lauantai 17. joulukuuta 2011

Viikonloppu!

Huh, mikä päivä! Työpäivä venyi matkoineen 13 tuntiseksi ja oli melkoisen rankka muutenkin. Tosin ihanat työkaverit pelastivat päivän ja hyvillä mielin olimme oikeastaan koko ajan. Jasmiinan edelliseen kommenttiin muuten vastattava, että mulla on valitettavasti "kello-pakko" töissä ja sitä kelloa on vähän väliä vilkaistavakin, mutta meillä menee kyllä normaalisti työpäivät niin nopeasti ja touhua riittää, että ei ehdi pitkästyä, vaikka olisi kuinka pitkä päivä ;)

Tämänpäiväisestä joulukalenterin luukusta paljastui ihana "harmaarottinkinen" kori sinkkisellä kyltillä, jossa lukee "fleur" ja korissa on lasimalja, johon yritän hommata jonkun jouluisan leikkokukan. Ihana ympärivuotinen juttu, joka sopii meille kuin nenä päähän! Kiitos Minna!


Nyt olkkarissa on ruokapöydällä tällainen pieni asetelma ja keskellä pöytää Hannen arvonnassa viime viikolla voittamani RM:n tähtitarjotin, johon laitoin muutaman köyhänhopeisen kuusenkoristeen.



Peipposen saatua uuden lampun huoneeseensa, toin Peipposen huoneen pöytälampun olkkariin lipaston päälle. Olinkin kaivannut vaihtelua siinä jo kauan palvelleelle lampulle. Että tuli kuin tilauksesta tuo Marikan ihana lahja! Olkkarin lamppu sai joulunajaksi koristeeksi pienet enkelinsiivet.



Mulla oli huomenna sellainen varuillaolo, että edellisenä päivänä saan kuuteen mennessä tietää, onko töitä vai vapaa. Tänään olin vasta kotimatkalla töistä, kun puhelin pirahti (klo 17:50) ja sain VAPAAN! Voih, sitä helpotuksen tunnetta! Oli todellinen palkinto pitkän päivän päätteeksi :)

Huomenna ollaan vaan ja touhuillaan kotona! Ajattelin maalata pari pensselin sutaisua odottavaa juttua, tehdä pari viimeistä joulukorttia (jotka annetaan ensi viikolla saajilleen käteen) ja pistää miehen vaihtamaan pari lamppua ;) Taidan myös leipoa uuden satsin Hanna-tädin kakkuja, lupasin naapureillekin niitä tehdä jouluksi, kun he niihin niin kovasti ihastuivat.
Kaikkien kivojen touhujen lomassa on kyllä varmaan vähän siivoiltavakin taas ja pyykkivuorikin on aika valtava. Mutta pyykit nyt peseytyvät lähestulkoon itsestään, senkun nappia painaa, vai mitä?!



Meidän Nisset toivottavat oikein ihanaa 4 adventtia kaikille!

Terkuin Liisa

9 kommenttia:

  1. kiitos samoin sinulle!
    Ihan mahdoton työrupeama sinulla. Onneksi saat hieman hengähtää:)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tasan samalainen Fleur-kori-pullo :) Ollaan samiksiii :D

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että sait vapaan! Saa vähän huohahtaa.

    Kyllä työkaverit monesti pelastaa ankeankin päivän, itse olen onnellinen ihanista työkavereista, joiden parissa työkin on hauskaa ja mielekästä ;D

    Ihanaa 4. adventtia sinullekin ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos samoin sulle=)
    Pitkiä työpäiviä on sullakin.Minäkin teen yövuoroa ja pitkää päivää.Sitten onkin taas pitkää vapaata sen jälkeen.Oon tykännyt kovasti.
    Hanna tätiä minäkin meinasin tänään leipoa=)Ja syödä sitä taikinaa.Herkkua=)

    VastaaPoista
  5. Voi, että ihanat Nisset ja muutenkin kovin kauniita joulukoristeita! Adventtitervehdys Vaniljaiseen VillaHovin tontuilta!

    VastaaPoista
  6. Tämä asia nyt selventyi ;) Onneksi mulla ei ole kellopakkoa:p

    Vitsi teillä on kyllä kiva fiilis kotona, ihana lämpö välittyy kuvista! Tekee mieli alkaa omaakin kotia sisustamaan! :)

    Mukavaa viikonlopunloppua :D

    VastaaPoista
  7. Moikka!
    Onkin hurahtanut hetki,etten ole juurikaan täällä blogistaniassa oleillut...sultakin piti lukea 3 postausta...ja ihania olivatkin taas...
    Mukavaa,että lamppu sopi Peipposen huoneeseen:)
    Mulla on ollut ihan ikävä sua teidän lähdön jälkeen,nyyh!!
    Toivottavasti nähään pian taas....?!
    Ihanaa viimeistä adventtia koko perheelle,koitahan olla stressaamatta niistä siivouksista,hih...
    Isoin halauksin,Marika♥♥♥

    VastaaPoista
  8. Ensivierailulla täällä ja heti niin kotoisaa. Tosi nättiä teillä! :)

    VastaaPoista