maanantai 30. toukokuuta 2011

Niitä kuvia...

Hip hei! Peipposen päiväunien aikaan päätin ladata omat akkuni ja vierailla teidän ihanissa blogeissanne pitkästä aikaa ihan rauhassa, yritin jopa jättää tassunmerkkiäkin :) Kylläpä teki hyvää!
Ja sitten päätin kokeilla kuvien latausta paremmalla onnella, ja onnistuihan se! Eilen taisi vaan olla kaikin puolin vähän huono päivä...

Hannilta ostin siis Cafe Latte Spiritin kevätmarkkinoilta tämän ihanan lippunauhan :) Tätä olin jo Hannin Polkadot-blogissakin ihaillut ja nyt se pääsee meillä Peipposen huoneen kaunistukseksi! Aivan ihanista kankaista, ja todella taidolla tehty!
Kuvasin sen äitini ikkunassa :)




Lastenkirpparilta nappasin Peipposelle soman ohuen neuletakin. Tästä olin tosi iloinen, sillä on ollut kesäksi hankintalistalla ja toisaalta meille on näille niin vähän käyttöä, että harmillista maksaa uudesta täysi hinta, kun roikkuu suurimman osan aikaa kaapissa... Tämä oli muutama hassun euron ja on tosi hyväkuntoinen :)


Markkinoilta tarttui mukaan myös tämä suloinen tuunattu vaateripustin tytölle :) Sopiikin hyvin uuden neuletakin kanssa!

Hannin kirpparijutuista löysin kokoelmiini aivan ihanan tyynynpäällisen!! Tällaista olen halunnut! Ja näitähän ei voi olla koskaan liikaa ;) Pari muutakin uutta tyynynpäällistä on vielä takataskussa, mutta esittelen ne toisella kertaa...


Ostin jokin aika sitten Virpiltä Mammankammari-blogista nämä ihanat sydämet :) Pyysin Virpiä lähettämään ne äitini osoitteeseen ja nyt siis olen saanut ne vihdoin käsiini, kun tulin Suomeen. Kiitos vielä Virpi! Ovat aivan mielettömän suloiset ja taidolla tehdyt!


Äidilläni on muuten myynnissä valkoiseksi maalattu täyspuinen, kannellinen, sivustavedettävä pinnasohva... Laitan siitä oman postauksen kuvien kera viimeistään huomenna, mutta jos jollain nyt jo on hakusessa sellainen, niin ilmotelkaahan!

Koko aamun ja aamupäivän satoi vettä, nyt aurinko tekee tietään pilvien raosta esiin, hitaasti mutta varmasti!

Terkuin Liisa

15 kommenttia:

  1. ihania ostoksia! <3 Nuo viirit on tosi kivoja!

    VastaaPoista
  2. Kauniita ostoksia. Tuon hengarin minä jo aamupäivällä bongasinkin jo täällä blogistaniassa! ;D On ne vaan aika kivoja, ja yksinkertasiahan noi ois tehä itekin. Kun vaan viihtis.....

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia:) Hanni ja Virpi on kyllä todella taitavia tekstiilien tekijöitä:) Voih, tuollainen sohva olisi kyllä ihana, jos vain mahtuisi johonkin tänne meille.

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja ostoksia! Tälläisistä tulee aina hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  5. Oi, kun ihania ostoksia:)
    Saa Peipponenkin ansaitsemansa sydämen ;)

    VastaaPoista
  6. Kivoja löytöjä! Ja kiva kun tykkäsit sydämistä :) Mukavia lomapäivä sinulle ja Peipposelle!

    VastaaPoista
  7. Oletkin täällä suomessa,onpa upeeta.Ilmat on vaan aika viileät ainakin täällä itäisemmässä osassa,tulee ja sataa.Huomiseksi kyllä lupailee jo lämpimänpää.

    Upeita ostoksia olet tehnyt.Muistoja suomen reissulta.

    Oikein mukavaa loppu lomaa,toivottelee eräs joka on aika laiska bloggaaja nykyisin,tai sanotaanko kiireinen.

    VastaaPoista
  8. Heippa ihana Liisa =D Hienoa, että tuo lippunauha on mieluinen!
    Mua muuten kiinnostaisi se valkoinen puusohva jos se vaan on sopivan kokoinen ja hintainen =D
    Jään odottelemaan postausta siitä. Mukavaa loman jatkoa ja ollaanpa yhteyksissä. Oli ihan huippukiva yllätys, kun pelmahdit myyjäisiin Peipposen kanssa. Harmi vain, kun en pystynyt keskittymään siinä tohinassa enempään jutusteluun. Ehkäpä vielä kohtaamme!

    terkuin Hanni Polkadotista (en pysty kommentoimaan edelleenkään muuten kuin anonyymisti =(

    VastaaPoista
  9. Hei!!!
    Ihania ostoksia ja lippunauha on kiva, itsekkin olen ajatellut sellaisia ommella mutta kun alan ommella niin jo teenkin ihan muuta eli ensiksi piti tehdä tilkkutäkki niin teinkin tilkkutyynyjä...sitten piti tehdä päiväpeitto, mutta teinkin tuolihuppuja (ei ole kuin yksi valmis ja viel 3-4 tekemättä)eli aina jotain ihan muuta mitä olin ajatellut.. :)

    VastaaPoista
  10. Ihania ostoksia! Varsinkin tuo Peipposen neuletakki, tosiaan syötävän värinen.

    Juu-u, tyynynpäällisiä ei koskaan ole liikaa!!! Olen ehdottomasti samaa mieltä ;D

    Meillä meni juuri pilveen, joten kyllä se sadekin sieltä vielä tulee ;D Pekka Pouta lupasi eilen niin...

    VastaaPoista
  11. Kicva kun taas postailet♥
    Ihania ostoksia kuten kaikki jo vuoronperään ovatkin todenneet ☺

    Nyt alkaa jo kelitkin paranemaan, toivottavasti ehdit nauttia näistäkin päivistä, ettei ole täällä olo silkkaa tuulta ja sadetta!

    VastaaPoista
  12. Ihania ostoksia olet tehnyt!
    Toivon kovasti aurinkoisia päiviä. Varsinkin nyt kun olet Peipposen kanssa täällä Suomessa.
    Ihanaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
  13. Olet tehnyt mukavia ostoksia. Ihana viedä niitä sitten kotiin. Aurinkoa on luvattu nyt eteenpäin.

    VastaaPoista
  14. Kiitos kiitos kiitos teille kaikille kivoista viesteistänne taas :)

    Hanni, oli tosiaan hirmu kiva tavata sutkin livenä, ymmärrän täysin, että sulla oli ajatukset muualla ja kädetkin vähän täynnä :)
    Laitan tosiaan sohvasta lisää huomenissa, pysyhän kuulolla! Kiva, jos löytäisit siitä sohvan itsellesi...tai tytöllesi tai miten vaan. Jos ei olisi tuota pientä välimatkaa tuonne Saksaan, ottaisin sen oitis meille, olen siinä itsekin vuosia nukkunut nuorempana :)

    Mia, huomasin tuolla yhdessä toisessakin blogissa sattumalta, että tämä tuorein postaus ei ollut listalla, vaan se eilinen postaukseni edelleen...onpa outoa... Ehkä mekin vielä joku päivä istutamme lapsukaisemme saman hiekkiksen äärelle, hih ;) Mukava olisi sutkin livenä kyllä tavata!

    JaanaElina, juu, Suomessa ollaan vielä muutama päivä. On jäänyt mullakin viime aikoina bloggailu vähemmälle, niin paljon on ollut kaikkea. Mutta mielessä olette silti usein, vaikkei hetkeen mitään kuuluisikaan :)

    Pepi, onpas kiva kuulla, että olet iloinen postauksistani :) Kyllä suakin vaan ikävä meinas tulla, kun pidit välillä hiljaiseloa ;)

    Säät ovat kai tosiaan paranemaan päin, jee! Ainakin tänäänkin iltapäivällä näytti jo ihan lupaavalta, keskemmällä viikkoa luvattu ainakin tänne etelään jo reilusti yli 20!!!

    Ihanat illanjatkot kaikille!

    VastaaPoista
  15. Ihana lippunauha. Pidän lippunauhoista todella:) Kivoja löytöjä ja tyynynpäällisiä ei voi koskaan olla liikaa. Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista