lauantai 1. lokakuuta 2011

Kiirettä pitää!!

Tulin tekemään pikapostauksen, että tiiätte meijän vielä olevan elossa, heh ;D
Koko viikon olen touhunnut kaikenlaista, töissäkin kävin pyörähtämässä yhden päivän.. Mutta lähinnä siis muita juttuja, kotona ja muualla. Tiistaina pidettiin perhepäivä. Käytiin iltapäivällä Peipposen, mieheni, hänen äitinsä sekä isoäitinsä kanssa yhdellä luomutilalla kahvittelemassa sekä eläimiä ihmettelemässä. Keskiviikkona oli se työpäivä, eilen ja tänään olenkin sitten laitellut viimeisiä kirppiskamoja kasaan, kolunnut läpi kaappeja, kellaria, pakannut tavaroita... Lisäksi tein tänään oikein perusteellisen viikkosiivouksen. Nyt on tosi hyvä olo! Peipponen kuskattiin "oman" eli isoäidin eli anoppini luokse yökylään, sillä miehelläni on huomenna aamuvuoro, kun minä suunnistan kirpparille kaupittelemaan. Mies auttoi mua pakkaamaan auton ja hyvin veti taas meidän farkku uskomattomat määrät tavaraa... Totesin vaan miehelle, että toivottavasti ei jouduta huomenna roudaamaan niitä laatikoita takaisin kotiin, heh ;D Nyt on käyty suihkussa ja syöty iltapalat ja naapurit soittelivat äsken, että josko mentäs heille vielä vähän iltaa istumaan. No, tottahan mennään, kun ei kerran kotonakaan mikään pidättele saati ensi yönä herättele ;)

Laitan teille pari kuvaa sieltä luomutilalta tiistailta..










Eilen muiden touhuilujen ohessa, vietettiin mukavia tyttöjen hetkiä Peipposen kanssa :) Tyttö valkkasi itselleen mieluisat pinnin, kaulakorut ja jopa rannekorun (jota ei tytsy yleensä halua pitää) ja sitten kahviteltiin nättinä. Ihanaa, ja toisaalta haikeaa huomata, miten mun pienestä vauvasta on tullut pieni neiti... Ja toisina hetkinä taas kömpii tyttö äidin syliin ja sanoo olevansa äidin pieni vauva... Nauttii onneksi yhä sylittelystä, halittelusta ja suukottelusta :)






Tällaisia touhuja meillä tällä viikolla, olen pahoillani, ettei nyt ole oikein mitään sisustusaiheista ;) Toin kyllä terassilta sisälle istutuspöydän ja yhden puulaatikon. Puulaatikko pääsi olkkariin sisustuslehtikopaksi ja istutuspöytä toimii nyt väliaikaisena ompelupöytänä, kunnes saamme sen yhden pöydän vihdoin kotiin tuotua... Olisi maalausprojektia sun muuta, mutta jotenkin en vaan ole saanut edes maalikauppaan raahauduttua.

Siruttuulilta sain vähän aikaa sitten ihanan tunnustuksen! Blogiystävän tunnustuksen :) Kiitos vielä kertaalleen tästä, lämmitti mieltäni tosi paljon. Haluan antaa tämän tunnustuksen kaikille blogiystävilleni eteenpäin.  Tämän tunnarin kohdalla en vain voi alkaa eritellä teitä...unohtaisin ihan varmasti jonkun listalta... Jokainen blogiystäväni tietää ja tuntee kyllä tämän lukiessaan, että tämä koskee juuri Sinua :) Sillä olen varma, että tunne on molemminpuolinen. Ole hyvä, ystäväni! Ja kiitos, että olet siellä!


Susannen blogissa taasen, otin osaa kivaan haasteeseen... Susanne laittoi minulle meilitse viisi sanaa, jotka hän mieltää minuun. Minun tulee kommentoida noita sanoja. En laita tätä eteenpäin ihan siitä syystä, että mulla ei taida siihen juuri nyt resurssit riittää...olen pahoillani!
Tässä Susannelta saamani sanat:

1. Ystävät -ovat mulle ihan mielettömän tärkeitä! Mulla on tarttunut matkaan ystäviä vähän joka elämäntaipaleelta, ja mukanani kulkee ystäviä jopa lähes 30 vuoden takaa. Osa jää matkalle, eikä se tarkoita sitä, ettenkö heitäkin lämmöllä muistaisi, mutta sitten on ystäviä, jotka on tarkoitettu seuraamaan läpi elämän. Tiedän, ihan vain yksinkertaisesti TIEDÄN, että he eivät katoa mihinkään...vaan pysyvät siinä kaikista mutkista ja maan vaihdoista huolimatta, rinnalla, uskollisina ja rakkaina. Ystäville ei tarvitse selitellä tai esittää mitään, he hyväksyvät sinut juuri sellaisena kuin olet, ymmärtävät ja antavat anteeksi, eivät kanna kaunaa tai kadehdi. Mutta myös ystävyyden eteen on tehtävä töitä, ystäviä ei saa pitää itsestäänselvyytenä.

2. Joulu -rakastan joulun aikaa... Olen jouluihminen päästä varpaisiin, traditiot ovat minulle tärkeitä. Joulun perinteiset asiat, kuten joluruoka, -leivonnaiset, -sauna, kuusen tuoksu... ovat sydäntäni lähellä. Haavenani olisi viettää edes kerran oikea perhejoulu, jossa nyt aikuisena saisin viettää aattoa sisareni perheen kanssa, jossa serkukset saisivat viettää joulua yhdessä. Joulu on etenkin lasten juhla. Tietenkin rakastan lahjojen antamista ja saamista osana joulua. Mutta niitä ei tarvitse olla paljon, eikä niiden tarvitse olla kalliita, tärkeämpää on yhdessä olo, lähimmäisten muistaminen... Musta on ihanaa pukea koti jouluna juhla-asuun, muuten en harrasta kovasti kodin koristelua eri vuoden aikoina tai juhla-aikoina, mutta joulu on asia erikseen! Kynttilät kuuluvat ehdottomasti jouluun myös.

3. Unelma -ihmisellä saa ja pitääkin olla unelmia. Mun unelma on oma puutalo... ja järvenantamökki Suomessa. Unelmoin myös monista pienemmistä asioista, mutta suurin unelmani on ehkä kuitenkin saada elää onnellisena ja terveenä mieheni ja lapseni kanssa, ilman suuria murheita ja huolia. Jossain sydämeni sopukoissa unelmoin elämästä lähempänä omaa perhettäni ja Suomen ystäviäni, vaikka olenkin tällä hetkellä tyytyväinen ja onnellinen elämääni täällä Saksassa.

4. Matkustaminen -on ihan mielettömän suuri osa elämääni, minua... Matkustan työkseni, matkustan lomillani. Matkustamisella on mulle oikeastaan kolme eri merkitystä; työ, loma, Suomi... Lentokentillä en tunne enää sitä kutinaa vatsanpohjassa, jonka suurin osa ihmisistä kai tuntee. Matkustaminen on osa arkeani. Silti rakastan matkustamista, enkä voisi kuvitella elämää ilman matkustamista. Ja toisaalta taas viime aikoina olen alkanut arvostaa kotiarkea yhä enemmän, olen onnellinen, jos ei tarvitse hetkeen matkustaa mihinkään. Odotan tulevia matkoja innolla, mutta toisaalta nautin, kun saan olla rauhassa kotona, jättää laukut kellariin ;)

5. Koti -on siellä missä sydän on. Mulla on kaksi kotia. Koti, jossa oma ydinperheeni elää arkeaan. Ja koti Suomessa. äitini luona. Tavallaan tulen kotiin, kun tulen Suomeen... Toisaalta taas on kotini täällä, Saksassa, jossa asun ja elän. En voisi tällä hetkellä kuvitella eläväni missään muualla, en haikaile Suomeen tai tunne koti-ikävää Suomeen, kuten muutama vuosi sitten vielä tunsin. Nyt tunnen ikävää rakkaita ihmisiä kohtaan, mutta kotini on täällä, sillä täällä on sydämeni, tänne olen nyt juurtunut...

Kiitos Susannelle näistä mieltä herättävistä sanoista. Tunsin jokaisen niistä omakseni :)

Kävimme muuten välissä naapurissa viettämässä iltaa ;) Nyt on jo kello ties mitä, joten hyvää yötä, jotta jaksan huomenna reippailla kirppiksellä! Ja hyvää viikonloppua kaikille tänne kurkkaaville!

Terkuin Liisa


17 kommenttia:

  1. Voi kun Peipponen on kasvanut, hän näyttää niin isolta tytöltä jo. Snif kun nuo kasvavat niin nopeaa tahtia, ettei perässä pysy. Meidänkin likka vielä eilen konttasi vaipoissa (tsih) ja nyt on jo isoa tyttöä.

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kuvia Peipposesta ! Onneksi ajan nopean kulun huomaa VAIN lapsista, eihän me onneksi itse vanheta ;)
    Toivotan sulle antoisaa kirppispäivää ♥

    VastaaPoista
  3. Käyppäs katsomassa blogiini ;)

    VastaaPoista
  4. Voi mikä Peipponen <3 kyllä itseäkin harmittaa miten nopeasti lapset kasvaa, siksi yrittää nauttia jokaisesta päivästä täysillä!

    Ai tämä oli ihan "pikainen" postaus;))

    Itsekin käydään tosipaljon luomutiloilla, täällä ne vain ei ole noin kauniita kun siellä näytti olevan!

    Joo, ei ole oikein sisustusjuttuja jaksanut puuhailla, ehkä minunkin pitäisi tehdä kunnon kaappien tyhjennys siivous!!

    Kivaa viikonloppua ja kirppispäivää!

    VastaaPoista
  5. ♥ nyt ei ehdi enempää♥♥♥

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia Peipposesta.♥

    Tuo kuva, jossa Peipponen possuja tervehtii on mainio...☺

    VastaaPoista
  7. Voi miten suloisia kuvia taas Peipposesta! Possukuva on minunkin mielestä tosi hellyttävä :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Ihanan suloinen on äidin oma vauva !

    Teillä on vieläkin T-paitakelit siellä ?!! Täällä palaa kakluunissa tuli, ulkona +8 astetta ja on vaan niin kylmä *hurr*

    Mukavia sanatunnustuksia, Liisa!!!

    Lämpöä viikonloppuun!

    VastaaPoista
  9. Täällä katselemassa postaustasi...kivoja kuvia!

    Mukavaa viikonloppua... )

    VastaaPoista
  10. Heips ja kiitos ihanista viesteistänne :)
    Päivä kirppiksellä oli mukava ja kuuma! Asteita taas pitkästi toistakymmentä, sain kvan syysrusketuksen, hih ;)
    Oli myös oikein myyntirikas päivä, sain kivasti tavaraa pois ja tuntipalkka oli oikein kannattava ;)) Tosin sitä tavaraa jäi vielä loistavasti toiseenkin kertaan...huoh.
    Nyt olen poikki, kun viime yönä jäi yöunet vähän vähiin, tänään yritän päästä ajoissa pehkuihin. Seuraavat kaksi päivää olen "varuilla", pitäkäähän peukkuja, ettei tulisi heti huomenaamuna kello 4 herätystä ja lähtöä töihin ;D
    Mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin kaikille ja ihanaa lokakuun alkua!
    Halauskin Liisa

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia ♥

    Hyvää viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  12. Onpas suloisia kuvia pikkuneidistä! Ja aivan ihanan näköinen tuo kuvauspaikka!
    Toivottavasti teill on olut mukava viikonloppu!

    VastaaPoista
  13. Kiitos Arja, samoin sinulle!

    Riikka, kiitos, tuo paikka on kyllä mukava, ollaan käyty siellä jo monta kertaa eläimiä ihmettelemässä sekä kakkukahveilla ;) Siellä voi myös esim. nauttia runsaan aamiaisbuffetin antimista porukalla, kun varaa etukäteen tai tilata ihan listalta aamiaisjuttuja ja muutakin syötävää.
    Meillä on ollut ihan kiva viikonloppu, kiitos :) Toivottavasti teilläkin!

    Sunnuntaiterkuin Liisa

    VastaaPoista
  14. Ihania ja hellyyttäviä kuvia Peipposesta!:) Hän on niin valtavan suloinen ja söpö.

    Kiva kun otit haasteen vastaan:) Mukava oli lukea mitä vastaat näihin viiteen sanaan. Tosi kivat vastaukset olet laittanut!:)
    Myös Perhe olisi ilmanmuuta kuulunut tuohon listaan. Mietinkin jälestäpäin että tuo Koti kohta olisi pitänyt olla Koti ja Perhe:)

    Luinkin jo tuosta yläpuolelta kommentistasi että kirppispäivä meni hyvin. Mukava kuulla että oli hyvä ja kannattava päivä.

    Mukavaa alkanutta lokakuuta!

    VastaaPoista
  15. So goldig die Leeni <3

    VastaaPoista
  16. sie wird immer süßer!!!!
    ganz liebe Grüße
    Astrid

    VastaaPoista