tiistai 24. tammikuuta 2012

Tehokas päivä, sanoisin...

Tänään on Vaniljaisen porukka pistänyt tuulemaan oikein urakalla! Aamupäivällä haettiin n. 60km päästä Peipposen uusi, vanha sänky kotiin. Heti kotiin päästyämme kävin tytön huoneen kimppuun, järkkäilin huonekaluja uudelleen ja sitten kävimmekin miehen kanssa sängyn kimppuun... Siitä kohta lisää. Jossain kohtaa saapui vihdoin ja viimein HM:n pakettini, ehdinkin sinne jo aamulla soitella, missä mättää, kun ei kuulu ;) Iltapäivällä mies lähti sitten maali- ym. ostoksille ja me jäimme kotiin siivoamaan Peipposen kanssa. Ensin ajattelin imuroida ja pestä alakerran vessan pikaisesti. Tulikin sitten tehtyä viikkosiivous. Päätin vaihtaa lakanatkin, kun HM:n paketissa olleet lakanatkin jo hurisivat koneessa. Pyykkiäkin tuli siis tänään pestyä muutama koneellinen. Otetaas tähän kuvatauko. Makkarissa näyttää juuri nyt juuri tältä ;)

Lakanoiden lisäksi uutta tuo vaaleanpunainen Poivre Noir-tyyny.





Makkarin uutuuksien lisäksi HM:n paketti sisälsi mm. suihkuverhon. Meillä ei olekaan tässä kodissa vielä koskaan ollut suihkuverhoa. Peseydymme, siis käymme suihkussakin, kylpyammeessa, isossa kylppärissä. Meillä on myös pikku kylppäri, jota en olekaan koskaan tainnut esitellä. Sinne mennään meidän makkarista ja se toimii lähinnä "yövessana". Suihkussa siellä on käyty kerran, kun kylpyammeeseen uusittiin silikonisaumauksia ;) Nyt kelpaa jatkossa asioida enemmän myös pikkukylppärissä! Muutoksena entiseen kylläkin oikeastaan vain juuri tuo ihana HM:n hörsösuihkis sekä ystävän kätköistä löytynyt peltikyltti koukulla.



Meikki- ja korukätköni. Ns. jokapäivämeikkini säilytän tosin muualla, kun muualla meikkailenkin ;)

Pyyhetanko/ hylly oli asunnossa valmiina. Sen takia ovi ei aukea  kokonaan :(
Olen myös miettinyt sen maalausta, sillä se pimentää jotenkin pientä, ikkunatonta tilaa.

Rautainen hyllykkö oli aikoinaan musta, maalasin sen jo vuosia sitten ja ompelin siihen verhot. Kätkee sisälleen ties mitä härpäkettä ja olisi taas perusteellisen siivouksen tarpeessa ;)

Että ainakin tämmösiä täällä touhuttu tänään. HM:ltä kotiutui myös tämmöinen ihana tyynyliina, tarjouksessa kun oli ;) 


Pari käsipyyhettä ja kylppäriin "mattopyyhe" sekä iso kasa Peipposen vaatteita myös, mutta ei niistä nyt tarkempaa esittelyä. Esittelen mieluummin vielä tuunauksen, jonka tein eilen valmiiksi. Taulu, jonka kuva ei ole aikoihin miellyttänyt, pyörinyt lähinnä kaapissa viime aikoina. Maalasin kuvan viimeisen maalausprojektin yhteydessä valkoiseksi, kun en vielä oikein tiennyt, mitä siitä tulee... Kehys miellyttää
silmää alkuperäisasussaan.


Eilen sitten sain inspiksen ja aloin maistelemaan erilaisia taustakuvia kehykseen. Lopulta päädyin tähän.

Taustapaperi ostettu Sinellistä arkkina.

