torstai 26. tammikuuta 2012

Helmililjoja, voirasiatuunaus ja ARVONTA!

Meille tuli pakkanen! Toissayönä satoi vähän lunta ja eilen sekä tänään on ollut ihanan pirteä pakkassää ja auringonpaiste. Ihana, kun koirakin on puhdas lenkiltä! Tosin ilo on taas lyhyt, sillä huomisesta lähtien on luvattu vesisadetta ja plussa-asteita...

Kauppaan oli ilmestynyt helmililjoja! Ainoastaan sinisiä oli saatavilla, mutta kauniita ovat nämäkin :)



Yksi pieni tuunauskin on kaiken muun ohella valmistunut hitaasti, mutta varmasti ;) Maalasin voirasian puisen kannen valkoisella muutama viikko sitten. Viime viikolla kirjoittelin leimasimella hetken mielijohteesta nuo tekstit. Pinta vaati kuitenkin vielä lakan pintaansa, jotta mustetekstit pysyvät pyyhittäessäkin... Tällä viikolla sattui olemaan Lidlissä "maaliviikot" ja kaikenlaista hyvälaatuista maalaustarviketta oli superhalvalla myynnissä. Kävin siis eilen hakemassa pensselisetin, lakkasprayn sekä valkoisen maalispraypullon. Sama maali maksaa rautakaupassa kympin, nyt sen sai hintaan 2,79€! Samoin kuin se lakkakin. Ja näin sain voirasiatuunauksen vihdoin valmiiksi!



Ja nyt sitten siihen tärkeinpään eli Vaniljaisen Synttäriarvontaan! Huomenna, jos en ihan väärin muista, on siis blogini 1-vuotis synttärit ja sen kunniaksi pitää tietenkin arpoa!

Palkintona Green Gaten keittiöpyyhe, pieni puinen "Towel"-kyltti juuttinarulla, puuvillainen luonnonvaalea kuvaton kangaskassi sekä A4-kokoinen kuvansiirtoarkki kassin tuunausta varten.



Säännöt ovat seuraavat:

Kirjoita kommenttilootaan, minkä kuvan tai tekstin Sinä painaisit kassiin siirtopaperin avulla.

Jokainen kommentoija/ idean keksijä saa yhden arvan. Jos linkität arvonnan omaan blogiisi käyttämällä jompaa kumpaa palkintokuvista, saat toisenkin arvan. Muistathan mainita linkityksestä kommentissasi. Iloitsen suunnattomasti, jos jäät lukijakseni jatkossakin, mutta en halua, että kukaan liittyy lukijaksi vain arvonnan takia, siksi tällä kertaa näin ;)

Lisäksi palkitsen omasta mielestäni parhaimman painatusidean keksineen pienellä yllätyspalkinnolla. Yllätyksellä sen takia, etten vielä tiedä itsekään, mikä se tulee olemaan ;) Pitäähän ylläreitä olla!

Arvonta päättyy viikon päästä perjantaina, eli 3.2. klo 21. Suomen aikaa! Onnea kaikille osallistujille!

Peipposen sängyn tuunaus on tänään edistynyt taas mukavasti. Huomenna meillä on miehen kanssa molemmilla töitä, tyttö menee anopin luokse hoitoon ja yökylään. Viimeistään sunnuntaina saadaan toivottavasti sänky valmiiksi. Vielä kun patjakin saapuisi postin mukana lähipäivinä, niin pääsee tyttö pian nukkumaan "uuteen", isoon sänkyynsä :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin Liisa

77 kommenttia:

  1. Yhdellä arvalla osallistun!
    Varmaankin yrittäisin painaa chihuahua- koiran kuvan kassiin. Minulla on chihua ja ne on niin ihania ja rakkaita.
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  2. Kahdella ollaan mukana :)
    Mä laittaisin pussiin jonkun kivan vintage kuvan luistimista tai liustelijattaresta :) Meidän luistimet ei enää mahdu yhteen pussiin ;)

    VastaaPoista
  3. Onnea 1-vuotias blogi. Minä varmaan laittaisin jonkin kuvan esim. tähden. Osallistun kahdella arvalla mukaan mukavaan arvontaan:)

    VastaaPoista
  4. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan. Kiva palkinto luvassa jollekin onnelliselle! Itse laittaisin kassiin jonkin keväisen pastellisävyisen kuvan, vaikkapa jostakin Tildahahmosta.

    VastaaPoista
  5. Onnea 1-vuotiaalle blogille.

    Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Itse varmaan painaisin kassiin jonkun tekstin, joka kertoisi kassin käyttötarkoituksesta, esim. Shopping bag, sportstuff.

    -Tuija-

    VastaaPoista
  6. Yhdellä arvalla mukana. :) Mä varmaan painaisin "Sweetie" tai jotain muuta söpöä.

    VastaaPoista
  7. Makee voirasia,joutuukohan taas idiksen apinoimaan;) Onnea taaperolle,aina yhtä kiva lukea juttujasi ja katsella kauniita kuvia,noista idiksistä puhumattakaan<3 Linkitetty on mutta tulen vasta myöhemmin osallistumaan arvontaan,nyt tarttee ihan miettiä=D

    VastaaPoista
  8. Olen yhdellä arvalla mukana!

    Mulla on joku lintu-kausi menossa, joten itse voisin painaa kassiin jonkun vaaleanpunaisen suloisen linnun, joka istuu oksalla.. :)

    VastaaPoista
  9. Ei mun tarvinnutkaan kauaa miettiä,laittaisin tekstin Mama´s little helper ja sydän ympärille,sitten kävis kassi sekä äidille että tyttärelle=D

    VastaaPoista
  10. Onnea 1-vuotiaalle!

    Mä varmaan kirjuuttelisin siihen "Rinsessojen mummu", "Rinsessalandian matkalla" tai otain muuta yhtä hehkeetä :)
    Rinsessalandiassa kun visiteeraan viikottain ja usein on jotain roudattavaa sinne tai tänne...

    Linkittelen heti kohta tai huomenna...

    VastaaPoista
  11. Yhdellä arvalla osallistun arvontaa. Voi tykkään tehdä siirtopaperilla...siitä saa vaikka mitä kivaa..hmmm...olisko teksti:

    shopaholic

    ja sitten sellanen naisen kuva googlettamalla...50luvun niitä mainoskuvatyylisiä...hämmästynyt ilme olis hyvä ja teksti puhekuplaan. Yhdelle paperille ja sitten laikaan että tulee oikeisiin kohtii :D

    VastaaPoista
  12. Ihana, ihana arvonta :) Yhdellä arvalla olen mukana!

    Mä varmaan painaisin oman ja miehen nimet ja sydämen siihen väliin.. Ällöhemppistä, mut sellaisesta mä tykkäilen :P

    VastaaPoista
  13. Iso sylillinen onnea Vaniljaiselle ensimmäisestä ja erittäin menestyksekkäällisestä blogivuodesta! Ja juurihan me tosiaan ensimmäisistä postauksistasi juteltiin Viiskulman Primulassa, fiilisteltiin Korkeavuorenkadulta löytyneitä ovinuppeja ja pohdittiin irtisanoutumistani, joka lopulta ajoi meikäläisen nykyiseen ihanaan elämään <3 Niin sitä vuodessa ehtii tapahtua :)

    Tylsää, että tämä Balilainen huippuyhteys ei nyt suostu avaamaan blogin kuvia, snif, mutta olen ehdottomasti mukana yhdellä arvalla! En myöskään siis näe mitä kuvavaihtoehtoja on painatukseen tarjolla, joten painattaisin siihen sen kuvan, jonka Peipponen siihen valitsisi :)

    -Milla-

    VastaaPoista
  14. ja ja nyt vasta tajusin, että saa siis valita mielivaltaisesti ihan minkävaan kuvan.... Kuumuus pehmentää aivoni... huoh... Peipponen siis valitkoon mielivaltaisesti kuvan kassiin, jos arpaonneni suosii!

    VastaaPoista
  15. Yhdellä arvalla mukana!
    Painaisin kassiin tekstin "APUKASSI", vanhanaikaisella kirjaintyylillä.
    -Mintsu-

    VastaaPoista
  16. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Jaa-a... vai että kuvan. Hmm...Ehkäpä pikkulintuja. Rakastan pikkulintuja:) Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  17. Onnea 1-vuotiaalle!
    Tänään on sinun blogisi synttärit ja myös pojallani on tänään syntymäpäivät:)
    Kassiin painaisin tekstin Smile. Ajattelin että se saisi ihmiset hyvälle mielelle kun näkevät tuolla tekstillä varustetun kassini:)
    Kahdella arvalla mukaan arvontaan:)

    VastaaPoista
  18. Onnea 1-vuotiaalle!
    Painaisin kassiin varmaan jonkun vitange kuvan ja antaisin sen lahjaksi äidilleni :D Kahdella arvalla osallistu arvontaan..

    VastaaPoista
  19. Onnea onnea blogillesi <3 hmm.. mä varmaan tekisin kassista "kauppakassin" ja painaisin siihen "painokirjain" tyyliin :

    ORGANIC FOOD

    organic MOM

    haha :D

    mää linkitän tuon vähän myöhemmin tänään kunhan saan hässäkän tässä ohi:)

    VastaaPoista
  20. Yhdellä arvalla olen mukana!!

    Minä painaisin kassiin Niilon kuvan...☺

    VastaaPoista
  21. Yhdellä mukaan vanhana lukijana.

    Tahtoisin varmaan tuohon kassiin tähtiä =) Mulle kun on tullut joku "outo" tähtivillitys =D


    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  22. Kiva palkinto!
    Mä varmaan painaisin kassiin lasten kuvat ja nimet =D
    ja yhdellä arvalla mukaan

    VastaaPoista
  23. Yhdellä arvalla mukana. blogiasi lueskellut jo jonkin aikaan.

    Minä painaisin kassiin myös omien lasteni kuvat vanhahtavalla tyylillä ja heidän nimensä myös :)

    VastaaPoista
  24. Onnea yksivuotiaalle ja menestykästä toista blogivuotta!

    Hauska idea tuo teksti/kuva kassiin...ehkäpä laittaisin jonkun ihanan vanhanaikaisen kuvan ja lisäksi tekstin "Live in the moment" muistuttamaan itseäni ja muitakin siitä, miten tärkeää on elää juuri tässä hetkessä.

    VastaaPoista
  25. Meillä Eveliina teki pari vuotta sitten paidan, jossa oli kädet peukut pystyssä (ja nyrkissä tietty) ja alla oli teksti
    This girl can shop
    Eli ostoskassin siitä tekisin Eveliinan idean mukaan :)

    Yhdellä mukana :)

    Ja onnittelut yksivuotiaalle :)

    VastaaPoista
  26. tulin vielä tänne toivottamaan paranemisia! jostain blogista sain kiinni että hra Yrjö olisi tullut kylään..? höööööh <3

    VastaaPoista
  27. Oikein paljon onnea suloiselle, kauniille ja mieleenkiintoiselle 1-vuotiaalle!<3

    Tulipa voirasiasta tosi kiva! Ihana idea:)

    Ehdottomasti olen mukana ihanassa arvonnassa kahdella arvalla:) Mie painaisin kassiin jonkun vintage-enkelin kuvan ja enkelin ympärille kirjoittaisin tuon sisustustauluni lauseen Never run faster than your guardian angel can fly. Niin miulla olisi aina suojelusenkeli kaupoilla mukana ja malttaisin (ehkä!) olla juoksematta liian lujaa niiden ale-sisustushyllyjen luo!:)

    VastaaPoista
  28. Kahdella mukana.. kassiin painaisi varmasti " muista rakastaa myös itseäsi! ;)" Ihan vaan muistutuksena...

    VastaaPoista
  29. Mukana ollaan kahdella arvalla ja kovasti paljon onnea 1-vuotiaalle!
    Kassiin painaisin varmaankin jonkin ihanan luontokuvan joko kotimaasta tai sitten joltain reissulta. Se piristäisi synkimmälläkin kauppareissulla.
    Oikein ihanaista viikonloppua!
    Ps. Helmililjat ovat ihania:)

    VastaaPoista
  30. Voi kun hieno voirasia-tuunaus <3
    Mä painaisin näin hetken mielijohteesta sellaisen Love is.. kuvan. Muistatko/tiedätkö niitä ihania tyyppejä, hae googlesta en osaa linkittää! LOVE IS...
    Mutta siis mukana kaikilla lipukkeilla :)

    VastaaPoista
  31. Yhdellä arvalla mukana,onnea 1-vuotiaalle <3
    Painaisin teksin "hymyillään kun tavataan"

    VastaaPoista
  32. Onnea 1-v. synttäreistä. Ihana arvonta ja palkinto. Kassiin painaisin kaunoluistimet ;)'

    t.Heidi P.

