keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ei mitään rajaa!

Sain Marilta (Elämänpyörässä-blogi) kivan haasteen, jossa täytyy kertoa viisi asiaa, jotka ostaisi, jos ei tarvitsi tippaakaan miettiä hankintojen materialistisuutta, järkevyyttä tms. ja käytettävissä olisi tietenkin kaikki maailman rahat ;)

Koska koti on tärkeintä maailmassa perheen ja terveyden ohella, hankkisin meille unelmien talon. Todennäköisesti rakennuttaisin sen tuohon meidän naapurissa olevalle vapaalle tontille... Unelmien talo voisi näyttää vaikka tältä

Kuva: Googlen kuvahaku

Kotosuomesta hankkisin meille jostain ihanan järvenrantamökin... Tuo kuva on otettu pari kesää sitten kummejeni mökiltä.


Koska rakastan Miamia ja sen lähialueita, ostaisin meille talon myös Floridasta, jostain Miamin lähistöltä... Sinne karkaisin aina tilaisuuden tullen nauttimaan auringosta ja shoppailemaan ;)


Unelmani olisi omistaa oma sisustusputiikki. Niinpä hankkisin sellaisenkin!

Kuva on otettu Country Art & More -liikkeestä, jossa kävin eilenkin ostoksilla ;)

Ja koska mun täytyisi päästä liikkumaan näppärästi paikasta toiseen (miehen ostoslistalla olisi kuulema lisäksi talo San Fransiscossa ;)) lyhyelläkin varoitusajalla, kai se olisi hommattava vaikka tämmöinen näppärä Global-suihkari ;)

Kuva: Googlen kuvahaku

Mutta koska mulla ei ole kaikkia maailman rahoja käytettävissäni ja sen sijaan mulla OLI käytettävissä mieheltä joululahjaksi saamani lahjakortti sisustuskauppaan, kävin ystäväni kanssa eilen shoppailemassa!

Green Gate-kokoelmani kasvoi tällaisilla ihanuuksilla... Paitsi että noi ruudulliset aterimet eivät ole ko. kaupasta eivätkä ne ole GG:n. Sen sijaan lattekupissa olevat neljä pilkullista lusikkaa ovat GG:ä. Näiden lisäksi nappasin mukaani tuoreimman JDL magazinen sekä pari muuta juttua, blogin 1-vuotis arvonnan palkinnoksi...




Löysin tosiaan ystäväni naapurissa olevasta krääsäkaupasta tosi edullisesti nämä kivat aterimet, puoli tusinaa ostin kaikkiaan.


Nyt voinkin sitten vihdoin luopua meidän Hackmannin Elegia-aterimista! Niitä olisi puoli tusinaa, siis 24 osaa, tarjolla (myytävänä), jos jotakuta kiinnostaa...  Edit: MYYTY!


Nyt alkaakin Green Gate-osasto olla posliinikaapissani aika kivan kokoinen ;) Seuraavaksi taidankin ostaa pari leipälautasta...


Tartuin tänään piiiitkästä aikaa maalisutiin. Maalasin pari pikku jutskaa, jotka olivat jo aikansa odotelleet valkoista pintaansa ja lisäksi maalasin tämän pienen pöydän. Mies roudasi sen sieltä ystäviemme muutosta viikonloppuna, kun he olisivat muuten heittäneet pois. Unohdin, siis ihan oikeasti unohdin, ottaa ennen-kuvan :( Pöytä oli musta. Sen pinnassa on lisäksi sellasia vähän liian kulmikkaita kuvioita, kaiverruksia ja ilme oli siis melkoisen etninen. Pöytälevyn kuviot ovat nyt sievästi piilossa uuden gg-liinasen alla ja muut kuvioinnit eiväi niin silmäänpistäviä nyt valkoisena olekaan. Aika söpöläinen siitä tuli, sanoisin :)
Se pääsi nyt tuohon ruman patterin edustalle sohvan viereen toimittamaan vaikka sitten söpönä olemisen virkaa ;)


Ne pari muuta jutskaa, jotka maalasin myös, vaativat vielä pienen loppusilauksen, kunhan keksin, miten ne tuunaisin valmiiksi... Esittelen sitten valmiina... Mutta joo, siihen voi mennä aikaa, hih ;)

Mies lähti just yövuoroon, mulla vielä pari ainakin pari vapaata jäljellä tällä erää. Tammikuu on meillä töissä ehkö vuoden hiljaisin kuukausi, tähän voisi vaikka tottua ;)
Huomenna kyläillään Peipposen kanssa aamupäivällä kerhokaverin/ äidin ystävän luona, eli molemmille kivaa tiedossa. Saa iskä nukkua rauhassa, kun ollaan muutama tunti täältä poissa möykkäämästä.
Tänään kävimme muuten siellä Peipposen päiväkodissa palaveeraamassa ja tutustumassa. Tyttö jäi hienosti tarhatädin ja uusien leikkikavereiden luokse leikkimään meidän istuessa toimistossa johtajattaren puheilla. Pari kertaa piti vain käydä alussa toimiston ovella tarkistamassa, ettei äiti ja isi ole hävinneet mihinkään. Ja itku siitä tuli, kun piti kotiin lähteä. Jotenkin siis olen aika luottavaisin mielin, kun tyttö aloittaa varsinaisesti tarhassa käynnin muutaman viikon päästä ;)

Arvatkaa muuten mitä! Rakas siskoni varasi eilen lennot tänne meille itselleen ja nuorimmalle lapselleen, joka on myös mun kummityttö. Isomman lapsensa kanssa sisko on käynyt täällä pari kertaa aiemmin, joten nyt on pienimmäisen vuoro. Viime kerrastakin on kuitenkin jo pari vuotta aikaa ja se oli vain pikainen käynti Peipposen syntymän jälkeen. Odotan nyt NIIN innolla, että päästään siskon kanssa viettämään pari päivää laatuaikaa yhdessä pian! Suomessa näkemiset on aina niin pikaisia ja usein hektisiäkin. Ihanaa, kun tuutte, sisko-rakas!

Kiitos teille kivoista kommenteistanne ja oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Terkuin Liisa

Ps. HUI! Meinasi ihan unohtua, että haaste piti laittaa eteenpäin viidelle (5) blogille!

Olkaas hyvät

Terhi (Onnentähdet)
Maanvaiva (Hyvää ja kaunista)

19 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Ethän Sinä edes kovin isoja juttuja haluakaan :DD

    Ai että, mikä kokoelma Sulla jo on <3

    Ja pikkupöytä.. söpö tosiaan..mullakin on kokonaiset 3 sellaista olen-vaan-söpö-eikä-mulla -ole-muuta-virkaa-pöytää :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta,aika vaatimattomia toiveita itselläsi,mä yritän keksiä jotain oikein suuruudenhullua=D
    Ihanat shoppailut,mikä ihmeen unelmamies sulla siellä oikein on,ostaa sisustuslahjakortteja ja kantaa sulle kaiken maailman ihanuuksia yms.,onneks en edelleenkään ole kateellisuuteen taipuvainen,muutoin naama vihertäis ja pahasti;)On tuo omakin mies varsin mainio pakkaus ei sen puoleen=D Jänniä aikoja siellä elätte tuon Peipposen tarhaanlähdön suhteen,muistahan varata nenäliinoja kun tytsy sinne "oikeasti" ensi kerran jää,itse ainakin aikoinani itkin niin että niagarakin on iisi siihen verrattuna=D Kaunis tuunaus taas,innolla odotan muiden paljastumista..Makoisia vapaapäiviä sinulle<3

    VastaaPoista
  3. Olipas siinä haaveita kerrakseen:-)))
    Ihania astioita olet saanut valikoimiisi lisää.

    Mukavaa loppuviikkoa♥

    VastaaPoista
  4. Mahtipontiset ostokset =D Mulla menis varmaan suunnilleen samaa rataa jos olis kaikki maailman rahat käytössä. Ostaisin samalla läheisillekin.

    VastaaPoista
  5. Hauskoja hankintoja :) Olen muuten miettinyt että mitähän ison potin lottovoittajille tapahtuu, kun rahat kilahtavat pankkitilille ;)

    Pöytä tosi suloinen, onneksi se sai uuden kodin. Ja valkoinen maali tekee aina ihmeitä.

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  6. Oi ihania ostoksia :) Ja varmaan noihin sun haasteen vastauksiin voisi samaistua moni ;)

    Ihanaa, että siskosi tulee kylään :)

    VastaaPoista
  7. Te olisitte sitten monen talon loukussa ;) Ihanan näköinen tuo sinun unelmatalo <3

    Oi, mitä GG:n juttuja olit löytänyt (ja tottaki muutkin oli kauniita)!! Meillekkin sitten kotiutui 2 GG:n harmaala pallokuppia... vaikka olin vannonut, ettem ikinä osta (niihin jää koukkuun).

    Kaverini etsi jossain vaiheessa noita Elegian juttuja ja on niitä ostanutkin. En tosin nyt tiedä paljonko niitä hän tarvitseen... Mitä sinä tahdot niistä (koko paketista, ilmeisesti kaikkia on 6??), jos välitän viestin hänelle. Laita vaikka vastaus mun kommenttilootaan, niin ei tarvi sitä yleisesti julkistaa ;)

    VastaaPoista
  8. Aikas vaatimaton oot :)
    Ihania astioita, mäki haluisin, mut ei taida enää mahtua minnekään :)

    VastaaPoista
  9. Kyllä juu varmaan itsekin menisin yhtä vaatimattomalla tasolla;)) helposti osasin samaistua noihin sun haaveisiin!

    Voi mikä gg kokoelma sulla jo onkin<3
    Varmaan jännittäviä hetkiä nyt kun peipponen matkaa hoitoon, kyllä mulla varmaan kyynel vierähtäisi;) Ihana päästä siskon kanssa viettämään aikaa! :)

    Mukavaa loppuviikkoa sinnekin:)

    VastaaPoista
  10. Kivoja haaveita sinullakin on, ja hauskaa miten tuo private jet on niin monen listalla - mutta olisihan se oikeasti kiva päästä näppärästi liikkumaan paikasta toiseen, joten varsin perusteltua! ;D

    Suloisia hankintoja olet taas tehnyt, ihania nuo GG:t ja miten suloinen tuo pikkupöytäkin onkaan, hieno löytö! ♥

    Iloa loppuviikkoosi!

    VastaaPoista
  11. Ihanan kasan oletkin saanut ihanuuksia, voi jestas. Mahtava GG kokoelma :).

    Hienosti se Peipposen hoitoon lähtö sujuu usko pois!

    VastaaPoista
  12. Ihania rahantuhlauskohteita. Varsinkin tuo suihkari hymyilytti :) Liftaisin kyllä varmasti kyytiin jos sellaisen ostaisit!

    Kivoja GG juttuja, nyt kokoelma näyttää aika hyvältä.

    Mukavastihan se Peipponen sinne päiväkotiin sitten taitaa sopeutua. Onhan se varmasti aina jännittävää, kun mennään uuteen paikkaan, että miten se lapsi suhtautuu. Ja kiva myös että siskosi tulee kylään :)

    VastaaPoista
  13. Maanvaiva, joo, taidetaan olla mestareita keräilemään noita "olen söpö, en mä muuta.." juttuja ;D

    Kirsi, joo, osaa se välillä olla unelma, mut on silläkin niitä päiviä, kun se vaan murahtelee mun keksinnöille ja LOISTOideoille ;) Mutta aika kiltti mies mulla kyllä on, tiedän ;) ONNEKSI sä et ole kateellisuuteen taipuvainen!
    Ja joo, luulen, et kyynel jo toinenkin pääse vierähtämään sitten, kun mun oikeesti aika jättää neiti tarhaan...

    Arja, kiitos :)

    Hanni, no ihan varmasti joo, mut mä kyl luulen, et JOS oikeesti ois miljoonia, niin en mä kyl siltikään suihkaria ostais... heh ;)

    Merja, joo, valkoista taikamaalia ei voita mikään ;)

    Miia, unelmoidahan saa aina ;)

    Mia, joo, tuskin me enää kotia täällä tarvittaskaan, kun reissattas vaan jenkkilän mantereelta toiselle ja välillä piipahdettas Suomessa, heh ;)
    Laittelinkin sulle kommenttia blogiisi...

    Marika, joo, olen kyllä tosi vaatimaton luonne, heh ;)
    Gg:n astioiden tieltä on parin vanhan kupposen väistyttävä, jotta saadaan tila riittämään ;)

    Jasmiina, hauskahan se on välillä unelmoida ilman mitään rajaa ;) Tosiasiassa tuskin oisin ihan yhtä mahtipontinen vaikka ois miten monta miljoonaa pankkitilillä.
    Niin on ihanaa, kun siskoni tulee! <3

    Mari, juu, kiitos vaan vielä itsellesi haasteesta ;)

    Ansku, nyt alkaa gg:n kokoelma olla ihan kiva juu :) Seuraavaksi ehkä tosiaan pari lautasta ja lisää noita kupposia, erikokoisia ja kuviollisia :) Näistä ei saa tarpeekseen, kunhan on esimakuun päässyt!

    Marika, juu, kyytiin vaan! Kyllä tommosen globalin matkustamoon aina yksi siilikin mahtuu :) sinun lisäksesi siis..

    Kiitos kivoista viesteistänne ja oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  14. Moikka!
    Joko elegiat menivät? Meillä olisi niille käyttöä, 6 kpl ei oikein tahdo riittää ikinä, tai sitten meidänkin täytyy uusia kaikki ;)

    VastaaPoista
  15. Hei Meiju!
    Elegiat ovat toistaiseksi vielä vapaana, ellet ole jo päättänyt uusia kaikkia, hih ;)
    Mietin vielä, kun mulla olisi lisäksi 4 pikkuruista leikkelehaarukkaa (niitä 2-piikkisiä ottimia) ja isot ottimet (haarukka ja lusikka), josko myisin samalla nekin... Olisiko kiinnostusta niillekin? Ei ole pakko ostaa niitä samassa paketissa, jos teillä ei ole tarvetta.
    Kunnosta sen verran, että ovat periaatteessa hyväkuntoiset, mutta tietenkin käyttöjälkiä löytyy. Veitset eivät ole enää mitä terävimmät, mutta ihan ovat arkikäytössä meillä ollet hyvät, jos ei pihviä joudu leikkaamaan ;) Ehkäpä ne saisi jotenkin terotettuakin...
    Olisiko 20€ + potikulut paha puolesta tusinasta aterimia ja 30€, jos haluat myös ne leikkelehaarukat sekä isot ottimet? Postikuluiksi tulee 8,90€, kun ovat sen verran painavat.
    Voit myös meilata mulle vaniljainenblogi@gmail.com
    Kiitos ja hyvää viikonloppua!
    Liisa

    VastaaPoista
  16. Ihania asioita ostaisit kaikilla maailman rahoilla:) Omat ostokseni menisi kyllä hyvinkin samaa rataa:)

    Suloisia ostoksia olet tehnyt. GG:t on vaan aina niin ihania. Tein pienen nettitilauksen GG:n tuotteista ja samaan tilaukseen tuli myös JDL kirja. Niitä nyt odottelen saapuvaksi:)

    VastaaPoista
  17. Kiitos Susanne viestistäsi :)
    Eikös, noihin GG:n juttuihin ei sitten vaan kyllästy, toisena aamuna kahvi maistuu kukkakupista, seuraavana ehkä pilkullisesta ;)
    Voi ihanuus, JDL:n KIRJA! Pitääkin kurkkia netin syövereihin heti katsomaan, mistä ja mihin hintaan sen voisi saada omaksi ;) Esittelethän ostoksesi taas blogissasi, kunhan paketti saapuu?!
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Oi mitä ihanuuksia olet löytänyt!(Ja nyt tarkoitin lahjakortilla ostettuja)GG on kyllä aivan ihana juttu!
    Mitä noihin muihin haaveisiin tulee, niin eivät kyllä ole hassumpia nekään ja lentokone olisi kyllä tosi kätsä, jotta ehtisitte vierailla kaikissa taloissanne;)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. Kivoja haaveita!! <3 Kyllä kelpais!

    Ja ostokset on ihania myös!!

    VastaaPoista