tiistai 16. elokuuta 2011

Arvonta ja Sanssinkartano

Nyt on arvonta suoritettu ja voittaja löytynyt :)
Pidän teitä nyt vielä hetken jännityksessä, sillä haluan ensi kiittää KAIKKIA osallistuneita, eli viestin jättäneitä! Viestejä tuli yhteensä 90, arpoja taisi olla 178, jos oikein laskin.. Huikea määrä!
Ihanaa, että niin moni eksyi joko sattumalta blogiini tai on sen vakituinen tai vähemmän vakituinen lukija. Oli myös tosi kiva lukea teidän kesän ihanimmista asioista :) KIITOS!
Tervetuloa siis vielä kertaalleen myös kaikille uusille lukijoille, toivottavasti viihdytte blogini parissa myöhemminkin! Ja ilahtuisin muuten ihan hirmuisesti kivoista viesteistä jatkossakin! Ne aina lämmittävät mieltä ja piristävät päivää :)

No niin... Arpalipukkeet kirjoittelin ja leikkelin taas ihan vanhanaikaisesti, tällä kertaa lipukkeet sekoitettiin pienessä korissa ja lappujen sekaan laitoin onnea tuomaan muutaman pienen tekstatun kiven ja mökin aitasta löytyneen vanhan ruostuneen rautarenkaan... (Älä kysy miksi tuon jälkimmäisen!)




Mieheni toimi, kuten viimeksikin, onnettarena...eikun siis...onne...no kummiskin, hän siis nosti lipukkeen, ja ikikalenterin sekä enkelikoukun VOITTAJA ON....

Anonyymiosallistuja, MIKKO T!


ONNEA JA ILOA TUHAT KILOA, Mikko T!!!

Olin positiivisesti yllättynyt, että joukossa tosiaan oli yksi mieskin onneaan koittamassa (otti hän sitten omaksi ilokseen tai vaimon/ tyttöystävän puolesta osaa arvontaan), ja kuinkas kävikään! Miehillä taitaa olla joku keskinäinen salamyhkäinen sopimus...tuntuvat pitävän yhtä asiassa kuin asiassa, heh ;D

Eilen näin kauppareissulla ihanat patakintaat, joita nappasin samantien kaksin kappalein mukaani. Toisen itselleni ja toisen yllätyspalkinnoksi. Eli tällä kertaa arvoin myös toisen yllärivoittajan! Arpaonni suosi Marikaa, ihanasta Hirsitalon suojissa -blogista!!!


ONNEA MARIKA, voitit siis tämän suloisen patakintaan :)


Laitattehan sitten vain yhteystietojanne mulle meilitse (vaniljainenblogi@gmail.com) niin paketit pääsevät matkaan :)

Jos Marikan blogi ei ole sinulle ennestään tuttu, niin kannattaa käydä kurkkaamassa! Marika kirjoittelee lähinnä sisustusjuttuja, unohtamatta suloista pientä Seelia-siiliä, josta myös ihania, hassuja kuvia ja juttuja blogi pullollaan :)

Sitten ajattelin vielä laittaa muutamia kuvia sieltä Kauhajoen ihanasta Sanssinkartanosta pihapiireineen. Siellä siis vietimme toissa lauantaina rakkaiden ystäviemme häitä, ja oli kyllä mahtavan hauskat, tunnelmalliset ja muutenkin ihanat häät :) Lisäksi juuri tuo kartano juhlapaikkana oli aivan mun makuuni, annoin siis  kameran laulaa ;)
Kiitos, A ja L, että saimme juhlia ikimuistoista, tärkeätä päiväänne kanssanne!

Pitemmittä puheitta, nauttikaa Sanssinkartanon tunnelmista näiden kuvien myötä...


Tervetuloa!

Kuistin kauniit pelargoniat

Hääparin pöytä

Morsiuskimppu

Ihana lasiveranta ulkoa

Ihana lasiveranta sisältä



Vanhoja aittoja

Tämä kauniisti ja juuri sopivasti ränsistynyt suuri talo kartanon pihamaalla toimii käsittääkseni yksityiskotina.

