sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäisviikon kuulumiset

Kylläpäs viikko taas vierähti vauhdilla! Palmusunnuntaina saimme nauttia vielä ihanasta auringonpaisteesta, vaikkei hurjan lämmintä ollutkaan. Ulkoilimme koko perheen voimin pitkän kävelylenkin merkeissä ja illalla söimme chicken fajitaksia.






Koko tämän viikon onkin ollut säiden suhteen alamäkeä, ilma on kylmentynyt jopa nollan tuntumaan, on ollut tuulista, sateista ja synkkää, viime yönä täällä meidän korkeuksilla satoi jopa vähän lunta! Onneksi se oli puoleen päivään mennessä jo sulanut pois...
Pääsiäisviikko on meillä mennyt pääasiassa töiden, päiväkodin ja kotitöiden merkeissä. Torstaina juhlimme myös erään pienen 3-vuotiaan ystävän synttäreitä ;)
Eilen posti toi tullessaan kaukaa, pohjoisesta Suomesta, paketin, ihana ylläri! Olinkin jo lähestulkoon unohtanut, että voitin jokin aika sitten Marin ihanassa Elämänpyörässä-blogin arvonnassa yllätyspalkinnon! Kiitos Mari, aivan ihania juttuja olit meille laittanut tulemaan! Näin nätisti oli ihanuudet paketoitu. Toinen mulle, toinen Peipposelle :)


Peipponen sai Marilta ihanan omatekoisen röyhelökassin, jonka sisältä vieläpä löytyi muumiherkkuja! Kassin seurauksena laitan miehen mitä pikimmiten poramaan tytön huoneen seinälle uuden naulakon (joka on ollut kaapissa jo monta kuukautta ja odottanut löytävän paikkansa ;)), jotta "herkku" pääsee kunnolla esille!


Usva-neiti toimi aktiivisena apurina paketin avaamisessa ;)


Ja sitten keimailtiin ympäri alakertaa kassin kanssa...ihailtiin peilistäkin, aseteltiin olalle jne.


Mä sain Marilta aivan tavattoman kauniin samoin itsetyhdyn rintaneulan. Se piti heti saada takin kaulukseen. Lisäksi paketista löytyi pari tuoksutuikkua ja kaunis rautalankakorento, jonka voi kukan juurelle tökätään lentelemään :)



Vielä kerran KIITOS MARI! Olet ihana ja ilahdutit meitä ihan valtavasti näillä ihanuuksilla! Kandee käydä tutustumassa Marin ihanaan blogiin, joka löytyy myös tuolta mun blogiluettelosta sivupalkista! Sielläkin näitä Marin upeita käsitöitä esillä :)

Eilen illalla laitettiin Peipposen kanssa porkkana ulko-ovelle, jos vaikka pääsiäispupu kävisi yöllä kyläilemässä... Ja kävihän se! Oli käynyt tytön sängyn nurkkaan jättämässä pahvimunaseen Kinder-munan ja suklaapupun ja lisäksi piilottanut ympäri olohuonetta pikkuisia suklaamunasia! Niitä Peipponen riemuissaan etsi heti aamutuimaan (yökkäri päällä ja tukka hapsottaen ;)). Ja kyllä on tässä asiassa (onneksi) pudonnut omena melko kauas puusta, tai ainakin meikäläisen puusta, sillä Peipponen ei ole läheskään niin perso suklaalle kuin äitinsä. Puolet Kinderistä ja suklaapupun korvat riittivät täyttämään tytön makean nälän. Suurin riemu tuli tosiaan ylläreiden etsimisestä ja siitä tiedosta, että pääsiäispupu todella kävi meillä yöllä ja oli syönyt porkkanapalkintonsa!


Tänään meillä oli miehen kanssa molemmilla iltavuoro ja veimme Peipposen anoppilaan hoitoon. Siellä on tyttö siis yötäkin tänään. Nyt alkoi mulla 12 päivän vapaa! Ystäväpariskunta Suomesta tulee poikavauvansa kanssa meille ensi viikonvaihteessa kyläilemään, sitä odotan jo tosi innolla! Usva-neiti joutuu perheen miesväen pahojen allergioiden takia lähtemään evakkoon ja tiedossa on perusteellinen siivous ennen vieraiden tuloa, mutta hyvä vain, tuleepahan taas puhdistettua paikat kunnolla, sohvanpäällisten ja muiden tekstiilejen pesua myöten ;) Vielä kun säät sallisivat ikkunoiden pesun...

