maanantai 4. huhtikuuta 2011

Eilen, tänään ja ehkä huomenna...

Vihdoin sain yhden tuunaushommistani valmiiksi. Nimittäin sen viime viikolla löytyneen pienen jakkaran. Eilen aloitin ja tänään toinen kerta maalia pintaan heti aamusta ja iltäpäivällä pääsin jo hiekkapaperilla kulmia hiomaan :) 

Tässä Peipponen leikkii kahvikutsujaan eilen aamulla jakkaran ollessa vielä tumma...


Peipposen käytyä päikkäreille, ryhdyin toimiin näillä tykötarpeilla...


Ja hetken päästä jakkara oli jo saanut uutta väriä pintaansa :)


Nyt Peipposen kahvikekkerit vietetään tällä kauniilla jakkaralla!



Eilen olikin jälleen huippu sää! Aamulla kävin minä Peipposen ja Usva-neidin kanssa kävelyllä mieheni nukkuessa muutaman tunnin yövuorosta tultuaan ja koko aamupäivän vietimme terassilla. 



Iltapäivällä ajoimme koko perhe Peipposen kummejen vapaa-ajanviettopaikalla. Siellä jatkui hyvästä säästä nautiskelu, hyvän seuran kera :) 
Peipponen leikki soralla pitkät ajat itsekseen ja hyvin keskittyneesti...


Myöhemmin iltapäivällä alkoi jo taivaalla liikuskella pilviä ja yöllä alkoikin sitten jo kunnon myrsky...tuuli viuhosi ja satoi kaatamalla, vielä aamunkin... Päivän mittaan on ollut vaihtelevaa, aurinkokin yrittänyt kurkistaa välillä pilvien lomasta, mutta nyt sataa taas. Mutta tätähän tää kevät on, ja hyvä niin, sillä kyllähän se luonto vettäkin auringon ohella tarvitsee. Tuntuu, ettö tänäänkin on silmissä oikein vihertynyt maisemat! Ja huomisesta alkaen on luvattu taas kaunista ja lämmintä :)
Siksipä meidän olikin tänään käytävä vähän kaupoilla haalimassa kesävaatetta tytölle! Eilen jo en meinannut löytää sopivaa päällepantavaa, kun kaikki on tietenkin jokseenkin pieneksi jäänyt viime vuodelta. Tykkään kovasti noista marine-tyylisistä vaatteista... 


Myös näihin "hipahtaviin" shortseihin ja ihanaan "attitude" -t-paitaan ihastuin kovasti :)


Meidän tyttö, vaikka kyllä tyttömäinen onkin, leikkii nukeilla, on kova hellimään ja halimaan (toki pojatkin voivat olla :)) ja haluaa välillä helmet kaulaan tms. niin jotenkin sille ei vaan sovi mitkään kovin girly-girly-vaatteet... Hörsömekot jäävät meiltä yleensä kaappiin roikkumaan ;) Mutta onneksi tytöille on nykyään ihania sporttisen tyttömäisiä hameita, mekkoja ja paitoja saatavilla. Sillä kyllähän tyttö kuitenkin tytöltä näyttää saa :)

Huomenna, mikäli säätiedotus pitää paikkansa, on meillä tarkoitus touhuilla terassilla... Mies on suunnitellut pöydän hiomista, jotta saadaan uusi maalikerros pintaan ja minä katson fiiliksen mukaan, mitä touhuan ;) Eilen satutin vaihteeksi selkäni, joten se rajoittaa nyt melko lailla tuohujani... Peipposen kantaminen ei vielä tänään ole onnistunut lainkaan, kun en pysty suorassa edes kävelemään... Tämä on vanha vaiva, joka ajoittain pahenee niin, että yhtäkkiä jostain väärästä liikkeestä pistää lähes kokonaan toimintakyvyttömäksi. Nyt oli onni onnettomuudessa, että mulla on koko viikko vielä vapaata ja miehelläkin vielä huominen... Että eiköhän se tästä :)

Mukavaa maanantai-iltaa ja alkanutta uutta viikkoa kaikille! Kiitos taas kivoista kommenteistanne!

