sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivän iltana

Onnellista Äitienpäivän iltaa kaikille! Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä äitienne ja/ tai lapsienne parissa :) Omalle äidilleni soitin heti herättyäni ja puhuimme puhelimessa pitkän tovin. Siitä alkaen mun mieli onkin ollut jotenkin maassa tänään. Saan olla onnellinen, että äitini on elossa ja olemassa, mutta en voi sille mitään, että tällaisina päivinä toivoisin hänen olevan lähempänä... Omaa Äitiä ei korvaa mikään !
Omalta nuppuseltani sain jo perjantaina ensimmäisen "onnittelun", kun hain häntä tarhasta. Taisin kertoakin muutama viikko sitten, että Peipposen tarhassa oli isi-lapsi askartelupäivä eräänä lauantaina... Tuolloin olivat isit ja lapsukaiset askarrelleet äideille äitienpäivälahjat. Tällainen pirteän näköinen "peipponen" muutti meille asumaan. Lintu on puuta ja se seisoo pitkän kepin varassa. Sen voi siis vaikka laittaa maahan tai kukkaruukkuun nököttämään...ehkä kuitenkin sateelta suojaan... Peipponen on itse valinnut tähän värit ja maalannut sen. Isin kanssa sitten yhdessä olivat liimailleet ja nitoneet muita "osia" kiinni ;) Ihana!


Herättyämme miehen kanssa, lähdimme heti miehen äidin luo, jossa Peipponen oli yökylässä. Meillä oli nimittäin miehen kanssa molemmilla iltavuorot eilen. Anopin luona sain rakkauden täyteisen vastaanoton, minuutteja kestävät onnittelu- ja jälleennäkemisen riemuhalaukset sekä suukkoja :) 
Tyttö oli aamulla käynyt isoäitinsä sekä isoisoäitinsä kanssa poimimassa mulle kukkia ja kortinkin oli jo eilen askarrellut, kuulema ihan itse! :)



Kortin toinen puoli...

...ja toinen puoli :)

Mies lupasi mulle myös erään toisen äitienpäivälahjan ;) Nimittäin sen haaveilemani vaaterekin! Löysin Ebaystä yhden tosin kivan, tyyliin sopivan ja vieläpä edullisen. Se saapunee ensi viikolla ja laittelen sitten siitä kuvia, kunhan on osa sisustusta, heh ;)

Me saimme nauttia torstaina ja perjantaina mahtavasta helteestä! No, minä sain nauttia vain perjantaina, sillä torstaihan meni töissä (yli 11h + matkat...). Perjantaina kurvasimme sitten tytön kanssa eräiden ystävien luo iltapäiväksi. Aurinkoa, hedelmiä, keksejä, vesileikkejä, saippuakuplia, nakupellenä juoksemista, trampoliinia kera vesi-ilmapallojen...äideille kahvia ja juoruilua, Usva-neitikin oli mukana ja sai juoksennella vapaana puutarhassa monta tuntia :) Ei voisi paljon hellepäivä tuosta paremmaksi muuttua! Seitsemän aikaan illalla siirryimme sisälle, lapset kylpivät, ja sitten nautimme vielä yhdessä ruuan. Rättiväsynyt lapseni kaatui omaan sänkyynsä vasta puoli yhdeksältä ja nukkui kellon ympäri! Tässä muutama (kännykällä otettu) kuva meidän ihanasta kesäpäivästä rakkaiden ystävien luona :)


Kävellessäni nurmikolla tarttui kukka varpaiden väliin, oli pakko ottaa kuva :)


Saippuakuplia :)

Ystävän pojalla sattui juuri noissa kuvissa olemaan vaatteet päällä, kun hän halusi naapuriin vierailemaan, ja äitinsä "pakotti" pukemaan jotain päälleen ensin, heh ;) Peipponen sai pihalla hiukset hulmuten nakuna juoksennellessaan lempinimen "elle macpherson" ;D

Oispa aina kesä...oispa oma puutarha...oispa trampoliini... Tuli niin omat lapsuuden muistot mieleen, kun juostiin rivitalopihamaalla muiden lasten kanssa uikkareissa sadettimien läpi :) Ei sillon vaan ollut mitään trampoliineja, ainakaan meillä!

Toivottavasti näitä neilikoita saa vielä jonkin aikaa, näitä en voi vastustaa ja näihin en kyllästy! (tulppaaneihin kyllästyin jo vähän alkukevään aikana...)



Piti laittaa tähän vielä niistä tunnustuksistakin, mutta ois tullut liian pitkä postaus, joten jätetään ensi kertaan... Sitä paitsi, en tiedä vielä mitä paljastaisin ;) Onko ehdotuksia/ toiveita... Saa heittää ideoita kommenttilootaan! 
Kiitos viesteistänne edelliseen postaukseen, olette ihania :) Kivaa alkavaa viikkoa kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa

Ps. Tämän postauksen tekoon tuli parin tunnin tauko, kun naapurini/ ystäväni kävi piristämässä mua. Ja tiedättekö, se tepsi! Nyt on mieli parempi :) Onni on ihanat ystävät <3

9 kommenttia:

  1. Ihania hellepäivän nakuilukuvia ;D. Voi tuota lasten riemua!

    Mukavan kuuloinen äitienpäivä ollut sielläkin, ja ihania askarteluja olet saanut! Harmi vaan tosiaan, että se oma rakas äiti on niin kaukana :(

    Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    Ps: Toi Peipposen keittiö on sitte ihan mielettömän hieno <3

    VastaaPoista
  2. Mulla oli eilen ilo tavata äitini oikeana äitienpäivänä sitten vuoden 1999! :) Kun välimatkaa on paljon, niin ei sitä varta vasten ajella yhtenä päivänä äitiä näkemään.
    Nyt he sitten muuttivat lähemmäs ja pitkästä aikaa oli mahdollisuus ihan äitienpäivää viettää yhdessä!

    Mutta äitienpäivä on joka päivä!
    Ihania lahjoja olet saanut :)

    VastaaPoista
  3. Ihania lahjoja ja kauniita muistamisia!

    Ymmärrän alakuloisen mielesi, toivottavasti tänään aurinko taas paistaa :) Iloa alkavaan viikkoosi!

    VastaaPoista
  4. Jestas, tuo pieni "peipponen" sai hymyn huulille :D

    Kelpais kunnolla lämpimät kelit jo tännekin....

    VastaaPoista
  5. Maailman parhaat äitienpäivä lahjat olet saanut...itsetehdyt...:)

    Täälläkin vietettiin päivää aurigossa, mutta ei nyt ihana noin lämmin ollut...

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  6. Tuo se varmaan onkin sen "rakkauden perässä" maailmalle lähdön kääntöpuoli,niin paljon kuin se ihania asioita tuokin mukanaan niin varmasti varsinkin juhlapäivinä kaipaus synnyinmaassa asuviin läheisiin käy suureksi ja niinkuin itse sanoit,omaa äitiä ei korvaa mikään joten eipä ihme että pientä surumielisyyttä olet äitienpäivänä tuntenut...Ihania juttuja muuten kuitenkin siellä,Peipposen peipponenkin niin suloinen kuin vaan olla ja voi=D
    Ja voi himskatti minkälaisia kesäkelejä siellä on jo ollut,täälläkin aurinko kyllä paistelee mutta aika viileää on vielä,ihan hullulta tuntuu kun tuossa eilen laskeskeltiin että tytön kesäloman alkuun on enää 12 koulupäivää joten kai se kesä kohta saapuu tännekin,toivoa ainakin sopii;)
    Höpsöjen tapojen/neuroosien paljastamiset on musta aina mukavia,siis noissa tunnustuksissa, paitsi ettei sulla tietenkään semmosia ole;)
    Ihanaa keväistä eikun kesäistä viikkoa sinne<3

    VastaaPoista
  7. Olen aivan samaa mieltä, että omaa äitiä ei voita mikään. Se juuri nuo vanhemmat on se syy, että emme täältä pikkukaupngista "pääse" pois.

    Aivan ihana peipponen!! Siis Peipposen tekemä peipponen:) Ehdottomasti sateelta suojaan, että säilyy.
    Lapsillä näkyy olevan hauskaa:) Mekin teimme sen virheen että pystytimme tramboliinin lauantaina ja meidän neidit olivat pystyssä jo pitkästi ennen seitsemää... menossa hyppimään!

    Nuo teidän kelit kyllä koukuttaa;) Meillä oli sunnuntaina ihan aurinkoinen päivä, mutta tuuli :( Tänään tuuli on niin kova, että melkein tukasta saa pitää kiinni. Ja koko ajan odotan, että koska se sade alkaa.

    Oikein aurinkoisia kelejä teille (ja meille) :)

    VastaaPoista
  8. Voi hyvää päivää oikke, teil o siel oikke kunno kesä ja me vaa palella tääl Suame Turus :-)

    PS. Sul olis haaste mun blogis, tul katto ♥
    http://vaahtokarkki-enkeli.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Voi, että nuo lasten tekemät kortit ja lahjat ovat niin suloisia! Kyllä niistä äitien sydämet sulaa hetkessä! Ja tuo Peipposen Peipponen on aika upea väri-iloittelu :)

    Ja ymmärrän kyllä ikäväsi...meilläkin on välimatkaa monta sataa kilometriä, onneksi puhelimella saa pidettyä yhteyttä.

    Voi mikä kesä teillä jo on...lasten riemu kuuluu ruudun läpi, ihanat!

    VastaaPoista