lauantai 4. elokuuta 2012

Paluu arkeen ja kirpparilöytö

Huomaa, että paluu arkeen on tapahtunut... Koti on sotkuinen ja blogin päivitysväli pidentynyt ;) Ja myönnettäköön vielä, että itselläni oli aika pahoja motivaatiovaikeuksia työn aloituksen suhteen... Siitä on kuitenkin suht kunnialla selvitty ja nyt saan taas nauttia muutaman päivän vapaasta. Ohjelmassa on ainakin perusteellinen siivous ja ikkunoitakin pitäisi kyllä ehtiä pestä...niistä ei kohta enää nää läpi ;)


Viimeksi vihjasin teille kirpparilöydöstä, joka pisti yhden olkkarin seinän uuteen uskoon! Kirppari itsessään oli surkea, mutta sitten näin pienen lautashyllyn nojailemassa yhteen autoon... Ensin kävelin ohi, sitten palasin takaisin ja kysyin, mitä rouva mahtaa hyllystä pyytää. Rouva sanoi vähän hämillään, että hmm..olisikohan 4€ siitä liikaa pyydetty...mitä sä siitä maksaisit..?! Sanoin, että 4€:lla otan sen mukaani. Joo, en tinkinyt. Joo, kirpparilla kuuluisi tinkiä. Mutta mä vaan olen sitä mieltä, että jos mulle esitetty hinta on enemmän kuin kohillaan, niin en siitä ala enää tinkaamaan. Piste. Ja tämä hinta oli. Mun mielestä.

Tietty se sai vähän taikamaalia pintaansa. Mutta vain vähän. Maali ei loppunut kesken vaan tarkoituksella sudin epätasaisesti ja ohuesti.


Olkkarin seinähän näytti ennen tältä... Voi vitsi, että olin jo kyllästynyt noihin hyllyihin tolla seinällä! Ja mies sanoi muutoksen jälkeen, että hän ei oikein koskaan lämmennyt niille ja nyt on taas kaikki paljon paremmin, heh ;)


...sitten se näytti päivän verran tältä...


Ja nyt se näyttää tältä :)


Ja itse hylly näytti ennen tältä:


Olen muutokseen kyllä tosi tyytyväinen!




Ja kun nyt kerran maalipurkki esillä... Sai Peipposen pikkuinen jakkarakin (yksi niistä sadasta ;)) uuden ilmeen ;) Tyttö oli tosi innokas maalailija ja vauhtiin päästyään ei olisi malttanut millään lopettaa! Kysyi isiltäkin, että eikös maalattais sohvapöytäkin samalla, heh ;) En myönnä, että mulla olisi ollut osuutta asiaan! Mutta ei lämmennyt isi ajatukselle...miksiköhän?!


Ne katonrajassa roikkuneet hyllyt...nekin pääsivät uusille paikoille :) Mutta siitä sitten ensi kerralla!
Nyt toivottelen hyvää viikonloppua kaikille! Kiitos viesteistänne ja tervetuloa uusille lukijoille! Pian taitaa olla taas aika pienelle arvonnalle ;) Pysykäähän siis kuulolla!

Terkuin Liisa

19 kommenttia:

  1. Hieno hyllykkö ja eihän tuosta hinnasta enää tinkiä kehtaa...:)

    Peipponen on tullut äitiinsä....jo tuossa iässä maalilla ihmeitä tekee.

    VastaaPoista
  2. Loistava muutos!! :)

    Ihana pikkuapulainen, odotas vaan kun vähän vielä kasvaa ja keksii itsekin kaikki sisustuspyöritykset....

    Reklaamaatio on tehty, toivottavasti kadonneen jäljille päästään vielä!

    VastaaPoista
  3. Hieno tuli hyllystä! Sanot taikamaali. Onko se oikeasti nimeltään sellainen vai vain "leikisti" nimim. yks tietämätön :))

    VastaaPoista
  4. Vau, mikä muutos! Vaikkei siinä kyllä mun silmissäni paljoakaan vikaa ollut ennenkään. Nuo vanhat esineet vain jotenkin kolahtavat enempi. Hienoon ja arvoisensa paikkaan pääsi, värimuutoksineen.

    Teillä siis kasvaa sisustusintoilijaa jo toisessa polvessa. =D

    VastaaPoista
  5. No nyt oli hyllyn hinta kohdillaan, oikein hieno löytö ja ihana tuunauksen jälkeen. Meilläkin neiti rakastaa maalata ja se on meidän ihana yhteinen juttu...taidetaan kasvattaa ihania tuunaajia :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis ja todella edullinen löytö!

    VastaaPoista
  7. Tosi hieno ja edullinen löytö!:)
    Ihana pikkumaalarikin!<3

    VastaaPoista
  8. Heippa Liisa pitkästä aikaa! Meinaa tää mun kommentointi olla nyt tosi epätoivoista, kun ei edes pientä tervehdystä saa muka aikaiseksi ;). Mutta ihanaa teillä on aina piipahtaa <3

    Tosi suloinen löytö, ja mihin hintaan?! Ihan puoli-ilmaiseksi. Ei tarttenut tinkiä, ei :)

    Ihana Peipponenkin sielä häärää. Seinästä tuli kyllä entistäkinn komeampi!

