oli luojan lykky kun siitä päästiin aikoinaan eroon. Tein jo pikku kuolemaa ajatuksesta sietää sitä edes väliaikaisesti tai kuinka hankkiutua siitä eroon. Säilytystila pienessä vanhassa kämpässä ei kuitenkaan ole koskaan pahitteeksi... Sitten rakas ystävä tulin blogiisi ja TADAAAA tämän postauksen jälkeen tiedän tasan mitä sille kaapille tehdään! Niin tai mulla on siitä visio, mutta toteutuksen suheen käännyn sitten sinun puoleen ;)

    -Milla-

    VastaaPoista
  10. Kiva muutos! Ja onpa teillä lämmin sielä!!

    VastaaPoista
  11. Lähetä mulle vähän tuota innostusta!! Itsellä tuntuu olevan joku väsymyskausi päällä:(

    Kyllä pienillä jutuilla saa aikaan kaikkea kivaa ja tosiaankin kun siitä ei tarvitse pulittaa mitään:)
    Meillä Mikki ottaa niin nopeita suihkuja, että en ehtisi kun yhden tavaran siirtää;)

    Kauniin kukkamekon Peipponen sai! Ja kuinka kateellinen olenkaan tuosta mittarilukemasta, mitä teille on luvattu <3 Olispa täälläkin...
    Nauttikaahan ihanista säistä, täällä satoi aamulla lunta!!

    VastaaPoista
  12. Ihana makkarin viuhahdus!
    Mie kans aina ukon poissaollessa muuttelen jotain ja sitten kun tulee niin testaan että huomaako hän mittään, ja monesti saa pitkään katella että ,mitä on muuttunu;) ja aina ei edes huomaa!

    VastaaPoista
  13. Ihana makkari! Olet niin kauniisti sisustanut sen!
    Ihana on myös Peipposen mekko! Näen silmissäni miten hän keimailee uusi mekko päällä peilin edessä:)

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  14. Oikein kivan näköistä! Voi kun joku tulis meillekin laittamaan paikat uuteen uskoon, kun en oikein itse osaa. Tiedän kyllä mistä tykkään, mutta jotenkin ei vaan luonnistu...

    Ihana tuo Peipposen mekko:)

    VastaaPoista
  15. Kyllä teillä on näköjään ihanaa ja kaunista joka huoneessa :) Tuon näköisistä pussilakanoista olen haaveillut jo jonkin aikaa...

    VastaaPoista
  16. Oi, miten oliskaan mukana köllähtää tuonne vuoteelle, niin kaunis makkari että!! Varmasti oli lempipaikkani kodissani tuollainen ihanuus. Osaat tosi kauniisti sisustaa sydämellä.

    VastaaPoista
  17. Vautsi, tosi kivan näköistä. Kyllä siitä vaan tulee itselle niin hyvä mieli, kun saa jotain tuommoista aikaiseksi.
    Voih, ihanat kelit teillä siellä. Mä hoen mantraa "sulakaa lumet" päivittäin, mutta ei se tunnu kauheesti auttavan... ;)
    Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Oho, sinä laitoit tuulemaan, näyttää tosi kivalta :)

    Teillähän on ihan kesä, wau! Nauttikaan ihanasta ilmastanne. Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. Ihanan rauhallisen kaunista! :)

    VastaaPoista
  20. Moikka kaikille ja suuri kiitos ihanista viesteistänne! Ne kyllä niin taas ovat mieltä lämmittäneet :) mieltä on kyllä lämmittänyt myös aurinko eilen ja tänään..asteita ollut jopa reilut parikymmentä ja aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta..tosin tänään oli vähän tuulista.
    Hih..ei se mies nyt niiin kauaa siellä suihkussa lotraa..ja myönnettäköön, että hienosäädöt olivat vielä vähän kesken hänen tultuaan suihkusta ;)
    Heidi, kyllä meilläkin mies ekana totesi, että mites toi patteri..lupasin, että siirretään ensi talveksi taas ennalleen hih :)
    SisustEllenille tiedoksi, että petivaatteet ovat HM Homen eivätkä olleet hinnalla pilattu..niitä oli myös muun värisenä..
    Nyt mulla on kolmen päivän työputki ja oleilemme anopilla koko perhe sillä miehelläkin on samat vuorot kuin mulla. Kuulostellaan siis ensi viikolla taas lisää!
    Ihanaa kevätviikonloppua kaikille!
    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  21. Awardia pukkaa blogistani sinulle!

    VastaaPoista
  22. Aivan ihanat nuo vaunut!<3 Kyllä se kummasti piristää mieltä, vaikka siirtelisikin samoja vanhoja tavaroita. Kummasti tuntuu "uudelta", kun keksii uuden järjestyksen.=)Teillä on nin kaunista, että silmä lepää aina kuvissasi.
    P.S. Olethan huomannut, että blogini osoite on muuttunut.=)

    VastaaPoista
  23. Kiitos Maija! :) Tulenpas heti kurkkaamaan!

    Sari, kiitos viestistäsi, ja pitääpäs nyt heti zekata, että on oikeat kanavat blogiisi tallessa ;)

    Minä täällä nautin hetken omaa aikaa piiiitkästä aikaa! On työputki ja samalla kolme vuorokautta bunkkausta anoppilassa takana, tänä aamuna mies lähti työmatkalle, vein tytön tarhaan, ulkoilutin koiran ja nyt piiiitkästä aikaa blogistaniassa! Juhuu!

    Ihanaa, aurinkoista keskiviikkoa kaikille tänne kurkkiville!

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  24. Liisa Liisa :) koska saadaan jälleen kuulumisia? vaikka ymmärrän että joskus kiire painaa;) täällä ne ei lumet sula :/

    VastaaPoista
  25. Kurkin taas nää ihanat kuvat ja huomasin että enhän mä ole edes kommentoinut mitään! :)
    Siellä näyttää taas niin ihanalta! :)
    Oikein mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  26. Jasmiina..kiitos ihana hätyyttelystä ;) Mun piti jo eilen postata, mutta eisitten riittänytkään vrk:n tunnit.. Tänään tulee kuulumisia..lupaan :)

    Kiitos kommentista Taina! Samoin sinne!

    VastaaPoista