keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Aamuterveiset keskeltä viikkoa


Iltavuoroista selvitty ja edessä taas ihana, pidempi vapaa. Uskotteko, että olen onnellinen tästä mahdollisuudesta käydä töissä ja samalla nauttia täysillä myös kotona ja äitinä olemisesta. Minähän teen 50% listaa, eli teen kyllä ns. täysiä työpäiviä, mutta vain puolikkaan määrän, eli vapaita on tuplasti enemmän. Meillä töissä hiljenee aina talvella, joten talvikuukausina vapaita on vielä jokunen enemmän kesään nähden. 
Noh, tietysti palkkaakin tulee puolet vähemmän, mutta kyllä se vaan on sen arvoista, sillä nautin myös kotona olemisesta ja mahdollisuudesta viettää aikaa Peipposen kanssa hänen ollessaan pieni. Meille tämä on nyt juuri täydellinen ratkaisu :)

Peipposesta puheenollen... Sain räpsäistyä viime viikolla muutaman kuvan tytöstä. Eli tässä vähän meidän neidin syyslookia ulkosalla... Ensin kaupungille lähdössä ;)


Pipo, takki ja farkut H&M, kegät Pio

Ja metsässä ulkoilemassa...

Pipo ja farkut H&M, sadetakki Ticket to Heaven, kumpparit Nokian.
Suosikkejani ovat Peipposella tänä syksynä ihanat H&M:n sammarit. Eilen posti toi harmaat ;) Ennestäänhän meillä oli jo beiget. Hintaa näillä kympin ja mieluiten ottaisin itsellenikin samanlaiset ;D

Rakas ystäväni ja Peipposen kummitäti (Suomesta) lähti eilen miehensä kanssa puolen vuoden rinkkamatkalle Kaakkois-Aasiaan, Austraaliaan ja Uuteen-Seelantiin. Heidän matkanpäänä on tarkotuis päästä aina pingviinien luokse! Senpä takia me Peipposen kanssa ompelimme heille matkalle mukaan pienen maskotin... Herra Pingviini on siis tällä hetkellä luultavasti Singaporessa, tai jossain muualla Aasiassa ;) Hyvää matkaa rakkaat ystävät vielä tätäkin kautta! Nauttikaa reissusta ja pitäkää huoli toisistanne! ...Sekä Herra Pingviinistä ;D




Räpsäsin pari kuvaa lisää olkkarista, mutta toisesta suunnasta, eli ruokailutilan puolelta. Viimeksi tuo ruokailuryhmän seutu ei ollut ihan kuvauskunnossa ;) Pöydällä oli taas vaihteeksi levitettynä meikäläisen tuunausjutut, suojamuoveineen päivineen...




Sain mieheni isoäidiltä pari vanhaa pitsiliinaa. Ihania!



Eilen saimme vieraan, nimittäin Oman kodin onnea -blogin Heidin! Erityisen jännäähän siinä oli se, että emme olleet livenä Heidin kanssa toisiamme koskaan ennen tavanneet :) Heti toisemme kuitenkin tunnistimme kentällä ja istuimme reilusti yli puolenyön juttelemassa, joten tuskin meillä tylsää tulee näiden muutaman päivän aikana ;) Ohjelmassa käydä kaupungilla katselemassa ja ehkä vähän shoppailemassakin, sekä tietysti jossain antiikkikaupoillakin, kuinkas muuten ;D
Heidi toi ihania tuliaisia! Peipponen sai emaalisen muumimukin sekä muumimakeisia, minä omia herkkuja kotosuomesta... mm. ruisleipää, fasun suklaata, irtareita...namskis ;P ...Sekä kaksi upeaa Green Gaten lattekuppia! Olin ihan ällikällä lyöty ihanista lahjoista! KIITOS Heidi! Lisäksi Heidi toi Peipposen tuleville muumisynttäreille "tykötarpeita", kuten servettejä, lakuja, tikkareita, keksejä... Tarviitseeko mainitakaan, että kaikki MUUMI-aiheisia ;) Kiitos tuhannesti näistäkin!

Meillä muut vielä nukkuvat, Peipposta ei jostain syystä (?) huvittanut loikoilut tänä aamuna, joten hipsin tytön kanssa alakertaan, jotta muut saavat nukkua pidempään. Nyt lähdenkin siis tytön kanssa touhuilemaan ja toivotan kaikille tänne kurkistaville tutuille ja tuntemattomille oikein mukavaa viikon jatkoa! Kiitos viesteistänne edelliseen ja tervetuloa lukijaksi Pauliina! Tulen käymään blogissasi vastavierailulla ihan pian! Kiiton myös Marikalla blogiystävän tunnustuksesta, se lämmitti mieltäni tosi paljon ja ojennankin sen Sinulle takaisin, Marika, sillä tunne on molemminpuolinen :)

Aamuhämärin terveisin,

Liisa

21 kommenttia:

  1. Voi ihana Peipponen, todella nappivalinta tuo mustavalko takki, ihana pikku neiti <3 :)

    Suloisen herra pingviinin teitte ystävillenne matkakumppaniksi, varmasti olisi ihanaa olla patikoimassa..tahtoisin ja, mutta en kyllä voisi puoleksi vuodeksi lähteä, nyt kun on tytär :D haaveita haaveita;)

    Kauniita kuvia jälleen olohuoneesta <3 ja mukavaa ajanviettoa ystävän kanssa! :))

    VastaaPoista
  2. Ihana pieni Peipponen...♥

    Minä teen 60% töitä täydestä ajasta ja kyllä riittää minullekkin... olen siis kolmepäivää viikossä töissä ja kaksi vapaalla ja ihanaa on...☺

    VastaaPoista
  3. Huomenta Liisa ja Peipponen:) Kyllä se on mukavaa kun vähempikin työ riittää ja vastapainoksi on sitä vapaa-aikaa, Ei rahalla voi korvata vapaa-aikaa. Minä arvostan kovasti sitä vapaa-aikaa,ainakin minun iällä jo haluaa hiukan löysemmin ottaa. ja pienemmälläkin tulen toimeen vallan hyvin.

    Ihana Peipponen. hän on niin kuvauksellinen että!

    VastaaPoista
  4. Voi Suloisuus ♥♥♥ Peipponen siis ☺

    Ja tuo herra pingviini, tosi kiva juttu!!

    Täysipäiväisyys (ja-päisyys) tuntuis varmaan tosi oudolta....itse teen kuusituntista päivää, vaikkakin viisi päivää viikossa, mutta aikaa jää muuhunkin....vaikka nytkin meinaa jo taas kiirus olla! Joten Heips sinne ♥

    VastaaPoista
  5. Peipponen on niin suloinen pikkutyttö, ensimmäinen kuva on aivan ihana!

    Tosi lämpimästi kirjoitettu postaus, tulin hyvälle tuulelle :) Ja pingviini on hellyttävä, se repussa on turvallista matkata maailmalla.

    Mukavia syyspäiviä blogiystävän seurassa!

    VastaaPoista
  6. Voi tuota Peipposta, hän on kyllä ihan syötävän suloinen ja tuo kukonaskel -takki on ihan nappivalinta!

    Itse teen ihan normisti 5 päiväistä viikkoa, mutta kyllä se vähempikin riittäisi. Tai sitten pitäisi vaan löytää sellainen työ, joka vastaisi omia haaveita. Kai ne työt sitten msituisikin ihan toisella tavalla.

    VastaaPoista
  7. Työmatka sujui paljon mukavammin, kun sai lukea Sun postausta (ku mulla on nyt se aiföun, jolla pääseen nettiikin) :))
    Siis se pingviini on oikein päivänpiristäjä :D

    VastaaPoista
  8. Peipponen on kyllä niiiiiiin suloinen=)

    Mukavaa syksyä teille!

    VastaaPoista
  9. vOI MITEN SULOINEN pEIPPONEN ON IHANASSA TAKISSAAN JA HATUSSAAN♥♥♥♥!!!
    kIITOS TUNNUSTUKSEN TAKAISIN ANTAMISESTA,KAUNIISTI TEHTY!!
    oN MUKAVAA,KUN VOIT NAUTTIA PEIPPOSEN KANSSA OLEILUSTA,NYT KUN HÄN ON VIELÄ PIENI...AIKA RIENTÄÄ NIIN NOPEASTI...TUNTUU,ETTEI SIITÄ OLE KUIN HETKI,KUN KALLE-POIKANI OLI PEIPPOSEN IÄSSÄ...JA NYT ON JO ISO POIKA...
    MUKAVA POSTAUS,JA SUPER HIENOA,ETTÄ OLET SAANUT HEIDIN SINNE ASTI KYLÄÄN..TEILLÄ ON VARMASTI MUKAVAA YHDESSÄ...PÄÄSISPÄ MUKAAN,HIH!!
    KAUNIS TUO TEIDÄN RUOKAILUTILA..PITSILIINAT,WANHAT VARSINKIN OVAT IHKUJA...
    HEIDILLE TERKKUJA JA PEIPPOSELLE JA SULLE ISO HALI.
    VIETTÄKÄÄ MUKAVIA HETKIÄ YHDESSÄ!!
    TERKUIN,MARIKA

    VastaaPoista
  10. Olipas söpöinen tuo ensimmäinen kuva, kun se blogiluettelossani pikkukuvakkeena kurkisteli.

    Herttainen tyttö ja hauska ilme :)

    VastaaPoista
  11. Ihana pikku peipponen :)
    Tosi söpöt vaatteet, tuollainen "kaupunkitakki" pitää ehdottomasti tytölle shopata, vieläköhän niitä on hm:lla?

    Nautihan siitä ihanasta ajasta kun saat olla kotona, töissä ehtii kyllä sitten myöhemminkin olla...

    Kiva postaus! Mukavaa ke-iltaa!

    VastaaPoista
  12. Singaporessa kaikki hyvin ja Herra Pingviini viihtyy mainiosti :) Vielä kerran sanottava, että oli ihana ylläri ja juuri täydellinen matkakaveri joukkoomme!

    Peipposen kuvat pikkasen kirpasee, kun on toinen niin sulonen ja pitkään aikaan ei nähdä... Haluaksia ja suukkoja sinne rakkaille!

    -Milla-

    VastaaPoista
  13. Ihana Peipponen!! Toinen on niin suloinen ihanissa vaatteissan!! Tahtoo tytön, tahtoo (ja polkee jalkaa ;D) Kuuleeko kukaan *hih*

    Olohuoneenne on todella kaunis, Liisa! Tovi meni, kun katselin ja ihastelin kuvia. Kertakaikkiaan !

    Täällä ollaan pyöritty töissä nenä (tai itseasiassa koko pääkoppa) tukossa jo toista viikkoa. Oli se muuttokin vielä, mutta ensi viikolla hellittää....LOMA ALKAA :D

    Sen tunteen voimalla puristetaan vielä pari päivää vaikka väkisin.

    Iltaterkuin,

    Satu

    VastaaPoista
  14. Voi, miten ihana tuo ensimmäinen kuva! Kyllä Peipponen on kaunis pieni Neiti!!

    Ja aika ihana tuo herra Pingviini:)

    Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  15. Voi että mikä ihana ilme Peipposella, todella suloinen :)

    Kotisi kuvissa on aina niin ihana seesteinen tunnelma, kaikki niin hienosti toisiinsa yhteensopivat....kaunista!

    Herra Pingviini on kyllä hauska maskotti :D

    Kivaa viikon jatkoa! <3

    VastaaPoista
  16. Suloiset Peipponen ja pingviini! :)

    VastaaPoista
  17. Ihana ilmestys tuo teidän Peipponen♥
    Tuo pipo ja takki on kyllä tosi kauniita!
    Samoin pingviini:) Onko pingviinin tarkoitus palata kotiin vai jääkö se matkustamaan jonkun muun luo matkan varrella?

    Oikein hauskoja ja ikimuistoisia hetkeä teille blogiystävät!

    VastaaPoista
  18. Täällä myös yksi, joka arvostaa vapaa-aikaa paaaaljon enemmän kuin sitä rahaa ;) Voisin tehdä aina tätä 3-4 :stä viikkoa.

    Ihana Peipponen. Tosi kauniit kaupunkikuteet <3 Ihania kuvia kaikki muutkin!

    Oi, teilläpä onkin ollut mukava sisustus-ystävä kyläilemässä. Varmasti ollut mukavaa!

    VastaaPoista
  19. Voi mikä söpöläinen Peipponen on! :)

    VastaaPoista
  20. Heippa kaikille ja kiitos ihanista viesteistänne, olen ne kyllä kaikki sitä mukaa lukenut, kun ovat viestinä puhelimeeni kilahtaneet, mutta en ole ehtinyt yksittäisesti niihin vastailemaan, kun oli niin paljon touhua meillä Heidin kanssa :)
    Nyt ollaan taas oman porukan kesken, mutta silti touhua riittää...niistä lisää, kunhan ehdin postaamaan...hih ;)

    Kolmen tähden Marika: ei ole kauaa, kun tilasin takin online shopista (HM), meillä ei sitä liikkeessä näkynyt vaan netin kautta siis löysin ja tilasin :) On kyllä söpö ;)

    Nyt vessan pesuun, suihkuun, kirppikselle...Iltapäivällä tulee muutama ystävä kyläilemään ja koruja ihailemaan, kun kakkosanoppini pitää mun luona energetix koruesittelyn :))

    Mukavaa sunnuntaita kaikille!

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  21. Ihania kuvia Peipposesta, erityisesti tuo mehtäkuva on ihastuttava! :)
    On niin mukava kuulla miten täältä blogistaniasta löytää ihan oikeita ystäviä, ettei ole vaan tämä nettimaailma vaan ihmiset tutustuu ihan oikeassa maailmassakin!

    VastaaPoista