    Mukavaa, että paluu arkeen lähti kuitenkin sujumaan. Kyllä se loman loppu on aina yks pikku katastroofi ;D
    Ihanaa viikonloppua, ja vapaita!

    VastaaPoista
  9. Hitsinkin vitsinki, miten edullinen löytö!!! Olet tuunannut siitä täydellisen kaunottaren lipaston yläpuolelle - aivan ihanannäköistä!

    PS. Saanko etsiä blogistasi Peipposesta kivan kuvan...? Tulisi ainoastaan teidän käyttöönne (kotiinne), kun laitan sen (ja jotain muuta) paketin mukaan...

    VastaaPoista
  10. Hyvä löytö ja hieno tuunaus! Eikä ole Peipponen pudonnut kauas puusta...

    VastaaPoista
  11. Seinästä tuli kyllä noin kaikkein paras, tykkään! Mä oon todella huono tinkimään ja sitten kotona napisen kun taas maksoin liikaa. Mutta mies on siinä sitten varsinainen taituri, mä en tajua miten se saa aina kaikki hinnat hilattua alaspäin ja vielä tyylillä. Ei siis tarvitse hävetä kaupassa vaikka vieressä olisinkin. Tuo sun löytösi oli kyllä halpa ja hienokin siitä tuli juuri tuollaisena sinne tänne sudittuna :)

    VastaaPoista
  12. Kylläpä oli taas halpa ja mahtava löytö!!:) Ja seinästä tuli kerta kaikkisen upea noin:) Innolla jään odottamaan, mihin ne hyllyt nyt löysivät tiensä:) Mukavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille<3

    VastaaPoista
  13. Hyvä löytö ja mitä saakaan aikaan valkoisella maalilla :)

    Täällä käytiin kans koluamassa kirppareita eilen. En kuitenkaan tällä kertaa tehnyt vastaavia löytöjä.

    Mukavaa sunnnuntaita! :)

    VastaaPoista
  14. Kiitos teille kaikille ihanaisille kommenteistanne!
    Pepi, kiitos, kun teit sen palautteen Itellalle :) Toivottavasti paketti löytyy, itken, jos ei löydy!
    Ja Satu, tottakai saat ottaa blogista jonkun kuvan :) Jään innolla odottelemaan, mitä ihanaa sä oot keksinyt!
    Meillä kotoillaan tänään oikein urakalla, mies on aamuvuorossa, oltiin ulkoilemassa äsken Usva-neidin ja Peipposen kanssa, nyt nautiskellaan auringosta ja kotona olemisesta tytsyn kanssa :) Mä kyllä ehkä vähän koitan siivoilla rennosti ja stressittömästi siinä sivussa ;)
    Mukavaa sunnuntaita kaikille!

    VastaaPoista
  15. Upea löytö ja hieno tuunaus!

    VastaaPoista
  16. Lautashylly passaa täydellisesti tuolle paikalle!! Täytyy sanoa, et voittaa mennen tullen aikaisemmin olleet hyllyt, vaikkei nekään pahalta näyttäneet :)

    Halvalla on kyllä hylly lähtenyt, ja ihanan näköiseksi sen taioit pienellä maalikerroksella :) Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
  17. Etkö yhtään tosiaan tinkinyt;)Mun isä on niin kauhee tinkimään,siis ihan joka paikassa,että häippäsen aina ennen kuin se ehtii kassalle tai muuten maksamaan=D Kaunis on hylly ja passaa paikalleen just eikä melkein kera suloisten koristustensa:)
    Ihana äidin pikku-apulainen,nyt ei enää kannata jättää maalipurkkeja "vartioimatta",ryhtyy pian Peipponen ihan oma-aloitteisesti remontti-ja tuunauspuuhiin:D Tai toisaalta,mistäs sen tietää vaikka innostuisi sohvapöydän maalaamaan;)Ihanaa alkavaa viikkoa sulle ihanalle<3

    VastaaPoista
  18. Hih, aivan ihana kuva Peipposesta. Meidän santerit päätti maalata eilen meidän betonista terassilattiaa:( ARG!! Arvaa vain jynssättiinkö me sitä, että saatiin maali suurin piirtein pois.

    Aivan ihana hylly!! Sopii tosi hyvin tuohon teidän seinälle!! Joskus sitä tekee hienoja löytöjä:)

    VastaaPoista
  19. mä olin juuri tepsutellut maali jalanpohjalla koko kodin täyteen läikkiä, ei voi ees syyttää lapsia... :P
    todella hieno löytö ja tuunaus ja kokonaisuus, miilaik! :)

    VastaaPoista