    VastaaPoista
  33. Yhdellä arvalla mukana. Luen blogiasi jatkuvasti, vaikka en olekaan kirjautunut:).
    Kassiin painaisin käsityöaiheisen kuvan, luultavasti jotain ristipistoaiheista. Se olisi kiva käsityöpussukka.

    VastaaPoista
  34. Painaisin voirasian tyyliin kauppakassiin erilaisia ruokaan liittyviä sanoja :)

    Yhdellä arvalla mukana, kaunis blogi, liityin lukijaksi

    VastaaPoista
  35. Lämpimät Onnittelut blogisi 1-vuotisesta taipaleesta! ♥
    Paljon antoisia lisävuosia blogillesi toivon!

    Minä painaisin kassiin joko balettitossujen tai ballerinan kuvan musta-valkoisena sekä lisäksi tekstin Prima Ballerina. Kassin antaisin itseoikeutetusti ihanalle kummitytölleni, joka on tanssinut balettia jo kohta kymmenen vuoden ajan. ;)

    Mukavia talvipäiviä sinne teille!

    VastaaPoista
  36. Yhdellä mukana arvonnassa:)

    Tekstiksi laittasin ehkä "Mun oma"

    VastaaPoista
  37. Kovasti onnea 1 vuotiaalle, hieno vuosi onkin takana!

    Minäkin tahdon arpajaisiin...1 arvalla voittaa, jos niikseen on ;). Kassi saisi tekstin "Jumppakassi...ei ole kulutuksella pilattu". Josko sit innostuisi, kun kassikin vinoilee :)!

    Pikaista paranemista ikävästä oksutaudista!

    VastaaPoista
  38. Kiva arvonta, osallistun yhdellä. Taitaisin käyttää arkin jonkin ihanan vanhan mainoskuvan siirtämiseen.

    VastaaPoista
  39. Heippa! Kävin jo illalla kirjoittelemassa pitkät pätkät tänne, mutta ne hävisivätkin taivaan tuuliin...

    Uus yritys ;) Eikä mulla näköjään vielä aamullakaan sytytä painatusajatus yhtään paremmin ;D, Mutta ekana tuli mieleen "äipän törsäyspäivä"! ;)

    Ihanaa viikonloppua teille, ja toivotaan että se talvi saapuu vielä sinnekkin. Itse olen nauttinut yllättävän paljon nyt lumesta, kun se vasta myöhemmin tuli. Mutta kyllä nuo keväiset helmililjat saavat silti ajatukset kevääseen.

    ps:Ihana sänky tulossa muuten Peipposelle.

    VastaaPoista
  40. Hei! Ihana blogi Sinulla, mielikseni käyn kurkkailemassa.
    Jokaisella on juttuja, joita kaupasta pitäisi muistaa ostaa, mutta ne vain unohtuvat ja vasta kotona muistaa (Hammastahna, ketsuppi, perunajauhot, mitä kullakin). Piirtäisin kassin kuvaan kollaasin tällaisista tuotteista tai kirjoittaisin niiden nimiä (kuten tuunaamaasi rasian kanteen). Hyllyjä kierrellessä voisi vilkaista kuvaa ja heti tulisi mieleen, mitä pitää napata kärryyn.

    Aurinkoisia kevättalven päiviä!

    Anonyymi-Arja

    VastaaPoista
  41. Kahdella arvalla mukaan.
    Laittaisiin kassiin jonkin vintagehenkisen kuvan/tekstin.

    VastaaPoista
  42. Kahdella arvalla mukana. Teksti liittyisi kassin käyttötarkoitukseen. Kiitos, kiva blogi sinulla.

    VastaaPoista
  43. Olisipa ihanaa omistaa värikäs, söpöillä pöllön kuvilla koristeltu kassi :)

    VastaaPoista
  44. Arvalla mukana. Laittaisin cupcakes-kuvia.

    VastaaPoista
  45. Onnea 1- vuotiaalle! Yhdellä arvalla mukana ja teksti olisi..."omat ostokset kulkee kassissa"

    VastaaPoista
  46. Helmililja onkin takuu varma kevään merkki=)
    Yhdellä arvalla osallistuu arvontaan.En kyllä nyt keksi painatusta laukkuun.Ehkä jokin kukka.Tulihan se sieltä...Peipposen
    Sänky tuunausta ootellessa=)

    VastaaPoista
  47. Heippa Ystäväni pitkästä aikaa...kirjoitin äsken pitkän viestin...se katosi taivaan tuuliin,voi p***a....
    ikävä on ollut,ja matkakassakin on jo täytetty,joten tulossa ollaan...hih!!

