tiistai 7. elokuuta 2012

Uusi blogi ja uusi perheenjäsen, myynnissä sängynpäädyt!

Pitkään mulla on ollut mielessä, että laittaisin pystyyn toisen blogin, saksankielisen sellaisen, kun kerran täällä asutaan ;)
Vaikeinta koko hommassa oli nimen keksiminen. Halusin siitä sellaisen, joka nyt kuvaa blogini sisältöä edes joten kuten ja vieläpä sopisi mahdollisesti tulevaisuudessa kaksikielisen blogin pitämiseen... Niin, voi olla, että kahden blogin pitäminen käy jossain vaiheessa työlääksi ja muutenkin...
Siispä kutsun teidät kaikki rakkaat Vaniljaisen lukijat, kirjautuneet ja anonyymit, satunnaiset ja vakkarit piipahtamaan uuteen Little Dreams and Cloudlets -blogiini! Sinne pääset klikkaamalla joko nimeä, TÄSTÄ tai tuolta oikeasta sivupalkista. Tervetuloa! Ilahdun suuresti, jos jäät lukijaksikin ja tietenkin kivoista viesteistä :)

Mulla oli varmaan joku lomanjälkeinen masennus viime viikolla. Paluu arkeen tuntui tosi kurjalta, muistelin kesälomaamme Suomessa kaiholla, ikävöin rakkaita ihmisiä, enkä oikein saanut mistään kunnon otetta täällä kotona, siis esim. kotitöistä... Ainoa lohtuni oli sisustuspuuhat :)
Sitten kävin äitini, parin hyvän ystävän sekä miehen kanssa keskusteluita, purin tunteitani ja päätin ottaa itseäni niskasta kiinni. Nyt on olo paaaljon parempi :) Yksi askel itseni kokoamisessa ja uuden askeleen ottamisessa oli juuri tuo uuden blogin aloitus. Lisäksi olen saanut täällä kotona taas paljon touhuttua, pyykkivuorta purettua, tehtyä kunnon siivouksen ja sunnuntaina pesin KAIKKI ikkunat! Vitsit, että olo on nyt hyvä! Bonuksena varasin äidilleni lennot tänne meille nyt elokuun loppuun :) Äidin ja Peipposen kanssa pyrähdämme sitten vielä täältä meiltä käsin Milanoon parin päivän reissulle. En millään malttaisi odottaa! Miehen kanssa suunnittelemme kuun lopulle vielä rapujuhliakin, joihin olemme kutsuneet muutamia hyviä ystäviämme. Paljon kivaa siis tulossa, joten eihän tässä nyt voi muuta kuin hymyillä :)

Miehelläkin on aihetta hymyyn. Yksi hänen harras toiveensa toteutui eilen, kun hän kantoi kotiin tämän komeuden (??)!
No, tottakai mun piti heti vähän pistää sisustellen... Ensin ajattelin, et näin ois hyvä...


Mutta ei, kyllä se nyt vaati vähän lisätoimenpiteitä! Ensin lisäsin vähän rekvisiittaa...



Mutta ei vieläkään ihan hyvä. Maalipurkkihan se oli esiin kaivettava. No, kaivettava ja kaivettava, eihän se koskaan kovin syvällä ole ;)
Mitäs sanotte?! Eikös tuo laatikko nyt kuitenkin yhden kaasupullon päihitä ihan mennen tullen??




Ja nyt olen kyllä hurjan tyytyväinen :) Lähetin miehellekin kännykällä jo kuvan ja tyytyväinen oli hänkin, joten nappi homma siis!



Niin, huomaatte varmaan, että meidän vanha, valkoinen, iso terassinpöytä on väistynyt uuden perheenjäsenen tieltä ;) Se lähti kellariin. Viime ajat Peipposen muumipöytnä toiminut omatekemäni istutuspöytä muutti takaisin terassille.


Tytön huoneessa näyttää nyt siis tältä... Hyvin nuo on sujuneet muumileikit tuossakin pöydällä ;) Piirrustusvehkeet jakkaran päällä korissa ja nurkkaan vielä tuoli tilan täytteeksi.



Kiitos muuten Anskulle ja jollekin muullekin, joka vinkkasi Tori.fi -sivuston tehokkuudesta! Siellä olemme päässeet vanhempieni ylijäämätavaroista hienosti eroon :) Nyt on kuitenkin vielä tällaiset ihanuudet myynnissä!
Vanhat (noin 40-luvun elli vanhemmat..??), vanhalla roosalla maalatut talonpoikaissängynpäädyt, nouto Espoosta! Päätyjen leveys 106cm, pääpädyn korkeus 111cm ja jalkopäädyn 81cm. Hintapyyntö 150€. Laita mulle meiliä vaniljainenblogi@gmail.com jos olet kiinnostunut!



