maanantai 25. heinäkuuta 2011

Annetaan koti Innolle ja Auringolle!

Jotenkin on vähän sisustus- ja tuunailuinto kateissa. Tai ehkä se vaan on tätä kesäaikaa, kun on niin paljon menossa ja ulkona (tosin ei ulkona viime aikoina sateiden takia...), että ei tule niin paljoa rauhassa kotoiltua. Käydään kääntymässä; siivoamassa (no kuka täällä sitten sotkee??), pesemässä pyykkiä...nukkumassa (viime yö nukuttiin koko poppoo anopin luona..). Tuntuu, että kaikki kotona vietetty aika menee kodin- tai lapsenhoidossa. Tai sitten ei vaan huvita ryhtyä mihinkään. Vaikka mieli tekisi!

Muunmuassa tällainen pieni suloisuus odottelee tuunausta, selkänoja kaipaa liimaa ennen varsinaista käsittelyä. Tämä löytyi appiukon kellarista, nappasin talteen siis. Tälle pitäisi vain vielä löytää kaveriksi soma pikkuinen pöytä, että pääsisi Peipponen tän hetken suosikkiharrastuksensa eli piirtämisen ja värittämisen pariin vaikka ihan omassa huoneessaankin :)

Pinnatuoli kokoa leikki-ikäinen

Syyssää jatkuu... Asteita päivästä riippuen 15 molemmin puolin (yleensä alapuolin..), illat ja aamut kymmenkunta, en edes halua tietää, miten kylmä öisin on. Ja lisäksi tietenkin sataa, nytkin. Jos nyt olisi lokakuu, tai edes syyskuu, olisi tämä ihan ok, mutta nyt on heinäkuu!!!

Jotta edes vähän olisi kesän tuntua, toin kotiin pari kukkasta pulloon :)Hyvää yötä ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille tänne kurkistaville ja kiitos viesteistä edelliseen! Lupaan olla ensi kerralla positiivisempi ;)

Terkuin Liisa

ps. Jos joku (ainakin Satu Aseman laidalta ehkä ;)) muistaa mun lipaston olkkarissa, sen joka pitäisi hiota ja maalata, niin voin kertoa, kuten äskeinen aikamuotokin jo ilmoitti, että ei ole vielä senkään suhteen tapahtunut mitään. Onneksi olen unohtanut puolet tuunattavien listasta, sillä muuten huono omatunto oman saamattomuuteni takia kävisi ehkä sietämättömäksi ;D

15 kommenttia:

 1. Älä huoli, Liisa! Se on varmaan tää kesä, joka ei innosta ;D Mulla ihan sama juttu tuunailujen suhteen! Olisi isompaakin projektia, pulpetin maalinpoistoa jne, muttei vain sytytä ;D

  No-o, minä odottelen inspistä tai syksyä ;D

  Oikein kaunista maanantaita sinne säästä huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Vähän sama juttu, inspistä odotellessa. Mihin kaikki aika katoaa?!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sisustus-inspiraattio on kuin flunssakausi. Jos ei sitä ole, niin ei sitten kellään ja jos sitä on, niin oikein tosi paljon. :))
  Mulla alkaa vissi kans mennä pikkuhilja tauolle. Kestikin tällä kertaa pitkään.. melkein kuukauden :D

  VastaaPoista
 4. Maanvaivahan tuossa sanoi aika hyvin! Sitä inspistä vaan ootellaan, kyllä se sieltä tulee! :)
  Täällä on melkein 30 lämmintä, onneks välillä ukkonen käy viilentämässä. Huh huh! Ollaanko Suomessa vai jossain tropiikissa????? ;D Onneks nyt on menossa viileämpään suuntaan!

  Inspiroivaa tätä viikkoa sulle! ;)

  VastaaPoista
 5. Minäkin muistan sen ihanan lipaston!

  Mutta älä huoli, kaikkien muiden inspikset on nyt täällä lainassa, saatte takaisin kun syksyä kohti mennään ☺☺
  Huilatkaa te vielä...

  VastaaPoista
 6. Kyllä tämä kesä teettää sitä, ettei ole oikeinkaan paljon sisustusinspiksiä :). Sitten kun alkaa kelit viilentyä ja illat pimentyä, niin kyllä ne inspikset siltä heräilevät. Mulla ainakin käy aina kesällä niin :).
  -Tiina-

  VastaaPoista
 7. Älä välitä, ei meilläkään tapahdu mitään sisustus- ja tuunausjuttuja. Korkeintaan jaksan ja viitsin neuloa. Mikä taas on jännä juttu, koska en kesäisin neulo ollenkaan. Aina on neulontainspis ollut kesäisin kateissa.
  Maalata pitäisi yhtä sun toista, mutta ei vaan viitsi. Ja toisaalta ei jaksakaan.
  Kyllä ne inspikset varmaan syksyllä taas ilmaantuvat :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kauniista kommentista blogissani:)

  Minä voin puhaltaa sulle hellesäätä täältä, mulle kelpais tuo +15 nyt:) Viime yö on tosin jo viilemämpi, oli ihana nukkua pitkään.

