keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tavarat löytävät hiljalleen paikkansa

Juuri kun pääsin Susannelle hänen bloginsa viestikentässä kehumasta, että meillä ei ole tänä kesänä sairasteltu, iski sitten oikein kunnon kesäflunssa. Noh, ihmekös tuo näissä keleissä ;) Peipponen on ollut toistaiseksi pientä tukkoisuutta lukuunottamatta terve, mutta jostain syystä tyttö valvoi tämän yön. Siis oikeasti, en varmaan tuntia kauempaa saanut itse unta tänä yönä. Kolmelta aamulla soitin sitten töihin, että ei taida meikäläisen aamuvuorosta tulla mitään. Ei tarvinnut kauheasti selitellä, kun lapsi itki ja valitti taustalla. Ja taisi kyllä olla tän mun flunssankin kannalta ihan hyvä, että jäin kotiin. On kyllä niin tukossa röörit, ettei ole miesmuistiin ollut!

Eilen sain vähän laiteltua tavaroita (Suomen tuliaisia :)) paikoilleen... Ikkunanpokakin pääsi tilbehööreineen seinälle olkkarissa...




Saa nyt nähdä jääkö se kuinka pitkäksi aikaa tuohon sohvan päälle... Vielä en myöskään uutta maalia sutinut pintaan.  Peipposen kuva ja Love-kyltti siirtyivät vain piirun verran vasemmalle, lähemmäs pikku kaappia ja vaihtoivat päittäin paikkoja, kuva oli ennen kyltin alapuolella.


Sohvan päällystin kukallisella päiväpeitolla ja selkänojalla lepäilee nyt villapeiton lisäksi äidiltä synttärilahjaksi saamani "mummon pitsinen" torkkupeitto.


Äidin "paketissa" oli lisäksi tämä kaunis kirjanen, joka pääsi kaapin päälle Sadun (Aseman laidalla) lähettämän ihanan pussukan kanssa. Sopivat niin kivasti yhteen... Katsotaan raaskiiko kumpaakaan oiekasti käyttää, hih ;) Jos halajat itsellesi samanmoista pussukkaa, niin kipaisehan Aseman laidalle osallistumaan Sadun arvontaan! Sinne pääset tuolta minunkin oikeasta sivupalkista klikkaamalla :)


Pialta Sisustajantaivaasta tarttui mukaan mm. tällainen soma rottinkikori, Piakin tuumasi, että sopii varmasti hyvin meille, ja niinhän se sopiikin! Tykkään kovasti tuosta harmaasta rottingista :) Kori sopii lisäksi niin moniin käyttötarkoituksiin, kattauksiin, serveteille, kynttilöille, kukille... Ostinkin siihen sopivia ihania Blossomin pilkullisia servettejä myös ;)


Niko-nalle sai pitsinauhasta skarffin kaulaansa ja pellavaliinasen pyllyn alle ;)


Siellä se nyt vartio ylätasanteella maailmanmenoa aitiopaikalta, nallevanhus :)


Mökiltä löytyi ikkunanpokan lisäksi pari muutakin vanhaa tai vanhahkoa aarretta. Yksi unohtui multa kylläkin ottaa mukaan, nimittäin ihana öljylamppu. Se ei ollut oikeasti kovin vanha, vaikka vanhan näköinen olikin. Pohjassa yhä ollut hintalappu (68 mk) kuitenkin paljasti sen olevan uudempaa tuotantoa, tosin viime vuosituhannelta sentään ;D Lyhty pääsee mukaan sitten ensi reissulla..
Aitan uumenista löysin vanhan avaimen, jonka nappasin mukaani. Nää on vaan niin ihania!


