tiistai 3. toukokuuta 2011

Vapailua ja tunnustuksen jakoa

Huh, nyt on vihdoin rankka työputki takana ja vapailen täysin rinnoin! Eilen heti töistä tultuani, muiden ollessa jo syvässä unessa, istuin puoli yötä koneen ääressä lukiessani kaikkia teidän viime päivien postauksianne. En vain malttanut lopettaa! Nyt olettaisin olevani taas hiukan paremmin ajan tasalla teidän kuulumistenne suhteen, joten olisi kai aika laittaa tämä omakin blogi ajan tasalle ;)

Jo ainakin pari viikkoa sitten sain Liisalta (Mummon akkunalla) tunnustuksen, ja tuon samaisen tunnustuksen sain pari päivää sitten myös Hyvä mieli -blogista!
KIITOS teille molemmille tästä ihanasta tunnustuksesta! Lämmittää todella mieltä tietää, että mielellänne käytte meillä rentoutumassa :)



Aika monillahan tämäkin tunnustus jo on, mutta tapani mukaan jaan sen silti eteenpäin. Yritin valita blogit, joille en vielä koskaan ole tunnustusta itse antanut. Muun muassa näissäkin blogeissa käyn itse säännölisesti  kyläilemässä ja rentoutumassa ja tulen niissä hyvälle mielelle! Jokainen itse päättäköön, jakaako tämän eteenpäin vai ei, toivottavasti tulette kuitenkin iloiseksi sen saadessanne.
Myös Liisan ja Hyvän mielen blogit saavat tämän tunnustuksen minulta täydestä sydämestä takaisin!

Eli olkaas hyvät

Syysunelma, Oman kodin onnea

Maanvaiva, Hyvää ja kaunista

Maria, Siirtolaisrouvana Baijerissa

Sirutuuli, Tuulenpesä

Virpi, Mammankammari

Ja ja ja..... Voi kun ois tehnyt mieli lisätä taas sata blogia tuohon listan jatkoksi, kun teitä ihania on niiiin paljon!!! Mutta mennään nyt näillä tällä kertaa :)

Olkkarista räpsäsin teille pari kuvanpoikasta yhdestä asetelmasta, joka tuossa suuren kaapin päällä jo jonkin aikaa on tuollaisenaan nököttänyt. Nuo kirjathan on taannoinen antiikkikauppalöytö, samoin vanhat kuvat ja joulukuusen kynttilänipsit. Vanha kynttilänjalka on 2€ kirppislöytö parin vuoden takaa.



Sitten kukka-asiaa!!! Olen ihan äimänä, miten mun kukkaset terassilla kukoistavat! Myös etupihalla vieraat vastaanottava kukka on ihan levinnyt, pysyyköhän se kohta edes ruukussaan, kun jo niin rehottaa! Olen niin onnellinen, että olen kerrankin saanut kukat, en ainoastaan pysymään hengissä, vaan jopa kasvamaan!!!




Joo kasvaa myös rikkaruohot taas, pitää vähän siistiä  ;)




Noh, mikä noihin mun yrttiviljelmiin sitten tulee, niin sanotaanko, että eivät ole ihan yhtä hyvällä mallilla...

Eilen ja tänään on satanut, ollut koleaa ja tuulistakin. Nyt yhtäkkiä on vähän kirkastunut, joten en menetä toivoani ihan kokonaan, että saisin tässä vapailla vähän nauttia auringostakin :)

Tänään on kuitenkin vielä ohjelmassa pyykkäystä, siivoilua ja ruokaostokset. Kyllä huomaa, että äipällä on ollut työputki, heh ;) Silti aikaa pitää jäädä myös mukavalle touhuamiselle Peipposen kanssa, joka nyt on ihan "mama, mama", kun äiti on taas kotona. Niinpä jätän kotityöt iltapäivään, kun mieskin on kotona ja nyt päivällä askartelimme tytön kanssa nukeille sängyn. Siitä kuitenkin lisää kuvien kera toisella kertaa.

Ihanaa tiistain jatkoa teille kaikille, jotka tänne kurkistatte! Kiitos ihanista kommenteistanne ja onnentoivotuksista tuolla edellisessä postauksessa, ja TERVETULOA kaikki uudet lukijat, ihanaa, kun joukko kasvaa kasvamistaan! Toivottavasti viihdytte matkassa :)

Terkuin Liisa

ps. Kaikki tekstissä mainitut blogit löytyvät sivupalkista omalta blogilistaltani :)

12 kommenttia:

  1. Heippa Liisa!

    Kiitos kovasti tunnustuksesta <3 Ihanasti kukkasi siellä kukkivat! Minullakin on ensimmäinen vuosi, kun kaikki kukat ovat vielä toistaiseksi hengissä! Yrtitkin, sitruunamelissaa lukuunottamatta, ovat kaikki hyvinvoivia :) Ehkä sitruunamelissa ja piparminttu samassa astiassa ei ollu hyvä juttu...