Nyt kurkistelemaan teidän kuulumisianne vielä hetkeksi, huomenna työt kutsuvat, mutta vain yhden iltavuoron verran :)
Mukavaa viikon jatkoa kaikille täällä piipahtaville ja kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen!

Terkuin Liisa

Ps. Uudessa blogissani muuten esittelin tämänpäiväisessä postauksessa olohuoneesta lähteneiden pikkuhyllyjen nykyisen olinpaikan, käy kurkkaamassa!

18 kommenttia:

  1. Hienosti nyt kaasupullo pysyy piilossa :) Itsekin olen harmitellut kaasupullon rumuutta ja ensikesänä ajattelin tehdä sille myös jonkinlaisen "piilon". Nyt on ollut niin huonot kelit, ettei paljoa ole tullut grillailtua :(

    Välillä tulee niitä huonoja ja masentavia hetkiä jokaiselle, mutta onneksi on ystävät ja mikä tärkeintä - äiti <3 En olisi ainakaan viimeisimmistä vastoinkäymisistä niin hyvin selvinnyt jos äidin kanssa ei olisi voinut tunteitaan purkaa.

    Onnea uuden blogin johdosta! Mukavaa viikonjatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uudesta blogista...onneksi kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, sillä saksantaito on niiiin ruosteessa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Liisa taas kerran kauniista viestistä tuonne "mun puolelle",sulla on kauniisti sanomisen taito aikamoisen hyvin hanskassa<3
    Mua ilahdutti suuresti kun huomasin ton uutukaisen blogisi,ajattelin katsella sitä vähän MYÖS sillä silmällä josko pari sanaa saksankieltä tarttuisi päähän,iloa, huvia,vinkkejä ja hyötyä niinsanotusti=D
    Kauniita kuvia jälleen kerran ja jumatsuikka mikä keksintö naamioida kaasupullo tuolla tavalla,tuossa yhdistyy hauskalla tavalla se miehinen ja naisellinen tapa sisutaa,ei ihme että miehesikin on tyytyväinen!
    Tuo "suomenkaipuu" on varmaan sulla se ns.kolikon kääntöpuoli,kiva kun saat äitisi sinne käymään,äidit ne vaan on parhaita,ei siitä mihinkään pääse...
    Nyt mä lähden kurkkaamaan tuonne sun uutukaiseesi,leppoisaa viikonjatkoa sinne<3

    VastaaPoista
  4. Kiva idea kaasupullon piilotukselle:-)
    Nyt kipaisen uuteen blogiisi.

    VastaaPoista
  5. Mä jo hetken luulin että maalasit koko grillin valkoiseksi. Mistä tulikin mieleen.. onkohan kokovalkosia grillejä ees olemassa. Kuinka siisti ois! :P

    VastaaPoista
  6. Uusi blogi näyttää kivalta. Joudun tyytymään pelkkiin kuviin...saksan kieleen en taivu :)
    Kaasupullo piilo on hauska idea !

    VastaaPoista
  7. Saksankieli kun ei ole hallinnassa, niin tulee vain kuvat kurkittua, mutta upeitahan nekin ovat! Kommentointeja ei varmaan tule kovasti laitettua kuitenkaan sinne. ;)

    Näyttää kaikki niin upealta, että! Sekä täällä että siellä.

    VastaaPoista
  8. Kävin täällä jo aiemmin, mutta en ehtinyt kommentoimaan. Klikkasin itseni lukijaksi toiseen blogiin. Vaikka olen saksaa lukenut aikoinani 5 vuotta, on taito hävinnyt kyllä totaalisesti.... sana sieltä, toinen täältä :)

    Nyt kyllä nappaan sulta tuon säilytyslaatikkoidean;) Koko kesän olen katsonut meidän "kaunista" kaasupulloa, joka ei mahdu grillin alle korkkineen!! ja piiloon sen haluan.
    Tosin meidän grilli siirtyy kohta talvihorrokseen, jos syksy tulee tätä vauhtia.

    Ja tuo sängynpääty... Just sellanen, mitä olen Essille etsinyt. Leveys on vain harmillisesti liian iso :( Ähh!!

    Hyvää loppu viikkoa myös teille! ♥

    VastaaPoista
  9. Hei! Hieno grillipaikka teillä on! Maukkaita ateriointihetkiä (hetkiä?). Meillä nuo istunnot tahtovat venyä!!! Tunnistan omat tuntemukseni tuosta kaipauksesta läheisiin, sillä toinen tyttäremme perheineen asuu meistä yli tuhannen kilometrin päässä vaikka samassa maassa asummekin, joten ihan kovin usein ei voida tavata. Mukavaa loppukesää ja syksyn alkua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  10. uusi perheenjäsen on hieno.Ja varsinkin kaasupullo piilo.Meilläkin on kaasugrilli ja mä en tykkää siitä yhtään.Aioinkin vielä syksyn aikana kasata harkoista puugrillin,missä sitten voi savustella kalaa ja polttaa puuta pimeinä syksy iltoina.Kaasugrillissä ei oo niin mitään tunnelmaa.Mutta minkäs noille miehille teet,kun kaikki on oltava uutuuden uutukaista=)
    Kävinpä jo sun uutta blogia kurkkaamassa.Saksan kieltä tuli luettua tasan kolme vuotta yläaste aikaan.Jotain jäi kuitenkin mileen.Esmes Auf Wiedershen!....Jotain tosta puuttuu,vai?

    VastaaPoista
  11. Uusi blogi on varmasti hyvä potku takamuksille arjen keskellä, sinne kyllä liityn <3 ja hienoksi sait uuden perheen jäsenen sommiteltua, kiva tuo piilopaikka kaasupullolle.

    Joo, rapujuhlat, hyvä kun muistutit! :) ihania suunnitelmia teillä muutenkin on <3

    VastaaPoista
  12. Kaasupulloloota on upea!! :-) ja muutenkin kivoja kuvia koko poustaus täynnä. nyt sitten katsastamaan tuo uusi blogi :-)

    VastaaPoista
  13. Kiitos ihanaiset kaikista ihanista kommenteistanne!
    Ja kiitos, kun olette käyneet tutustumassa uuteen blogiini! Monet ovat itsensä jo lukijaksikin klikannut, jee!
    Hyvää torstai-illan jatkoa kaikillle!

    VastaaPoista
  14. Tulin heti vastavierailulle! Ihanaa maalaisromantiikkaa teillä! Niin söpöt sängyn päädyt.

    VastaaPoista
  15. mukava että piristyit, kyllä niitä matalalento-kausia vaan välillä on kaikilla, varsinkin ihanan loman jälkeen.
    Mä olen kanssa pitänyt kahta blogia, toista muutamien ystävien kanssa niitten inhorealististen kirosanoilla höystettyjen arkikuulumisten ja pohdintojen jakamiseen salasanan takana, ja toista höpöhömppää hyvänmielen kuulumisille julkisesti. Juuri nyt tuntuu ettei aikaa niille syväluotaaville pohdinnoille enää ole, kotomo-höpsötys on vienyt kaiken ajan. (siis siitä vapaa-ajasta jota ei ole)
    mielelläni kuitenkin seuraan molempia blogejasi jos vaan jaksat pitää, sulla on aina mukavat kauniit postaukset! :)

    VastaaPoista
  16. Täälläkin ollut hiukka vaikea palata arkeen, yritän ovasti ottaa itseäni niskasta kiinni, plääh!

    Ihania sisustuskuvia taas täällä, tykkään kovasti :) Ja käyn heti tutustumassa uuteen blogiisi. Terkkkuja täältä!

    VastaaPoista
  17. Heippa piiitkästä aikaa! Ihania sisustusjuttuja taas sinulla täällä, hauska idea tuo kaasupullon piilotus. :) Itsellä tuo blogin pitäminen on vähän sellaista ala- ja ylämäkeä. Välillä kiinnostaa ja välillä ei. Kesäkuussa kun mies oli lomilla, niin ei tehnyt hetkeäkään käyttää koneen äärellä istumiseen. Ja noh, kuten viime postaukseenkin laitoin, että koneen hajoamisen jälkeen blogia ei sitten kirjoitettu ollenkaan. Mutta jospa tämä tästä taas. Syksy tekee kohta tuloaan sekä tuo meidän masuasukki, joten eiköhän tuota kirjoitettavaa taas jatkossa ole ja ehkä aikaakin kun on kaikki päivät kotosalla. Mutta ihanaa viikonloppua sinne teille, toivottavasti Saksassa on vielä kesäiset kelit!:)

    VastaaPoista
  18. There's a chance you're qualified to get a free $500 IKEA Gift Card.

    VastaaPoista