keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Valoa

Tänään meillä on vaihdettu ja tuunattu lamppuja...
Jokin aika sitten yksi tuttavani kysyi, josko olisin kiinnostunut parista sisustusjutusta, hänen ystävänsä oli heittämässä niitä pois ja hän ajatteli, että mua saattaisi kiinnostaa. No, tottakai kiinnosti!
Tämä kaunis peililampetti kuului näihin "kauppoihin". Se on meillä nyt eteisessä.


Samaten eteiseen päätyi suloinen hyllynaulakko.


Söpö joulusukka on Polkadot-blogin Hannin käsialaa.


Tuttavan tuttavalta lähti kiertoon myös ihana kattolamppu. Siitä sai Peipponen huoneeseensa uuden lampun. Sopii kaikessa suloisuudessaan, kristalleineen tytön huoneeseen kuin nappi paitaan. Jonkin vastaavan lampun haluaisin vielä vierashuoneeseenkin... Unohdin ottaa kuvat päivänvalossa, joten nyt pimeällä niistä tuli kovin huonoja, kun piti pitää valoa päällä...



Peipposen huoneessa olleesta kattokruunusta poistettiin sähköpiuhat ja ketjun peitoksi ompelin "pussin" valkoisesta tukevasta puuvillakankaasta. Lamppu on ollut alkujaan musta, maalasin sen jo keväällä valkoiseksi, kun siitä tuli tytön huoneeseen lamppu. Hehkulamppujen paikoille laitoin kruunukynttilät ja koukkua kattoon sohvapöydän ylle. Tykkään! Olenkin pitkään haaveillut kattokruunusta elävien kynttilöiden kera olkkariin.




Joulukalenteristakin sain tänä aamuna valoteemaan sopivasti suloisen pikku lyhdyn! Paikka sille löytyi olkkarin ikkunasta. Ihana! Kiitos Minna!


Laitan vielä yhden kuvan eteishallista, niin on senkin "jouluilme" esitelty ;) Penkille on siis vaihtunut jouluisempi tyynynpäällinen, koukussa sydänkranssi... Peltisen sydämen sain Marikalta Suomessa ollessani.


Naapurit tulevatkin tänään meille illanviettoon, joutuivat eilen perumaan ylitöiden takia. Nyt laittamaan pikku likka yöpuille, meni tänään kyläreissun takia vähän pitkäksi ilta... Noh, lomalla saa välillä mennäkin :)

Voikaahan hyvin, älkääkä ottako liikaa stressiä Joulusta, se tulee kyllä vaikkei joka paikka kiiltäisikään ;) Meillä siivotaan jouluksi perusteellisempi viikkosiivous perjantaina ja sitten vaan löhöillään pyhien yli!

Eilen herkuteltiin töllön ääressä miehen kanssa glühweinin ja torttujen, pikkuleipien ja suklaan kanssa. Uudet GG-mukit olleet jo kovassa käytössä :)



Terkuin Liisa

7 kommenttia:

  1. Aivan ihania sisustusjuttuja sait!<3 Etenkin tuo peililampetti on aivan ihastuttava ja sopii teille kyllä todella hyvin! Kiva idea tehdä lampusta kynttelikkö, oikeilla kynttilöillä varustettuna tuo on todella tunnelmallinen:) Oikein ihanaa joulunodotusta sinne!<3

    VastaaPoista
  2. Eikös maistuukin kahvit paljon paremmalta noista mukeista! :))

    VastaaPoista
  3. Kauniita valoisia asioita, Liisasein! Peililampetti on todella ihana, sopii teille.

    En stressaa, en taatusti ;D Joulu on jo ovella ja saa astua sisään. Siitä on hyvä aloittaa samantien lomakin ;D

    Lumisin torstaiterkuin,
    Satu

    VastaaPoista
  4. Kiitos Heidi! Tuohon "uuteen" kynttelikköön haluaisin vielä jotkut kristallijutskat roikkumaan jokaisen kynttilän alle... Pitää pitää silmät auki ;)

    Maanvaiva, no todellakin maistuu!!!!

    Satu, ihanaa, kun teilläkin on lunta! Meilläkin on yhä ja taitaa paraikaakin taas sadella lisää ;) Toivottavasti pysyis nyt vaan miinuksella asteet...
    Juu, ei stressata, meillä huomenna vielä siivous jäljellä, tänään hoidetaan jo ruokaostokset.. Mutta jotenkin näin joulun alla nuokin puuhat on mieluisia :)

    Ihanaa Joulun odotusta teillekin!!! Haleja!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania sisustusjuttuja<3 kyllä elävä kynttiläkruunu on ihana, olkkarissa:) munkin tekisi mieli hankkiutua eroon kaikista kattosähkölampuista ja elää vain kynttilänvalolla :D<3

    Varmasti maistui glögi hyvälle GGn kupeista, itse en ole vielä niitä hankkinut, tuokohan pukki? :D

    Oikein ihanaa loman aikaa ja joulun taikaa teille <3

    VastaaPoista
  6. Selailin tässä jouten ollessani erilaisia joulublogeja ja eksyin myös tänne, kiva blogi, Sinulla mutkaton ja mukaansatempaavaa kerrontaa. Taidanpa pistäytyä toistekin, nyt vain Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr, kuten kouluaikoinani opin = D

    Tonttu Tomeran joulutervehdys Suomesta!

    VastaaPoista