    Vastasin sulle muuten tuonne mun blogin puolelle meidän Suomen matkustelusta. Ollaan siis menossa tänä kesänä, mutta mies on vain viikon, kun aloitti vasta uudessa työpaikassa ja lomia ei ole vielä hirveästi.

    Itse lähden tänään piipahtamaan ihan pikasesti Suomessa, ylihuomenna tulen jo takaisin. Vähän sellainen salainen reissu, jolla toivottavasti on pitkäkantoiset siivet :) Kerron lisää, jos on kerrottavaa!

    Mukavaa viikkoa! Täällä muuten satelee vettä, saapas nähä, saako mun yrtit vähän liikaa vettä nyt :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä sie olet sitten ihana :) Tunnustus ja paketti piristävät kyllä tosi kovasti! Nyt on ne asiatkin selvitetty, joista blogissani vihjaisin. Onneksi kaikki on taas ok, eikä mitään peruuttamatonta tapahtunut :)
    Miun pitää nyt vielä miettiä, kenelle sen tunnustuksen eteenpäin laittaisin. Katsotaan huomenna.
    Ihania kuvia ja kukkia siulla!

    VastaaPoista
  3. Voi ihanaa! Sait kestohymyn aikaiseksi. Se kestää melko varmasti kokonaisen viikon putkeen! Kiitos paljon!!! <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos Liisa ihanasta tunnustuksesta! Ja voi voi, kuinka ihania kuvia kukkasista :) Meillä on nyt ollut useamman päivän aika kylmää ja luonto on jotenkin jämähtänyt paikalleen. Mutta kun ilma lämpeää niin luulen että aika vaihdilla alkaa vihertämään :) Mukavaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  5. Hei, onnea tunnustuksesta - olet sen ansainnut - ja siitä, kun kukkasi kukkivat! =) Rikkaruohoista puheen ollen, meillä kasvaa kaupungissa työpaikan edessä asfaltista voikukka! Asfaltissa on ilmeisesti reikä tai joku pieni rako ja siitä on voikukka löytänyt itselleen oivan kodin ;D Vähän nauratti, kun sen huomasin tuossa yksi päivä... Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
  6. Heipä hei:)
    Onnea tunnustuksesta, olet sen ansainnut!

    Ihanasti kukat jo kukkivat teillä! Meillä uutisissa "peloteltiin" juuri hallasta ja toissayönä menikin ainakin meillä reilusti pakkasen puolelle. Yritin itsekkin esikasvattaa Gladiouduksia (en tiedä miten tuo oikeasti kirjoitetaan) laatikossa, jotta saisin edes jotain kukkimaan Eveliinan juhlilla.

    VastaaPoista
  7. Ihania kukkasia!
    Onnittelut tunnustuksista:-))
    Täällä on vielä kunnon yöpakkasia, jotenka en ole vielä laittanut yhtään kukkaa.
    Mukavaa keskiviikkoa<3

    VastaaPoista
  8. Oi, miten kauniisti jo kukat kukkivat siellä! Täällä alkaa vasta ruoho vihertää ja lämpöaaltoa odotellaan!

    Asetelma on kaunis, kynttilänjalka muistuttaa meilläkin asuvaa kovasti ;D

    Onnea tunnustuksesta, olet sen todella ansainnut!

    VastaaPoista
  9. Onnea tunnustuksista!
    Ihana asetelma olkkarista ja kauniita kukkia sinulla siellä kasvaa.
    Mukavaa viikon jatkoa ystäväin!

    VastaaPoista
  10. Oi, kiitos hurjasti tunnustuksesta, Liisa! Kylläpä lämmitti kovasti mieltä:) Ihana tuo astelmapöytä ja niin kauniita kukkia. Näitä sinun kuvia on kyllä aina ihana katsella, tulee todella hyvä mieli näistä:) Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  11. oi miten harmoninen asetelma pöydälläsi,ja oon ihan kade sun kukista,omat pelakuut tekee kuolemaa tuolla ulkosalla,ois vaan pitänyt uskoa,ja nostaa ne sisään yöksi lämmittelemään...:(
    olet tunnustuksesi ansainnut..kirjoitat niin herkästi,ja kuvasi ovat ihania,onnea!
    hyvää loppuviikkoa sinulle sinne...
    t.marika

    VastaaPoista
  12. Onnekas, että saat jo kukkien kasvua ihailla! Kauniita asetelma-kuvia. Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista