tiistai 17. huhtikuuta 2012

Naulakko ja kesäkeittiöarvonta

Tänään meillä rauhottui taas elo hiukan, kun ystäväperhe lähti takaisin kotiin Suomeen. Oli aivan mielettömän ihanat muutama päivä. Sain tutustua livenä rakkaan ystävän pieneen 7,5 kuukauden ikäiseen poikaan, joka valloitti meidän kaikkien sydämet. Jopa mieheni suli täysin tuon pienen poikalapsen edessä. Sanon "jopa", koska mieheni ei todellakaan lämpene kaikille vauvoille ja lapsille. Hän toki rakastaa omaansa yli kaiken ja pitää monista muistakin lapsista, mutta ei ole mitenkään erityisen lapsirakas sanan varsinaisessa merkityksessä ;)
Muutenkin vietimme vain mukavaa kotoilua, söimme, juttelimme, nauroimme ja nautimme lapsista ja yhdessäolosta todella pitkästä aikaa. Myös Peipponen oli aivan hullaantunut pikkumieheen ja tuo rakkaus oli vähintäänkin molemminpuolista. Peipponen nautti myös silmin nähden siitä, että me, äiti ja isi ja Peipponen vietimme rauhallista aikaa kotona ilman aikatauluja ja kiirettä.

Ennen ystäväperheen vierailua sain miehen poraamaan tytön huoneeseen  pienen puisen naulakon. Ostin tuon naulakon jo monta kuukautta sitten puun värisenä. Jossain välissä olen sen maalannut valkoiseksi ja sitten se onkin vain odottanut kaapissa, että löydän sille sopivan paikan. Nyt se sopii täydellisesti tuohon tytön sängyn jalkopäähän, seinään. Siinä roikkuu nyt myös ihana Marin lähettämän supersuloinen röyhelökassi. Kassi sai kaverikseen joskus vuosi sitten tekemäni pellavasydämen.



Tytön sängyllä lepäilee nykyään ihana pitkulaisen mallinen, rento tyyny, jonka päällisen olen tehnyt kirpparilta löytyneestä lakanakankaasta, vanhaa, pehmeää puuvillaa ja pitsiraita...


Meidän makkarissa ei ole muutoksia tapahtunut. Muutaman viikon tauon jälkeen laitoin taas HM:n ihanat vaaleanpunaiset tekstilakanat sänkyyn ja jotenkin sen myötä taas ilme raikastui :) Se kai sai mut näpsäsemään kuvan myös meidän oviaukolta ;)


Tänään buukkasin äidilleni lentoliput tänne meille. Meillä on ollut vaikeuksia löytää tänä keväänä kaikille osapuolille sopiva ajankohta, mutta nyt päätimme vain "repäistä", kun sekä äidillä että mulla on vapaata ja hän tulee melko sponttaanisti ensi lauantaina ja viipyy 5 päivää. Olen niin onnellinen, sillä viimeisen vuoden aikana emme ole tavanneet yhtä usein kuin edellisinä vuosina, pitkästä välimatkasta huolimatta. Myös Peipponen odottaa rakkaan mummin tuloa hirmuisesti, eikä oikein ymmärrä, miksei mummi nyt jo ole täällä, hih ;) 

Nyt siihen arvontaan, jota olen lupaillut! Teemana on kesäkeittiö! Missä on Sinun kesäkeittiösi? Kotona, mökillä, puutarhassa, mummolassa..?! Jättämällä vastauksen tähän postaukseen, saat yhden arvan. Jos linkität arvonnan mahdolliseen omaan blogiisi saat toisen arvan (linkitykseen voit käyttää jotain allaolevista kuvista). Mainitsethan kommentissasi monella arvalla olet mukana. Ilahdun suunnattomasti, jos liityt blogini lukijaksi, mutten halua kenenkään kirjautuvan ainoastaan arvonnan takia, joten siksi en nyt anna ylimääräisiä arpoja lukijoille.

Sitten siihen palkintoon, jota kaikki jo tietenkin odottavat, hih ;) Kokosin teille tällaisen paketin: Kivat patahansikas ja suuri patalappu taskulla, jotka löydettyäni idea kesäkeittiöarvontaan lähti. Mukana paketissa lisäksi puinen tiskiharja, johon saa vaihdettua harjaosan, POP designin "home sweet home" tiskirätti sekä viime syksynä Ranskasta ostamani rautainen, posliininupillinen naulakko "serviettes" -tekstillä. Tälle en vain ole meiltä paikkaa löytänyt, joten toivotaan, että joku teistä löytää sille hyvän paikan, parhaassa tapauksessa sieltä kesäkeittiöstä tietenkin!





Voittaja saa valita kahdesta kuosivaihtoehdosta, mikä patalappuihin tulee. Joko siis tuo ylläolevien kuvien punasinisävyinen kuosi tai sitten allaoleva siniruutuinen kuosi.


Arvonta alkaa nyt ja jatkuu 30.4. klo 21:00 asti ja voittajan julkaisen Vappupäivänä. Onnea kaikille osallistujille arvontaan!

Mulla on nyt taas kivasti luettavaa tuolla blogilistalla teidän kuulumisienne parissa, joten siirryn sinne ;) Mukavaa huomista keskiviikkoa ja muutnekin viikon jatkoa kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa

69 kommenttia:

  1. 1 arvalla mukana. Kesäkeittiö on takapihalla . Grilli + terassi :)

    VastaaPoista
  2. Yhdellä arvalla mukana. (en pidä blogia, vielä, niin ei onnistu linkittäminen.) Löysin blogisi aivan hiljattain, ihania kuvia sinulla täällä :) Kaunista kevään jatkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kesäkeittiö on Lillassa :)
    Tai siis puolet on.
    Se toinen puoli on tulossa....joululahjaksi saatu grilli odottelee vielä paketissa, samoin avotulipesä makkaranpaistoon. Ja letunpaistoa varten ulos täytyisi vielä löytää pieni sähkölevy :)
    Sitten voi vaikka kesä tulla......tai siis, kesä voisi tulla HETI!

    VastaaPoista
  4. Ja hatarapää linkittää....

    VastaaPoista
  5. Ai miten kivalta kuulostaa tuo mennyt vierailu ja taatusti tulevakin, läheisiä on aina kiva tavata. Minäkin saan vanhempani viikonloppuna kylään ja kenties virkkausoppia tarjolla...ja laita nyt vaan se levoton jalkasi paikoilleen ;).

    Ja VillaHovin kesäkeittiö löytyy omalta aurinkoiselta terassilta, johon jo niin kovasti haluaisimme herkuttelemaan. Uusi grilli odottaa varastossa kokoamista ja uudet perunat, maissi, kana, bataatti ym. ym. muut grilliherkut pyörii jo mielessä!

    Kuolaposkella siis ja yhdellä arvalla se onni suosii, jos niikseen on. Tällä viikolla voitinkin
    Polkadotilta peiton :)

    Rutistus sinne valkovuokkojen keskelle!

    VastaaPoista
  6. Meidän kesäkeittiö tulee olemaan joskus sitten tuossa rannassa. Sitä siis odotellessa... Ja nyt on niin katkoksilla käyvä pää minulla, että yhdellä arvalla mennään, sillä en ole varma muistanko linkittää... ;)

    Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia jälleenkodistanne :)
    Meidän kesäkeittiö on puutarhassa ja välillä veneessä jolla retkeilemme kesäisin .
    Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa ♥

    VastaaPoista
  8. Ensinnäkin; Ihania kuvia taas Peipposen kammarista <3 Ja teidänkin huoneen puolelta! Mukavalta kuulosti tuttavaperheen vierailu. Kiva, kun saatte vieraita aina sinne pidemmäksi aikaa, vaikka tokihan siinä hulinaa riittää :)

    ja toiseksi; yritetäänpä napata arpavoitto yhdellä arvalla. Meidän kesäkeittiömme löytyy mökiltä, ja toinen täältä kotoa takapihan terassilta, josta voin jo melkein haistaa pihvien mehevän tuoksun ;P

    Ihania kevätretkiä ja auringonpaistetta!

