keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Touhua riittää!

Päivät taas vaan vilistää silmissä, kohta on jo torstai!
Eilen olin todella ahkeraliisa (taputtaa itseään olalle...), silitin aamutuimaan 1,5h, pyykkäsin monta koneellista päivän mittaan, siivoilin muutenkin huushollia, JA mies sai kuin saikin hiottua terassin pöydän ja minä maalasin sen samantien, JA saimme yhteisvoimin paikattua taannoin pelastamani oven kolon (sekä sain maalattua oven, tosin vain "oikealta" puolelta, valkoinen maali pääsi loppumaan, uskomatonta kyllä..)! (Muistaako joku vielä sen ovijutun? Jos ei, niin ovesta pääset lukemaan tästä ja lisää tästä kuvan kera.) Olen melko tyytyväinen paikkauslopputulokseen, mutta koska tuunausprojekti on vielä kesken, jätän kuvat tuonnemmaksi ;) Pitäähän nyt jotain yllätyksiäkin olla, ettehän te vielä edes tiedä, mihin ovi lopulta päätyy...!
Mutta siis joo, nyt on viime viikon rästit tehty ja kodinhoito taas ajantasalla, huh :)

Tänään saimme oikein kivoja aamiaisvieraita Peipposen kanssa ja treffit venyivät iltapäivään. Kävimme välillä pitkällä kävelyllä yms. mukavaa. Sää oli mitä mahtavin, aika tuulista aamupäivällä, mutta asteita jopa reilut parikymmentä iltapäivällä ja mikä parasta, aurinko paistoi siniseltä taivaalta :)
Vieraiden lähdettyä kurvasimme vielä anoppilaan kaffelle.

Huomenna jatkuu oven tuunaus, pitää käydä vain vähän tykötarpeita hankkimassa, jotta saan valmista kauraa ja sitten lupaan heti postailla asian tiimoilta!

Ainiin, eilen jossain välissä (ihmettelen itsekin missä välissä...) tällaista "askartelin"... Nimittäin vaihdoin tähän ystävältäni tuliaisena saatuun kehykseen kuvaksi yhde viime viikolla löytämistäni vanhoista kuvista kera kakkupaperin ;)


Ja hups, tämä viime viikolla äitin kanssa löytämäni vanha kehys unohtui kokonaan esittelyistä! Kehyksestä puuttui "takaseinä", leikkasin palan pahvia toimittamaan sen virkaa, lasi oli paikallaan ja suurin osa kiinnitysnauloja myös, kovin hauraita sellaisia... Liimasin pahviin jo tutuksi tullutta tapettia ja kuvaksi laitoin tuon edellisestä kehyksestä poisvaihtamani korttisen. Kortti on kyllä melko keskellä kehystä, kuvakulma harhauttaa luulemaan toisin. Tapettia en saanut liimattua pahviin ihan mutrutta, mutta minusta se näyttää silti ihan kivalta. Eihän tää meidän koti ihan mutruton ole muutenkaan, hih ;)


Tällaista tänään, katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan! Toivottavasti sielläkin kaukana Pohjolassa alkaa pikkuhiljaa olla keväisempää, auringonsäteitä olen kovasti lähetellyt lumia sulattelemaan ;)

Hyvää yötä, kauniita unia...

Liisa

11 kommenttia:

  1. Hupsista...huomasin, että oli eilinen postaus jäänyt vallan lukematta! No, päivitykset tökkii välillä, mutta onneksi aina löytyvät kuitenkin ☺

    Onnistuneita tuunauksia olet saanut aikaiseksi -ja tuo edellisen postauksen jakkara on hurmaava ♥
    (muistutti minua, että otan tuolta olkkarin pöydän alta oman tuunaukseni, jakkara lähtee huomenna uuteen kotiin palvelemaan pikkuprinsessaa, mummun pupusta ☺ )

    Mukavaa, aurinkoista loppuviikkoa ☺

    VastaaPoista
  2. Voin vain kuvitella että on jakkara pupusellesi mieluinen.. Peipponenkin jo ihan tykästynyt omaansa..toimii kahvipöydän lisäksi juomataukopenkkinä ja välillä ihan muuten vaan penkkinä ;) on näet sopivan korkuinen laskeutumispaikka pikku linnulle..
    Ps. Melkein ehdin huolestua, kun ei Pepistä kuulunut ;)
    Kiitos viestistä..ilahdutti kovasti :)

    VastaaPoista
  3. Oletpas sä ollut ahkera :) Mun pari vapaata meni ihan vaan haahuillessa ja vähän ompelin. Aurinkoa ei näy, mutta lumet on saanu kyllä kyytiä tällä viikolla :) Mukavaa tostaita teille!