Puutarhasta

Kuistilta

Huoh. Morsiankin oli muuten älyttömän kaunis... tyylilleen uskollinen puku, kampaus ja meikki :) Puvussa paljon pitsiä ja kaunis laventelin värinen vyö yksityiskohtana... Kampaus yksinkertaisen kaunis niskanuttura kukkineen...sivulta letitetty. Eipä tuo sulhanenkaan hassumman näköinen ollut juhla-asussaan, heh ;D

Asiasta Peipposen pesään... Siellä on tapahtunut jo hurjasti! Käytiin eilen Ikeassa, ostettiin aika vähän (oli "jarru" matkassa..), mutta kiva reissu kuitenkin. Olisimme ostaneet tytölle valkoisen Billy-hyllykön, mutta se oli loppu (ylläri..). Tänään bongasin samaisen Ebaystä vähän käytettynä puoleen hintaan ja vieläpä miehen työmatkan varrelta. Hän hakee sen huomenna kotiin. Jei! Pinnasänkyyn ostettiin reunakaide ja poistettiin siis toinen puoli pinnoista. Vanhanroosan väristä pellavaa ostin verhoiksi ja se eurolla huudettu pöytä on myös jo maalattuna ja paikoillaan. Kunhan saan vielä sen kirjahyllyn tuunattua, niin laitan postausta tulemaan... En malttaisi odottaa huoneen esittelyä, hih!
Peipponen on itsekin ihan tohkeissaan "uudesta" huoneestaan ja "isojen" sängystä. Unet maistuivat siinä oikein mainiosti ekana yönä :) Myös suuri osa leluja muutti muutoksen myötä olohuoneesta pois tytön omaan valtakuntaan, äiti iloitsee :)
No, ehkä mä nyt ihan vähän jo vilautan, malttamaton kun olen...


Nyt hyvää yötä ja ihanaa keskiviikkoa kaikille! Voikaa hyvin ja nauttikaa loppukesän päivistä!

Terkuin Liisa

26 kommenttia:

  1. Voi jösses, mikä kartano! Aivan ihana. Ja nuo aitat ja kaikki... Huoh tosiaankin ;)
    Arvaa mikä siinä ebaysta ostamisessa hinnan lisäksi on hyvää? No teidän ei tarvitse kasata niitä ikean palapelejä! ;) Vitsit mä notkuisin varmaan joka päivä ebayssa, jos siellä Saksassa asuisin. Saksan ebaysta löytää niin huippisjuttuja välillä. Sieltä on meitin paviljonkikin tullut - ja pari muutakin juttua... Onneksi valtaosaa tavaroista eivät postita kuin Saksaan... =D

    VastaaPoista
  2. Heh, sanos muuta Voikukkapelto! Sanoinkin siellä häissä miehelleni, että miksei me menty täällä naimisiin ;)
    Ja mikä ebayhin tulee, niin oikeassa oot! Senkin sanoin miehelleni (piti postaukseenkin laittaa, mut unohtu näköjään;)), että vähänkö hyvä, kun rahan lisäks säästy häneltä tuon hyllyn kokoaminen! Sen kun nostaa autoon valmiin hyllyn ja tuo kotiin, mä hoidan täällä sitten loput ;DD
    Ebayssä on tosiaan tullut notkuttua ja tehtyä löytöjäkin. Nyt oon yrittänyt pysyä järkilinjalla ja ostella vaan juttuja, joita oikeesti tarvitaan..Ja onkin tullut viime aikoina hyviä löytöjä tehtyä, kun on jotain tarvittu :))

    VastaaPoista
  3. Heissan, täällä toinen joka oikeasti yrittää ostaa vain ja ainoastaan tarpeellista ;) Onnistutaanko..? Ehkä joskus.. ;)

    Otas nainen se kalenteris esiin ja laita mulle tulemaan meiliä koska olis otolliset hetket, heh!

    VastaaPoista
  4. Olipa tuttu kartano. Meillä on perhepotretti tuolta sinisen huoneen sohvalla otettuna :)

    Kivoja reissukuvia ja etenkin löytöjä. Ihanainen ikkunanpokakin!

    VastaaPoista
  5. MITÄ?! MIES?! Ensimmäistä kertaa varmaan koko blogistaniassa törmäsin mieheen!!! :D Mukavaahan se on, jospa niitä tulisi enemmänkin tänne joskus!
    Upea kartano! Kyllä on niin kaunis rakennus, mikä tunnelma siellä!
    Peipposen huoneen muutoskuvat kehiin nyt äkkiä, kuulostaa niiiiiin kivalle.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Kyllä piti aamutuimaan hieraista silmiään,että lukiko tuossa tosiaan Mikko,jaan tuon Sennin ihmetyksen=D Minäkin täällä kovasti odottelen Peipposen huoneen kuvia,lastenhuone postauksia on aika harvoin,johtuiskohan just niistä leluista;)Siis kaikilla blokkailijoilla,myös minulla=D Ihana paikka tuo kartano,onneks noita on säilytetty ja kunnostettu,kyllä tuolla kelpaa juhlia...Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  7. Täällä oikeesti liikkuu miehiä; mun arvontaan osallistui Petri! :)

    Tai sitten naiset esittävät olevansa miehiä, että täällä saadaan aikaan hässäkkä ja uusi "ilmiö", kuka sitä tietää ;D

    Ihana kartano!! Voi mahotonta..!

