maanantai 11. kesäkuuta 2012

Aamiainen pitkän kaavan mukaan ja ilmoitusasiaa

Eräs hyvä ystäväni oli tänään meillä kylässä. Hän tuli heti kymmenen jälkeen aamulla, kun Peipponen oli tarhassa, jotta saimme aamiaistaa rauhassa rupatellen, pitkän kaavan mukaan. Rakastan pitkiä aamiaisia, kahvin lipittämistä ja herkuttelua hyvässä seurassa. Silloin, jos milloin laitetaan myös kauniit astiat ja tuoreita kukkia pöytään.




Green Gaten astioiden ja pionejen lisäksi pöytään kannettiin juustoja ja leikkeleitä, tuoreita sämpylöitä leipomosta, kurkkua ja tomaattia, kananmunia, rahkaa kera tuoreiden mansikoiden ja kirsikoita.


                           


Ystäväni toi tuliaisena itsevirkkaamiaan kananmunanlämmittimiä... tietenkin väreiltään mun GG:n astioihin sopivat! Kiitos -M-!






Kukat ostin Lidlistä aamun kauppareissulla... Miten ne voikaan olla noin kauniita...?! Leikkasin aikamoisen pätkän varresta, että sopivat tuohon vanhaan kannuun.


Nyt on kukat jo kovasti ammollaan... Antakaa ihmeessä vinkkejä, miten saan nuo kestämään mahdollisimman pitkään!! Monta nuppuakin on vielä, tiedä sitten avautuvatko maljakossa...



Hihi, juuri kun ehdin surkutella, ettei neilikoita enää ole kaupassa tarjolla, bongasin nämä ihanuudet! Ja voin kertoa, etteivät olleet hinnalla pilattuja :)


Vielä pari kuvaa meidän ruokailutilasta, eli olkkarin toisesta puolesta nyt illemmalla kuvattuna.



Sitten se ilmoitusluontoinen asia! Laitan huomenna pienen BLOGIKIRPPIKSEN pystyyn, Vaniljaisen historian ensimmäisen :) Myyntiin tulee ainakin huonekaluja äitini nurkista, mm. vanha, ihana keinutuoli, sekä jotain pientä sisustusjutskaa ja ehkäpä jokin vaatekin, katsotaan nyt, mitä saan kasaan tuolta kaapeista... Eli olkaahan kuulolla huomenissa!!! Nopeat syövät hitaat ;)

Nyt mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille tänne kurkistaville tutuille ja tuntemattomille!

Terkuin Liisa

11 kommenttia:

  1. Pitkät aamiaiset ovat niiin mun lemppareita myös.. varsinkin hotelleissa :P

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana hyvän mielen postaus:) Mies toi minulle kaupasta uutta fazerin mansikkasuklaata ja ajattelin nautiskella sitä ja hakea voimaa ihanista blogeista ja etkös juuri silloin tehnyt tämän ihanan postauksen<3
    Oi että, tuollainen aamupala pitkän kaavan mukaan on varmasti ihana ja antaa voimaa niihin kiireisiin arkiaamuihinkin!
    Voi vitsist, nyt minun pitää sitten päivystää koko päivä koneen äärellä, että ehdin sinun kirppikselle!!
    Halauksia, rakas ystävä<3

    VastaaPoista
  3. Ihana aamiainen - harmi kun sellaisiin ei ole arkena oikein mahkuja. No, kesälomalla sitten. Upeita ovat nuo pionit. Heh, ei meidän lähi-Lidlissä vaan tuommoisia...

    Pittääpä tulla huomenna kuikuilemaan kirppisjuttuja :)

    VastaaPoista
  4. Hurrrrmaava herrrrkullinen aamiaispöytä!!
    Kovin kummallisia vaan nämä meikäläisen aamut, kauheen nopeesti aamiainen kotona ja äkkiä Lillaan, tai ilman aamiaista nopeesti Lillaan, aamiainen -ja nopeesti jonkun lapion tms. varteen ☺☺
    (pikkusen hitaammin silloin kun herää Lillassa)

    Mutta mä naatisekelenkin ne yksin, olisko siinä vika...

    Aamiaskavereita...jossain???

    VastaaPoista
  5. Tuollaiset rauhaisat herkkuaamiaiset ovat kyllä ihan liian harvinaista herkkua ja näyttää vielä niin kauniilta. Mielettömät ovat nuo pionit, oikeat herkut!

    Toivottavasti ehtisin kirppistellä luonasi, mutta huominen näyttää pahalta aikataulun suhteen. Vinkkinä muuten äidillesi, että www.tori.fi nettikirpparilla menee tosi hyvin tavara kaupaksi...viikon sisällä möin lipaston ja 3 yöpöytää...tuntui liiankin helpolta :)

    Mun on kyllä pakko vielä kurkata sun kuvat...menin nimittäin nälkäisenä sänkyyn :) ja kukat saavat minut aina hyvälle tuulelle! Öitä!

    VastaaPoista
  6. Ihana on kimppusi ahhh....ja herkullinen aamupala, voiko sitä aamulta enempää toivoakkaan.
    Ihanan aurinkoista jatkoa

    VastaaPoista
  7. Mahtava pyrähdys päivään=)Viimmosen päälle laitettu aamupala pöytä ja ystävä seurana.Nuo pionit on kyllä mulla ainakin ollut sellaisia,että nuput ei aukea.Toivotaan että sulla aukeaa=)
    Aurinkoista viikkoa sinne=)

    VastaaPoista
  8. Ihana aamiainen!
    Ja miten kauniita kukkia ja tuo teidän ruokailunurkkaus on ihana.

    Siis tänään se kirppis....pitääpä olla tosiaaknkin tarkkana...:)

    VastaaPoista
  9. Täällä istuskellaan aamiaisella mökillä.Täytyy syödä silmillä nuo sinun herkut,ei ole noin herkkua minun pöydässä.=(.

    Mies lähti aamulla ajelee mökiltä töihin,itse olen jo lomalla.Ihanaa viettää kiireetöntä vapaapäivää yksin.Paistaisipa vielä aurinko,kovin pilviseltä näyttää vielä.

    Upeat pionit.Niin kaunis värikin.Pioneistä tulee herttainen kimppu.

    Mukavaa päivää sinne.

    VastaaPoista
  10. Voi että kun herkullisen näköinen aamiainen, kelpais mullekin! :)

    Ja niin kauniita kukkia, sekä aina yhtä ihastuttavat GG:t! ♥

    VastaaPoista
  11. Tuollainen aamiainen kelpais mullekkin;)
    Yritän herätä aikaisemmin kuin lapset, että saisin rauhassa juoda edes teekupposen, mutta taitaa olla toiveajattelua. Vaikka olen kuinka hiljaa, niin siinä vaiheessa, kun saan ensimmäisen hörpyn kupista, nousee joku:( Ja se on sitten menoa, korjeintaan 5 minuuttia, niin kaikki on hereillä.

    Todella kaunis kattaus, nuo GG:t on niin ihania. Niitä en muuten näillänäkymin saa, koska tässä kaupungissa eräs jo myy (valokoimissa 3 eri mallia!!) Muihin toivomuksiin olen jo ollut aiemmin yhteydessä:)

    Kukkaneuvoja en valitettavasti osaa antaa, auttaisko se vanhan ajan sokeripala kannussa?!?

    VastaaPoista