maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tunnustus ja viikonloppu ystävien luona


Viikonloppu meni ihan siivillä ystävien luona, mutta siitä kohta lisää, sillä ensin SUURKIITOKSET Tuijalle (Tuijan koti ja puutarha) tästä ihanasta tunnustuksesta! Tosi kiva yllätys aamutuimaan ja ilahdutti uuden viikon alkua suuresti :) Kiitos! Sinä, Tuija, saisit tämän tunnustuksen minulta mennen tullen takaisin, sillä niin monet rentouttavat ja mukavat hetket olen viettänyt myös Sinun blogisi parissa :)

Näitä on aina niin kauhean vaikea jakaa eteenpäin, kun ei haluaisi ketään jättää toisarvoiseksi :( Niin ihania ovat kaikki blogit tuolla listallani... Tämä tunnustus oli mulle kuitenkin uusi, joten annan sen nyt muutamalle eteenpäin. Olkaapas hyvät

Pepi Mummunhuushollista

Krista Villa Blancosta

Mia Willa Oliviasta

Pitsienkeli

Sanne Sá vitt jag vet -blogista

Susanne nimeänsä kantavasta blogistaan

Huh...haluan kuitenkin vielä korostaa, että muutaman nimeäminen ei todellakaan meinaa, ettenkö teidän muiden kauniilla, mukavilla sivuillamme, ihanien kuvienne parissa rentoutuisi ja viihtyisi!!!

Nyt sitten viikonloppuun...
Vietimme ihanan, rentouttavan, hauskan ja mukavan yönseudun lauantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään ystäviemme luona. Kokkasimme yhteisvoimin ja söimme suurella ruokahalulla herkullista italialaista kasvispastaa ja jälkkäriksi "köyhiä ritareita" itävaltalaisittain luumuhillon kera...
Ystäviemme koti on persoonallinen, mukava ja täynnä kauniita yksityiskohtia, joista haluan nyt jakaa mutaman teidänkin kanssanne :)

Vielen Dank für die wunderschöne Zeit C und G!








Mulla on nyt töihin, iltavuoroon lähtö...huomenna sama juttu, joten palailen varmaan ainakin omien postausten merkeissä vasta keskemmällä viikkoa. Voikaa hyvin ja nauttikaa kevääntulosta kaikki ihanat blogitoverini!!!

Aurinkoisin terkuin

Liisa

10 kommenttia:

  1. Voi kiitos, Liisa♥

    Ihania kuvia laitoit postaukseen, tuli ihan nälkä katsellessa -aloin jo miettiä kuinka ihanan keiton saisi tuon korin antimista ☺ *soppahullu*

    Tuo vanha "bakeliitti"puhelin on hurmaava!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos blogi-vinkeistä! Näitä on niin miljoona ja hyvin blogien metsästäminen vie paljon aikaa. :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia! Ihania tuollaiset kiireettömät hetket ystävien kanssa. Mukavia iltavuoroja sinulle :) Sain eilen oman 'iltaputkeni' päätökseen ja nyt on aikas kuitti olo.

    VastaaPoista
  4. Mukavaa, että jaoit tunnustuksen eteenpäin, siellähän oli monta minunkin suosikkiani..on tosi vaikeaa nimetä ketään erityisesti, kun on paljon ihania blogeja, niin erilaisia ja persoonallisia. Mutta siinähän se juju onkin, olisi tylsää jos kaikki vetelis samalla sabluunalla.
    Mukavaa viikkoa sinulle myös Liisa, muuten ollaan lähdössä saksaan heinäkuun lopulla moottoripyöräilemään..varmaan johonkin alpeille mennään.Sanoin miehelleni, että NYT tällä kertaa ei ajeta kilometriäkään motareita, ne on niin kamalia. Autot vaan viuhuu ohi...:)
    Mutta ne maaseudut kaikkine hajuineen, ne on mua varten.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Liisa! :) Olet ihana!!!!!

    Ihania kuvia, teidän viikonloppu kuulosti mahtavalta! Laitan meiliä kun tokenen yövuorosta kunnolla.

    VastaaPoista
  6. Tack Liisa ! Det värmer otroligt att veta att du gillar "läsa" min blogg !
    Ha det bra !
    Kraam till dej vännen !
    Sanne

    VastaaPoista
  7. Voi kiitos Liisa! Yllätyin, kun tulin lukemaan blogiasi, että täällä oli yllätys minullekkin :)

    Tosi kauniita kuvia taas:) Ja mikä ihana puhelin, tuollaisen kun löytäisi jostain!

    Päivittelen heti huomenissa blogini tunnustuksen osalta:) Ja kiitos vielä kerran!

    VastaaPoista
  8. Hyvä idea Liisa, ollaan sitten lähemmin yhteydessä, kun tiedämme mihin tiemme saksan reissullamme vie. toissa kesänä oltiin Moseli-joen vartta ajelemassa ja sitä seutua kiertelemässä, oli siellä niin kaunista, ja kun itse ymmärrän ja puhun jonkin verran saksaa, siellä elo on kivempaa.

    VastaaPoista
  9. Lämmin kiitos tunnustuksesta ystäväin!:) Iloinen yllätys oli:) Liitän seuraavaan postaukseeni sen.

    Sinulla on taas niin ihania kuvia täällä postauksessasi!
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Voi täällä on tapahtunut vaikka mitä sitten viime visiitin! Tuo ovi-idea on kiva, ja mitkä maisemat terassilta!! Ja pihakuvistasi huomasin, että siellähän on kesä. Vitsit! Meillä vielä tanakasti lunta...

    Kiitos kun jaksat aina vaan tulla kyläilemään blogiini, vaikka minä olenkin niin huono vastavierailija!

    Aurinkoisia päiviä sinulle ja Peipposelle!

    VastaaPoista