    Kassiin korkokengän kuva,ja teksti *my best shoes*

    Laitan pian viestiä...ja Peipposelle terkut,että Marika-tädin pakettikin on piakkoin tulossa,hih!

    Kahdella arvalla mukaan,ja paljon onnea yks vuotiaalle...tää on ehdottomasti yks parhaista blogeista!!

    Kuullaan,halauksin
    Marika

    VastaaPoista
  48. Ähh, netti pätkii..yritetään siis uudestaan rustata kommenttia...

    Ihana arvonta ja ehdottomasti mukana ollaan (toivottavasti tämä kommentti ei tule kahta kertaa).

    Aivonystyrät eivät ole terävimmillään ja idea muuttuis varmaan vielä moneen kertaan, ennen kun lopullinen päätös syntyis, mutta nyt ideana olisi, että kassiin tulisi pastellin sävyillä sipulin,perunan yms kuvia..ja vanhanaikaisilla kirjaimilla "kauppalista"-tyyliin sanoja...ehkäpä...

    Lumisin terkuin, Mmardis

    VastaaPoista
  49. yhdellä arvalla mukana! Painaisin kassiin jonkun laulun nuotit. tai sitten kauppakassiksi johon kirjottaisin esim. maito, voi, sokeri, leipä, jauhot, jogurtti, makkara, juusto yms...

    VastaaPoista
  50. yhdellä mukana, painaisin varmaan mimmin

    VastaaPoista
  51. Mä painattaisin kassiin teksti "Mun kassi", että kaikki sitten tietäis kuka on kassin omistaja. Jos vaikka unohtuis jonnekin, niin tietäis sitten jäljittää oikean omistajan... Yhdellä arvalla mukaan! Onnea 1-vuotiaalle blogille!

    VastaaPoista
  52. En tiedä, oliko joku jo ehdottanut tätä, mutta sellainen kassi olisi kiva missä lukisi Shopping list ja alla ranskalaisin viivoin vaikka
    -milk
    -tomatoes
    -pasta
    -cheese

    jne.. vois vaikka jonkun aterian ostoainekset laittaa :)

    VastaaPoista
  53. Arvontaan osallistun yhellä (1) arvalla :)
    Kassiin painaisin kuvan porosta, mieluusti Pentikin Saaga-poron näkösen ja tekstin: Tyttö voi lähtiä Lapista mutta Lappi ei tytöstä <3

    VastaaPoista
  54. 1 arvalla mukana.
    Kassiin painaisin kuvan , jossa on kasa sekalaisia esineitä ja kirjoittaisin siihen tekstin "jotain hukassa?" . Sitten ripustaisin sen eteisen seinälle ja keräisin siihen kaikki tavarat, jotka lojuvat lasten(ja vähän isompienkin) jäljiltä lattialla, kuten parittomat lapaset, avaimet, ruuvimeisselit, mustekynät jne.
    Sen jälkeen kaikki "hukassa" olevat tavarat löytyisivät yhdestä paikkaa, eikä äiti enää "piilottelisi" niitä tavaroiden omille paikoilleen.

    VastaaPoista
  55. Mä painaisin jonkun kauniin ranskalaisen lauseen.. maalaisromanttiseen tyyliin :))
    Laitan linkin myös!

    VastaaPoista
  56. Onnea 1-vuotiaalle. Osallistun yhdellä arvalla.
    Minusta blogissa sivulla oleva teksti on ihana "Jos kuulet perhosten naurun helinän,
    tiedät, miltä pilvenhattarat maistuvat..." sen haluaisin kassiin! Kenen ko. teksti muuten on ja saako sitä käyttää omaan tarkoitukseen?

    VastaaPoista
  57. Ideoisin kassiin jotain ystävänpäivään liittyen ja lahjoittaisin kassin ystävättärelleni. Yhdellä arvalla mukana
    Pipsa58

    VastaaPoista
  58. Paljon onnee. Yhdellä arvalla koitan onneani. Painaisin kassiin sydämiä ja antaisin sen tyttärelleni siksi, että hän muistaa, kuinka rakas on minulle. Nukkekoti Jie

    VastaaPoista
  59. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi !
    Minä painaisin jonkin ihanan vintage kuvan ja siten kassi toimisi sisutustukseni lisänä silloin kun ei olla kauppareisulla....sille olisi jo oma oieni naulakko eteisessä.
    Linkitän blogisi blogiini :)

    VastaaPoista
  60. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi !
    Minä painaisin jonkin ihanan vintage kuvan ja siten kassi toimisi sisutustukseni lisänä silloin kun ei olla kauppareisulla....sille olisi jo oma oieni naulakko eteisessä.
    Linkitän blogisi blogiini :)

    VastaaPoista
  61. Yhdellä mukana ja pöllöt aina kivoja ;)

    VastaaPoista
  62. Mä painaisin siihen ison N kirjaimen!:D Näin sellaisia kirjainkasseja jossain nettikaupassa ja oispa kiva sellainen!:D

    Linkitän arvonnan!
    Pikaista paranemista! <3 <3 Huh toivottavasti ei mitään vakavaa??

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla mukana, ja samalla lukijaksi pysyvästi:)

    Kassista tulisi Mummola-kassi, eli antaisin sen tyttärenpojalleni ja teksti olisi kutakuinkin näin:

    matkalla mummolaan<3 ja joku kiva kuva Mummolasta.

    VastaaPoista
  64. Onnea 1-vuotiaalle ♥
    Mä painaisin kassiin jonkun söpön hymyhuulisen vintage tylisen lapsen kuvan ja tekstin ♥ Hymy on kuin pieni ikkuna josta näkee että sydän on kotona ♥

    VastaaPoista
  65. Kassiinhan voisi painattaa "Miun oma <3"
    Yhdellä arvalla mukana siis arvonnassa...

    VastaaPoista
  66. Onnea 1-vuotiaalle! Siilinkuvahan siihen kassiin pätkähtäisi, aika yllättävää eikö ?!

    Hyppään mukaan 2:lla arvalla.

    VastaaPoista
  67. Pikaista parenemista sinulle.
    Odottamattoman jatkoajan turvin osallistun siis vielä arvontaan yhdellä arvalla. Joku teksti siihen varmasti tulisi; ei mitään ylimakeaa vaan ehkä mieluummin hullua tai sarkastista...

    VastaaPoista
  68. Heh, kiitos jatkoajasta, enhän mä ollut osallistunut ollenkaan, nyt siis pläjähtää, jotta painaisin kassiin ehdottomasti Villa Blanco :)

    Yhdellä arvalla mennään koska minä en edelleenkään saa (lue osaa) linkitettyä...

    VastaaPoista
  69. Vielä kerkee arvontaan : yhdellä mukaan
    Mun kassiin tulis EVÄÄT ja joku hauska kalan kuva vaikka :) kuljettaisin sillä töihin eväitä ! ja työkaverit sais ihastella mun hienoa kassia ;)

    VastaaPoista
  70. Onnentoivotus 1-vuotiaalle kylmästä länsi-Suomesta:) Yhdellä arvalla kokeilen onneani.

    VastaaPoista
  71. Hei
    Toivottavasti voit jo paremmin ja pääset kotiutumaan. Arvonnassa olen mielellään mukana yhdellä arvalla. Kassiin voisi painaa siirtopaperin avulla vaikkapa oman lapsuuskuvan.

    VastaaPoista
  72. Mukana yhdellä arvalla :)

    Laittaisin kassiin tekstin "MUISTA MAITO" ..heh, ei nyt yhtäkkiä tule muuta mieleen! :D

    pienilintu at gmail.com

    VastaaPoista
  73. No, kerkeenköhän minäkin vielä :) Yhdellä arvalla mukaan...

    VastaaPoista
  74. Niin ja unohtu sanoa että painaisin kassiin varmaankin jonkun ruusuisen kuvan, tai kukkia ylipäätään

    VastaaPoista
  75. Yhdellä arvalla mukaan, painaisin jonkin tekstin, kuten: home is where your heart is tms. :)

    VastaaPoista
  76. Hyvää vointia ja pikaista paranemista!
    Yhdellä arvalla osallistun ja kassiin painaisin enkelin siivet ja tekstin: aina rinnallasi.

    VastaaPoista
  77. Mukaan taidan nippa nappa ehtiä minäkin.:) Olen ollut vähän huono käymään toisten blogeissa,joten en tiedä kohta enää mistään mitään....Anteeksi.

    VastaaPoista