Terkuin Liisa

11 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan kesäistä siellä jo on. Tahtoo tänne kans! :D

    LÄhempänä +10c luvattu, eli kyllä se pikkuhiljaa täälläkin...tosin noihin lämpötiloihin on vielä matkaa :)

    Jakkarasta tuli tosi söötti :) Ja pikku Peipponen niin suloinen :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis tuo jakkara! Itse kun olen vannoutunut valkoiselle, on tuo nyt siis TÄYDELLINEN! Niin kauniit muodot ;) Kurvit kohdillaan siis...

    Pieni Peipponen on niin söde <3 Ja ihania asuja olet hankkinut söpöliinille!

    VastaaPoista
  3. Heips ja kiitos kommenteistanne!
    Kyllä se kevät nyt tulee ryminällä teillekin!!! Meillä oli tänään aurinkoista, mutta kovin tuulista...Mutta ihana sää siis silti, en valita ;)
    Kyllä Krista, kurvit kohillaan on täydellisesti sanottu, hih ;D
    Mukavaa tiistai-iltaa!!

    VastaaPoista
  4. Tulipa jakkarasta ihana! Ja onko tuo vihreää ruohoa??? Voi että lapsi on suloinen :)

    VastaaPoista
  5. Tuleepas tarkkoja ja hyviä kuvia uudella kamerallanne :)

    Soma jakkara, ja vielä somempi tuo Peipponen <3

    Tsempit selkäsi kanssa! Itsekkin olen joutunut käymään nyt tiuhaan hierojalla, kun meinaa vallan jumittaa :/

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Kyllä vain Hyvä mieli, meillä on niityt viheriäinä :)
    Ja eilisen sadepäivän jälkeen vain entistäkin vihreämpinä!
    Iida, niin tulee! Ihana vehje! Paitsi nuo vaatekuvat olin ottanut pokkarilla, koska järkkäri oli laturissa ;)
    Munkin on pakko hakea resepti hierojalle...onkin jo aikaa edelliskäynnistä... Myös Peipposen toinen Saksan kummi on hieroja(kin) ja luvannut hieroa koska vaan...pitäis vain saada sovittua aika!

    Aurinkoa teillekin sinne!!!

    VastaaPoista
  7. Kylläpä jakkarasta tuli kaunis! Kyllä se valkoinen maali vaan on ihmeellinen. Meilläkin se sohva sai valkoisen värin päälleen :)

    Teidän neiti on niin ison tytön näköinen, tai ehkä tuo pitkä tukka tekee sen. Kaunis neiti!! :) Onko Peipponen rauhallinen, se näyttää aina kuvissa niin nauttivan kaikesta:)

    VastaaPoista
  8. Oi oi, siellähän on kesä! Täällä on vielä lunta vaikka kuinka paljon, paviljongin terassikin täynnä.
    Jakkarasta tuli kyllä hieno :)

    VastaaPoista
  9. Mia, oih, haluaa nähdä kuvia sohvasta valkoisena!!! Varmasti kaunis!
    Joo, Peipponen on aika ison tytön olonen, vaikka ihan normimitoissa onkin ;) Pitkä tukka varmaan tekee sen ja muutenkin...tekee jo niin ison tytön juttuja, kun leikkii nukeillaan, juttelee jo paljon jne. Ja joo, on se aika rauhallinen, nauraa kyllä paljon ja on tosi iloinen ja virkeä, mutta myös tosi harkitsevainen ja mietteliäs...kaikin puolin reipas tyttö :)

    Kiitos Krista :) Minä sulle myös...

    Sirutuuli, niin on! Ihanaaaa! Tänäänkin oli reilut parikymmentä ja aurinkoista! Aamupäivällä kävi kyllä aika pirtsakka tuuli ;)

    Kiitos kivoista kommenteistanne ja mukavaa keskiviikkoiltaa!

    VastaaPoista