Vielä tässäkään vaiheessa mulla ei oikeasti ollut mitään havaintoa lopputuloksesta... Joku mielikuvan häivähdys vain siitä, mimmonen se voisi olla. Kokeilin tuohon taustaan erilaisia kuvia ja juttuja... Lopulta päädyin liimaamaan palan käsintehtyä pareria ja sen päälle vielä pienen, vanhahtavan kuvan sudenkorennosta. Don't ask, tarjolla olisi ollut myös mm. ampiaisia (yök), kasveja, perhosia, tekstikuvia, nuotteja, vintagekuvia yms.


Tämä vain tuntui kivalta. Nyt "uusi" taulu nojailee seinään eteisessä Vesta-ompelukoneen päällä, josta sen näen aina ohikulkiessani :) Katsotaan jääkö se siihen vai mistä sen kohta löytää...


Peipposen uudesta sängystä ja huoneen muutoksesta teen ihan oman postauksen, joten raotan vaan projektia sen verran, että sänky ei valitettavasti ole/ ollut niin hyvässä kunnossa kuin tästä kuvasta voisi päätellä.


Tiesin kyllä ostoilmoituksenkin perusteella, että "vikoja" löytyy ja maalata se varmaan täytyy, mutta mies ei päästänytkään mua ihan niin helpolla (ja hyvä niin). Mutta siitä ja sängyn tuunausvaiheista lisää, kunhan sänky ja huone ovat valmiit. Tässä pientä esimakua siitä, mitä täällä tänään jo touhuttiin ;)


Olen kuitenkin varma, että sängystä tulee vielä upea! Toivon, että saamme sen ja tytön huoneen viikonvaihteessa valmiiksi. Eilen tilasimme mittojen mukaan patjan, jonka pitäisi senkin saapua muutamassa päivässä. Neiti on jo ihan täpinöissään uudesta sängystään :)

Nyt vielä vähän kurkistelemaan teidän "nurkkiin", sitten hyvää yötä ja mukavaa viikon jatkoa kaikille täällä piipahtaville!

Terkuin Liisa

16 kommenttia:

  1. Oi ihana sänky! Ja kivoja kuvia vessasta, kyllä tuola kehtaa suihkutella :)

    VastaaPoista
  2. Siellähän ontosiaan pistetty tuulemaan :)
    Ihania juttuja, tuo suihkuverho on tosi makee. Niinkuin koko wc !
    Sängystä oottelen innolla lisäkuvia.
    Sulla on kylmä "silmää" kauneudelle,taulusta tuli kaunis !

    VastaaPoista
  3. Mä juutuin sun tyynyihin....niihin alimmaisiin siellä sängyssä!
    Olen joskus muinoin, silloin dinosaurusten aikaan rakastunut saksalaisiin tyynyihin, isoihin isoihin untuvatyynyihin!
    Nyt mulla on kaksi täältä ostettua 60x80 kokoista, mutta ne on niiiiiiin kiven alla täällä....ja ihan sikahintaisia!
    Ja kaikelisäksi ne on yleensä höyhentäyttisiä, ei untuva...

    Osaisitko vinkata saksalaisen nettikaupan, jossa vois asioida myös englanniksi, josta noita isoja untuvatyynyjä saisi jopa inhimillisellä hinnlla....

    VastaaPoista
  4. Kyllä H&M on sitten ihana :)

    Maalasitko sen metallihyllykön srpay-maalilla?

    Varmaankin... mietin tässä, että miksi ei oo keksitty sisä-spray-maalia, että kerrostalossa asuvat ihmiset voisivat myös maalailla. Ilman tukehdumatta :D

    VastaaPoista
  5. Oho, siellä on laitettu tuulemaan, energia välittyi tänne asti :) Ihanan paketin olet tilannut, täytyy itsekin kurkkia H&M:n valikoimia pitkästä aikaa. Sängystä tulee muuten tosi kaunis, odotan "valmis-kuvia" :)

    Iloista keskiviikkopäivää!

    VastaaPoista
  6. Taulutuunauksestasi tuli kiva, kuin suoraan putiikista.
    No sehän on varmaa, että sängystä tulee hieno!