Pakko vielä näyttää, kuinka ihanat silmut on tullut Palmusunnuntaina keräilemiimme oksiin!



Eilen sain kuin sainkin vielä tuoreita nupullaan olevia tulppaaneita pyhiksi keittiöön, vaikka aamuvuorosta tulleenna olinkin myöhään liikkeellä ja ostoksilla. Kukkakaupat olivat jo sulkeneet ovensa, mutta Lidlistä sain vielä ihanat kimput edullisesti :) Muutaman silmuisen oksan tökkäsin näidenkin kaveriksi.


Nyt lähden vielä pikaiselle blogikierrokselle, mutta koska haluaisin ehtiä lukea ja katsella mahdollisimman monien kuulumiset ennen silmien painumista kiinni, pahoittelen, jos en kovasti jätä kommentteja tällä kertaa. Kiitos teille ihanille, jotka kaikesta hiljaisuudestani huolimatta jaksatte kommentoida tänne suuntaan! Niitä on aina ilo lukea ja lupaan nyt vapailla taas parantaa myös omat tapani! :)

Oikein mukavaa pääsiäismaanantaita kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa

ps. Luvassa pieni kesäkeittiöaiheinen arvonta piakoin,  pysykäähän kuulolla! 

18 kommenttia:

  1. Teille sitten taas kuuluu niin paljon kivaa <3
    Mullekin kelpais tollainen kassi! :)

    VastaaPoista
  2. Tänne jääneenä lukijaksi ja ihastelemassa yllätyksiäsi, todella kauniita kaikki.
    Ilona

    VastaaPoista
  3. Siellä näkyy jo nurmikkoa! Täällä on lunta vielä niin paljon että hunksit ei edelleenkään saa juosta pihalla irti kun pääsevät metrin korkuisen aidan yli hyppäämään=(

    Ihanan näköistä! Ja ihanat palkinnot olet saanut!

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus taas, rakas ystäväni<3 Kylläpä olottekin saaneet ihania yllätyksiä! Ja kiva kuulla, että sinulla on kunnon pitkät vapaat edessä, olet ne ansainnut<3 Oikein ihanaa pääsiäisen jatkoa teille kaikille rakkaille <3

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ja tunnelmia!
    Teillä näyttää jo niin kesäiselle siellä. Meillä on vielä valtavasti lunta. Ihme jos vapuksikaan sulaa pois.
    Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihanat kuvat ja teksti taasen:)
    Täällä on tänään oikein kaunis aurinkoinen päivä ja istuskelin äsken pihapenkillä viltin päällä ja lämmittelin auringossa. Tuntui, että kevät on tosiaankin täällä.
    Oikein mukavia vapaapäiviä sinulle:)

    VastaaPoista
  7. Ihania kuulumisia ja wau mitä lahjuksia. Tuo suloinen rimpsukassi on sitten ihana, ja näyttää että Peipposesta mieleinen.

    Aurinkoinen päivä hellii täälläkin meitä. ihanaa. Viimeviikolla oli niin harmaata ja lumisateita.

    Mukavaa päivänjatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  8. Olipas paljon mukavia asioita teillä viime päivinä ja kivaa varmasti saada aina postia ja yllätyspaketteja Suomesta.

    Oli niin lohduttavaa kuulla, että virkkausohjelukutaidottomia on muitakin ;). Mutta sain sentäs jotain aikaiseksi ja ajattelin, että parempi se on tunnustaa epäonnistuneensa. Ei tullut minulta sitä haaveilemaani "tässä tämä ihana uljas mattoni" -postausta...tai eihän sitä tiedä...ehkä vielä joskus.

    Nauti vapaista ja ihanista keväisistä maisemista, ajattelen terassillasi olevia ihania pelargonioita tuon tuosta!

    Ai laav juu tuu, muiskis!

