perjantai 20. toukokuuta 2011

Vastapesty, puhdas...

...vessa!
Tiistain viikkosiivouksen yhteydessä multa karkasi alakerran pikkuvessaa pestessä mopo käsistä... Huomasin peruspesun lomassa pari roisketahraa vähän lavuaaria alempana seinässä. Polvistuin niitä pyyhkimään ja siitä se sitten lähti... Lopulta tuli "pyyhkäistyä" kaikki seinät lattiasta kattoon, ja myönnettävä on, että hyvä niin ;) Oli taas kertynyt seittiä katon rajaan ja pölyä oven karmin päälle... Joten mikäs sen parempi ajankohta kuvata sitten vastapesty, puhdas pikku toilettimme ja esitellä se teillekin, hih ;)  Tiedätte sitten tekin nyt, että missä meillä enimmäkseen asioidaan ;D Niinhän minä vähän lupailinkin eteisen esittelyn yhteydessä. Tämä minikokoinen tila siis löytyy eteisen penkin nurkalla olevan oven takaa.


Huone on todella pieni, tuskin kahta neliötä... Ovi avautuu saksalaiseen tyyliin sisäänpäin, eli täytyy olla sulava liikkeissään asioidessaan ;)


Kauniit putket lavuaarin alla näkösällä, mutta tilaan ei yksinkertaisesti mahdu allaskaappia tms.
Seinällä olevan Ikean kaapin kanssa mulla kävi aikoinaan mieletön tuuri. Juuri tuo kaappi oli muiden muassa ostoslistallani muutama vuosi sitten, kun yhteen edellisistä kodeista olimme muuttamassa. Ikeassa oli juuri tuolloin yllättäen joku ale ja tuo kaappi oli juuri sinä päivänä alessa hintaan 9€!!! Samalla reissulla tarttui mukaan myös jalkalamppu vitosella yms. Kerrankin kävi meikäläisellä mäihä :D


WC-kyltti on Dayn, ostettu Leppävaaran Sellon Punaisesta Rusetista...


Puisen Towel-kyltin ostin talvella Porvoosta Jokikatu 6:sta. Itse laitoin siihen tuon juutti-tai minkä lie-narun.



Äidiltä saamani suloinen rullapidike on tällä hetkellä lähinnä koristeena, koska siihen ei oikeastaan mahdu kuin yksi rulla... Nätti kuitenkin noinkin, Joskus siinä on mulla roikkunut pari sisustuslehteä keittiössä...


Tuikkukupit on hankittu joskus jostain krääsäkaupasta parilla eurolla :) Ja söpö, posliininen, käsintehty saippuakuppi on lahja ystävältä. Siihen sopii täydellisesti pikkuinen saippuapala vaikka Pentikiltä...niitä on meille kertynyt kaappiin erituoksuisina ainakin seuraavalle parille vuodelle ;)



Äkkiä on vierähtänyt vapaat, huomenna vielä yksi vapari, sitten taas töihin pariksi päiväksi. On tavattu ystäviä, ulkoiltu tosi paljon, käyty jätskikahveilla ja eläimiä katsomassa maatilalla, vierailtu kaikkien Saksan isovanhempien luona, siivoiltu ja syöty hyvin :)  Ilmat ovat suosineet, aurinkoa ja lämpöä on riittänyt, mutta eilen ja tänään on myös iltapäivällä lyhyesti ukkostanut. Huomenna on tarkoitus käydä syömässä lounasta mieheni äidin luona ja iltapäiväksi menemme (jos on kaunis ilma..) Peipposen kummien luokse.

Kotona saati terassilla emme ole viime päivinä paljoakaan aikaa viettäneet, mitään uutta ei siis täällä oikein ole... Rikkaruohot pitäisi kukkapenkistä pikapuolin kitkeä, kukat kukoistavat kyllä muuten ihanasti "ovessani" ja muuallakin.

Kohta on uunissa oleva vuokaruoka valmis, vatsassa kurnii jo nälkä. Vuoassa muhii peruna, zuccini, kala -paistos, joukossa sipulia, maustettu suolalla, pippurilla ja yrttimausteella, kostutettu luonnonjugurttikastikkeella ja päällä juustoraastetta... Kokeilimme taas vähän improvisoiden jotain "uutta". Paistos syntyi täysin reseptittömästi jääkaapin ja pakastimen antimista, tarkotuksella ostimme vain tänään pari zuccinia ja juustoraastetta, lopun kehittelimme sen mukaan, mitä kaapista sattui löytymään. Saa nähdä, millaista tuli tällä kertaa, yleensä onnistumme aika hyvin näissä kokeiluissamme ;)

Viikon aikana on matkaan tarttunut taas pari uutta lukijaakin, tervetuloa teille, toivottavasti viihdytte matkassa!