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia:-)
    Mukana 1 arvalla,kun tällä i phonella linkitys työlästä;-)

    VastaaPoista
  10. Meillä on sama minimittainen keittiö kesät talvet, mutta se vaihtuu kesäkeittiöksi, kun vaihdan kukkaverhot ikkunaan =)
    Minullekin arpa mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  11. Röyhelökassi on ihana.
    Lähden myös mukaan arvontaan yhdellä arvalla.
    Oma kesäkeittiöni sijaitsee pääasiassa kotosalla, mutta myös liikenteessä. Kauniina päivinä käymme usein picnicillä lähellä sijaitsevassa puistossa. Toisinaan mukana on raikasta salaattia ja toisinaan intoudumme grillaamaan. Viimekesän muisteleminen tuokin taas veden kielelle.

    VastaaPoista
  12. On siellä varmaan mummillakin jo kova ikävä peipposta :)
    Lähde arvontaan kahdella mukaan.
    Muutimme nykyiseen asuntoon viime elokuussa ja koko takapihamme on pelkkää nurmea, joten nyt pitäisi alkaa suunnittelemaan kesäkeittiön paikkaa, samaten kuin kaikki istutukset. Kesäkeittiö on tärkeä meillä, kun sen ympärille kesällä kokoonnutaan koko perhe

    VastaaPoista
  13. Ihanaa! Munkin äidin pitäis pian tulla taas lahden tälle puolelle :)

    Kesäkeittiö..hmm.. mikä se on? :D
    Ehkä pitää tänä kesänä ostaa uusi grilli ku edellinen on ihan ruostunut.

    Linkitän!

    VastaaPoista
  14. Ihanassa arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

    Iloista kevättä!

    Minna P.

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia taas. ei voi kun ihailla
    Yhdellä arvalla mukaan arvontaan.
    kesäkeittiö meillä löytyy Mökiltä, terassilta. =D

    VastaaPoista
  16. Yhdellä arvalla mukana! Kesäkeittiö on ihan omassa kotona, terassi ja grilli :) En malta odottaa, että saisi jo terassin laitettua kuntoon! Täällä kun satoi vielä tänään lumi maahan..

    VastaaPoista
  17. Voi että, olet päässyt vauvaa nuuskuttelemaan, ihanaa!<3 Minä juuri yhdessä sisustusliikkeessä ihastelin vauvojen tavaroita ja haikeana mietin, miksi meidän lähipiirissä ei ole enää vauvoja, hih!:)
    Oi miten ihanalta näyttää tuo naulakko röyhelökasseineen!
    Tosi mukava juttu, että saitte äitisi kanssa aikataulut sopimaan ja pääsette pian viettämään yhteistä aikaa:) Voin hyvin kuvitella, miten innoissaan Peipponen jo mummia odottelee!:) Viettäkäähän oikein ihanat päivät yhdessä!<3
    Arvontaan osallistun tietenkin kahdella arvalla!:) Meidän kesäkeittiö löytyy ihan vain kotoa. Terassille tehdään taas lokoisa oleskelualue grilleineen ja sohvineen. Tarkoitus olisi tehdä myös uusi terassi ruokaryhmää varten, mutta se taitaa siirtyä ensi vuoteen.
    Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle, rakas ystäväni!<3

    VastaaPoista
  18. Kahdella arvalla mukaan. Meidän kesäkeittiö löytyy mökiltä meren rannalta.<3

    VastaaPoista
  19. Hei,ihanat palkinnot mukana yhdellä arvalla.
    Kauníita kuvia kodistasi :))

    VastaaPoista
  20. Kauniita kuvia Peipposen huoneesta!

    Mukana arvonnassa, jospa se kesäkeittiö saareen saataisiin tänä kesänä...

    VastaaPoista
  21. Meidän kesäkeittiö löytyy tuolta takapihalta terassin kupeesta. Siinä puuhella, savustuspönttö ja kaasugrilli. Vielä kun saisi katoksen päälle, niin ei haittaisi pikku sade. Tosin eihän täällä Suomessa koskaan kesäisin sada...

    Ja kahdella arvalla lähden palkintoa tavoittelemaan.

    -Tuija-

    VastaaPoista
  22. Arvalla mukana!!!
    Aivan ihana palkinto ja tuon alimmaisen ottaisin, jos onni suosisi...:)

    Meillä täällä uudessa kodissa rakennellaan juuri uutta kesäkeittiötä...tuohon se tulee huvimajan viereen.

    Aikamoinen pettymys oli aamulla, kun ikkunasta katsoin...maa oli valkoinen ja minä niiiiin jo kesää odottelen...:)

    VastaaPoista
  23. Ihana tuo Peipposen valtakunta =D Mukavaa, että saat äitisi vierailulle.

    Kesäkeittiöni taitaa olla tulevana kesänä siskoni tai vanhempieni pihalla, kun oma piha ei taida vielä keittiöksi tänä kesänä taipua =D

    Luovutan arpaonnen tällä kertaa muille, sillä koitan välttää kaikkea tavaraa tulevan muuton vuoksi. Onnea siis kaikille muille arvontaan =D

    VastaaPoista
  24. Yhdellä arvalla mukana!

    Kesäkeittiö odottaa tulevassa, omassa talossamme, jonne toukokuussa muutamme. Siellä on kota, jossa grillailemme toivottavasti muutakin, kuin makkaroita ;)

    VastaaPoista
  25. Kahdella arvalla mukana.Meidän kesäkeittiö sijaitsee mökillä (varsinainen keittosyvennys mökissä on vain 3m2, joten se on todellinen kesäKEITTIÖ). Ja kahdella arvalla ollaan mukana, kun on noin ihanat palkinnot!

    VastaaPoista
  26. Arvalla mukana! Meidän ehkä paras kesäkeittiö sijaitsee itseasiassa äitini pihassa :D

    VastaaPoista
  27. Mä oon sit samis sun miehes kanssa,en todellakaan lämpene kaikille lapsille ja se on joskus herättänyt ihmetystä tyyliin;miten sä voit sanoo noin kun sullon omakin lapsi? Hei haloo,tuolla logiikalla ajateltu mun pitäis tykätä kaikista miehistä kun mullon semmonen itellänikin;) Enkä todellakaan tarkoita että inhoaisin lapsia tai jotain sellaista,ei sinnepäinkään,mä vaan en ole syntynyt semmoseks hellantuutelis sentään tyypiks ja näillä eväillä on eteenpäin mentävä=D
    Eväistä onkin melko luonteva aasinsilta tuohon kesäkeittiöön,mieluisin paikka kokkailuun kesällä on mökillä ja siellä tulee kokeiltuakin vaikka minkälaista pöperöä vaikka kotona syödäänkin yleensä sitä "ihan samaa":)Meillä on myös kotipihalla taloyhtiön puolesta loistava grillipaikka mutta sinne tulee harvoin suunnattua muuten kuin grillimakkarahampaan kolottaessa,taidettiin me viime kesänä yhdet oikeet sapuskat siellä saada aikaiseksi,saas nähdä miten käy tänä vuonna...
    Linkitän,eli kahdella arvalla mukaan!
    Ihana kun saatte äidin/mummin sinne kyläilemään,aina sanotaan että lapsi on aina lapsi mutta on se niinkin että äiti on aina äiti=D
    Mukavaa viikonjatkoa sulle<3

    VastaaPoista
  28. Ihania kuvia Peipposen huoneesta ja teidän makkarista!
    Mukavaa kun saatte äitisi vieraaksenne ja varmasti äidistäsi on ihana tulla sinne luoksenne!

    Meidän kesäkeittiö on omassa pihassa. Odotan jo kovasti että lumet sulaisi pois ja pääsisi pihaan puuhailemaan kesäisiä juttuja:)
    Kahdella arvalla mukaan arvontaan:)

    VastaaPoista
  29. yhdellä arvalla mukana arvonnassa.meidän kesäkeittiö löytyy takapihalta kaasugrillin muodossa.
    ajateltiin avata kesäkeittiö tulevana viikonloppuna,jos ei lunta sada.

    VastaaPoista
  30. 2 mukana! Meillä "kesäkeittiö" on isännän sähkögrilli..jolle taas täytyisi etsiä sopiva paikka mun ihanalta terassilta..kun se grilli on niiin väärän värinenkin..

    VastaaPoista
  31. Supersuloinen tuo Peipposen röyhelökassi. Kelpaisi minullekin isommassa koossa :)

    Hienoa kun saatte äitisi vierailulle, on ne äidit vaan niin ihania ja kohtahan on se äitienpäiväkin.

    Tulen kommentoimaan tuohon arvontaan vielä paremmalla aikaa myöhemmin, nyt pitää aikalailla kiirettä meidän uuden tulokkaan kanssa.

    VastaaPoista
  32. Yhdellä arvalla mukana.

    Mun kesäkeittiö löytyy kotoa terassilta:D Kaasugrilli on kesällä aika paljon käytössä.

    VastaaPoista
  33. Yhdellä arvalla mukana!

    Meidän kesäkeittiö on omassa pihassa, sisältäen pallogrillin, pöydän ja tuolit, niitä siirrellään ympäri pihaa, sen myötä, missä vähiten tuulee!

    VastaaPoista
  34. Kesäkeittiö löytyy terassilta, yhdellä arvalla tavoittelen punasinistä palkintoa! :)

    Kauniita kuvia jälleen kerran Peipposen huoneesta. :)

    VastaaPoista
  35. Yhdellä arvalla mukana (en valitettavasti ole opetellut linkittämään). Kiva palkinto! Meidän kesäkeittiö on mökillä Oulujärven rannalla (nuotiopaikka). Toki kotonakin grillaillaan kesäisin, mutta kesäkeittiötä sanan varsinaisessa merkityksessä ei meillä ole...vielä :).

    VastaaPoista
  36. Kauniita kuvia, teidän kotona on aina niin suloinen tunnelma. ♥

    Meidän kesäkeittiö löytyy mökiltä, joka on Eijun tavoin Oulujärven rannalla - kovin kaukana täältä kotoamme, mutta matka sinne on ehdottomasti kaikkien ajokilometrien arvoinen! :)

    Mielelläni olen mukana kivassa arvonnassasi, tälläkertaa yhden arvan voimin.

    Oikein ihania keväisiä päiviä sinne teille ja ennenkaikkea nautinnollista aikaa äitisi kanssa!

    VastaaPoista
  37. Meillä kesäkeittiö on omalla pihalla, mökillä ja paatissa, jolloin se voi olla missä tahansa saaren rannassa ♥
    Teen linkityksen blogiini siniruutuisella kuosilla olevasta kuvasta. Ne sopisivat niin hyvin veneemme kesäkeittiöön :)Mukana siis kahdella arvalla!
    Halein
    ♥Ulla

    VastaaPoista
  38. Meillä on myös kesäkeittiö omalla pihalla, ei kylläkään järven rannalla. Mutta olen siihen hirveän, rakennus on mieheni suunnittelema ja rakentama. Sinne sopii syömään ja nukkumaankin.
    Kahdella mukana, linkitän blogiini.

    VastaaPoista
  39. Kahdella arvalla mukana.
    Taitaa minun keittiö olla nuotion äärellä. Sillä kesällä tulee käytyä paljon kalassa. :)

    VastaaPoista
  40. Kyllä tuo peipposen huone on sitten ihana<3 ja teidänkin!

    mä varmaan rakennan kesäkeittiön parvekkeelle? paitsi ei saa grillata..ehkä salaa;)


    Linkitänkin myös illalla! :)

    VastaaPoista
  41. Yhellä arvalla mukana arvonnassa.

    Meiän kesäkeittiö sijaitsee takapihallamme, jossa grillataan.
    Toinen missä paljon ollaan kesän aikana, on rantanuotio, jonka äärellä valmistuu monenmoista ruokaa.

    VastaaPoista
  42. iHANAT makkarit molemmat.Mä kyllä viihtyisin tuolla Peipposenkin huoneessa vallan mainiosti.Kiva ja iso kehto siellä leikkimiseen.Ja kassikin on syötävän suloinen.
    Mulla ei oo kesäkeittiötä.Joskus ehkäpä se vielä rakennetaan tuonne pihalle grillin läheisyyteen.Kesällä suosin kyllä kertakäyttöisiä astioita mieluusti.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  43. Niin ja mukava kun saatte äitisi sinne vierailulle.Kivaa viikon lopun viettoa vaan kovasti=)

    VastaaPoista
  44. Kesäkeittiö on tällähetkellä vain haaveissa. Mutta tulossa on omalle pihalle. Suunnitelmissa on tehdä erillinen kesäkeittiö pihamökin eteen, johon tulisi ehkä jonakin päivänä myös vierashuone (tällähetkellä raksa ja roinavarastona). Luulen että kesäkeitiön rakennus siirtyy ensivuoteen, nyt on niin monta kiireellisempää projektia..

    VastaaPoista
  45. Mukana kesäisessä arvonnassa :) t. Heidi P.

