tiistai 13. joulukuuta 2011

Kimalletta ja lakuja...

Vakaa tarkoitus oli eilen tehdä töiden jälkeen pikapostaus kotiinpaluusta ja eilisestä joulukalenterin luukusta, joka oli Peipposelle osoitettu. Mutta viimeinen yö Suomessa oli niin lyhyt ja risainen, aikainen aamuherätys, lento Saksaan, laukkujen purku kotona, sitten töihin valmistautuminen iltavuoro... Jostain kumman syystä sohva ja miehen kainalo kutsuivat enemmän kuin bloggeri, antakee anteeks ;)

Meidän kanssa samaan aikaan Suomesta saapui myös Hannelta voittamani ihana arpajaispalkinto! Kiitso Hanne miljoonasti, olin ihan yllättynyt, kun tuli näin nopeastikin vielä! Upeita juttuja paketti pullollaan :)
Näille ei ole vaikea löytää paikkoja saati käyttöä kotoa...


Eilisen luukun olin pakannut käsilaukkuuni ja Peipponen sai avata sen lentokoneessa. Tyttö sanoi sisällön nähdessään silmät suurina "Ooh, mikä kaunistus!" Paketista paljastui värikkäitä ja kimaltelevia käsirenkaita sekä valkoinen, kimaltelevin paljetein koristeltu hattupinni.


Tämän päivän luukku oli mulle ja sain sieltä suurta herkkuani eli lakuja! Vieläpä Porvoon sellaisia :) Nam! Ne Minna oli kätkenyt ihanaan enkelipeltirasiaan... Kiitos!Tänään mulla on myös iltavuoro, sitten taas muutama vapaa. Pitää yrittää saada joulukortit postiin ja samoin kuin kummilapsille lähtevät paketit, jotta ehtivät ajoissa perille. Kotikin kaipaisi taas pientä puunausta, vaikka mies onkin huolehtinut imuroinnista jne. poissaollessamme. Joulu lähestyy, onneksi suuri osa lahjoista on hankittu. Piparitalkoot on vielä edessä, samoin lahjavalvojaiset glögiä siemaillen :) Miehellä on nyt loppuvuosi lomaa, kiva, kun jää enemmän aikaa myös parisuhteelle taas.

Nyt ulkoilemaan ja touhuilemaan... Touhukasta tiistaita vaan kaikille tänne kurkistaville! Ja kiitos viesteistä edelliseen!

Terkuin Liisa

9 kommenttia:

 1. Miullakin on tänään iltavuoro.
  Kivoja juttuja siulla on taas ollut monen postauksen verran, mie en vaan ole saanut aikaiseksi kommentoida.
  Teillähän on sitten mukavaa loppuvuodesta, kun saatte olla yhdessä enemmän. Meilläkin luultavasti Joulun jälkeen ainakin muutama päivä yhteistä lomaa, miehen lomaa ei ole vielä vahvistettu.

  VastaaPoista
 2. Porvoon lakut ovat ihania!
  Muutenkin olet kaikkea kivaa saanut, ja Peipponen myös.
  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sinulle koitti arki heti, kun kotiin pääsit! Mukavia juttuja olit kuitenkin saanut mieltä piristämään!:)

  Minäkin yritin aloitella korttiurakkaa, mutta taitaa migreenin vuoksi huomiselle siirtyä koko urakka. Toivottavasti minun joulupaketti ehtii sinulle ajoissa!:)

  Oikein ihanaa viikon jatkoa, Liisa!<3

  VastaaPoista
 4. Eikö tee kuitenkin hyvää pikalomakin, vaikka aherrus alkaakin heti kotio päästyä? Suloiset palkinnot oot saanut, ei voi muuta todeta!

  VastaaPoista
 5. Kiva,että ootte päässeet perille kotiin=)
  Kaunis,ihan sinun näköinen palkinto.Ja mukavaa joulun odotusta=)

  VastaaPoista
 6. Älä huoli postaamisesta, vapaaehtoistahan hommaa tämä on ja kirjottelee silloin kun kerkiää. Tosin ymmärrän kyllä, itselläkin aina hieman huono omatunto, jos postausten väliin kuluu enemmän kuin viikko. Ja sitten se nakuttaa tuolla takaraivossa, etä "muista blogi, muista blogi...";)

  Hyvä että olette päässeet turvallisesti perille, toivottavasti oli mukava piipahdus Suomessa. Ihanaa viikkoa sinne teille!:)

  VastaaPoista
 7. Voi tuo palkinto oli niin ihana!

  Nuo Porvoon lakut on muuten parhaita, syön itse muutenkin vain mustia karkkeja... ja tietty suklaata :) Siihenkin sorruin vasta kun sain laktoosi "tuomion" 10 vuotta sitten. On se kumma, että kaikki kielletty on niin hyvää ;)

  VastaaPoista
 8. Ihania kalenterilahjoja <3

  Mua ihan käy hävettämään kun luen miten ahkeria te kaikki olette :DD mä en ole saanut MITÄÄÄN aikaiseksi..no okei, sain ensimmäisen lahjan hankittua tänään, jee!! :))

  Kivan puuhakkaita päiviä! <3

  VastaaPoista
 9. Ihana palkinto!
  Oikein mukavaa joulun odotusta<3

  VastaaPoista