sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Mökin tyhjennystä

Juhannus alkaa vissiin olla siellä Suomessakin pikkuhiljaa vietetty. Me vietimme perjantaina omanlaista Juhannustamme ystäväpariskunnan kanssa grillaillen ja Saksan fudispeliä seuraten. Otin "juhlapöydästä" kuvia, joita laitan seuraavassa postauksessa.
Eilinen meni iltavuorossa, tänään olen viettänyt kotipäivää Peipposen kanssa. Tartuin heti aamupäivällä maalisutiin ja olen aikaansaannokseeni tyytyväinen :) Siitäkin lisää ensi kerralla!

Nyt olen vielä äitini asialla ja laitan lisää uutta kotia etsiviä huonekaluja ym. myyntiin!

Kaunis ruokapöytä jatkolevyllä ja neljä (4) tukevaa, vanhaa puutuolia, ei nitise saati natise, on osannut puuseppä ennenvanhaan tehdä tukevaa ;) Pödän koko 1m x 75cm + jatkolevy 35cm.
Koko ryhmä hp. 200€. Nouto Kärkölästä (noin tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta). Tuolit voi ostaa erikseenkin, hp 40€/ kpl, kaikki 4 yhteensä 150€, pöytä 50€.

MYYTY!!!

EDIT: TUOLIT MYYTY!


Ihana, suloinen maustehylly, koko 43 x 56cm. Ottaisin tämän oitis meille, jos olisi sille keittiössä paikka! Hp. 25€. Nouto Kärkölästä tai Espoosta.

MYYTY!!!

Puutarhan lepotuolit ;) Maalaa mieleiseksesi, näissä on mukava istua vaikka kirjan kanssa omppupuun alla tai auringossa. Yhteensä hp 20€. Nouto Kärkölästä.

MYYTY!!!

Aurinkotuoli, muovinen, valkoinen. Vain pari vuotta vanha ja vähän käytetty, täysin hyväkuntoinen! Maksoi uutena 100€. Nyt hp 40€. Nouto Kärkölästä.

MYYTY!!!

Huomatkaa sivupalkin linkki mm. vanhasta, kauniista keinutuolista, joka yhä etsii sekin uutta kotia!

Omat aarteeni mökiltä ovat vielä vailla kuljetusta tänne Saksanmaalle :( Jos tiedätte jonkin kontaktin, jolla saisin edullisesti muutaman pienehkön huonekalun tänne kuljetettua, niin please, vinkatkaa!!

Kiitos kaikille Juhannnustoivotuksen jättäneille ja tervetuloa uusille lukijoille! Minä palailen varmaan jo huomenissa uusin kujein postailemaan ;)

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille tänne kurkkaaville!

Terkuin Liisa

5 kommenttia:

 1. Kauniita kalusteita, vaan ei paikkaa minne sijoittaa :(
  Mukavaa viikonalkua sinne Saksaan!

  VastaaPoista
 2. Joko olet kokeillut myyntiä tori.fi kirpparilla? Täällä on juhannuksesta selvitty ja lomaa odotellaan...vielä 3 pitkää viikkoa. Joko Suomen matka lähestyy?

  VastaaPoista
 3. tuollaisia tuoleja minäkin etsiskelen, pitäis saada ainakin 3kpl, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee, kun ei kiirusta ole:) tori.fi on mainio myyntipaikka.suosittelen minäkin.

  VastaaPoista
 4. Voi että, minulla on noita puisia "tee-se-itse-tuoleja" jo kaksi. Kumpa olisivat lähempänä niin ostaisin hetinmiten!:)

  Oletko kysellyt/katsellut eri kuljetusfirmojen sivuja. En usko että tulisi ylitsepääsemättömän kalliiksi, varsinkin jos tavaroilla on tunnearvoa.

  VastaaPoista
 5. Moi, onko sinulla vielä nuo puutarha tuolit? Kovasti kiinnostaisi, laitatko vaikka meiliä petrovee(ät)hotmail.com

  Kiitos:)

  VastaaPoista