maanantai 8. elokuuta 2011

Täällä taas!

Mistähän sitä alottas... Käytiin Suomessa :) Tarkoitus oli laittaa pieni postaus ennen reissua, mutta alkuviikko, siis viime viikon alku, meni ihan hujauksessa töiden, matkavalmisteluiden ym. juttujen merkeissä. Ei ollut yksinkertaisesti aikaa istahtaa koneelle. Sitten oli tarkoitus laittaa pieni postaus äidin koneelta torstai-iltana, mutta niinhän se meni sekin ilta muissa puuhissa... Perjantaina lähdettiinkin sitten Sisustajantaivaan kautta mökille, joten olin loppureissun bittimaailman ulottumattomissa ;)
Lauantaina ajeltiin miehen kanssa kahdestaan Kauhajoelle ystävien häitä juhlimaan. Sunnuntaina takas möksälle, jossa Peipponen oli vanhempieni luona hoidossa. Tänään matkasimme taas takaisin kotiin, Saksaan. Ja täytyy sanoa, että vaikka reissu oli oikein ihana, niin...

Kiitos Marika!

Häissä oli aivan ihana tunnelma ja päivä oli kaikenkaikkiaan tosi onnistunut ja mukava. Juhlittiin hääpaikalla loppuun asti ja saavuttiin snägärin kautta hotellille vasta vähän vaille kolme yöllä. Eli hauskaa oli :) Hääpaikka oli aivan upea ja sieltä ajattelinkin laittaa teillekin muutaman kuvan toisessa postauksessa.
Nämä taisivat olla ensimmäiset häät sitten omiemme, joita pääsimme juhlimaan... Sopivaa sinänsä, että kyseinen rakas ystäväni sai morsiuskimpun meidän häissä ;)

Matkalaukut olivat taas paluulennoilla tuttuun tapaan melkoisen täynnä sisustusrompetta... Äidiltäni sain ihanan syntäärilahjan nyt jälkikäteen... Aseman laidalla -blogin Sadulta olin ostanut pari kivaa juttua, Sisustajantaivaastakaan en tietenkään lähtenyt tyhjin käsin ;) Lisäksi löysin mökin aarreaitoista pari ihanaa juttua... Tämän parissa tuunailin jokusen hetken perjantaina illansuussa.


Ihana, ränsistynyt ikkunanpoka. Mulla on ollut yksi isompi ja paremmassa kunnossa oleva jemmassa mökin ullakolla, mutta nyt löysin tämän, ja koska tämä oli paljon pienempi, päätin tuoda mukanani samantien!


Jäljellä oli enää yksi lasi, jonka poistin. Hioin jonkinverran hiekkapaperilla (melkoisen lähtenyt tuo maali oli jo muutenkin), poistin vanhoja lasinkiinnitysnauloja yms. Vaihdoin myös kaksi täysin rikkinäistä kulmarautaa ehjiin, jotka isäpuoleni löysi varaston uumenista.



Voi miten olenkaan tästä iloinen!!! Pientä tuunausta se vielä kaipaa, mutta kamalan paljoa en sille edes enää halua tehdä, saa pysyä tämmöisenä aikansa eläneenä :)



Aikansa elänyt on myös vanha nalleni. Sen nimi on Niko. Ostin sen lapsena yhdeltä kirppikseltä. Viime vuodet se on pitänyt majaa meidän mökillä. Nyt se on palannut kotiin :)



Noita muita ostoksia, lahjoja jne. esittelen myös toisella kertaa tarkemmin. Tässä tulee nyt muutamia fiilistelykuvia vain...

Kiitos Satu!





Nyt on pakko lähteä unten maille, olen vähän vilustunut ja lisäksi hääjuhlien ja reissun jäljiltä tajuttoman väsynyt. Huomenna alkaa kello viisi aamulla varuillaolo töihin, joten tiedä vaikka nakki napsahtaisi kaiken huipuksi...pitäkää peukkuja, ettei ainakaan heti aamusta napsahtaisi...

Tulen kyllä teillekin kaikille taas heti kyläilemään, kun ehdin, parissa blogissa kävinkin jo kuulumiset lukemassa, vaikken vielä ole ehtinyt kenellekään mitään kommentoimaan.

Nyt kuitenkin vielä isot kiitokset kaikista kommenteistanne edelliseen postaukseen ja arvontaan osallistumisista, sekä TERVETULOA uusille lukijoille!!! Samoin KIITOS vielä Sadulle upeasta paketista sekä Marikalle ihanasta ylläristä, joka mua Pian luona odotti...!!! Olette IHANIA!!!

Väsynein, mutta onnellisin terkuin,

Liisa

17 kommenttia:

  1. Hienoa, että oli onnistunut reissu kaikkinensa :)
    Me otettiin äkkilähtö ja suunnataan reilu vikon päästä nokka kohti Kreikkaa... :)

    Vielä kaksi yövuoroa tän jälkeen ja alkaa L O M A :)

    VastaaPoista
  2. Ja det är ju alltid lika trevligt med bröllop!Fönsterbågen
    blir ju fin... Hade du den under armen då du kom med flyg ? i så fal så fick du säkert många frågande blickar.
    Ha det bra!
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  3. Ihana ikkunanpoka ja nalle ja kaikki muutkin :)

    VastaaPoista
  4. Ihania juttuja on mukaasi tarttunut :) Tuo nalle on aivan ylisöpö. Pitäiskin kaivella omasta lapsuudenkodista oma vanha rakas nalle. Taisin saada sen olessani pari vuotias eli ikää nallella on jo aika paljon ;) Mukavaa viikkoa teille ja pidetään peukkuja ettet heti aamusta joudu töihin!

