perjantai 10. elokuuta 2012

Tervetuloa ja Kiitos Arvonta :)

Tuntuu jotenkin hassulta pitää yllä kahta blogia. Jotenkin ei haluis ihan samoja juttuja postata, kun tiedän, että monet teistä käy uudessakin blogissa ainakin kuvat kurkkimassa... Niinpä olenkin nyt päättänyt alkaa kirjoittamaan uutta blogiani kaksikielisenä. Miksi en sitä jo ole tehnyt, on tämä Vaniljaisesta "luopumisen" vaikeus. Tämä on mun ensimmäinen blogini, olen pitänyt tätä nyt reilun 1,5 vuotta. Sivulla on käyty reilusti yli 70 000 kertaa ja kirjautuneita lukijoita tänään, 10.8.2012, on huimat 269! Siihen päälle anonyymit lukijat, joita tiedän myös olevan hurjasti. Olen julkaissut tämä postaus mukaan lukien 219 postausta. Monet teistä blogiystävistä tuntuu ihan oikeilta ystäviltä, vaikkei oltaisi kasvotusten tavattukaan. Ja monet teistä olen jo saanut livenäkin tavata :)

Niinpä haluan sanoa KIITOS! Te olette käynteinenne ja ihanine kommentteinenne tehneet tästä niin antoisaa ja kivaa puuhaa!

En aio sulkea Vaniljaista, enkä sano, etten ikinä enää tänne palaisi postaamaan. Mutta olen nyt päättänyt keskittyä uuteen Little Dreams and Cloudlets -blogiini, jota alan siis saksan lisäksi kirjoittamaan myös suomenkielellä.

Toivon, että mahdollisimman monet teistä "vanhoista" lukijoista klikkautuvat sinnekin lukijoiksi ja anonyymit ovat tietysti myös, kuten tähänkin asti, oikein tervetulleita uutta blogiani lukemaan ja kommentoimaan!

Vaniljaisen viimeinen ja Little Dreams and Cloudlets -blogin ensimmäinen arvonta pyrähtää siis käyntiin heti tämän postauksen julkaistamisen jälkeen! Ja koska blogeja on kaksi, on myös palkintoja kaksi :)

Ensimmäinen palkinto:

Sinkkitarjotin (jollaisen ostin myös meille kotiin :)), kaksi söpöä keittiöpyyhettä ja pieni, puinen Welcome-kyltti.
Toinen palkinto:

Valkoinen, kaunis ja melko kookas kerrostarjotin (myös tällaisen ostin meillekin kotiin, hih).Nyt tarkkana!!! Säännöt ovat seuraavat:

Osallistuminen arvontaan tapahtuu vain uuden blogini puolella, jonne pääset vaikka TÄSTÄ!

1 arpa kommentista uuden blogini arvontapostaukseen.

2 arpaa kommentista uuden blogini arvontapostaukseen sekä klikkautuminen lukijaksi uuteen blogiini (ellet jo ole ;)).

3 arpaa kommentista uuden blogini arvontapostaukseen + lukija uudessa blogissa + uuden blogin arvontapostauksen linkitys omaan blogiisi. Linkitykseen voit käyttää joko ekaa kerrostarjotinkuvaa tai tämän postauksen ensimmäistä kuvaa.

Arvontaan voi osallistua 31.8.2012 klo 22:00 Suomen aikaa asti! Voittajat julkaisen uudessa blogissa viimeistään 2.9.2012!

Oikein hyvää arpaonnea kaikille ja nähdäänhän pian pienten unelmien ja pilvenhattaroiden parissa!!

Terkuin Liisa

7 kommenttia:

 1. kävin linkittämässä.. Onnea uudelle monikieliselle blogillesi!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille!! Nyt on siis aika siirtyä sillepuolelle :)

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukaan. Olen uuden ja vanhan blogin lukija ihan palkinto :) Nukkekoti Jie

  Paljon onnea uudella blogille.

  VastaaPoista
 4. Kokeilen onneani yhdellä arvalla!
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 5. uuteen menin jo osallistumaan arvontaan.Onnea!

  VastaaPoista
 6. Voooiiihhh...täällä olet jo saavuttanut niin paljon niin varmasti uudessakin!! hehe minä kyllä taisinkin liittyä jo tossa pari päivää sitten :) Mutta nyt myös menen koommentoimaan sinne ja kolmella lähden mukaan :)

  VastaaPoista
 7. Nonniin, nyt on uusi blogisi linkitettynä, jotta pääsen seurailemaan vastedeskin touhujanne :)

  Tästäkö pääsen osallistumaan myös arvontaan :) Eli kahdella arvalla mukana <3

  VastaaPoista