sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ihana viikko takana!

Niin se vaan loppuviikkokin vierähti taas kuin siivillä. Heidin (<- klik) vein eilen aamupäivällä kentälle, neljä yötä meni hujauksessa, ja meillä oli aivan ihanaa! Juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä, askarreltiin, herkuteltiin ja kierreltiin kaupoilla... Yhden päivän vietimme Stuttgartissa ihan kaksin, Peipponen jäi isin kanssa kotiin. Kyllä teki hyvää! Shoppailimme ja nautimme pienen "lounaan" Starbucksissa... ja shoppailimme vähän lisää ;D

Ai mitä me askarreltiin...?! Kävimme yhdessä kaupassa nimeltä Depot, aika montakin kertaa kolmen päivän aikana... ;) Sieltä löytyi ihania joulu- ja koristejuttuja, erilaisia nauhoja hyllyittäin, kransseja, lasipurkkeja... Stuttagartissa tuo kauppa on kolmekerroksinen! Ja meiltä löytyy "kotinurkilta" sama kauppa pienempänä, mutta kyllä sielläkin vaan saa tuokion jos toisenkin, euroista puhumattakaan, kulumaan. No ei vaiskaan, sillä  kauppa on oikeasti tosi edullinen. 
Niin, ne askartelut... Tunnelma on tärkeä... me askartelimme iltamyöhällä, ihan rauhassa, kauniista kupeista teetä hörppien, irtiksiä ja suklaata napostellen... 

Lasipurkit Depotista, pieni 1,99€, iso 2,99€.


Murto-osa nauhoista, joita me kotiin kannoimme ;D (5m/ 2,59€)

Ihanat köyhänhopeiset joulukoristeet myös Depotista... (pieni 0,99€, iso 2,59€).

Köyhänhopeinen tuikkukuppi samoin Depotista... (2,59€)

Tämmöisiä juttuja siitä sitten syntyi, muun muassa...

Helpommin sanottu kuin tehty saada nauha kauniisti sydänkranssin ympärille ;D





Tätä rasiaa väkertäessä ei kyyneliä säästelty, naurettiin nimittäin vedet silmissä, niin hauskaa meillä oli. Väsymyksellä ei ollut varmaan lainkaan osuutta asiaan ;)

Kiitos Merja ihanasta askarteluvinkistä! Näitä täytyy tehdä lisää!

Mä olin ostanut pari viikkoa sitten sitä mm. Maanvaivalta tuttua ainetta, jolla "liimaillaan" servettejä, ja välillä vähän muutakin, millon mihinkin ;D No, nyt pääsi tuo veikeä aine kokeiluun. Mainittakoon, että myös tämän puuhan parissa saatiin Heidin kanssa nauraa niin, että me eletään nyt varmaan tosi vanhaksi, jos vanhaan sanontaan on uskominen... Lasipurkki oli ensimmäinen koekaniini ja se ei taida olla kovin julkaisukelpoinen tuotos...


Toinen koekappale oli Ikean aikansa palvellut vaalea lampunvarjostin. Siihen olin ajatellut tehdä hupun, mutta Maanvaivan innoittamana (!!) päätin uhrata sen servettitekniikkaharjoitteluun ;D Siitä lupaan laittaa kuvan heti, kun saan sen paikoilleen ja kuvatuksi. Servetit olivat muuten Green Gaten...


Pari kertaa piipahdimme myös yhdessä vakkari vanhojen tavaroiden kaupassani... Eikä tälläkään kertaa jouduttu pettymään ;) Mukaan tarttui mm. vanha, puinen rukousnauha, posliininen saippua-astia, Peipposen keittiöön vanha, pieni emaalinen kattila... Mutta upein ostos oli tämä!


12 hengen vanha ruoka-astiasto! Pienet, ruoka- ja syvät lautaset, tusina kutakin. Kannellinen terriini, salaattikulho, kaksi ovaalista tarjoiluastiaa, kaksi kastikekulhoa sekä vielä kaksi muuta tarjoiluastiaa... Tämä kaikki 25€ euron hintaan! Olisi ollut synti jättää ne sinne hyllylle! Vai mitä mieltä olette?
Jopa mies oli astiastosta hyvillään. Tästä me syömme juhla-ateriat vielä monen, monen vuoden päästä!




Oli tosi ihana tavata Heidi kasvotusten ja tutustua peremmin. Alkujännityksestä päästyämme ei tuntunut yhtään siltä, että talossa olisi vieras, päinvastoin! Yhteiselomme ja -olomme oli mutkatonta ja kivaa... Kuin vanhojen ystävien kesken... Ja juttua olisi riittänyt loputtomiin... Toivottavasti saamme järkättyä tällaisen miniloman toistekin! Ja olen kyllä ihan varma, että saammekin! Kiitos vielä kaikesta, Heidi, olen tosi onnellinen, että saimme toisistamme uudet ystävät :)

Eilinen menikin sitten laitellessa taas kotia ruotuun, pyykäten vuorta, joka oli kasaantunut muutaman päivän aikana aikamoiseksi... Tänään kävimme Peipposen ja anopin ja miehen isoäidin kanssa parilla kirpparilla mieheni kotikaupungissa ja iltapäivällä saimme joukon ystäviä kylään. Appiukon vaimo kun toimii Energetix-magneettikorujen esittelijänä/ myyjänä ja tänään pidimme sitten korukutsut meillä. Korukauppojen jälkeen napostelimme pientä suolaista ja makeaa ja ilta vierähti tosi nopeasti hyvässä seurassa.

Kello lähenee taas jo puoltayötä, joten taidan lähteä nukkumaan. Huomenna aion taas vihdoin kyläillä teillä päin, ihan jo innolla odotan, että pääsen lukemaan kuulumisianne! Yritän parhaani mukaan jättää sitten taas tassunmerkkiäkin ;)
Kiitos kovasti viesteistänne edelliseen, olen jokaisen viestin huolella ja ilolla lukenut, vaikken yksittäisesti olekaan ehtinyt vastaamaan. Olen nimittäin nyt parina iltana, kaiken muun touhun lisäksi, laitellut mm. Peipposen pieniä vaatteita nettikirppiksille myyntiin. Jospa välttyisinkin menemästä nyt ihan lähiaikoina uudestaan kirppikselle myymään. Alkaa olla meinaan meilläkin aika kirpeät kelit, ettei paljoa houkuta tuntien seisoskelu ulkosalla ;)

Siispä toivottelen kaikille tänne kurkkaaville mukavaa lokakuun viimeistä viikkoa! Voikaa hyvin ja pysykää terveinä! 

Terkuin Liisa

29 kommenttia:

  1. Onpas Teillä ollut kivaa. :)

    Ja jänskättää, minkälainen Sun lampuvarjostimestä tuli ! :)

    Astiasetti on aivan ihana!! <3

    VastaaPoista
  2. Varmasti teillä on ollut ikimuistoisen kivaa=)

    Ihana astiasto!

    VastaaPoista
  3. Muakin jänskättää se varjostin.
    Ihanaa kun olette repäisseen noin ja tavanneet ihan "oikeassakin" elämässä. Täällä blogimaailmassa kun tutustuu moneen todella ihanaan ihmiseen, kuten sinä. Ja hyviä ystäviä ei ole koskaan liikaa!!!

    VastaaPoista
  4. Eikä, mikä astiasto!!! Ihan mahtava löytö <3

    Ihanalta kuulosti aikanne blogiystävän kanssa :)

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Mieletön löytö tuo astiasto, kelpaisi mullekin =)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  6. Mä alan olla sulle niin kade (kuitenkin positiivisella tavalla), kun löydät niin paljon kaikkea ihanaa. Ja sekin vielä, kun miehesikin tuntuu arvostavan löytöjä :). Tosi ihanalta kuulostaakin tuo viikko kaikkine nauruineen ja askarteluineen, löydöistä nyt puhumattakaan. Näen jo mielessäni teidän kauniin joulupöydän katettuna uusilla astioilla <:)

    VastaaPoista
  7. Kyllä vaan, olisi ollut synneistä suurin - ihana astiasto!
    Kaikkea muutakin kivaa olette löytäneet ja tehneet:)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Tässähän alkaa itelläkin ihan jouluttaan :)
    Sulla on kauniit sivut ja kivoja askarteluja.
    Perustelen tässä itsekin just sivuja, tervetuloa vastavierailulle.ihan on alkutekijöissään...
    http://koivukujanriikka.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Kauniita askarteluja olette touhunneet, pitääpä panna korvan taakse ;D Rasia on todella kaunis.

    Eihän tuota astiastoa todellakaan olisi voinut jättää kauppaan, ei, ei!

    Meillä on syysloma ja ollaan koluttu Oulua ja sen ympäristöä läpi :D Pari yötä vielä täällä, sitten home sweet home...

    Pitkää ikää toivotellen;D

    Satu

    VastaaPoista
  10. Ihana tuo astiasto, todellinen löytö ja vielä mihin hintaan.:) Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  11. No kyllä olisi ollut synti jättää, mahtava löytö!

    peeäs. arvontavoitot roikkuu edelleen täällä meillä, mä luppaan ne postittaa hetimiten... *nolo*

    VastaaPoista
  12. Kivat askatelut ja makeita löytöjä. Astiasto on aivan upea, voin vain kuvitella kuinka kauniin joulukattauksen sillä saat aikaan! Ihanaista viikkoa sinne :)

    VastaaPoista
  13. Olet tehnyt mahtavia löytöjä!
    Ystävät ovat parhautta ja jos sellaisen saa vielä kaukaa kylään, niin ei voisi asiat paremmin olla:)

    VastaaPoista
  14. Ihania kransseja olette tehneet!! Ja tuo astiasto on kyllä huippulöytö.
    Teillä on varmasti ollut ihanaa yhdessä!

    VastaaPoista
  15. Kiitos teille kaikille huipuille ihanista viesteistänne!

    Maanvaiva ja Outi, laittelen kuvaa varjostmesta, vaikkei se kyllä mikään maliyksilö olekaan...ruttuinen kuin sanonko mikä ;D
    Outi, ihan totta puhut tuosta ystävyydestä.. viime aikoina olen joutunut pettymään erään "ystävän" kohdalla...saa olla onnellinen tosiystävistä.. :)
    Ansku, ei se ukkeli aina noita mun löytöjä arvosta, heh ;) Mutta nyt tuntui olevan tyytyväinen löytööni, kun oli aika hyvä hinta-laatu-..vai sanoisiko hinta-määrä-suhde ;D
    Koivukujanriikka, kiva kun löysit blogiini, tulen kyllä vastavierailulle! Kiitos kutsusta, kiva löytää uusia blogeja!
    Satu, ihanaa lomaa teille!!!
    Senni, heh, no, jos se palkinto vaikka jouluksi ehtisi äidin tykö, niin saan sitten mukaani, ennen sitä en ole Suomeen kuitenkaan tulossa ;)
    Virpi, arvaa harmittaako, kun en pääse heti tänä jouluna sillä kattamaan pöytäämme, kun olemme joulun Suomessa äitini luona, mikä sekin tietty ihanaa...mutta odotan jo innolla tilaisuutta kattaa sillä juhlapöytä!
    Kiitos kaikille vielä kerran viesteistä ja kommenteista, niistä tulee aina niin hyvä mieli! Heidin kanssa meillä todellakin oli aivan ihanaa!
    nyt haen vähän iltapalaa ja sitten lähden kierrokselle teidän luoksenne :)) Tätä olen kaivannut, ilta yksi blogejenne parissa! (Tyttö nukkuu, mies lähti töihin ;))
    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Samoihin aikoihin me yökyöpelit täällä liikenteessä=D Ihana juttu tosiaankin että Heidi pääsi sinne lomailemaan,mukavilta kuulostavat puuhanne ja retkenne:)Ei sitä olis bloggailua aloitellessa uskonut miten läheisiltä jotkut virtuaalisesti tavatut ihmiset voivat tuntua ihan ilman naamakkain tapaamistakin,ihme juttu=D Tuo astiastolöytö herättää jo vähän närkästystä,ihme löytöjä te siellä "etelässä" teette,vasta kävin äimistelemässä haikaranpesän matka-arkkulöytöä ja nyt sitten tämä,mä en ala kohta enää yhtään mitään;)Ihana löytö,ihan perintöastiaston ainesta Peipposelle=D

    VastaaPoista
  18. Ihanan edullinen askarteluliike teillä siellä!! Minä menisin varmaan ihan sekaisin kolmikerroksisesta ihanuus liikkeestä :D
    Tosi kivoja olette saaneet aikaiseksi. Mulla on itseasiassa myös rottinkinen sydänkranssi tuolla odottamassa nauhaa. Saas nähdä miten minä siinä onnistun.
    Mahtavan astiasto löydön olet tehnyt!
    En olis minäkään jättänyt ostamatta.
    Kirpeän mukavia päiviä teille sinne :)

    VastaaPoista
  19. Onpa kiva, että inspiroiduitte rasioistani :)

    Ja tuo kauppa on oikea aarreaitta, tuonne kun pääsisi.

    Kivaa tiistaita!

    VastaaPoista
  20. Yhteinen aikanne kuulostaa ja näyttää tosi kivalta. Ja porukassa on kiva askarrella. Meillä oli vanhassa työpaikassa tapana viettää syksyisin aina yksi askartelupäivä eri teemoin. Sitä aina innolla odoteltiin:)

    Mahtava löytä tuo astiasto, ja tosi edullinen. Olisin itsekkin sen tuolla hintaa mukaani ottanut:)

    Oikein hyvää viikonjatkoa teille<3

    VastaaPoista
  21. Teillä on tainnut tosiaan olla aivan ihanaa siellä...kiva ajatus askarrella yhdessä,ja kivoja juttuja teittekin!!
    Ne kävyt on..mistäs muualtakaan,kuin Pialta,joten ei kun tilausta tekemään..maksoi kait joku 3,90 kpl.
    Olin eilen yhessä kaupassa,ja näin siellä tosi kivan kattila,paistinpannu ym. setin lapsille...no arvaa tuliko Peipposen uus keittiö heti mieleen,olivat niin sopivat sinne,ja ihan kuin oikeat!!En tohtinut niitä vielä mukaani napata,mutta huomenna taidan ne hakea,kun oon menossa sinne päin...eli jos niitä nyt vielä on,niin laitatko teidän osoitteen mun s-postiin,niin siinä on sitten Peipposelle vaikka pikku-joulu lahja.s-postini on dehannashome@live.fi
    Ihana todellakin tuo löytämäsi astiasto,siis ihan super,kun on vielä koko valkoinen...höööh,ei täältä kyllä saa tuolla rahalla kuin ehkä kastikekannun,jos sitäkään....
    Se tekemäsi rasia on kans tosi hieno..meilläpäin on tosi vaikeeta löytää wanhaa sanomalehteä..ei niin millään:(
    Joo,mies nukkuu kipeän olkapäänsä kanssa saunamökissä,eikä suostu tulemaan kotiin...tosi kivat fiilikset..kun en edes oikein tiedä mistä tää johtuu...on niin kiva aina lukea sun juttuja,kun on mallikas mies talossa..muista olla onnellinen siitä...
    Laitahan sitä postia tulemaan,niin meen heti huomenna laittamaan Peipposelle paketin...siis mikäli niitä nyt siellä vielä on..toivotaan niin..ois niin ihana ilahduttaa sitä pikkuista suloisuutta!!
    Iloa viikkoosi,voikaa hyvin♥♥♥!!
    Halauksin,Marika

    VastaaPoista
  22. Aivan unelma astiasto! Tosi kaunis. Miten tuollaisella hinnalla joku viitsiikän luopua. Tuo pelkkä kastikekulhokin on niin kaunis, että aivan sielusta ottaa :)

    Kivan kuuloisia askarteluja ja näköisiä myös. Ja hienoa että sait uuden ystävän :) Hassua, että joidenkin kanssa sitä vaan on niin samalla aaltopituudella lähes heti vaikka vasta olisi tavattu.

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  23. Hei Liisa, tuo astiasto kelpaisi ehdottomasti myös minulle, niin upea löytö!

    VastaaPoista
  24. Aivan ihana astiasto, löytö on!

    Ihanalta viikkonne kuulostaa Heidin kanssa! Ehditte tehdä vaikka mitä kivaa:)
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  25. Hei sä olet muuten saanut tämän tunnustuksen varmaan sadalta, mutta mulla olisi sinulle myös tunnustus.

    VastaaPoista
  26. Heissan taas...
    Paketti lähti tänä aamuna...kivaa!
    Laitan sulle myöhemmin s-postia!!
    IHANAA viikonloppua KOKO perheelle!!
    Halauksin,Marika

    VastaaPoista