Tässä näitä mun sisustustuomisia nyt muutamia tarkemmassa syynissä. 
Peipposen tuliaiset koostuivat lähinnä Muumeista tällä kertaa. Kokoelmat kasvoivat parilla uudella dvd:llä, yhdellä Muumi-kirjalla, Pikku Myy-pehmohahmolla (ennestään löytyi jo Niisku-neiti ja Muumi-mamma), muovisilla muumilautasilla sekä äitini (toiveestani) hankkimilla parilla Muurlan emaalisella Muumimukilla. 
Lisäksi siskoni oli ostanut Peipposelle ihanat raitaleggarit ja Puppe-kirjan. Niistä meillä tykätään Muumejen ohella myös valtavasti :) Kiitos sisko-kulta vielä kovasti!
Voi kuulostaa kauhean paljolta joidenkin mielestä nuo Peipposen saamat jutut, mutta sanottakoon tähän, että meidän neidille ei normaalioloissa sitten ostellakaan juuri mitään, paitsi tietty päällepantavaa... Mutta siis leluja tms. ei tytölle ostella itse oikeastaan koskaan noin muuten vaan. Suomessa käydessä on kiva, kun saa tytön rakastamia Muumijuttuja ja esim. Lindexiltä ihania lastenvaatteita, joita ei täällä tulekaan muilla vastaan :) Tosin tällä reissulla ei ehditty kyllä yhtään vaatekaupoille. Nuo Muumijutskatkin ostettiin lähinnä lentokentän Muumi Shopista, kirjan nappasin auton tankkaus pysäkillä Riihimäen Portin Kirjapörssistä ;)




Niin kauan, kun neiti nyt vielä vetelee päikkäreitä, niin lähdenpäs jatkamaan blogikierrosta ja tulla teille päin vuorostani kyläilemään! Ennen sitä kuitenkin vielä KIITOS taas ihanista viesteistänne ja TERVETULOA uudet lukijat! Muistakaahan osallistua ARVONTAAN! Sinne pääset tuolta ylhäältä sivupalkistani klikkaamalla!

Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa


25 kommenttia:

  1. Minä vaan jaksan aina ihastella teidän kotia. Hyvin sopii tuo ikkunanpoka seinälle. Ja siihenhän käy syksyn edetessä valotkin mainiosti, erilaisia variaatioita on paljon. ikkunanpoka on moneksi:)

    Voi kuinka kauniit Peipposen astiat.Muumijutut on monen lapsosen mieleen. Oletteko käyneet Naantalin muumimaailmassa? Peipponen varmasti tykkäsi tai on tykännyt jos olette käyneet.

    VastaaPoista
  2. Kaunista on, niin kaunista!!
    Terveisiä Etelä-Virosta! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa Liisa ja kiitos viestistäsi :)
    Mukava kuulla, että jaksat näitä meijän nurkkia katella, heh ;) En voi sanoa kuin samoin! Siis tykkään aina vaan katella sun nurkista kuvia! Meillä tuntus olevan sit paitsi aika samanlainen maku monissa jutuissa, mummotyyli, hih :)
    Ei olla vielä käyty Naantalissa Peipposen kanssa, mutta se on ihan listan kärjessä ensi kesän lomasuunnitelmissa, kun tullaan paremmalla aikaa Suomeen lomailemaan ja vieläpä auton kanssa näillä näkymin :)

    VastaaPoista
  4. Maanvaiva, kiitos! Terkkusia sinnekin Etelä-Viroon kovasti! Nauti olostasi äipän hoivissa :)

    VastaaPoista
  5. Kaikkea oletkin saanut mahtumaan laukkuun! ;)
    Kivoja juttuja ja yksityiskohtia!

    Noi Muumi-emalit passaa meillä isommallekin ihmiselle.Hauskat nuo lautaset, niitä en ole nähnytkään ennen. Tosin, en aktiivisesti Muumi-asioiden parissa käyskentele ;D

    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  6. Niin hienoja kuvia taas! Tuo ikkunanpoka on ihana juuri tuollaisena.
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  7. Ei voi mittään,mutta nuo pokat on kyllä varsin ihania!Kivasti on tavarat siellä paikkansa löytäneet.Kauniilta ja viihtyisältä näyttää siellä teillä.Paranemisia ja kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Voi, että on kaunista...ikkunanpokaa minäkin olen etsiskellyt...☺

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniisti olet saanut tuliaisia esille laitettua,tuo ikkunanpoka on ihan pusipusi;)Pikaista paranemista minäkin toivottelen!

    VastaaPoista
  10. Ihania tuomisia ♥
    ja hienosti ovat näemmä jo paikkansakin löytäneet.

