maanantai 5. maaliskuuta 2012

Vuoden Mutsi

Sain Willa Olivian Mialta kivan haasteen koskien äitinä oloa. Kiitos!



1. Tunnen itseni Vuoden Äidiksi, kun...

...tyttö pyytää taas kerran putsaamaan vuotavan nenänsä ulkoillessamme, eikä mulla taaskaan ole nenäliinoja mukana..!

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...

...olla menettämättä malttiaan niin kovin helposti.

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on, kun hän...


...hmmm...tää on hankala... Toisaalta, kun tyttö maistaa kokkaamaani ruokaa ja sanoo: "Hmmm! Onpas tämä todella hyvää! Nam nam nam..." Ja toisaalta se, kun hän halaa ja sanoo:"Äiti, minä ihan rakastan sinua!" Ne on sellaisia hetkiä, jossa tuntee sittenkin (kaikista maltin menetyksistä, epäonnistuneista leivonnaisista ym. huolimatta) onnistuneensa äitinä olossa ihan hyvin :)

4. Kello 12 yöllä olen yleensä...


...ollut viime aikoina nukkumassa. Tai sitten antamassa tytölle yskänlääkettä tms. hänen herättyään kesken unien yskän puuskaan...

5. Kello 8 aamulla olen yleensä...


...laittelemassa aamupalaa ja eväitä tarhaan lähtevälle neitoselle. Ryystämässä omaa kahviani, joskus meikkailemassa ja laittamassa hiuksiani...

6. Haluaisin sanoa lapsen isälle, että...


...en just nyt mitään ;) Tuossa jo aamulla tekstailtiin ja siinä tuli tärkeimmät sanottua, heh ;D

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että...


...ei sen tarvii enää etsiä sitä yhtä kirjaa, mä olen oikeastaan aika varma, että me unohdettiin se Peipposen kanssa lentokoneeseen!

8. Viimeksi kiroilin, kun...


...olin vienyt tytön tarhaan tänä aamuna ja kävin kaupassa, niin valoissa mun edessä oli sellanen egoistikuski, joka ei näe liikenteessä ketään muita kuin itsensä ja oman autonsa. Hänen takiaan jäin tökerösti keskelle kahta kaistaa muiden tielle :( Ei voinut liikauttaa puolta metriä Audiaan autoaan, että oisin päässyt olemasta tukkeena takaa toista kaistaa tuleville, vaikka näki kyllä peileistä tilanteen.

9. En ole koskaan osannut...


...laulaa. Laulan nuotin vierestä, eikä mulla kyllä ole kaunis äänikään.

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on...


...viettää laatuaikaa vaikka hyvän ystävän kanssa juoruillen ilman keskeytyksiä, kierrellä kaupoilla joutumatta varomaan, että lapsi rikkoo jotain, repii vaatteet tangoista jne. ...Katsoa miehen kainalossa leffaa omalla sohvalla tai istua iltaa ravintolassa niin, että saa syödä rauhassa... Bloggailla tuntematta huonoa omaatuntoa, että ei ole oikeasti läsnä, lukea kirjaa/ lehteä auringossa... Tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka!


Haluan jakaa tämän haasteen Terhille! ...Jos et ole tätä jo tehnyt. Ja mukaan saa tietty muutkin ottaa, jos huvittaa! Näitä on ollut kiva lukea muiden blogeissa!

Tällaiset söpöset bikinit tarttuivat matkaan viime viikon ostosreissulla tytölle kesäksi. Hintaa oli huimat 6,90€. Lisäksi löysimme parit lenkkarit, toiset ulkoiluun ja tarhaan, toiset (kuvan Niket, kuva otettu kännykällä), parempiin menoihin.
Lisäksi löytyi aletangosta fleecetakki vitosella. Kevättakkia jäin vielä miettimään, kun oli parikin kivaa vaihtoehtoa. Miehen mielestä kolme takkia tytölle kevääksi oli vähän liioteltua ;) Miehet... Niinpä laitoin taas vanhaa vaatetta myyntiin, että saan kerättyä rahat vaikka viiteen takkiin! ;D



Nyt pitää lähteä imuroimaan, kun ei noi koirankarvat ja muut roskat lattioilta näköjään itsekään mihinkään kävele... Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa

Ps. Hiirulainen on jo saanut sentään jalatkin alleen, siskontytön samanmoinen hiiri pitäisi enää kuroa kasaan :)

16 kommenttia:

  1. Ihana tunnustus! kyllä äitinä oleminen on ihanaa;)<3

    Söpöt biksut, pitäisi alkaa meidänkin neitoselle jo kesäjuttuja katsastelemaan:)

    VastaaPoista
  2. Voi herran tähden, että tuo sun lapskainen on söpönen :)
    Äitinä oleminen on/oli kivaa mutta mummuna olminen on ihan huippujuttu :D

    VastaaPoista
  3. Voi, että tuo neito on niin suloinen. Ja onhan se äitiys kaikkine ihanuuksineen ja kiukkupuuskineenkin todella palkitsevaa. Niin kuin meidän esikoinen muisteli kerran minun toista nimeä...."Äiti, oliko se pullukka" ja tyttökin totesi viime viikolla, että "äiti sä oot niin ihana, kun oot niin pehmeä :D. Voi jestas näitten kanssa, mutta totuustahan kuullaan lasten suusta :)

    VastaaPoista
  4. Onnea tunnustuksesta, mutsi!!

    Äitinä olemista ei voita mikään...

    Minä aina tuumaan, etten ole eläessäni hymyillyt niinkuin lapset saatuani ;D

    Itse suloisuus tämä sinun rinsessa!

    PS. Kirjoittaessani tätä, kuului selän takaa: Äiti... Vilkaisin olan yli ja hirviöasuun sonnustautunut kuopus säikäytti näin illan suulla melkoisesti ;D Että tämmöistä se on poikien maailmassa *hih*

    Ihanaa alkanutta viikkoa, ystäväiseni!

    VastaaPoista
  5. Ihana Peipponen! En ole nyt varma, tarkoititko tunnustuksessasi minua vai jotakuta muuta, mutta postaan ja tunnustan eteenpäin, kun Katri jakoi tämän mulle myös. Niin tai näin, niin kiitos. Hih.

    VastaaPoista
  6. ihanat jutut. :)
    ja ihanat biksut kanssa. :)
    Jaahas, jokos se pitäisi alkaa kesäjuttuja lapsille miettiä...

    VastaaPoista
  7. Hehah.. vai ei ole nenäliinaa... :D
    Mäkin unohdan viime aikona sen usein kotiin.
    Ja olen jopa joutunut tytöiltäni pyytämään.. siis oman nenän niistämistä varten :D

    VastaaPoista
  8. Hih, aivan ihania tunnustuksia!:) Voin hyvin kuvitella sinut tuolla motarilla kiroilemassa;)Ei sillä, että muutoin kiroilisit!:)

    Ja ne miehet, ne miehet! Eivät ne tunnu koskaan oppivan, että lapsihan tarvitsee just niin monta takkia, kenkäparia, mekkoa, kuin äiti luuleekin hänen tarvitsevan:) Eivähtän he sitä syksyllä huomaa, onko joku kesävaate jäänyt käyttämättä vai ei;) Minäkin laitoin tänään tyttöjen kevätkengät myyntiin ja kerroin miehelle asian niin, että "laitoin tyttöjen kengät myyntiin ja käytin ne uusien kenkien ostamiseen." No joo, kyllä minä ne kaikki rahat käytin, mutta tottahan sitä piti siihen summaa lisääkin laittaa;)Tosin onneksi lasku tulee vasta perästä.

    Oikein ihanaa viikon jatkoa rakas ystäväni!<3

    VastaaPoista
  9. Äitinä olo ihan parasta :)
    mieki oon saanu tuon haasteen, mutta on jääny atk-ongelmien takia tekemättä, mutta nyt nekin ongelmat on korjattu , joten mietintämyssy päähän ja pohtiin omaa äitiyttään :)

    VastaaPoista
  10. Äitinä olo on ihanaa, ja joskus ei niin ihanaa, ihaninta on huomata että omat aikuistuvat lapset oikeesti pärjäävät ja heistä on tullut ihan kunnollisia kansalaisia.
    Voi kun olette suloisen näköisiä tuossa kuvassa! Oletkos kesällä tulossa tänne päin, jos niin sitten pitää nähdä.....

    VastaaPoista
  11. Tosi ihana kuva Peipposesta!!!

    Äitinä olo on välillä raskasta, mutta tosi palkitsevaa. Monen naurut tulee lasten jutuista :) vaikka en se välttämättä siinä hetkessä naurata ;)

    VastaaPoista
  12. Aah, kohta on kesä ja bikinikelit :)

    Iloista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  13. Voi miten kivoja tunnustuksia....
    Ja mä en vaan kyllästy hokemasta,miten IHANA tuo Peipponen on...mutta nätti on äitikin:)
    Kyllä äitinä olemiseen mahtuu paljon ihanaa,mutta myös huonoja hetkiä...mutta jälkeenpäin muistaa vaan ne hyvät hetket,eikö??
    Mä niin ootan jo ens kuun loppua...järkkäsin sulle tänään kivan(toivottavasti)yllärin,hih!!
    Oikein ihanaa viikonloppua sinne koko perheelle....
    Isoin halauksin,Marika

    VastaaPoista
  14. Ai jai kun kaunis kuva äidistä ja tyttärestä ♥

    VastaaPoista
  15. Ai jai kun kaunis kuva äidistä ja tyttärestä ♥

    VastaaPoista