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi ja ihania juttuja olet kyllä löytänyt reissuilta. Tulehan vastavierailulle www.villahovineloablogspot.com

    VastaaPoista
  6. Häät on niin ihania, meilläkin oli viime elokuussa poikapuoleni häät ja mukavaa oli.
    Ihana ikkunanpoka, miten sait sen koneessa kuljetettua.? Sisustajantaivaan Pialla on kaikkea kivaa siellä, en minäkään koskaan pääse sieltä pois ilman ostoksia. Ja hän on muutenkin niin ihana ihminen.
    Kauniita fiilistelykuvia! Mukavaa viikon jatkoa sulle ja Usva neidolle rapsutukset.

    VastaaPoista
  7. Hassua, pieni maailma. Eipä varmaankaan ole kaukana ollut ettei olla törmätty kun olette olleet häitä juhlimassa ;) Ihanan ikkunan löysit ja kauniita tunnelmointi kuvia!

    VastaaPoista
  8. Oma koti kullan kallis...sitä fiilistä ei voita mikään !

    Ihanaa, että kaikki meni hyvin ja häät olivat ihanat! Morsiuskimppu siis lensi taannoin oikeaan osoitteeseen ;D

    Ikkunanpoka on todella mahtavannäköinen ja niin aito. Meilläkin löytyi pihakirppikselle tavaraa penkoessa vajasta mummolani vanha poka, jonka ajattelin kunnostaa.

    Vielä kerran ole lämpimästi hyvä paketista! Kiva, että olivat mieluisat! Tuli hyvä mieli.

    Jälleen taas aurinkoisin terkuin koto-Suomesta,

    Satu

    VastaaPoista
  9. Wautsi, olikin pikavisiitti suomeen ja häihin. Ihana toi ikkunanpoka ja passeli juuri noin.

    Mukavaa viikkoa ja lepäilehän flunssa pois.

    VastaaPoista
  10. Reissut ovat aina kivoja,mutta kotiin paluu voittaaa senkin.Vai mitä?Niin vaikka on väsynyt,mutta silti.Ainakin minun mielestä.
    Kivat ikkunan pokat ja muut aarteet näyttävät kyllä ihanilta.
    Mukavaa viikon jatkoa sinne:))

    VastaaPoista
  11. Sen verran sitä aina reissussa rähjääntyy,että kotiin on mukava palata,kivalta kyllä matkanne kuulostaa=D Kaikenlaisia ihanuuksia olet taas löytänyt,ikkunanpokia minäkin etsiskelen,pitäs vissiin piipahtaa taas appivanhempien vintillä,sieltä olen niin monet löydöt tehnyt...Kivat kuvat pokan kunnostuksesta,ilmeesi on keskittynyt kuin pomminpurkajalla;)Mukavaa arkeen paluuta sinulle!

    VastaaPoista
  12. Voi miten ihania kuvia! Mielenkiinnolla jään odottelemaan tarkempaa selontekoa ostoksistasi, näyttää niin kauniilta kaikki!
    Tuo uusi aloituskuva on kans tosi ihana!!! :)

    VastaaPoista
  13. Kiva että oot takaisin blogilandiassa. :) Onpa hieno ikkunanpoka ja taas ihania kuvia sulla täällä. :)

    VastaaPoista
  14. Uih, onnittelut kauan kaipaamastasi ikkunan pokasta! Oma koti kullan kallis, mutta se on vaan niin paljon helpompi muistaa kun välillä käy jossain muualla ;)

    VastaaPoista
  15. Kiva, että olette kotiutuneet:)
    Mietin sinua (tai teitä) lauantaina, täällä meillä nimittäin satoi kaatamalla koko päivän :( Toivottavasti sää oli hieman parempi pikkasen etelämmässä meistä;)

    Huomasin bannerisi heti, ja katsoin, että mitä kivaa sulla taas on!!Joku se löytää kaikenlaista kivaa :) Tuntuu, etten itse ole löytänyt mitään pitkään aikaan, paitsi maitokärryyn renkaat :)

    Nuo vanhat ikkunapokat on vaan niin ihania!!! Yhden ryöstän vanhalta talolta ja toinen on hakusassa. Löysin nimittäin meidän vanhan kodin alkuperäiset piirustukset kaapista (tuplakappalein), niin ajattelin tehdä niistä taulun. Eihän tulevat asukkaat kaksia tarvi -EIHÄN?!? ;)

    Toivottavasti teillä on paremmat säät. Tänne meille on ainakin tullut SYKSY:(

    VastaaPoista
  16. Kiitos ihanista viesteistänne ja anteeksi, kun olen taas niin huonosti vastannut...grrr...ottaa itseään tukasta kiinni...
    Nyt on jo uuttakin postausta tullut, monille teistä olenkin jo ihan omaan blogiin viesteillyt, joten jätetään nyt tässä lätinät vähemmälle. Kiitos ja kumarrus :)
    Sen vain sanon, että viesteistänne tulee NIIN hyvä mieli :)
    ps. Mia, ei tarvii tietenkään! Kiva idea! Ja sää oli muuten ihan ok Etelä-Pohjanmaalla sitten iltapäivän ja illan :) Ensi kesänä kun tullaan pohjosempaankin, niin yritetään treffata, joohan!

    VastaaPoista