    VastaaPoista
  4. aamuterkut ja halaukset ystävälle<3
    täällä satelee hiljallenl lunta ja on niin harmaata:(
    luntakin vielä melkein metri!
    kiitos vierailustasi,
    kommenttisi piristi aamuni:)

    lämmöllä
    Päivi

    VastaaPoista
  5. Silitys, mitä se on....? Kuullut joskus ;)

    Voihan kehykset, mä olen heikkona vanhoihin kehyksiin. Tulla uudessa kodissa roikkuu seinillä kaikenlaisia tauluja, näen niistä ainoastaan kehykset ;) Olen pariin isompaan jo suunnitellut vaikka mitä.

    Terkkuja täältä sateisesta, sumuisesta, hieman koleasta... Huoh!

    VastaaPoista
  6. Virpi, vapailla kuuluukin välillä vaan haahuilla, osaan minäkin sen taidon, hih ;) Mukavaa torstaita sinnekin!

    Päivi, kiitos itsellesi ;) Mukava, jos käyntini piristi! Miten sitä lunta VOI olla vieläkin NIIN paljon...hui...ja lisää tulee, apua!! Lähetän nyt vielä vähän lisää niitä auringonsäteitä sinnekin pohjoiseen, niin jospa se kevät tulisi pikku hiljaa sinnekin...
    Lämmin halaus :)

    Krista, silitys onkin mulla oikeastaan se ainoa kotityö, jonka tekemistä pitkitän hamaan loppuun asti...nyt oli pakko ottaa härkää sarvista, kun ei meinannut kodinhoitohuoneessa enää mahtua mitään tekemään silityskasoiltani ;) Oli vähän kertynyt...
    ja mä en malta odottaa, kunhan pääset esittelemään lisää niitä teijän aarteita...
    Aurinkoterkut täältä (sade tietää lumien sulamista :))!!!

    Kiitos teille ihanille kommenteistanne ja vierailuistanne, ne ilahduttivat taas kovasti :)

    VastaaPoista
  7. Ahkeruus olkoon ilomme:)
    Kauniit tuunaukset tauluille olet tehnyt.Ruusutapetti on tosi romanttinen siellä taulun pohjalla.
    Iloa viikon jatkolle:)

    VastaaPoista
  8. sinä siellä jaksat ahkerana tuunailla kaikenlaista. Siitä jakkarastakin tuli kivan näköinen maalattuna.
    Kiitos leppoisista tuulista tänne pohjolaan, on onneksi ollut lämpöisempää, mutta vetta on satanut oikein urakalla, mutta muutama aurinkoinen päiväkin on kyllä väliin mahtunut.
    Lumet sullaa...ja se on kiva se.

    Mukavaa viikonjatkoa sinulle Liisa.

    VastaaPoista
  9. Kauniit kuvat olet kauniisiin kehyksiin tuunaillut!!
    Minä odottelen omaa tuunauspakettiani Saksan maalta ihan lähipäivinä *en malta odottaa, missä se viipyy*...

    Ihanaa keväisen päivän jatkoa sinne etelään ;D

    VastaaPoista
  10. Kiitos Pitsienkeli, Tuija ja Satu!
    Tuija, huomenna taidan kyllä pitää lepopäivän ;) Kiva kuulla, että auringonsäteet yltäneet sinne teillekin :) Ja sade vie lumet, joten hyvä, että sataakin!
    Satu, minäkin jo täpinöissäni odotan tuunauspostaustasi...!
    Hyvää loppuviikkoa teille ihanille :)

    VastaaPoista
  11. No voi sinua touhottajaa! :)

    Ihanat kehykset. Ja aurinkoa tuntuu siellä riittävän. Täällä on tosi harmaata ja räntää sateli tänään, mutta lumet ovat onneksi aika paljon jo sulaneet :)

    VastaaPoista