keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Lomafiilistelyä kuvahaasteen myötä

Nyt on jotenkin tosi hiljasta tuunailujen ja muidenkin sisustusjuttujen rintamalla... Pääni lyö jotenkin tyhjää... Minkä takia onkin erityisen hyvä, että sain Kirsiltä Tää ois tän koti -blogista kuvahaasteen! (On muuten tutustumisen arvoinen tuo Kirsin blogi, vink vink ;)) Kiitos Kirsi kivasta haasteesta!
Avasin siis, kuten jo moni muukin blogitoveri, neljännen kuvakansioni ja sieltä neljännen kuvan... Jännittyneenä ja pelon sekaisin tuntein... Etenkin, kun huomasin neljännen kansion olevan reilun kahden vuoden takaiselta Floridan lomalta ystäväni kanssa... Mikä lie hirmuinen bikinikuva ...hiukset tuulen tuivertamana, aurinkorasvaisena... sieltä olisikaan voinut paljastua!!! Tällä kertaa lykästi, ja neljännessä kuvassa olimme ehtineet vasta saapua Key Largolle loma-asuntoalueellemme :) Vietimme 10 päivää Floridassa, suurimman osan Miamissa, mutta heti loman alkuun teimme kolmen päivän autoreissun Key Largolle. Mieheni oli lomamme aikaan 7 viikon koulutusmatkalla Fort Lauderdalessa Miamin lähellä, joten sielläkin suunnalla autoilimme useita kertoja miestäni moikkaamassa. Mutta siis, tämä neljännen kansion neljäs kuva on Key Largolta majapaikkamme maisemista :)


Kuten haasteeseen kuuluu, jaan sen eteenpäin neljään blogiin. Myös mm. näiden naisten ihanissa blogeissa on mukava ja rentouttava käydä, ja kyläillessäni tulen hyvälle mielelle :) Eli kuvianne odotellessa (jos ette siis ole vielä haastetta aiemmin tehneet...) Johanna, Liisa-kaimaseni, Maria ja Arja! (Nimeä klikkaamalla pääset ko. blogiin.)

Kuvahaasteen myötä tuli sitten katseltua muitakin lomakuvia ja hirmuinen lomakaipuu iski...
Niinpä päätin laittaa vielä muutaman kuvan taannoiselta häämatkaltamme, jonka aikana piipahdimme päiväseltään mm. Cancunin ja Playa del Carmenin maisemissa Meksikossa. Nimittäin sinne suuntaa tämän kesän lomamatkamme. Määränpäämme tulee olemaan Riviera Maya juuri Cancunin ja Playa del Carmenin välissä ja ooh, en malttaisi odottaa tuota lomaa...valkoista kuumaa hiekkaa varpaiden välissä, turkoosin sinistä merta...auringon kuumuutta iholla... Myös upeita uusia valokuvauskohteita tiedossa, kun aiomme vierailla mayojen rakentamilla pyramideilla jne. Vähän tietysti jännittää pitkät lennot Peipposen kanssa, mutta tyttö on jo Euroopan sisällä karaistunut lentämiseen ja on oikein oiva matkakaveri :) Ja hiekka- sekä vesileikit ovat juurikin ehkä niitä tytön lempipuuhia, joten ei hänellä siellä varmaan tylsää tule olemaan ;)







Onnellisen tietämättömänä tulevasta lomamatkasta ja sen tuomista elämyksistä Peipponen leikkii täällä kotona tyytyväisenä jakkaransa sekä kahviastiastonsa kanssa ;) Ja välillä jakkaralle on kiva istahtaa ihan vain heiluttelemaan jalkoja...


Peipposella oli taas itsetuhoinen viikko viime viikolla... Näissä kuvissa nenä ruvella asfaltille kaatumisesta... Otsan skraadut olivat jo lähestulkoon parantuneet...


Mukavaa keskiviikkoa kaikille tänne kurkistaville ja tervetuloa uusille lukijoille! Welcome new readers! Hope you enjoy the ride ;)

Pilvisin terkuin

Liisa

15 kommenttia:

  1. TAHTOO MUKAAN!!! ;) Mä voin olla tuolla rannalla koko ajan -lupaan olla kiltisti!!

    Aivan ihania maisemia, pakko googlettaa tuo paikka illalla Mikin kanssa.

    Peipponen-reppana, toivottavasti ei kovasti itkenyt :( Meillä voi olla samanlaiset kuvat huomenna, sain juuri viestin, että uusi potkupyörä on tullut postiin:)

    VastaaPoista
  2. Voi tuota peipposta♥
    Pikkuprinsessa on samanlainen jakkaralla istuja, kuljettaa nyt kuulemma sitä mummun tuunaama ruusujakkaraa mukanaan ♥

    VastaaPoista
  3. Mia, varaan laukustani kolon sinulle ;) Hauskoja potkupyöräharjoituksia...toivottavasti ei kovasti tuu haavereita... Meillä on tosiaan vaihteeksi useampia viikon sisällä, millon huuli auki, kun kaatuu naamalleen väsyneenä, millon mustelma otsassa...
    Mutta ei se Peipponen kauaa haavereitaan itke, kun jo matka jatkuu taas ;)

    Pepi <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos haasteesta Liisa! Pakko kai mun on tuo pian tehdä :) Kikkailin tänään myrskyn kunniaksi photoshopilla. En oo yhtään sellanen jaksan-pitkään-istua-ja-opetella -tyyppi, mutta niin vain sain yhden kollaasin aikaiseksi :D

    Sulonen peipposesi ei välitä pienistä kolhuista, niin kuin ei minun lapsenikaan. (varsinkaan, jos kukaan ei näe, ei kolhut haittaa...)

    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  5. IHANA Peipponen siellä, niin lutusen ja suloisen näköinen.

    Kiitos Haasteesta, jossain välissä vois tehdäkin tuon.

    Kyllä on niin ihania maisemia , kesää täällä jo kovasti odotellaan. tänään oli jo aika lämmin päivä, mutta lunta on vielä paljon.

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia lomaltanne ja kyllä Peipponen on sitten söpö.
    Katselin ed. postauksiasi ja ihailin talonne paikkaa, passaa tuolla verannalla istuskella ja katsella maisemia, upeaa. Nurkkaus ovineen ja kukkineen on hurmaava.

    VastaaPoista
  7. Ihania lomakuvia "suuresta maailmasta"!
    Ja Peipponen, ah, niin söpö tuossa jakkaralla istuessaan !!!
    Kaiholla katselee hän, 2 poikaviikarin äityli ;D

    VastaaPoista
  8. Maria, nostan hattua! Minäkin olen noissa jutuissa tosi malttamaton ja aina pitäisi heti onnistua ja tulla valmista, muuten menee hermo ;)
    Juu, Peipponen ei yleensä pienistä hätkähdä...väsyneenä tietty itku herkemmässä...

    Liisa-kaima, kyllä se kesä sinnekin tulee äkkiä! Lohdutukseksi voin sanoa, että nyt on tälläkin ollut pari päivää kylmää, eilen tuli veden lisäksi jopa rakeita taivaan täydeltä! Tänään ei ole enää satanut, mutta hirmu kalsa ilma ollut...aurinko uskaltautui välillä vain vähän kurkistelemaan pilvien lomasta...

    Lennu, ihana kuulla sustakin "pitkästä" aikaa! Kiva kun tulit kyläilemään!

    Satu ;) Kiitos...

    Kiitos kaunis ihanista kommenteistanne taas ja mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!

    VastaaPoista
  9. Voi, noihin maisemiin kun pääsisi *haaveilee* Söpö Peipponen, touhua täynnä niinku pitääkin :)

    VastaaPoista
  10. kiitos ystäväni piristävästä kommentista:)
    sairaana ollaan ja hyvin alakuloisena... blogitkaan eivät jaksa kiinnostaa mutta ihanaa kun muistatte vierailla!
    eiköhän tässä vielä henkiin jäädä kaiken jälkeen..
    halaus päivi

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia ja ihana matka teille tulossa! Ja niin suloinen Peipponen kuvissa!:)

    Meinasin laittaa sinulle tämän saman haasteen mutta huomasin että olit sen jo saanut ja tehnytkin. Tunnustuksen jatkoin kuitenkin sinulle takaisin:)

    VastaaPoista
  12. Kiitos Virpi kommentistasi :)

    Voi ei Päivi, tosi ikävä kuulla... Pikaista paranemista ja voimahalaus :) Kyllä se mieli siitä vielä kevään tullen piristyy! Siihen asti puhaltelen täältä lämpöisiä tuulia ja ajattelen Sua lämmöllä myös :) Halauksia!

    Susanne, kiitos! Hih, sitten olisi kait pitänyt rohkaistua avaamaan kaapin kätköistä neljäs paperikuvaalbumi... Mutta ihan hyvä näin ;) Kiitos tunnustuksesta!

    Mukavaa loppuiltaa halauksin!

    VastaaPoista
  13. Liebe Liisa
    Wunderschöne Bilder! Da kommt Urlaubsstimmung auf.
    Danke für Deinen lieben Besuch und den netten Kommentar auf meinem Blog.
    Hab eine schöne Woche und sei ganz lieb gegrüsst Yvonne

    VastaaPoista
  14. Kiitos Liisa<3
    Mulla vaan pimahti kone..ja kaikki kuvat meni..mutta postaanpa tästä kun katon ulkoselta kiintolevyltä kuvat:-))
    Mukavaa keskiviikko iltaa<3

    VastaaPoista
  15. Happy Sonne, danke! Ich freue mich schon so auf Urlaub!
    Dir auch eine tolle Woche und ganz liebe Grüße!

    Arja, ei mitään paniikkia haasteen vuoksi, kiva jos saat tehtyä, mutta ymmärrän kyllä, jos kone pimahtanut...grrr...toivottavasti sulla oli kaikki koneen kuvat tallennettuna myös sinne ulkoiselle kovalevylle...apua, jos tää pimahtas!!! *lähtee ostamaan ulkoista kovalevyä*...
    Mukavaa torstaipäivää sinulle!

    VastaaPoista