Nyt sitten vain oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonvaihdetta kaikille tänne kurkistaville!!!
Kiitos myös kommenteistanne edelliseen postaukseen :)

Terkuin Liisa

18 kommenttia:

  1. Toi vessapaperirullapidike on niin kaunis! Missään en ole vastaava nähnyt!
    Oikein mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  2. Ihana pikkutoiletti kaikkine yksityiskohtineen =D Olisko ideaa millä aineella sais kaakeleista hiuslakkakerroksen pois?

    VastaaPoista
  3. Söpö pikku hotelli helpotus :)
    Ihania yksityiskohtia.

    Kivaa viikonlopun jatkoa!

    Hanni tuossa kyseli ideoita hiuslakkakerroksesta...samaa ideaa minäkin kyselen ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva pikku veski! Saman kokonen se oli tässä meijän huushollissakin, mutta onneks me pystyttiin pikkusen keittiöön päin tuomaan sitä, suurinpiirtein inhimilliset olot nyt! Jo ajatuskin siitä, että siinä pienessä kopperossa pitäisi tytön kanssa asioita hoidella, huh huh! ;D

    Ihanaa, aurinkoista viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  5. Ihan on pikkuinen vessakin muun kodin tapaan todella kaunis:) Ihania esineitä, kuin myös tuo kaappi:) Oikein ihanaa viikonloppua teille!<3

    VastaaPoista
  6. Nättejä yksityiskohtia on pikkuruisessa puhtoisessa vessassanne :) Ja vaaleus avartaa kummasti! Tuo Ikean kaappi on ollut kyllä hyvä ja kaunis löytö <3

    Mukava lueskella puuhistanne! Kuinkas ruoka onnistui? Kuulosti ainakin niin herkulliselta, että nälkä tuli tännekkin ;P

    Täälläkin päin maailmaa aurinko paistaa! Joten ihanaa ja lämmintä viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kaappi on kertakaikkisen ihana, samoin tuo paperirulla säilö! Vessa näyttää viihtyisältä vaikka pieni onkin, ei sentään niin pieni, mihin joskus törmäsin. Vanhaan komeroon rakennettu ja perille päästyäni tajusin, etten mahdu kääntymään, joten peruutin ulos ja sitten takaisin sisään, että pääsun pytylle, aika kokemus sekin.

    VastaaPoista
  8. Ihana pieni wc kaikkinensa! Mukavaa viikonlopun jatkoa teille :)

    VastaaPoista
  9. Kiva pieni vessa ja ihania esineitä olet laittanut sinne!
    Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Kiva toiletti! ja suloinen wc-rullien pidike!! Romanttisen röyhelöinen. Helposti se mopo lähteekin käsistä, ihan pienistä jutuista saa alkunsa.

    Kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  11. Lämmin tervehdys ukkoskuuron alta!
    Ihastuttavia kuvia,
    täällä silmä ja mieli lepää...

    halauksin
    Päivi

    VastaaPoista
  12. Kylläpä on kaunis wessa teillä siellä.Kivoja pitsireunaisia mukeja ja saippualautanen.Ja tuo pitsihörsyläinen rullapidike on kyllä niin ihana.
    Niinhän se on aina siivotessa,että yhdestä nurkasta ,kun lähtee olaankin jo kohta päästy perimmäiseen;)
    Mukavaa viikonlopun jatkoa:)))

    VastaaPoista
  13. Soma pieni vessa, meil on ihan karsee pikkuvessa. Ei ees siivous auta..on taivuteltava mies remppatuulelle..

    VastaaPoista
  14. Sehr schöne Details und ganz liebevoll gemacht! Der Schrank von Ikea ist super, den hätte ich auch genommen.
    Ich wünsche Dir eine schöne und sonnige Woche
    liebe Grüße
    Astrid

    VastaaPoista
  15. Liebe Liisa
    Einfach toll Dein Bad! Sehr liebevoll eingerichtet bis ins Detail. Tolle Bilder!
    Eine sonnige Woche wünscht Dir Yvonne

    VastaaPoista
  16. Ihana pikku vessa yksityiskohtineen!!
    Sinulla kävi tuuri tuon kaapin kanssa. Olen itsekkin sitä ihaillut Ikeassa:) Se on tosi kaunis.

    Tässä tuli aivan nälkä!
    Mutta mitä tuo zuccini on??
    Pitäsiköhän munkin laittaa kalaa tänään ;)

    VastaaPoista
  17. Kylläpä tuolla kelpaa asioida, ihana pikku kamari!

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  18. Heippa Liisa,pitkästä aikaa.Nyt pitää oikein ajan kanssa lukea aiemmat postaukset.Kyllä tämä kevät on kiireistä aikaa,toisaalta on ihana nauttia ulkoilmasta,vaikka bloggailu jää vähemmälle.

    Tosi suloinen pikkuinen vessa.Sopii niin teidän tyyliin.

    Täällä oli kaunis viikonloppu.Aurinkoa ja lämmintä.Nyt tuulee ja sataa.Toivottavasti tämä on tilapäistä.

    Oikein mukavaa viikkoa teille sinne.

    VastaaPoista