    VastaaPoista
  9. Herranjestas, toi sun lapses kasvaa ihan silmissä ☺
    -vaan niinpä ne tekee täälläkin!

    Suloinen kassi, ei ihme jos sen kanssa keikistellään!

    VastaaPoista
  10. Kiva huomata, että lähetyksestäni oli iloa sekä äidille että tyttärelle! :)
    Teille oli kiva laittaa pakettia tulemaan, harmittelen vain kovasti kun sen lähettäminen 'hieman' myöhästyi...
    Meidän koirapojat taisivat laittaa Usvallekin paketissa terveisensä kun toinen niin uteliaana on touhussa mukana. ;)

    Ihan nolottaa kun noin hienosti blgiani mainostat, siellä kun on viime aikoina ollut varsin hiljaista - puhumattakaan että niitä käsitöitä saisin sinne päivitettyä!
    Erittäin kaunis kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi Liisa, ihana olet. ♥

    Todella keväistä teillä kyllä siellä jo on, ihan kateeksi käy näiden meidän hankien keskellä. No, onneksi meitäkin on aurinko hellinyt oikein olan takaa viime päivinä ja lumet saa kyytiä!

    Kaunita & lämpimämpiä kevätpäiviä teille sinne!

    VastaaPoista
  11. Kauniit maisemat kuvissa! Ja hienot palkinnot olet saanut! Paketti on aina ihana yllätys vaikka tietääkin odottavansa sitä :)
    Ensi keväänä saa kyllä meilläkin jo vierailla pääsiäispupu :)

    VastaaPoista
  12. Oi kun teillä on taas tapahtunut kaikkea kivaa!! Tuo Peipposen laukku on kyllä ihana <3
    Edelleenkin ihastelen noita teidän maisemia!! Upeat! En tiedä osaako sitä itse arvostaa vai onko se teillä jo arkea...

    Säät meillä on olleet nyt pääsiäisenä aivan mahtavat. Tänään kävimme mökillä ja sanoinkin että tänään mennään potkukelkalla ja vappuna veneellä (jos aikaisempiin vuosiin on luottamista). Toivotaan niin ja odotellaan niin ilmojen lämpiämisiä:)

    Kysymykseesi blogista, niin en ole kiinni laittamassa, mutta kun olen saanut viimeiset kuvat julkaistua, niin poistan kaikki vanhat tekstit (suurin osahan on jo pois) ja sen jälkeen muutan sen taas julkiseksi. Blogiin kun pääseen vaikka se on suljettu :(

    Nyt toivotteleb teille oikein aurinkoista viikoa ja ihania lomapäiviä <3

    VastaaPoista
  13. Voi että, mitä ihanuuksia ylläripussukasta löytyikään, ja mä ihmettelin täällä myös, kuinka Peipponen on jotenkin kasvanut, ja ison tytön näköinen siellä :)

    Ihanaa, sullekkin on virkkausinto iskenyt ;) Täällä kans yks tunari yrittää opetella silmukoita ;D

    Aurinkoista kevättä! Täälläpäin vielä ihan hirveesti lunta :/

    VastaaPoista
  14. Kiitos ihanat ihanista kommenteistanne!
    Olen tänään lukenut maratonina eilen iltayöstä kesken jäänyttä blogikierrosta, ja niitä postauksiahan vaan tulee koko ajan lisää ;) Mutta olen siis todella nauttinut pitkästä aikaa rauhassa TEIDÄN kuulumisistanne ja yrittänyt parhaani mukaan jättää viestejäkin :)
    Jännä, kun monet kirjoittavat, että meillä on niin paljon kaikkea kivaa tapahtunut, siis ihanaa, jos saan sellaisen kuvan tästä arjestamme välitettyä, ja kiitos, sillä välillä tuntuu itsellään jäävän nuo kivat jutut niiden tylsien juttujen jalkoihin. Sain oikein itsekin herätyksen noista viesteistänne, että tosiaan, meillähän on ollut oikein kiva viikko! <3
    Samaan aikaan, on yritetty luovia kotitöiden kanssa, pyykkivuori senkun kasvaa kasvamistaan, mulla oli varpaat hajalla töissä tällä viikolla, on siis uusien työpopojen aika, jouduin tosissani puremaan hammasta yhteen, ettei näkynyt naamasta kuinka teki kipeää käveleminen ja pelkkä seisominenkin töissä. Peipponen on ollut taas kiirastorstaista asti ihan räkänen, yskinyt ja ollut tukossa :( Itsellänikin yskä vaivaa yhä (etenkin öisin) ja nyt on nenäkin taas tukossa. Mies on kärsinyt pari päivää vuosisadan kurkkukivusta... Eilen tytölle puhkesi leukaan joku ihottuma/ yskänrakkula mikä lie, joka oli yön aikan räjähtänyt totaalisesti :( Koko suunpieli ja leuka ovat rakkulalla!
    Miksi sitä aina siinä arjen keskellä itse muistaa ja huomaa vaan ne ikävät asiat ja toisaalta, on se hyvä, että on tämä blogi, johon näköjään itse ihan huomaamattaan kerää niitä arjen iloisempia asioita, ainakin yleensä :)
    Ja juu, tyttö todella kasvaa silmissä! Toisinaan tuntuu, että mihin mun vauva on hävinnyt ja toisinaan taas, kun tyttö käpertyy äidin syliin halimaan tai itkee jotain pipiään, niin tuntuu, että ei se oma vauva ole mihinkään hävinnyt ;) Toisaalta niin iso, että välillä itsekin unohtaa (ja vaatii/ odottaa liikoja), että toisaalta vielä niin pieni <3
    Ihanaa alkavaa arkiviikkoa!
    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  15. Voi ku teil näyttä niin pal, keväselt siel kaukkana ♥ Aivan ihana postaus ja monenlaist juttuu ja tapahtumaa ♥ Torel ihanat lahjat olette saanu ja kyl tommosel laukkul kelppaaki keikistel ♥

    VastaaPoista
  16. Ihanan näköinen maisemakuva tuossa.Tulee niin omat reissut mieleen.
    voi miten kaunis laukku, niin prinsessalaukku, väreineen päivineen.
    Ähäkutti, että sielläkin on ollut kylmempää, hitsi, kun musta alkoi jo tuntumaan,että täällä vaan on takatalven tuntua, mutta ruotsissa myös satoi pitkänäperjantaina ihan reilusti lunta.No ei vaan, eihän se enää ole kivaa, teilläkin on varmaan jo ollut siellä ihan lämpöisiäkin päiviä.
    pikkuhiljaa meilläkin alkaa lumet vajenemaan, kevätkukkia ilmestyy ihan joka päivä uusia penkkeihin ja eilen bongasin jouluruusun, valkoinenhan kukki jo viime syksynä, mutta tämä oli vaaleanpunainen, liekkö jäähyväisiksi mulle tullut.On niin kaunis, pitää kuvata sitä ja tehdä kukkapostaus.hih..yllätys, yllätys.
    Oikein mukavaa viiko jatkoa sulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  17. No nyt on kuulumiset kurkisteltu ja kaikenlaista kivaahan siellä on tapahtunut ja tekeillä=D Ihanan paketin on Mari teille postittanut,et varmaan usko mutta minun silmäni kiinnittyivät jostain syystä tuohon korentoon,pakko koklata taipuisko rautalanka mun näpeissä tuomoseen muotoon=D Vai ei ole Peipponen yhtä perso suklaalle kuin sinä,sama juttu täällä ja minä olen vieläpä niin karmea äiti että yks ilta makeanhimon iskiessä kävin tytsyn virpomissaalista verottamassa;)
    Mukavia ja toivottavasti aurinkoisia vapaapäiviä toivottelen sinulle,niin ja tietysti hitaaaaasti kuluvia<3

    VastaaPoista
  18. Itsekin pienen blogitauon jälkeen tässä kierroksella ja niin paljon kivaa teillekin tapahtunut :) meilläkin oltiin innoissaan muutamasta munasta jotka pupu oli osannut tuoda reissunpäälle :) mutta ei onneksi tännekään se suklaa pahemmin kelpaa :D

    nautinnollista lomaa <3

    VastaaPoista