  Suloinen perhekuva tuossa edellisessä postuksessa, oi että!!

  Ei taphdu minullakaan mitään,sisustusjutut ei jaksa kesällä kiinnostaa pätkääkään.

  Mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinne kauas.

  VastaaPoista
 9. Sama juttu täälläkin! Sitä se helle teettää, ei huvita minkäänlainen sisällä touhuaminen, ei edes niinkin ihana juttu kuin sisustaminen ja tuunailu. Mutta eipä haittaa, vielä tulee ankea syksy, jolloin on ihana saada voimaa arkeen sisustamisesta!:) Nautitaan nyt vain loppukesästä hyvillä mielin:) Halauksia, Liisa!<3

  VastaaPoista
 10. Kyllä se inspis sieltä takaisin tulee, kesä on vähän sisustusinspiksen lamaannuttavaa aikaa. :)

  VastaaPoista
 11. Älä välitä vaikka inspiraatio onkin hukassa!!! Se varmaan johtuu tuosta matkasta, koska mullakin se jäi jonnekkin matkalle;) Viime viikolla ei tehty oikeastaan yhtään mitään, toisaalta Elle oli tosi kipea vesirokosta :(

  Olen itsekkin päivitellyt näitä säitä. Viikon päästä on elokuu ja me ei olla edes mökillä käyty:( Ja säätkin on ollu ainakin täällä rannikolla melko huonot. Itä-Suomi on ilmeisesti saanut nauttia lämmöstä.
  Tai on tänäänkin 20 lämmintä, mutta ihan pilvistä:( Tulisi nyt vielä edes muutama kunnon hellepäivä vielä tänä kesänä, niin mekin saataisiin lasten uima-allas kokeiltua:)

  Odotellaan inspistä!! Kyllä se varmasti takaisin tulee ;)

  VastaaPoista
 12. Vai oli se Pepi joka meidän inspikset on vienyt, vähän ihmettelinkin kellä on lainassa, kun mitään en aikaiseksi saa.

  Täällä Pirkanmaalla on ollut aurinkoinen ja lämmin 26 sää aamusta alkaen. eikä ole SATANUT !!!tänään:)

  VastaaPoista
 13. Heippa kaikille!

  Kiitos vastauksistanne, nyt ihan yleisesti vastaan kaikille, sillä olo on vähän outo...yritän tänään päästä ajoissa nukkumaan.. Olen ollut koko päivän vähän niin ja näin, kiristää kopasta, huono olo jotenkin, aamulla oli kurkkukin tosi kipeä..toivottavasti en tule kipeäksi :(

  Kiva kuulla, että muillakin (Pepiä ei nyt lasketa, sillä jos meillä muillakin olisi Lilla tuunattavana, niin inspistä kyllä melko varmasti löytyisi ;)) tuntuu olevan kesä/helle/mikä lie vienyt inspiksen ja innon mukanaan..etten ole ainoa siis :)

  Uskon kyllä minäkin, että se sieltä vielä tulee, viimeistään syksyllä, kun tahti toivottavasti rauhoittuu..

  Ilokseni voin kertoa, että tänään ei kunnolla satanut lainkaan, päivällä kerran vähän tihkui hetken aikaa vain, muuten saimme nauttia puolipilvisestä säätä ja melkein paristakymmenestä asteesta, eli auringon tullessa esiin oli jopa melko lämmin, tosin tuulistakin..

  Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!

  VastaaPoista
 14. Vitsit, kun harmittaa sun puolesta tuo teidän ilma!! Jos voisin, antaisin teille nämä Pirkanmaan helteet ja ottaisin itse sen 15 astetta. Kauheetahan tämä on, kun aina pitää valittaa, mutta kun niin paljon enemmän tykkäisin viileämmästä... ;)

  Ei ole inspistä sisustuksien kanssa täälläkään. Ei sitten minkäänlaista. Ehkä se siitä sitten joskus... eiks ni! Joo! =)

  VastaaPoista
 15. Kiitos Voikukkapelto :)
  Tänään on ollut jo lämpimämpää täälläkin, iltapäivällä meni pilveen, mutta ollut lämmin päivä ja jo aamupäivällä näyttäytynyt aurinko sai mielen paremmaksi, kun saattoi lähteä shortseissa ulos :)
  Ja joo, kyllä se sieltä vielä tulee, ihan varmasti...oikeastaan jo vähän tänään pilkistellyt auringon myötä, hih ;D

  VastaaPoista