torstai 13. lokakuuta 2011

Kirpparilöytöjen esittely jatkuu...

Viimeistä lomapäivääni viedään. Huomenna joudun taas minäkin sorvin ääreen. Miehellä alkoi työt jo tänään. Peipposen kanssa vietetään rauhallista sadepäivää kotoillen. Ruokakaupassa käytiin vain tuossa aiemmin, otettiin naapurinrouvakin mukaan, hän kun ei nyt pääse itse ajamaan autoakaan.

Peipponen juuri mukavasti viihtyy itsekseen, niin ajattelin jatkaa sunnuntain kirpparilöytöjen esittelyä. Katsotaan saanko tehdä postauksen rauhassa loppuun ;)

Alla olevan kuvan jättiemaalimuki eurolla, vaa'an päällä oleva posliinikannu kahdella... Tuo matkalaukku maksoi vain 2,50€, joten otin senkin mukaan, vaikka siitä puuttuu kahva. Tosin se on nyt ollut kotiuttamisesta saakka ulkona tuulettumassa... Se haisee aika kamalalle. Voi siis olla, että se tulee saamaan valkoisen maalin pintaansa, jos ei haju muuten lähde ;) Miehen puolesta se joutaisi roskikseen..


Toisesta matkalaukusta pulitin kympin, mutta se oli juuri sellainen, josta olen haaveillut. Kannessa on pieni kyltti, jossa lukee, että laukku on "aito Vulkan Fibre", kuulostaa hienolta, heh ;D Vulkaanini pääsi olkkarin liinavaatekaapin päälle. Tosin nuo laukun päällä olevat kehykset otin pois, oli jotenkin liikaa... Mutta nyt sieltä tuntuu puuttuvan jotain. Tätä kokeilua... ;)



Keittiövaakaa olin etsiskellyt pitkään, mutta mieluisaa, ja etenkin mieluisan hintasta ei ollut tätä ennen tullut vastaan. Tämän toimivan Herzogin hintapyyntö oli 8€, maksoin siitä 6€. Keittiön ikkunalta se löysi paikkansa, ja posliinikannu ruusuineen sen päältä.


Kärrynpyörä oli juuri ihanan ruosteinen ja sopivan kokoinen, joten sekin päsi mukaan. Maksoin siitä 4€. Tiedä sitten onko paljon vai vähän moisesta... Olen ajatellut siitä kynttiläkruunua, mutta katsotaan nyt. Se on ihan kiva nyt ensalkuun ihan koristeenakin :)


Loppuun vielä keräilykohteeni... Vanhat tai vanhanoloiset, puiset joulukuusenkoristeet, jotka esittävät vanhoja leluja yms. Näitä olen tähän mennessä ostellut erinäisiltä joulumarkkinoilta, uutena tosin. Siksi olinkin tosi iloinen, kun löysin näitä nyt kirpparilta ja vielä lähes ilmaiseksi :) Kuvassa on toinen eilen esittelemistäni jakkaroista maalaamatta ja lisäksi myös yksi vanha kirja, jonka nappasin kalliimman matkalaukun kylkiäisenä mukaan ;)

Veturi, rumpu, keinuheppa, sekä toinen, ehkä karusellin heppa.

Nyt lähden sohvalle köllöttelemään ja lukemaan kirjaa Peipposen kanssa. Seuraavat neljä päivää olenkin sitten töissä, joten katsotaan, miten ehdin bloggailemaan... Toivottavasti sentään ehdin teidän kuulumisia käydä lueskelemassa! Uusi lukijakin taas löytänyt meille, ihanaa! Tervetuloa mukaan! Ja kiitos, kun jaksatte niin ahkerasti kommentoida juttujani, ei mene yksinpuheluksi ;)

Nyt oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille tänne kurkistaville tutuille ja tuntemattomille! Olen muuten löytänyt pari uutta, kivan tuntuista blogia listalleni, käykäähän kurkkaamassa, jos kaipaatte lukuvinkkejä ;)

Iloisin sadeterkuin Liisa

25 kommenttia:

  1. Upeita löytöjä kerrassaan ! Kärrynpyörä oli oikeesti, ne monesti meilläpäin monia kymppejä isommat yli satasenkin !
    Jaksamista sulle töihin ♥

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä, varsinkin nuo matkalaukut <3

    Joo, mä ainakin odotan sitä postausta jos teet pyörästä kynttiläkruunun ;))

    Mukavaa viimoista kotoilupäivää.

    Enpä kerkeä tässä itsekään juuri istumaan, reipas neiti kun jo vieressä komentaa leikkimään :D

    Kivaa torstaita!

    VastaaPoista
  3. Todella upeita löytöjä taas:) Voimia työputkeen!<3

    VastaaPoista
  4. Roskiin heittämään nyt tollaista aarretta!! On ne miehet sitten kummallisia :D

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä!Aina kun luke jonkun kirppissaaliista niin tekee mieli lähtee itekkin penkoon!:)
    Taidan mennä huomenna!

    Jaksuja töihin!<3

    VastaaPoista
  6. Matkalaukulle peukutan täälläkin! Noita vanhoja ihanuuksia ei voi koskaan olla liikaa ;DD

    On teillä siellä kirppareilla kyllä edullista!

    Työniloa!

    VastaaPoista
  7. Mitä ihania aarteita ootkin taas löytänyt!
    Kyllä on ihan eri hinnoissa siellä nää aarteet kun mitä täällä Suomessa! Tuollaisen vaakan mäkin meille tahtosin, mutta en oo 20€ alempaa hintaa löytänyt :/ "Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa"

    Tsemppiä töihin! :)

    VastaaPoista
  8. Googlasin tuon matkalaukun merkin - löytyi yksi joka oli myynnissä 70 punnalla..... Aina kannattaa olla utelias ;)
    Itse ostin eilen 13 kpl lautasia kirpulta kympillä, guuklaus kertoi, että yksi vastaava maksaa 19 puntaa (englantilaisia lautasia kun ovat, maisema sellaisia)... Siunatut kipparit, vai mitä! Ja Google myös.

    VastaaPoista
  9. Aivan upeita löytöjä....tuollaisen kärrynpyörän tahtoo kans....☺

    VastaaPoista
  10. No oot kyllä taas tehny mahtavia löytöjä. Ihan kateeks käy!

    VastaaPoista
  11. Upeita löytöjä, varsínkin tuo kaapin päällä oleva matkalaukku.

    VastaaPoista
  12. Nuo onkin kivoja nuo lelu joulukuusen koristeet, minulla on yksi keinuhevonen. Matkalaukku on kans ihana! :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos viesteistänne :) Niistä on tullut tänään taas tosi hyvä mieli!

    Riitta kiitos, ja kiva kuulla, että tein siis edukkaan löydön tuon kärryn kanssa ;)

    Jasmiina, mä olin jo ihan suunnitellut sen kruunuhommelin, mutta nyt tuo näyttääkin tossa nojaillessaan niin kivalta, että saas nähdä kuin käy ;)
    Joo, tää päikkäritön elo on aika tuskasta välistä, iltapäivällä on täällä meillä yksi harvinaisen lyhytpinnanen ja kiukkuinen pikku neiti, joka rouikkuu äipän lahkeessa kitisten... Ja nukahti sitten koiralenkillä rattaisiin viiden jälkeen, jep jep..

    Kiitos Heidi :)

    Maanvaiva, no sanos muuta!! ;D

    Niina, hauskaa ja tehokasta kirppistelyä, jos lähdet! Peukutan huippu löydöille ;)

    Satu, hih, nyt taisi tosiaan käydä mäihä muutamien juttujen kanssa ;) Ei täälläkään aina noin edullista ole. Mutta kuten Sennikin kommentissaan toteaa, tyhmä ei ole se joka pyytää vaan joka maksaa ;DD
    Työniloa sinnekin :))

    Senni, niin taitaa Suomessa usein olla kalliimpaa kuin täällä, kuten lähes kaikessa...Mutta ei täälläkään joka paikassa ole yhtä edullista, ja antiikkikaupoilla kaupungissa on sitten taas ihan omat hintansa...
    Mutta sinäpä sen sanoit...tuosta "tyhmyydestä" ;D

    Tiina, kiitos infoista, olipa kiva kuulla :) Ja onneks olkoon vaan omista lautasistasi, hieno löytö sekin! Joo, onneksi on kirput..ja google :)

    Irmastiina, Riitta Sinikka, Elämää äitinä ja Hanne, KIITOS :)

    Oikein mukavaa loppuviikoa, ja mikä parasta teille melkein kaikille, hyvää viikonloppua! ;)

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  14. Oho, Marjutin ja Maijan viestit olivat jääneet multa "päivittymättä", kun vastailin muille sorry!

    Kiitos teillekin viesteistänne, kiva saada uusikin (MArjut :)) "kasvo" tänne kommenttilootaan!

    Laukusta olen tosiaan itsekin tosi iloinen, tuo on mun eka, ei ollut aiemmin tullut "sitä oikeaa" vastaan...

    Maija, juu, noita "leluja" olen nyt muutaman vuoden keräillyt, olisikohan nyt kymmenkunta kasassa...Aiemmin olen ostanut aina yhden, korkeintaan kaksi per joulu(markkinat). Nyt oli pakko ottaa muutama kerralla, kun miellyttivät mua ja olivat sopivan hintaisiakin (50 senttiä/ kpl).