    Tuossa iässä se on niin ihanaa kun saa "oikean" sängyn :)

    VastaaPoista
  7. Onpa teillä taas tapahtunut :)
    Aivan ihanat nu H&M:n jutut (kaikki siis). Yritin itsekkin katsella kuvastoa, mutta en minä vaan mitään tuollaista nähnyt ;) No, ehkä hyvä -meillä nimittäin kaappi pursuaa lakanoita...

    Tuo sänky on siis aivan mahtava <3
    Odottelen kuvia innolla :)
    Ja tuo taulu on tosi kaunis!! Onko siinä korennon alla joku valmis paperi (se pienempi, missä on tekstiä) vai teitkö senkin itse?

    VastaaPoista
  8. Sie oot kyllä saanu aikaseksi vaikka mitä !
    Taulusta tuli HIENO ! mahtavat muhkeat kehykset .
    Ja sängystä tulee varmaan ihana!

    VastaaPoista
  9. Meinasin muutenpa eilen samaiset lakanat klikkailla ostoskoriin, mutta jäi vielä mietintään. hyvä maku;) mä odotan niiiin tota sängyn valmistumista, ehkä saisin inspiksen pirpanallekin sängyn hioa ja maalata:) touhukkaita päiviä! :)

    VastaaPoista
  10. Ihania juttuja täällä taas vaikka millä mitalla! :)
    Tykkään kovasti tuosta tekemästäsi sudenkorento-taulusta ♡

    Peipposen sängystä tulee takuulla upea!

    Iloa viikkosi varrelle! :)

    VastaaPoista
  11. Innolla odottelen Peipposen huoneen kuvia ja sängyn valmistumista. Lastenhuoneet on aina jotenkin niin kivaa katseltavaa :)

    Hienolta näyttivät HM ostoksesi, varsinkin suihkuverho oli tosi kaunis. Itse en ole muuten koskaan tilannut HM:ltä sisustustuotteita -ihmeellistä, minä kun olen mielestäni kolunnut jo joka nettikaupan läpi :) Pitää varmaankin korjata tilanne ja käydä katsomassa niiden tarjontaa.

    Mulla oli aina ennen wc:n kaapit ja korit aivan sekaisin, mutta nykyään tuntuu että ne ovat meidän huushollin siisteimmät kaapit. Olen ottanut keittiön yhden vetolaatikon sellaiseksi rommakaapiksi että aivan hävettää :( Mies on varmaan satakertaa pyytänyt sen siivoamaan. Joku päivä vielä otan itseäni niskasta kiinni...

    VastaaPoista
  12. Vai sängyn kimpussa sitä on päivää vietetty,no paljon huonompiakin tapoja on olemassa;) Kaikki on taas niin muikean näköistä ettei tiedä mitä kommais,pistäiskö vaan että pusipusi=D Korentotaulusta olen (melkein) kateellinen...Hassua että ovi aukeaa kylppäriin äin,en ole moista kuullutkaan=O Peipposen sänkyprojekti näyttää ihanalta,tuskin maltan odottaa lopputuloksen esittelyä...Mukavaa ja puuhakasta viikon jatkoa sinulle<3

    VastaaPoista
  13. Kyllä olitte tosiaan tehokkaita:) Oikein ihanalta näyttää nyt sekä makkarissa että pikkukylpyhuoneessa!:) Jään oikein innolla odottamaan, millainen sängystä tulee ja miten projekti oikein eteni:) Oikein ihanaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  14. Oi ihanuuksia! Ihanaista viikon jatkoa sinulle sisustuspuuhiesi parissa!

    VastaaPoista
  15. Kylläpäs te olette ahkeroineet!! Tuunaamasi taulu on aivan ihana!
    Mukavia sisusteluhetkiä sinne.

    VastaaPoista
  16. Vai että riensitte miehen kanssa sängyn kimppuun, hihii ;) Mä ihailen sua ja kaikkea sun intoa. Oot niin tuotoksellinen että. Mistä ihmeestä sä tota energiaa oikein ammennat? Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista