tiistai 8. toukokuuta 2012

Marikan kanssa

No niin, nyt tulee viikon kuulumiset, tai ainakin melkein kaikki, yhdessä pläjäyksessä! Eli varmaan aikamoinen sekametelisoppapostaus tästä tulee, mutta koittakaa kestää ja, jos ette kestä, niin saa vaihtaa kanavaa, hih ;)

(Blogi)ystävä Marika oli meillä kyläilemässä muutaman päivän ja kyllä oli kivaa! Shoppailtua tuli ainakin oikein urakalla ja vaikka ylitinkin vähän oman budjettini, niin Marika kyllä piti huolen, etten joutunut yksin kärsimään morkkiksesta sen takia, että mopo lähti käsistä, heh ;D 
Shoppailun lisäksi juttua riitti ja illat venyivät niin, ettei olisi jaksanut aamulla millään nousta "Peipposen laulun" aikaan, huoh. Sää oli suurimman osan aikaa aivan mahtava huonohkoista ennusteista huolimatta. Viikonloppuna sitten vähän satelikin, mutta eipä me annettu sen menoa haitata. Naurettuakin tuli taas niin, että näillä eletään taas muutama vuosi pidempään :)

Torstaina kurvasimme auton nokan kohti Stuttgartia, meidän osavaltion pääkaupunkia ;) Ensin vietimme mukavan parituntisen ihanassa sisustuskaupassa (<-- klik), josta olenkin joskus ennenkin postaillut... Itseni tuli hankittua vain uusin JDL-lehti, pari beigeä pilkullista GG:n munakuppia, pitsinauhaa sekä yksi suloinen juttu Peipposen huoneeseen, mutta siitä kuvaa jahka kokonaisuus on valmis... Omistaja antoi meille vielä lähtiessä kiitokseksi mukavat yllärit, mulle uusimman, ihanan Wohnen & Garten -lehden ja Marikalle...noh, jotain muuta ;)

Stuttgartista ostin itselleni parit popot...

Ihania pitsi- ja helmiyksityiskohtia...

Olen haaveillut jo pitkään mokkasineista, mutta nämä osoittautuivat vähän hiertäviksi ja taisin ostaa liian isotkin :(

Lyhyen mallisen tunikan herkun, heleän marjapuuron värisenä...


...sekä WMF:n (Saksan Hackmann ;)) maalaisromanttisen siivilän, joka sattui olemaan liikkeen edessä alekorissa ja suorastaan vaati päästä mukaani!


Perjantaina vietimme kotipäivää, oleilimme auringonpaisteessa terassille ja löhöilimme vain... Illalla otimme kuitenkin itseämme niskasta kiinni ja laittauduimme vähän inhimillisemmän näköisiksi ja lähdimme meidän kylälle ravintolaan syömään. Paikaksi valitsimme perinteisen saksalaisen paikan, josta saa herkullista "kotiruokaa". Mahat saatiin täyteen, vaikka tulikin välillä naurettua niin, ettei syömisestä ollut tulla mitään ;D

Lauantaina suuntasimme sitten vähän lähempänä sijaitsevaan pienempään kaupunkiin ja siellä olevaan "enkelikauppaan" (<-- klik), josta sieltäkin olen aiemminkin postannut ;) Kyseinen kauppa on viimeisen vuoden aikana pienentänyt huomattavasti sisustustavarapuoltaan ja satsannut vaatepuoleen, jonka takia sinne Marikankin viedä. Itselläni ei ollut tarkoitus ostaa mitään, mutta eihän näitä voinut vastustaa!!! Olivat niin edullisiakin...


Ihania verkko-, pitsi- ja rypytysyksityiskohtia...


Mekko saa nyt roikkua esillä makkarissa...silloin, kun ei roiku meikäläisen päällä ;)


Ihana Creamin tunika oli superalessa 25€! Näitä oli useita eri värejä, mutta me tykästyttiin Marikan kanssa molemmat tähän... Vaalean myyränruskean ja lilan sekoitus...


Tämä t-paitamekko kukkakuoseineen on ihanan naisellinen ja samalla rento. Täydellinen leggareiden ja ballerinojen kanssa, varmasti mun yksi suosikkeja tälle kesälle :)


Ja jotta on sitten vähän useammat leggaritkin, mistä valita niiden kotoa löytyvien perusmustien ohella, niin eihän näitäkään voinut vastustaa, niin ihania yksityiskohtia lahkeet täynnä!


Huivejakin oli kauppa pullollaan, toinen toistaan ihanempia ja mieletön väriskaala! Pitsiä, pilkkua, röyhelöä... Hintaa huiveilla oli 8-13€! Ostin sitten kaksi ja laitoinkin nyt kaikki (3...) pitsiröyhelöhuivini helmihenkariin esille makkarissa. Sitä varten piti vaatekaapin seinään ruuvata koukkukin ;)

Tummin oli mulla jo ennestään, ja se onkin kyllä täydellinen värinsä puolesta, sopii kaikkeen!


Vähän ennen kauppojen sulkemista tuli vielä tehtyä yksi heräteostos, kun eksyttiin kenkäkauppaan, josta löytyi niin monia ihania kenkiä... Mua alkoi harmittaa, kun ei käyty jo torstaina Stuttagartissa samaisen ketjun liikkeessä, sillä multa olisi kyllä varmaan jäänyt nuo mokkasiinit ostamatta, jos olisin nämä löytänyt aiemmin :( Nää on jalassa mukavat kuin villasukat! Eivät paina mistään, ovat ihanan pehmeää nahkaa ja kevyet kuin höyhenet!


Nyt mulla ois haaveena sellainen sisustukseen sopiva vaaterekki makkariin, johon saisi kaikki ihanat tunikat ja mekot roikkumaan kauniisti esille... Paikkakin ois valmiina... Saa vinkata, jos joku tietää edullisen paikan vaikka tilata tai ostaa käytettynä moinen ihanuus :)

Marika toi meille upeita tuliaisia. Itse sain mm. nämä!!! Kiitos vielä kerran! Olet ihana :) Näitä on jo nyt käytetty ahkerasti, ovat kyllä niin mukavat jalassa, saavat jaloille kivasti muutaman sentin lisää pituutta ja hups vaan, taikovat samalla pari kiloa pois lantioltakin ;) Mikä parasta, nää sopivat täydellisesti noihin leggari/ tunika -asukokonaisuuksiin!



Marika toi mulle myös ihanan Soaked in Luxuryn "tunikatakin", joka sopii viileimpinä päivinä täydellisesti naiselliseen pukeutumiseen lämmikkeeksi. Äkkiseltään hyvin samanoloinen kuin äidin tuoma Vilan takki ja kuitenkin päällä/ tyyliltään ihan erilainen. Hassua, että kuukausi sitten mulla ei ollut yhtään kevät-/ kesätakkia ja nyt niitä on kaapit pullollaan! Jokaiseen pukeutumistyyliin omansa, heh ;) Mä olenkin tunnettu siitä, että vaihtelen tyylejä ahkerasti. Ja kuitenkin pysyn uskollisena sille "omalle tyylilleni", oli se sitten farkut, t-paita ja chucksit tai leggarit ja tunika ballerinojen kanssa, niin ne ovat jotenkin aina kuitenkin "mun näköiset"... Hmm...ymmärsiköhän tosta nyt mitään...?!

No, tässä nyt pari takkia mistä valita :)

Marikan tuoma takki :)

Äipän tuoma takki :)

En nyt ala esittelemään kaikkia Marikan tuomia muita juttuja, sillä suurin osa Peipposenkin saamista vaatteista roikuu nyt narulla kuivumassa ;) Ihana nalle pääsi kuitenkin jo muun nalleperheen luo tytön huoneeseen :)



Ja tässä äiti ja tyttö nyt sitten jatkossa bloggaavat teille ;)


No vähän tuo nyt on vielä Peipposelle "aikainen", mutta supermieleinen lahja oli tytölle silti! Suurin osa opetuspeleistä on vielä ihan liian vaativia alle 3-vuotiaalle, mikä oli tietenkin Marikallekin selvää, mutta idea on Peipposen omasta bloggausläppäristä on ihana ja tyttöhän kasvaa vauhdilla! Äidin ja isin avustuksella voidaan nyt jo harjoitella esim. kirjainten/ numeroiden tunnistamista ja koneen saa myös ns. pianoksi, jolla tyttö voi soitella omia säveliään ;) Hetki riittää tässä vaiheessa vielä meidän pirpanalle, jonka jälkeen siirretään läppäri syrjään odottelemaan toista kertaa. 


Kiitos Marika, että tulit ja olit! Mulla oli tosi hauskaa sun kanssa ja odotan jo innolla kesää, että tavataan taas! Kiitos myös vielä kerran miljoonasti mahtavista tuliaisista, joita oli ihan liikaa! ;)

Marikan blogissa  (<-- klik) voit käydä varmaan lähipäivinä lukemassa lisää Marikan reissusta ja täällä meillä oleilusta :) Marika saattaa paljastaa myös jotain itseottamiaan kuvia täältä meiltä ja ehkä meistäkin ;) Jään innolla odottelemaan Marikan postausta!

Niin se vaan taas viuhahti meikäläisen oma aika ja on aika lähteä hakea Peipponen tarhasta. Aurinko paistaa ja iltapäivästä on tulossa tosi kuuma, sen huomasi jo aamulla! Kodin sain siivottua jo eilen, eli tänään nautitaan auringosta ja yhdessäolosta oman perheen kesken. Illalla aion sukeltaa teidän kuulumisten pariin, blogilistani jo ihan huutaa mua luokseen, hih ;) Tavataan taas!

Terkuin Liisa

15 kommenttia:

  1. Voi miten ihania vaateostoksia olet tehnyt, noista kelpuuttaisin itselleni ihan jokaisen! :)

    Teillä on kyllä ollut varmasti ihania hetkiä yhdessä, ystävät on parhaita !:)<3 täytyykin mennä kurkkimaan mitä kyläilijän blogista löytyy ;)

    VastaaPoista
  2. Tehän pistitte oikein kunnolla tuulemaan kaupoissa!! :)Olen ihan superkade noista vaateostoksista:) Minäkin tilasin juuri alesta creamin leggarit ja ne on kyllä superihanat. Creamin tunikamekostaj jäin vain haaveilemaan:) Ja oih, miten valtavasti Marika toi lahjoja mukanaan!:)
    Olinkin ihan varma, että teillä on superhauskaa yhdessä ja olikin kiva lukea, että kaikki meni hyvin:)
    Halauksia, ystäväni!<3

    VastaaPoista
  3. Milloin mä saan tulla teille? :DD
    Siis oikeesti!! Mielettömiä vaatteita!! <3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana tunikka ja mekko...kelpaisi minulle myös...:)

    Ja muutenkin kaikki ostokset...huah...

    VastaaPoista
  5. Oi,miten ihanalta kuulostaa mennyt viikko!! On teillä varmasti ollut superkivaa!!

    Upeita vaatteita ja kenkiä, mä kuolaan täällä *hih*

    Iloista loppuviikkoa toivotellen,
    Satu

    VastaaPoista
  6. Makeita on niin ostokset kuin tuliaisetkin :D
    Ja voi vain kuvitella kuinka kivaa teillä on ollut!
    Nuo sun kengät on sellaisia, että kelpais mullekin, jotenkin kaikki "lättänät" on alkanut tuntua omilta -selkä kyllä tykkäis pienestä korosta...

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania ostoksia, nyt tekisi itsenikin mieli lähteä kaupoille!Lättänille kengille olisi täälläkin tarvetta:) Muutenkin kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihana vierailu ja mitkä tuliaiset! Tunnetteko toisenne hyvinkin, kun voitte tuoda tuliaiseksi vaatteita ja kenkiä ja vielä täysin sopivia?

    Ja kyllä näitä omia mustia retkuja katsoessa kaipaisi niin keväistä piristysruisketta vaatekaapille, voi kun pääsisi kunnolla vaatteita shoppailemaan!

    Täälläkin on kovin aurinkoista, mutta siitepöly ja flunssan poikanen tekee olosta kurjan ja vähän kiukkuisen, onneksi ihanat blogit piristävät :)

    VastaaPoista
  9. Mahtavia ostoksia. Nuo ballerinat ovat kaikki ihania. Itse olen ballerinojen suurkuluttuja ja ne ylimmät pitsihelmisomisteiset ovat huippuihanat! Huoh!

    Olispa rahaa lähteä kunnon ostosreissulle, tarttisin kipeästi uusia kesähepeneitä =D

    VastaaPoista
  10. Teidän yhteinen loma kuulostaa niin kivalta!!
    Ja tuonne vaatekauppaan minäkin haluun!!! Aivan ihania vaatteita, just sellaisia joita etsiskelen <3
    Mulla on tällä hetkellä vaatekriisi ja tuntuu ettei tästä kaupungista löydy apua:(

    VastaaPoista
  11. :) Aikas mageita ostoksia ja wau mitä tuliaisia! Te leidit olette tosiaan laittaneet tuulemaan, hyvähyvähyvä ;)

    Tuo shoppailu tekee välillä niiiiin hyvää! Pitäis itsekkin mennä ja ostaa vaan itselle, mut aina sorrun ostaan vaan lapsille, huoh!

    Nyt nukkumaan, huomisesta taas työputki siellä oikeissä töissä ;)

    VastaaPoista
  12. Budjetithan on tehty ylitettäviksi tai ainakin venytettäviksi ja kenkiin ja vaatteisiin kyllä kannattaa sijoittaa=D
    Ihanalta kuulostaa "lomanne",sulla on kuule kohta pitkä rivi bloggaajia oven takana kun tämmösiä kirjottelet,itsekin tuossa jo lentoaikatauluja sillä silmällä katselin;)
    Huomasitko muuten Villa Haikarassa joku aika sitten itsetehdyn vaaterekin(ja nyt en tarkoita sitä barbeille tehtyä;)),käyhän kurkkaamassa jos et nähnyt,en tosin tiedä onko se sellainen kuin mitä tarkoitat mutta katsomallahan se selviää=D
    Mä muuten varmaan näen ensi yönä unta tuosta sun pitsimekostas,iiks miten ihana!
    Ihanaa viikonjatkoa sulle Ihanainen<3

    VastaaPoista
  13. Onpa sinulla ollut superkiva vieras käymässä :) Ja loisto-ostoksia olet tehnyt!

    Kivaa torstaita

    VastaaPoista
  14. Tarkoittaakohan nimi Marika sitä, että aina mennään yli budjetin ja ollaan himoshoppajia :) Lohduttaisi mua kovasti jos näin olisi, niin tietäisin syyn tähän omaankin ostointoiluun :)

    Ei vais, ihania ostoksia ja tuliaisia. Mua himottaisi myös uudet kengät, koska jouduin koko talven raskauden takia kulkemaan 2 numeroa liian isoissa "mummosaappaissa".

    VastaaPoista
  15. Mistähän hatusta mä ton villa haikaran vetäsin,tarkoitin siis haikaranpesä kodiksi-blogia,mullon dementia,apua!=D

    VastaaPoista