    VastaaPoista
  46. Teillä on aina niin nättiä!
    Meillä on kesäkeittiö terassilla, jos sitä voi niin kutsua; lähinnä grilli ja muut tykötarpeet. Mutta meidän keittiöön ei ole siitä montaa metriä,joten se toimii näin varsin mallikkaasti.
    Kiva että saat äitisi sinne käymään;)

    VastaaPoista
  47. No niin sitten unohtui tietty se tärkein; mukana arvonnassa kaikilla mahdollisilla arvoilla;)

    VastaaPoista
  48. Ehdottomasti arvonnassa mukana! Haaveilen isosta talosta maalla, jossa olisi ihan oikeee iso kesäkeittiö<3, mutta tällä hetkellä joudumme käymään siskoni tai äidin luona grillailemassa, kun ei tuolla meidän lasitetulla kerrostaloparvekkeella oikeen mitään saa tehtyä :/

    Mmardis

    VastaaPoista
  49. Arvontaan mukaan! Nämä ihanuudet tulisivat kesäiseen käyttöön mökkikeittiöön. Rentoon ruuanlaittoon välkehtivän järven rannalle, taustalla lokkien huuto ja korkea taivas.

    -eMaarit

    VastaaPoista
  50. Ihan kotikeittiöön nuo ihanaiset saapuisivat, kesällä sitten grillaillaan omalla pihalla :)

    VastaaPoista
  51. Suloinen palkinto :) Tuollaisella tiskiharjalla tiskauskin maistuisi. Minulla ei varsinaista kesäkeittiötä ole, mutta takapihalla joskus kesäisin grillaillaan. Yhdellä arvalla mukana!
    -Shiva-
    suddenconnection@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Yhdellä arvalla mukana! Kesäkeittiö on mökillä ja saunamakkarat jakanat valmistuvat kätevästi foliossa saunan uunilla lämmittäessä. Ei aina grillailla. Mukavaa viikkoa teille sinne! Mummi varmaan onnellinen kun saa tavata Peipposen! Minunkin lapsenlapset Saksassa, harvoin nähdään!

    VastaaPoista
  53. Yhdellä arvalla mukana :)
    Meillä on tällä hetkellä kesäkeittiö terassilla. Tänä kesänä on tarkoitus saada tehtyä pihalle erillinen kesäkeittiö nuotiopaikkoineen, en malta odottaa että pääsemme tuumasta toimeen!

    VastaaPoista
  54. 1:llä arvalla mukana. Meidän kesäkeittiö löytyy pihalta omenapuiden, kriikunoiden ja sireenien keskeltä. tehtiin viime kesänä ensiksi pergola vanhan pihagrillin viereen...ja siitähän se ajatus sitten lähti (lue karkasi pahasti!!!!)... piti tulla mallia avokesäkeittiö pelkällä tukitolpilla ja valokatteella...mutta loppupelissä siitä tulikin 4m * 4m punamullalla maalattu "pikkutalo". Valua, tiiliä ja harkkoja lukuunottamatta kaikki kierrätysmateriaalista; eli vanhoja ikkunoita, vanha ovi, käytettyjä lasitiiliä yms mitä löytyi kotoa ja kirppareilta. Sisällä puuhella ja grilli, ja tietty jääkaappi ja kuparipurnukoita ja kaikkea muuta tarpeellista kuten valurautaisia munkki- ja lättypannuja, vohvelirauta yms. Siellä sitä viime syysiltoja istuttiin ja nyt on ensimmäisiä pannukahveja keitetty puun hakkuun lomassa.

    VastaaPoista
  55. Yhdellä arvalla mukaan!

    Me asumme kerrostalossa, eikä ole omaa pihaa, joten kesäkeittiömme on sisällä tasan samassa paikassa kuin talvikeittiökin. :) Toki joskus kesällä grillaamme pienessä pallogrillissä, sekä käymme mökillä jossa on "ihan oikea" kesäkeittiö.

    VastaaPoista
  56. Yhdellä arvalla kokeilen onneani!
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  57. Yhdellä arvalla minäkin ilmoittaudun mukaan kivaan arvontaan. Minulle on ehdottoman tärkeää suora yhteys pihalle keittiöstä. Kesällä suurin osa ruokailuista siirtyy ulos ja aika mahtiosa ruoanlaitostakin. Käytössä on kaasugrilli ja muurikkapannu. Muurikkapannulla tehdään usein wokkipohjaisia juttuja. Erikseen on sitten toinen pannu lettujen paistoa varten.

    VastaaPoista
  58. Kiva, kesäkeittiöön sopiva lahja! Yhdellä arvalla mukana. :)

    Itselläni ei ole varsinaista kesäkeittiötä, mutta ruokaa tulee paljon grillattua kesäisin terassilla. Äidin sormet jo syyhyää, kun tänä kesänä saa suunnitella pikkuneidille 2,5 v. leikkimökkiin pienen keittiönurkkauksen. :)

    Mukavaa viikonloppua!

    - Jenni S. -

    VastaaPoista
  59. Kiva, kesäkeittiöön sopiva lahja! Yhdellä arvalla mukana. :)

    Itselläni ei ole varsinaista kesäkeittiötä, mutta ruokaa tulee paljon grillattua kesäisin terassilla. Äidin sormet jo syyhyää, kun tänä kesänä saa suunnitella pikkuneidille 2,5 v. leikkimökkiin pienen keittiönurkkauksen. :)

    Mukavaa viikonloppua!

    - Jenni S. -

    VastaaPoista
  60. Yhdellä arvalla mukana! Keittiöni muuttuu kesäkeittiöksi avaamalla ovi ihanalle kukkia pursuavalle parvekkeelle. :)

    VastaaPoista
  61. Yhdellä arvalla mukaan.
    Minun kesäkeittiöni on siellä minne vien grillini. Yleensä omenapuiden keskellä olevan istuinryhmän vieressä.

    VastaaPoista
  62. Meidän kesäkeittiö on takapihan terassilla. Keskipäivästä ilta myöhäiseen auringon paistetta!

    VastaaPoista
  63. Meidän kesäkeittiö on terassin iso grilli, mutta haaveena olisi saada sellainen oikein kunnon pihakeittiö tuonne tontin nurkkaan :)

    Mukaan 2:lla arvalla!

    VastaaPoista
  64. Yhdellä arvalla mukana.
    Meidän kesäkeittiö on vasta suunnitteluasteella ja toteutuksen pariin ei vielä tänä kesänä päästä. Haaveilen muuratusta grillipaikasta ja pitkästä puutarhapöydästä. Sellainen paikka, että voi syödä ulkona aina kun ilmat sen sallii ja kestitä vieraita.
    Kiva blogi sinulla ja vasta sen löysin.

    VastaaPoista
  65. Minun kesäkeittiöni on mökillä, rakennuksena pelkkä pikkuruinen saunatupa, jossa kaasuliesi. Käytännössä siis useimmiten ruoanlaitto sekä ruokailu tapahtuu ulkosalla, säällä kuin säällä. Kiva arvonta, olen ehdottoman innostuneesti mukana.

    VastaaPoista
  66. Kesäkeittiö nyt on vähän milloin missäkin; useimmiten grillin ääressä omalla takapihalla, mutta aika usein myös retkellä viltin päällä. Silloin yleensä keittiötarvikkeet koostuu pelkästään veitsestä ja leikkuulaudasta.
    Mukava arvonta, kauniit tekstiilit olet arvottavaksi valinnut.
    olen yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  67. Blogisi on tosi jees, käyn täällä lukemassa viikoittain. En tosin ole liittynyt lukijaksi, koska en melkeen ikinä käytä tuota bloggertunnusta. Ehkä sitten kun siirrän omankin blogin vuodatuksesta pois..

    Mun kesäkeittiö on parvekkeella Helsingissä. :) Toivottavasti tulevaisuudessa myös vaikka omalla mökillä.. Parvekkeella en yleensä grillaa, mutta sinne tulee kannettua sitten keittiössä kokatut jutut. Ostan silti parvekkeelle sopivia keittiöjuttuja kanssa aina kirppareilta yms.

    Hyvää kevään jatkoa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  68. Minun kesäkeittiö on omalla pihalla, joka toivottavasti valmistuisi tänä kesänä lopulliseen ulkoasuunsa.
    Kahdella arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  69. Ihanat keittiötekstiilit. Jos voitto osuu kohdalle niin saisivat uuden kodin mökin kesäkeittiöstä, kallion kupeesta, meren ääreltä...

    VastaaPoista