    Paranemisajatuksia minäkin kovasti lähetän täältä sateisesta pohjolasta! :)

    VastaaPoista
  11. No voi harmi kun tuo kesäflunssa löysi sinnekkin tiensä. Minulla se on parantunut yskää lukuunottamatta.

    Kaikkea kaunista ja ihanaa siellä kuvissasi taas on ja kuvatkin on tosi ihanat.

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  12. Ikkunanpoka on ihana! Tarviiko se uutta maalia pintaansa... on niin kaunis just noin.

    Noita Muumin emalimukeja olen joissain mainoksissa nähnyt ja niitä ois ihana saada. Vaikka meidän lapsilla taitaa jo pahin muumikausi olla ohi... mutta äitillä ei ;)

    Kurjaa toi teidän lentsuilu. Pikaista paranemista teille <3

    VastaaPoista
  13. Oi että on sitten kaunista!! Tuo ikkunanpoka näyttää noin maalaamattomana todella hyvältä ja sopii tuohon kauniisti:) Oikein pikaista paranemista teille!<3

    VastaaPoista
  14. Siellähän on syntynyt vaikka minkälaisia kivoja "asetelmia" ja kivoja ostoksia muutenkin.

    Pikaista paranemista toivotellaan täältäkin!

    VastaaPoista
  15. Kauniita sisustustunnelmia taas on blogisi pullollaan :) Itselläni on tällä erää vähän inspiraation puutetta, pah!

    VastaaPoista
  16. Heips kaikille tasapuolisesti!

    Ruusa, kiitos! Niin, mäkin ihan yllätyin noiden mukien koosta, sopivat tosiaan isompaankin käteen :)

    Sirutuuli ja Pitsienkeli, Kiitos!!

    Irmastiina, kiitos, kyllä se joku päivä tulee vastaan :) Minullakin kesti kauan saada omani..

    Kirsi ja Marielisa, kiitos teillekin :)

    Susanne, sanos muuta..on kyllä ihan röörit tukossa meikäläisellä, toivon vain, ettei Peipponenkin sairastuisi.. Toivottavasti pääset pian yskästäsi eroon, mullakin ärsyttävää yskää, etenkin kuin maate menee niin alkaa kurkkua kutittaa... Kiitos sinullekin!

    Virpi, kiitos, ei tarvii munkaan mielestä... alunperin ajattelin, että vähän huolimattomasti sutisin valkosta sinne tänne, ei siis mitään peittävää kerrosta tosiaan, mutta nyt se näyttää kauniiöta juuri noin :)
    Sitten pitää mamman keräillä emalimukeja ihan omaksi ilokseen vaan!

    Kiitos, Heidi! Itsekin tykkään siitä juuri noin :)

    Kiitos Marika!

    Merja, kiitos, kyllä se into taas palaa sullekin :) Huomaan, että kahta kovempana aina, kun on vähän aikaa pitänyt hiljaiseloa, hih ;)

    Kiitos paranemistoivotuksistanne ja ihanista viesteistänne, ne lämmittävät kovasti mieltä!
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  17. Että osaakin olla kaunista <3 Mielelläni tulisin silmiäni ja mieltäni lepuuttamaan tuon kaiken kauniin keskelle :) Pikaista paranemista!!

    VastaaPoista
  18. Ihania löytöjä ja tuliasia <3

    Toivotaan, että flunssa saa nopeasti kyytiä. Meilläkin varmaan ihan kohta jo nuhaneniä talo täynnä, nyt kun koulut ja päiväkodit alkoivat :/

    kaunis kuva tuossa panderollissa :)

    VastaaPoista
  19. Ihana kehys ja kaunis tuollaisena.Nyt alkaa todellinen flunssakausi kun koulut ovat alkaneet,sinulle pikaisia paranemisia...Kaikkea kaunista kuvissasi.

    VastaaPoista
  20. Kauniita kuvia taas! Ihania tuliaisia on Peipponen saanut.:)

    VastaaPoista
  21. VOih, toivottavasti alkaa jo pahin tauti talttumaan! Lähetän täältä paljon voimahalauksia ja parantavia tuulia!