    Kivaa viikonjatkoa ja onnittelut voittajille!

    VastaaPoista
  8. Onnittelut voittajille!

    Mieletön paikka tuo kartano kyllä. Todella kaunis <3

    Peipposen huoneesta odottelen myös innolla kuvia. Ihanan värinen tuo pellavaverho :)

    Iloa päivääsi!

    VastaaPoista
  9. Onnea voittajille. Totta, kyllä täällä miehiäkin liikkuu.mutta enemmän toisenlaisissa blogeissa kommentoivat kuin sisustuspuolella. Lueskelen Nollavaimon blogia, ja siellä käy kuhina miehistä:) Nollis puhuu totuuksia, tykkään blogista, käyhän Liisa kurkkaa.

    Ihana tuo kartano, voi että ois kiva pitää tuommosessa juhlat.jos ois rahaa;);)

    VastaaPoista
  10. Onnea voittajille!

    Voi mahoton mikä ihana kartano.☺

    VastaaPoista
  11. Onnea voittajille.

    Aivan ihana paikka pitää häät. Huoh..varmasti ikimuistoinen juhla niin morsiusparille kuin vieraille.

    Ihanaa viikon jatkoa Liisalle.

    VastaaPoista
  12. Siis mä en jaksaa odottaa sitä huoneen esittelyä :P

    VastaaPoista
  13. Mitä, voitinko minä muka jotain?! Nyt on kyllä onnetar tehnyt harhalaukauksen tai sitten se huomasi, että mulla on hetkenaikaa vastustanut vähän joka asia ja päätti piristää mua ;) Kiitos!!

    Minäkin olen ollut tuolla muutamissa juhlissa ja on kyllä kaunis paikka. Häiden kohdalla olen miettinyt, että onko tyhmää kun siellä on niin monia huoneita, että jakautuuko porukat vähän niinkuin omiksi "porukoikseen" eri huoneisiin? Omat ylppäri kuvat on muuten otettu tuossa aitan edessä ja suihkulähteellä.

    Ja laitappa sitten heti niitä kuvia kehiin kun vain ehdit ja huone valmistuu, täällä odotellaan innokkaana!

    VastaaPoista
  14. Krista ei me siinä tulla ikinä oikein onnistumaan, mutta yritys kannattaa aina ;) Laitoin meiliä..

    Villa Haikara, tuolta saiskin varmasti ihania perhekuvia.. Jokainen huone omalla tavallaan ihana :)

    Senni, Juu, miespä hyvinkin :) Kartano oli tosiaan ihana, kandee käydä tutustumassa ja ihailemassa, jos siellä suunnalla liikuskelee!

    Kirsi, mulla on jo pariinkin otteeseen ollut kuvia ja juttuja Peipposen huoneesta...musta siellä on niin ihanaa ja helppoa laitella juttuja ja tehdä pieniä muutoksia..Ja tähän asti ne lelutkin olleet melko vähäisiä tai lähinnä siis olkkarissa..

    Ruusa, mulle tuli mieleen, että joku naisihminen, esim. anonyynilukija on laittanut miehensä asialla ottamaan osaa, mutta eihän sitä tiedä, voihan nämä meidän Mikot ja Petrit ihan itsekin olla meijän blogeista kiinnostuneita :)

    Kiitos Iida Emilia, postausta tulee varmaankin heti huomenissa :) Tykkään kyllä itsekin tuosta roosasta pellavaperhosta kovin..mieskin sanoi, että on parempi kuin entinen, heh ;D

    Liisa, kiitos blogivinkistä, pitääkin käydä kurkkimassa!
    Juu, oli kyllä fantastinen paikka juhlille...niin romanttinen ja huokuin vanhaa aikaa kauniine huonekaluineen ja esineineen. Taidolla ja vanhaa kunnioittaen siellä on huolehdittu paikoista :)

    Irmastiina :)

    Tuija, kyllä oli juu ikimuistoiset häät :)

