keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Myydään pienen tytön vaatteita ja kenkiä!

Pitkästä aikaa Vaniljaisen puolella :) Hassua...
Keksin nimittäin hyvän "käyttötarkoituksen" blogivanhukselleni ;) Voinkin laittaa tänne aina sillon tällön blogikirppistä pystyyn, joten älkäähän kadotko mihinkään, rakkaat lukijat!
Näin voin pitää myyntihommelit erillään varsinaisesta blogista, eikä tarvitse niitä lukijoita härnätä myynti-ilmoituksilla, joita ne eivät kiinnosta. Ja kuitenkin kätsä laittaa uuteen blogiin pieni info, kun/ jos tänne olen jotain lisäillyt!

Tällä kertaa laitan myyntiin Peipposen vanhoja vaatteita ja kenkiä, ainoastaan hyväkuntoisia sellaisia, lumput vien täällä Saksassa kirpparille ;) Joukossa pari ihan pikkuruistakin, mutta suurin osa taitaa olla tollaista pari vuotiaan kudetta. Kuvat antavat mielestäni rehellisen kuvan vaatteista!
Ostaa voit joko kommentilla tai meilitse (vaniljainenblogi@gmail.com). Anna myös mielelläni lisätietoja, mittoja tms. meilitse, jos haluat! Hintoihin lisätään postikulut täältä Saksasta paketin painon mukaan (500g asti 3,50€, 1kg asti 7€ ja 2kg asti 8,90€).

Mukavaa shoppailua!

1. H&M kevytvuorellinen takki, mustavalkoinen. Todella vähän käytetty ja todella hyväkuntoinen! Selässä ihana rusetti yksityiskohtana. Koko 92. Hinta 8€.



2. H&M Huppari, koko 98/104, mutta mielestäni tosi pientä kokoa, ostin tämän, kun muut vaatteet olivat 92!  Hyväkuntoinen, ehjä ja tahraton, vain siellä täällä vähän pesuhaalistumaa/ pientä nukkaa. Muuten tosi siisti!
Hinta 3€.
MYYTY!!!

3. Joko yhdessä tai erikseen: H&M aprikoosin värinen neuletakki kokoa 86 (reilun kokoinen!) ja H&M turkoosi, kukallinen puuvillapusero, koko 92. Molemmat tosi siistejä, ehjiä ja tahrattomia. 
Yht. hinta 5€. Erikseen ostettuna neule 3€ ja pusero 3€.

MOLEMMAT MYYTY!!!

4. H&M sydänpolvipaikalliset kapeamalliset sammarit x2. Harmaat ja beiget. Molemmat kokoa 86 (reilut mielestäni). Molemmat hyväkuntoiset, ehjät ja tahrattomat, mutta beiget on enemmän käytetyt.
Hinta yht. 6€. Beiget yksin 3€ ja harmaat 3,50€. EDIT: postikulut yhdessä tai erikseen 3,50€


5. H&M vaaleanpunaiset ohuehkot farkut. Ihania yksityiskohtia ja kirjailuja! Koko 86 (aika reilut) ja vain vähän pidetyt! Ei tahroja ja täysin ehjät! Hinta 3,50€.



6. Julia Mini marjapuuron punainen puuvillaneuletakki, kokolapussa lukee 86, mutta tämä on todella isoa kokoa! Mahtuisi Peipposelle varmasti vieläkin, mutta nyt on jo aika vaihtaa ;) Täysin ehjä ja tahraton, siisti! Hinta 3€.
MYYTY!!!

7. Mexxin fleecekääntötakki. Toinen puoli collegekangasta. Taskut vain lila-puolella. Nepparikiinnitys. Täysin ehjä ja tahraton, vain fleece pennyt pesussa ja käytössä sille tyypilliseen tapaan tollaiseksi "nyypyseksi". Ei kuitenkaan varsinaista pesunukkaa.. Koko 50/56. Tämä oli ihana talvivauvalle ihana leudon sään takki makuupussin sisään :) Raaskinkohan edes luopua, hih.. Hinta 5€. EDIT: postarit 3,50€



8. Benettonin suloinen, vaaleanpunainen tikkitakki. Koko 62/68. Vain pari kertaa pidetty, todella siisti, täysin ehjä ja tahraton! Ei ole kellertävä, kuten tästä kuvasta saattaisi päätellä! Hinta 12€. EDIT: postarit 3,50€.


9. Name it:n valkoinen unisex velourtakki/ -paita napeilla ja söpöllä tähtitaskulla :) Koko 56. Helppo pukea, kun ei tarvitse vetää vauvan pään yli! Tosi vähän pidetty, täysin ehjä ja tahraton! Hinta 4€.

MYYTY!!!


10. Zip Zap:n velourinen potkari, söpöllä kuvalla. Unisex tämäkin mielestäni. Koko 56/62. Tosi hyväkuntoinen, kun vain kerran, pari pidetty/ pesty! Täysin ehjä ja tahraton siis! Hinta 4€.

MYYTY!!!

11. H&M "uggsit". Nämä siis ihan kuivan kelin "kauppakengät", ei nahkaa tms. Mutta syötävän söpöt vaikka ylempänä löytyvien sammareiden kanssa ;) Koko 24/25. Teddyvuori. Ehjät ja siistit! Vähän käytetyt! Hinta 3€.
MYYTY!!!

12. Pio -merkkiset nahkanilkkurit, ohuella, pehmoisella karvavuorella. Sivussa vetskari, helpot pukea lapsen itsekin! Koko 24. Jos nämä löydän isompana uudelleen, ostan heti Peipposelle tänäkin syksynä! Niin tyytyväinen olemme näihin ollut! Vaikka paljon pidetyt, niin säilyttäneet muotonsa hirmu hyvin ja pysyneet tosi siisteinä! Pohjissakin tosi vähän kulumaa! Täysin ehjät muutenkin! Ovh oli n. 50€. 
Hp 10€. EDIT: postarit 3,50€.


13. Super Fit -merkkiset, core tex-talvikengät, koko 24. Teddyvuori ja vedenpitävät (tätä on testattu ;))! Täällä Etelä-Saksassa on tällaisten kenkien kausi tosi lyhyt, joten nämä ovat tosi hyvässä kunnossa, pohjatkin oikeastaan uudenveroiset, jos ei kiviä ja hiekkaa koloissa lasketa, heh ;) Täysin ehjät ja siistit muutenkin siis! Ostettu siis viime talveksi Peipposelle. Ovh oli n. 55€. 
Hp 15€. EDIT: postarit 3,50€.


EDIT: Lisäksi olisi vielä kahdet kumpparit: kokoa 22 (tosi reilut!) olevat punaiset Nokiat sekä kokoa 23 (myös aika reilut) olevat pinkit Prinsessa Lilly Fee-kumpparit irrotettavalla huopavuorella, jonka reuna taittuu nätisti saappaan varren ulkopuolelle ja sivuilla vielä Lilly Fee -kuvat. Nämä unohdin kuvata :( Joten jos kiinnostuit, voin laittaa kuvaa tulemaan meilitse! Hp 4€/ saapaspari. EDIT: PINKIT LILLY FEET MYYTY!!!

Tässäpä nämä tällä kertaa! Toivottavasti joku löytää pikkuiselleen jotain sopivaa :) Ja jos ei muuta, niin tavataan taas uuden blogini puolella!

Terkuin Liisa

7 kommenttia:

  1. Hei! Ostaisin lapsenlapselleni nro 2 huppari, nro 3 neuletakki+pusero, nro6 Julia neuletakki, nro 11 Uggsit. Jos laskin oikein nämä tekisivät yht. 14,- + postimaksu. Terv. Krisse

    VastaaPoista
  2. Heippa Krisse! Kiva!!
    Uskoisin, että tulee tolla 7€ postimaksulla, eli pyöristetäänkö 20€??
    Laita vaan vielä meiliä mulle, osoitetiedot jne. niin lähetän sulle tilitiedot :)
    Kiitos jo etukäteen! t: Liisa

    VastaaPoista
  3. Hei! Minua kiinnostavat ne huopavuoriset saappaat. Niistä ei ollut kuvaa, mutta luulen, että tyttärentyttärellä olisi niille käyttöä. Uskallan siis sanoa, että ottaisin ne!

    VastaaPoista
  4. Heippa Henkkumaaria! En ole varma, mahdoitko jo saada vastauksen multa, kun vastasin tähän kommenttiisi puhelimella, ei tullut ainakaan tänne näkyviin..
    Niin tai näin, niin voin mielelläni laittaa sulle spostiin kuvan saappaista ja varaan ne sinule! Laita meiliä, myös osoitteesi, niin laitan tilitiedot sekä vielä sen kuvan saappaista tulemaan! Kiitos :)
    T: Liisa

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita olet myynyt ja hyvin on kauppa käynyt!

    Täytyy tulla visiitille toiseen blogiisi:)

    VastaaPoista