    Minustakin on aina kiva käydä Lindexin vaatejutut penkomassa Suomen-lomalla. Tänä vuonna olin vähän pettynyt, kun retrovaatteita ei ollut oikein isommille lapsille. Vauvakoossa olisi ollut vaikka mitä ihania kuoseja, mutta muuten ei kyllä nyt iskenyt.

    Meillä alkaa lapsilla vissiin Muumi-kausi menemään nyt ohi. Mutta pari vuotta sitten tulimme mekin kotiin ison kasan kanssa Muumi-juttuja :) Tällä lomalla katselin myös noita emalisia mukeja, mutta lapset teilas ne heti alkuunsa. Nyt on carsit ja helinä-keijut ottanut jalansijaa :D

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  22. Kauniita kuvia ja esineitä!

    Heh, minä viime syksynä moneen otteeseen töissä mainitsin että minä se en näitä kausiflunssia ikinävsairastele. No sen tietää miten siinä kävi=) Kahteen otteseen tuli flunssa lyhyen ajan sisällä ja ei ihan helpoimmasta päästä ollutkaan. Eli tänä syksynä meinaan pitää suuni kiinni=)

    VastaaPoista
  23. Terhi, kiitos! Ja ihana kuulla, että silmäsi lepää meillä :)
    Mutta kuvat ovat niin käsiteltyjä, että varmaan pettyisit, jos näkisit livenä, hah ;DD

    Kiitos IidaEmilia! Toivotaan, että säilyisitte mahdollisimman pitkään ilman tauteja, minä olen meillä tähän mennessä ainoa nuhanena, onneksi!

    Kiitos Tytti! On jotenkin outoa, kun siellä Suomessa jo lomat lusittu, täällä meillä koululaisilla vielä kuukauden verran lomaa jäljellä! Nuhatonta syksyä sinne! Liekö sellaista olemassakaan.. ;)

    Kiitos Salla :)

    Maria, minä en valitettavasti ehtinyt vaateostoksille lainkaan tällä reissulla :( Mutta hyvä, jos en menettänyt Lindexin suhteen mitään, hih..
    Muumit saattavat olla täällä Saksassa asuville lapsille senkin takia "out", kun ketkään kaverit ei moisia hahmoja tunne... Toisaalta voihan ola, että Muumit tulevat taas myöhemmin, prinsessojen ja muiden jälkeen takaisin... Itse tykkäsin vielä aika isona muumeja katsella, ja tykkään vieläkin niistä kovasti :) Ovat jotenkin niin symppiksiä. Odotan innolla teidän tytön keijukestejä, jospa sieltä nappaisin pari ideaa meillekin ;) Toisaalta tekisi mieli muumisynttäreitä, nyt kun minä vielä saan päättää teeman, heh..

    Suu suppuun vaan joo... ei pitäis koskaan "kehuskella"...sen me tästä opimme ;D

    Mukavaa loppuviikkoa teillekin kaikille ja kiitos ihanista viesteistänne!

    VastaaPoista
  24. Valtavan ihana ikkunanpoka!!! Ajan patinoima juuri oikealla tavalla.
    Ja tuo nalle, voiko olla ihanampaa!
    Nuo emaliset muumimukit kyllä on loisto juttu, että hoksasivat tuollaisiakin tehdä!
    Pikaista paranemista.

    VastaaPoista
  25. Teillä on niin ihanan seesteisen näköistä.Ikkunapoka sopii kauniisti seinälle.Meinaatko maalata sen.

    Teillä onkin ollut mukava lyhyt loma suomessa.Monta ihanaa juttua ehti tapahtumaan.

    Muumit on aina ihania.Nuo emalimukit on kauniita.Huomasin niitä lähikaupassa ja pyörittelin pitkään kädessä,mutta jätin sitten kuitenkin ostamatta.Meillä alkaa olla liikaakin noita muumimukeja,oon kerännyt niitä jo aika kauan.Ehkä ostan vaan jatkossa ne uusimmat posliinimukit.

    Toivottavasti flunssa jo helpottaa.Voikaahan hyvin.

    VastaaPoista