    Mukavaa viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista
  15. Ihania ovat kaikki,mutta tuo kärrynpyörä on semmonen löytö että vaikkei kateus kuulukaan pitkään pahelistaani niin nyt saattaa vähän naama vihertää;)Joulukoristeet on suloisia,minä en ole tuommosiin törmännytkään,tai et sinäkään noihin varmaan suoranaisesti törmänny=D Nopeasti kuluvia työpäiviä ja muutenkin mukavaa viikonloppua sinulle;)

    VastaaPoista
  16. Heips Kirsi, kiitos viestistäsi :) Nauratti..
    Mitäs sinä keksisit tuosta kärrynpyörästä, vai jättäisistkö tuommoseksi? Älä kuitenkaan vihreäksi muutu ;D
    Mä näin kerran noita puisia jutskia jonkun sisustuslehden joulukuusessa ja päätin alkaa keräilemään ;D
    Mukavaa loppuviikkoa sullekin, meillä tytöö sairastui yöllä, joten töiden sijaan onkin nyt ensalkuun lekurireissu prokkarissa ;)

    VastaaPoista
  17. Mahtavat löydöt,taas.Ja niin vaniljaiset=)Kaikki olis kyllä kelvannut tännekkin.Kärrynpyörästä tuleekin taatusti hieno kynttiläsysteemi...heti rupes tekemään mieli kirpparille.Mylläämään=)

    Kivaa viikonloppua ja paranemisia pikku Peipposelle!

    VastaaPoista
  18. Ihania löytöjä ja millä hinnalla, ei ollenkaan mitään pahoja määriä tarvinnut pulittaa, päin vastoin. Kun noita katselee niin ei meinaa millään jaksaa odottaa omaa kirppisreissulle pääsyä, mikä odottaa jo onneksi viikonpäässä. Pitäisi mennä Tampereen suuntaan.

    Hienoja nuo joulukuusen koristeet erityisesti ja matkalaukut myös!

    Tää on aina vähän tällaista, että työt vie liikaa aikaa huveilta, mutta mukavia työpäiviä kuitenkin :)

    VastaaPoista
  19. Sinä löydät hurjan ihania aarteita. Mistä oikein boggaat noita ja noin edullisesti. Kärrinpyörästä saa kattokranssin, siihen kynttiläkupit. tai joku valosarja ympärille.
    Kivaa viikonloppua sinne kauas.

    VastaaPoista
  20. Kiitos Pitsienkeli, kyllä, tommosista löydöistä tulee tosi hyvä miele tosi pitkäksi aikaa, eli mars kirpparille mylläämään ;) !

    Marika, kiitos ja kiva, kun pääset kirppareille pian! Peukutan, että löytyisi jotain oikein kivaa sullekin, hyvällä hinnalla tietty ;)

    Liisa, kiitos! Hih, nyt on käynyt tuuri viime aikoina ;) Tuo viime sunnuntain kirppari on semmonen jätti kirppis, joka on vain yhtenä päivänä, kerran vuodessa yhdessä pikku kaupungissa, kun heillä on joku semmonen kaupunkijuhla samalla. Sinne tulee myyjiä kauempaakin, koska siellä kauppa käy. Joka vuosi (kolmena siis) olen tehnyt sieltä ihania löytöjä ja tosi edullisesti. On siellä sitten muutamia myyjiä, joilla hinnat pilvissä, mutta eihän niiltä ole pakko ostaa ;)
    Mä oon ihan kahden vaiheilla ton pyörän suhteen, että tuunaanko kynttiläkruunuksi vai en...

    Kiitos viesteistänne ihanaiset ja oikein hyvää viikonloppua teillekin sinne kauas :)

    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  21. Kyllä minä antaisin kärrinpyörän olla toistaiseksi ihan tuollaisena,eikös joku sanontakin ole ettei toimivaa kannata muuttaa;)Jos kyllästyt niin kyllä sinä sen kuningasajatuksen saat tai tietenkin naisen ollessa kysymyksessä kuningatarajatuksen että mitä siitä tuunais=D Pipi pois-puhallus Peipposelle<3

    VastaaPoista
  22. Aimoannos löytöjä!! Nuo kuusenkoristeet ovat tosi somia!!
    Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  23. Kirsi, mä luulen kans, et annan olla jonkin aikaa noin ja sitten kun tulee himo tuunata siitä kynttiläkruunu (tai jotain muuta.. ;)) tai kun/ jos vaan kyllästyn tuommosena, niin sitten tuunaan :)
    Puhallus auttoi selvästi, tyttö voi jo paremmin, vaikka vieläkin ihan räkänen ja tukkonen..Kiitos!

    Kiitos Hanni, samoin sinnekin :)

    VastaaPoista