    Maanvaiva: EN MÄKÄÄN!!! ;D

    Marika, KYLLÄ!!! Voititpa hyvinkin! Onnea vaan! Olin hirmu iloinen, kun näin nimesi lapussa "Marika (siili)"
    Muistahan vain laittaa osoitteesi mulle, että saan pakettisi postiin :)
    Olin katsonut netistä kartanon pohjapiirroksia ennen juhlia, ja itsekin mietin, että mitenhän ihmiset siellä jakautuvat, mutta tällä ehkä naftilla 70 hengen porukalla oli ihan hyvä. Vain yksi pöydällinen ihmisiä joutui olemaan toisessa huoneessa, muttaheilläkin tuntui olevan avoimista ovista ihan hyvä näkö- ja kuuloetäisyys..Illemmalla, kun porukkaa jo vähemmän ja vapaata jutustelua, tanssia jne. olivat ihmiset lähinnä lasiverannalla tai isossa salissa. Seisovat pöydät olivat keittiön viereisessä salissa erikseen ja senkin suhteen toimi kyllä hyvin. Mutta jos porukkaa oisi ollut enemmän, ois ehkä mennyt vaikeammaks..
    Varmasti kauniit ylppärikuvat susta noissa kulisseissa :)

    Kiva kun olette innokkaina odottelemassa Peipposen huonepostausta! Huomenissa yritän saada kuvia laitettua jo!
    Kiitos ihanista viesteistä ja aurinkoista päivää kaikille!

    VastaaPoista
  15. Onnittelut voittajille!

    Tuossa kartanossa kyllä minäkin mennä liihottelisin ympäriinsä...naimisiin en kyllä menisi ;DDD

    Muakin kutkuttaa tuleva Peipposen pesä kovasti!! Mitähän ihanaa sieltä sitten löytyykään, kyllä on varmaan tyttö innoissaan siellä. Meillä ei tarvinnut kuin se ukin vanha sänky laittaa kuopuksen huoneeseen, niin jo nukutti kuulemma hyvin ;DD

    Halauksin, Satu

    VastaaPoista
  16. Heissan pitkästä aikaa ja onnittelut voittajille!
    Kylläpäs olit taas onnistunut ottamaan hienoja kuvia kartanosta. Hääpari on varmasti ollut ikionnellinen, kun sai vieraat Saksasta asti saapumaan paikalle viettämään hääpäiväänsä! :)
    Kommentteja lukiessani tuntui kuin useampikin olisi samassa kartanossa vieraillut, taitaa olla kuuluisa paikka tuo Kauhajoki! ;)
    Peipposen pesän rakennusta seurailen jännittyneenä. Ja muutenkin ihania kuvia ja juttujasi lueskelen päivittäin! Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille!

    -AA-

    VastaaPoista
  17. Onnea voittajille! Kauniin näköinen hääpaikka. Kelpais mullekin tollanen kartano ;) Ootko muuten katellu, mitä Saksassa maksais vanhat rakennukset? Minä oon täältä Etelä-Saksasta katellu, mutta melko hintavia täällä ovat...

    Tosi kauniilta näyttää tytön huoneen verho. Rosa on vaan niin kaunis väri :)

    Mukavaa hellepäivän iltaa!

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Satu, no höh, mä jo ehdin kuvitella sut valkoisessa kermaunelmassa liihottelevaksi ;D
    Toivottavasti kaikki ei nyt pety siihen Peipposen pesän uudistukseen, kun ei se nyt kuitenkaan NIIIIN ihmeellinen ole... ihan söde kyllä ;)
    Voih, mä niin toivon, että saan sen talonpoikaissängyn joskus meidänkin ipanalle...Uskon, että teidän kuopuksella uni maittaakin nyt ukkisi vanhassa pedissä!

    Skilla...tai "AA": Kauhajoki on POP! ;D Ja uskoisin hääparin olleen iloinen, kun pääsimme paikalle täältä kaukaa :) Itse en olis kyllä mistään hinnasta jättänyt menemättäkään, vaikka pää paketissa! Paitsi siinä tapauksessa, ettemme olisi kutsua saanut, heh ;D
    Näkisit ne kuvat morsiusparista!!! Ne ne vasta ihania ovatkin, mutten sentään täällä viitsinyt julkaista..
    Kiva, kun kommentoit pitkästä aikaa, ilahdutti kovasti :)

    Maria, joskus ollaan miehen kanssa katseltu ja yhtä itseasiassa asuttiinkin vähän aikaa vuokralla...kääk, se talo ois ollut kyllä parempi purkaa ja rakentaa uudestaan, vaikka vanhaa kunnioitankin ;) Nyt se talovanhus seisoo tyhjillään, tuskin kukaan enää huolii. En tosin tiedä mitä siitä pyytävät, tuskin kovin paljon edes.. Joku vanha kartanotyylinen olis ihana, mutta ensin pitäs varmaan voittaa lotossa (ja ennen sitä aloittaa se lottoaminen ;))

    Kiitos ihanista kommenteistanne, ystävät :) Mukavaa keskiviikon myöhäisiltaa!

    VastaaPoista
  20. Onnea voittajille!!

    Siis aivan mahtava hääpaikka!! Mahtavia kuvia... ja mikä terassi <3. Tästä kaupungista ei tuollaista tai tuon tapaista edes löydy eli häät vietetään aina jossain srk-keskuksessa tai salissa.

    Mullakin on muuten yks mieslukija ;) Kaippa niitäkin nämä jutut kiinnostaa. Oikein hyvää keskiviikko iltaa teille!

    VastaaPoista
  21. Piti vielä tulla sanomaan, että käyhän osallistumassa arvontaan!! :)

    VastaaPoista
  22. Onnea voittajille!

    On kyllä ihana kartano ja paikka pitää häät tai muitakin juhlia. Noissa vanhoissa kartanoissa on jotain hurjan kiinnostavaa. Olen joskus niitä netistäkin katsellut.

    Kiva nähdä kuvia Peipposen huoneesta. Niitä odotellessa Liisa sinulle ja perheellesi oikein mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  23. Onpa ihana hääpaikka, wau! Oliko nämä ne häät, joiden polttareita viettitte toukokuussa?

    Kivaa torstaita sinne suuntaan!

    VastaaPoista
  24. Mia, no sun remppajutut varmasti kiinnostaa myös miehiä, teiltähän saa aivan loistavia vinkkejä rakentamiseen ja remppaamiseen :) Mutta en mä sano, etteikö joitain miehiä vois nää hömppäjututkin kiinnostaa muutenkin :)
    Täällä meillä taas usein häitä juhlitaan isommissa ravinteleissa tai hotelleissakin. Omat häämme vietimme tässä ihan "naapurissa" hotelliravintolassa, mutta ihan maalla. Heillä on semmonen iso, pyöreä juhlasali, josta yli puolet on ikkunaseinää laittasta kattoon ja pyöreät ruokailupöydät :)

    Maanvaiva, i will come! Kiitos :)

    Susanne, minäkin tykkään :) Peipposen huonepostausta tiedössä tänä iltana...

    Merja, joo, onpa sulla hyvä muisti :)

    Kivaa torstain jatkoa teillekin kaikille ja kiitos viesteistänne!

    VastaaPoista
  25. NO HEISSULIVEI PIIIITKÄSTÄ AIKAA!!!
    Vihdoinkin pääsin tänne sun sivuille...
    On ollut jo suorastaan ihan ikävä..
    Ihania kartanokuvia...jos mieheni suostuisi naimisiin,olisi tuo ihanteellinen paikka.Vaikka me kyl mentäis varmaan naimisiin omalla laiturilla,luulen...ainahan voi haaveilla;)
    Oliko tyynynpäällinen mieluinen?Kyltin olitkin jo pistänyt paikoilleen...
    Tuli niin tyhmä olo,että jo 2 kertaa meil on mennyt ristiin tapaaminen,että halusin muistaa sua jotenkin...äkkiä soitto Pialle,että nyt tarvittais jotain,mikä mahtuu matkalaukkuun,hih!No,toivottavasti pidit kuitenkin?!
    Joo,meillä taitaa tosiaan olla sama luopumisen vaikeus tavaroiden kanssa...jos vaikka tarviinki tota vielä,niin mistäs sitten saan uuden samanlaisen...ja entäpä sitten wanhat tavarat...no eihän niistä voi luopua,kun on kauhealla tsäkällä löytänyt jonkun ihanan aarteen...voi meitä....hih!!
    Se olin muuten minä,jolla on se pitsi,valokuva ja lusikka siinä kirjan päällä...eli tunnustan!!
    Teillä on kyllä söpö tuo olkkari...on kiva nähdä millainen peipposen huoneesta tulee????
    Oikein ISOT halit sinne teille...tulin oikein hyvälle tuulelle,kun pääsin vihdoinkin blogiisi...ja mulla oli monta postausta luettavana...
    Lentosuukko Peipposelle,ja oikein mukavaa loppuviikkoa sinne!!
    T.Marika

    VastaaPoista