sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Viikonlopun lomakuulumiset


Hups, miten se loman poikanen menikään sitten lopulta taas hujauksessa, vaikka rennosti otettiin ;) No, niin kuin äitini sanoo, niin koko ajanhan me on jotain touhuttu ja kauheasti saatu aikaiseksi, mutta kun se on ollut mieleistä tekemistä... sisustelua, askartelua, shoppailua... niin olo on ihan leppoisa. Paitsi tänään kyllä juostiin kylässä. Nimittäin tätipuoleni luona sekä isäpuoleni pojan perheen luona kahvittelemassa. Illansuussa vielä kävi isoveljeni täällä äidin luona piipahtamassa meitä moikkaamassa. Kyläilyitä ennen vielä lähiostarilla kaupassa ja tiimarissa pyörähdettiin. Kaupasta mun tuliaiset kotiin, maksalaatikkoa, joulusuklaata, lakuja ja ruisleipää ;) Ja tiimarista tarttui matkaan vielä yksi ihana leimasin sekä pari jouluista keittiöpyyhettä ja patakinnas muutamalla eurolla. Siellä oli myös suloista vaaleanpunapilkullista hyllypaperia sekä muumikuvioista pakettipaperia, joita ei millään voinut olla ostamatta jemmaan ;) Kuvia ehkä tuonnempana...

Eilen multa jäikin Salaisen kirppisystävän joulukalenteripostaus kokonaan väliin, pahoitteluni tästä! Illalla oli tarkoitus postata, mutta koko ilta ja iltayö askarreltiin äidin kanssa joulukortteja samalla glögiä siemaillen ja yhtäkkiä olikin kello melkein yksi yöllä. Noh, en sitten enää ruvennut laittamaan postausta tulemaan...

Tällaiset ihanuudet löytyivät eilisestä ja tämänpäiväisestä luukusta. Eilen kaunis servettiteline kera vaaleansinisten servettejen ja tänään hopeoidut pikku sakset. Kiitos, Minna!
Huominen luukku onkin Peipposelle, olen pakannut sen käsimatkatavaroihin, että on kiva ohjelmanumero matkalla tiedossa pikku neidille :) Jännityksellä odotan, mitä tytön paketista paljastuu!



Kuvat ovat taas mitä ovat, mutta laitanpa kuitenkin muutaman kuvan noista joulukorteista, joita eilen väkertelimme. Kaikenkaikkiaan tein eilen 16 korttia. Kotona varmaan vielä muutama kortti on tarkoitus tehdä. Tykötarpeina kartonki korttipohjille, käsintehty paperi, kiiltokuvat, leimasimet, napit, sabloonat, pitsi...









Mitäs kaikkea me on sitten täällä vanhempieni uudessa kodissa saatu aikaiseksi muuten, on laitettu verho´tankoaa, lamppua, hyllyä, peiliä, naulakkoa seinään... Lamppua kattoon, vaihdettu taulunkehystä, somistettu kotia muuten vaan... Porasin muuten elämäni ekat reiät seiniin! Noh, helppoahan se oli näihin "paperiseiniin". Sai isäpuoli hoitaa reiät kaakelinsaumoihin kodari-vessassa ;)

Ikkunanpokapeili talonpoikaissohvan päätyyn ja nisse pokan reunalle keikkumaan ;)

Lintuhäkkiin virittelin led-valot. Paperienkeli on omaa käsialaani n. 10 vuoden takaa. Annoin sen silloin mummolle lahjaksi, nyt äitini oli sen kuolinpesästä pelastanut talteen.

Virittelin äidin adventtikynttelikköön nuo sinkkiset numerot.


Mummon vanhan mustan kaapin äiti oli maalannut valkoiseksi ja tapetoinut takaseinän Saksasta ostetulla tapetilla, näyttääkös tutulta, heh ;D


Ihana lampün oli äiti löytänyt ruokaryhmän ylle! Tähän laitettiin eilen tanko verhoille seinään ja verho paikoilleen. Kello löysi myös paikkansa.
Loppuun vielä Peipponen, joka tykkää osallistua hommaan kuin hommaan ja mikäs sen kiinnostavampaa kuin äidin meikkailut ja etenkin meikkipussin sisältö ;)


Huomenna aamuvarhain kotia kohti. Ihana päästä kotiin ja miehen luo... Ja Usva-neidin. Mieskin viestitti tänään, että ikävä on ja alkaa riittää yksinolo kotona ;) Nyt lähden Peipposen viereen nukkumaan, sillä kello pirahtaa viideltä...

Kiitos viesteistänne edellisiin ja hyvää yötä! Tulen taas kyläilemään, kunhan tämä matkailu hieman rauhoittuu :) Nyt pakko lähteä lepäämään, sillä huomenna olisi vielä lyhyt iltavuoro tiedossa, kruunaamassa kotiinpaluun, heh ;)

Terkuin Liisa

15 kommenttia:

  1. Hei Liisa!

    Sinulla on ollut oikein mukava loma!:) Mitäpä muuta sitä voikaan toivoa kuin sisustelua, askartelua ja shoppailua!:)

    Kauniita korttejakin olette tehneet! Oikein hyvää kotimatkaa teille molemmille<3 ja kotiin terveisiä täältä minultakin!<3

    Halauksin, Heidi

    VastaaPoista
  2. Kauniita joulukortteja olette tehneet :)

    Hyvää kotimatkaa!

    VastaaPoista
  3. Kaikenlaista kivaa saittekin lomalla aikaiseksi vaikka "miniloma" olikin,uusin voimin arkeen=D Kaunis koti äidilläsi,nauratti kun et malta olla reissussakaan olla sisustelematta,toisaalta mikäs sen mukavampaa kuin lomalla(kin) puuhailla mielihommiaan=D Turvallista matkaa<3

    VastaaPoista
  4. No huh, kun olette touhunneet!! Miten ihania juttuja slette saaneet aikaiseki ja noin paljon. Joulukortit ovat aivan mahtavia!

    Ihana kuulla, että loma on ollut antoisa!

    Suloinen kuva Peipposesta ;D Siitä se alkaa *hih*...

    Täällä valmistaudutaan töihin menoon *krääk* Tehtiin viikonloppuna kuopuksen kanssa saippuoita ja kädet tuoksuvat vieläkin ;D

    Oikein mukavaa kotimatkaa teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Ihanan touhukas postaus !
    Kauniita noi kortit, iteltäni jäi tänä vuonna tekemättä, jotenka kaupasta ostelin .
    Mukavaa kotiimpaluuta ♥

    VastaaPoista
  6. Touhukas postaus.Ja niin kauniita joulukortteja=)

    Mukavaa kotimatkaa=)

    VastaaPoista
  7. Kovasti olet touhunnut siellä äidin luona ja ison pinon korttejakin olette tehneet, näyttivät oikein ihanilta. Kyllähän se niin on, että oma koti kullan kallis,vaikka kiva onkin käydä äidin luona, niin kiva on palata kotiinkin.
    Teillä oli varmaan mukavaa Marikan kanssa..(toteaa kateellisena hän..)
    Contyr White on aivan ihana paikka, varsinkin nyt kun se muutti sinne Tuomarilan kartanoon.Sehän oli alun alkaen Jumbossa. Pitää mennä tällä viikolla käymään.

    Mukavaa kotiinpaluuta ja kivaa viikon jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  8. Ihanat kortit!!!! <3

    Touhukas olet kyllä ollut.
    Pisti oikein miettimään, että pitäiskö mun nyt tulla ulos tästä typerästä tekemättömyydestä ja aloittaa vaikka siivoamalla koti joulukuntoon (vaikka ei tänne hamsterin lisäksi ketään jouluks jää). :))

    VastaaPoista
  9. Kauniita kortteja olette tehneet <33 ihania puuhailuja varmasti ollut äidin kanssa, askartelua ja sisustelua:)) mukavaa kotiinpaluuta kuitenkin ja turvallista matkaa! :)

    VastaaPoista
  10. Kauniita kortteja. Ite ostin kaupasta valmiit, koska tajusin että ne pitäs jo muutaman päivän päästä saaja postiin! Ruusa oli viikonloppuna tätinsä luona muutaman kortin askarrellut, ne täytyy laittaa sitten läheisimmille. :)
    Toivottavasti matka sujuu hyvin, ja arkeen palautuminen sujuu ongelmitta. <3

    VastaaPoista
  11. Voi ei, miten paljon päivityksia multa on taas mennyt ohi.
    Täällä toinen tunnustautunut Maileg fani. Muutama possu ja 4 isoa Nisseä sekä pieniä Nissejä
    löytyy meidänkin kodista :) Tuo Mailegin maahantuoja asuu täällä meidän kaupungissa ja sillä itsellä ei ole ollut tuota tosi ihanaa pyyhettä edes myynnissä :O Lycky you :)

    Nuo tytöt on niin tyttöjä, pienestä pitäen pitää harjoitella :) Onnea vielä Peipposelle näin jälkeen päin. Pikkuneidin synttärit meni ihan täysin ohi multa :(

    VastaaPoista
  12. Ihania värkkäyksiä taas.
    Ja nyt sain viimeisen niitin koristella oman lintuhäkkini led-valoilla, kiitos taas muistutuksesta.
    VOi ihanaa Peipposkaa, meidän M on kans aina meikkupussilla jos mä meikkaan. Tytöt on tyttöjä.

    VastaaPoista
  13. Voi miten nuo tekemäsi joulukortit ovat kauniita, oikein alkoi harmittamaan, kun en jaksanut omiini käyttää enemmän aikaa. Mutta en varmaan olisi jaksanut tehdä 50 noin kaunista korttia.

    Onneksi matkanne oli onnistunut ja varmaan todella ihanaa palata kotiin kullan kainaloon. Ja mukana vielä ihana määrä ihania ostoksia.

    VastaaPoista
  14. Ihania kortteja tosiaan olet saanut aikaan!

    VastaaPoista