tiistai 12. kesäkuuta 2012

BLOGIKIRPPIS osa 2: VAATETTA

Jatketaan nyt Blogikirppistä vaatteilla... Paljonhan olen vaatetta myynyt kirpparilla viime aikoina, mutta jotain sentään sain haalittua kokoon tännekin ;)
Jätä viesti kommenttilootaan tai meilitse: vaniljainenblogi@gmail.com jos haluat ostaa jonkun tuotteen tai lisätietoja niistä!


1. Mangon tunika, koko S (reilua kokoa, itse käytän vaihtelevasti S ja M ja aina tämä on mulle mahtunut, oli kiloja enemmän tai vähemmän) ihanan vanhanroosan värinen, kivoilla yksityiskohdilla, kuten "avoimet" hihat. Vain muutaman kerran pidetty, siis oikein hyväkuntoinen ja tahraton. Hinta postareineen 8€.
MYYTY!

Takaa tunika on hitusen pidempi kuin edestä.




2. Edc Espritin polvipituinen, lyhythihainen mekko. Myyränvärinen, kreppitrikoota, koko M. Nättejä yksityiskohtia rinnuksessa. Vähän pidetty eli tosi hyväkuntoinen, ehjä ja siisti.
Hinta postareineen 12,50€.

MYYTY!




3. Ihana, kesäinen kukkapaitis/ -tunika. Flash Womanin, koko 38/ M. Vajaamittaiset hihat, raikkaat värit. 100% puuvillaa. Täysin ehjä ja siisti, vain laput niskasta poistettu. (Kuvassa kerran pidettynä, pesen ja silitän vielä ennen lähetystä!)
Hinta postareineen 6,50€. 

MYYTY!



4. H&M Mama-malliston äitiysfarkkucaprit. Lahje on pilli, vaikka kuvassa näyttä melko leveältä. Trikootuubin saumoja olen itse joutunut ompelemaan, mutta nehän eivät paidan alta näy ja farkut ovat siis muuten täysin hyväkuntoiset. Koko 42. Oli kivat kesäaikaan ja mahtuivat mulle vielä melko loppuvaiheessakin ja pidin niitä pitkälle syksyyn saappaiden kanssa :)
Hinta postareineen 13€.





5. Tunnistaako joku nämä? ;) Ostin nämä ihanat mokkasiinit toukokuun alussa, ne ovat kokoa 40. Ostopäivänä mulla oli ihan turvoksissa jalat jostain syystä ja nämä on mulle nyt auttamattomasti isot :( Myös pohjallisen kanssa... Mulla on siis normaalisti 39. Mokkasiinit ovat aitoa nahkaa ja ostin ne tarjouksesta 19,90€ hintaan. Olen pitänyt niitä yhden ainoan kerran ja totesin siis suuriksi. Ainoa "vika" niissä on hintalappu, jota en toisesta sisäpohjasta ole saanut pois rapsutettua, sillä pohja lähtee mukaan...mutta sehän ei ulospäin näy.
Hinta postareineen 14€.



6. Ihana Victoria's Secretin myymä Moda Internationalin olkaimeton kesämekko (100% puuvillaa). Rinnanympärys kreppiä, koko S. Mahtunut kyllä mullekin aina, vaikka muuten olisin M käyttänyt. Mulle mekko on polveen tai hiukan sen ylle, olen 168cm pitkä. Tosi hyväkuntoinen ja mielestäni laadukas mekko! 
Hinta postareineen 7,50€.

MYYTY!



Sitten Peipposen vaatekaapin antimia! Laitan Peipposen vaatteille hinnat ilman postareita. Postarit Saksasta Suomeen 500g asti 3,45€, siitä kiloon 7€, 1-2kg 8,90€. Ja jos löydät useamman mieleisen vaatteen, niin tietty katsotaan postareiden lisäksi myös vaatteille kiva kimppahinta ;)

1. Ihanat kesäfarkut H&M koko 86. Suloisia kirjailtuja yksityiskohtia! Vain pari kertaa pidetyt/ pestyt. Ei tahroja, täysin ehjät ja siistit muutenkin!
Hp. 4€.





2. H&M:n ihana, valkoinen tunika/ mekko. Koko 86. Mahtui Peipposelle vielä tänä kevänäkin farkkuleggareiden kanssa tunikana, viime kesänä pidettiin mekkona :) Täysin ehjä ja tahraton!
Hp. 3€.

MYYTY!



3. Pikku balleriinalle suloinen Cirafin jumpsuit, kerran pidetty! Koko 68. Uudenveroinen!
Hp. 2€.



4. Ihana, hempeä Petit Bateaun kesämekko pikku prinsessalle, ohutta puuvillaa (100%), suloisia yksityiskohtia, kuten taskut ja kaulukset, koko 74/ 12kk. Selässä napitus ylhäältä alas. Vain käyttöönottopesty, ei kertaakaan pidetty, eli kuin uusi! Meille tämä ihanuus oli väärää kokoa kesäaikaan... Hinta 5€.

MYYTY!



5. Cri Cri:n trikoomekko, merihenkinen, koko 86. Paljon pidetty, mutta täysin ehjä ja siisti, oli yksi meidän lemppareita viime kesänä, leggareiden kanssa tai ilman ;) Laitan mukaan tähän sopivat valkoiset vajaamittaiset leggarit rypytyksillä.
Hinta 2€.

MYYTY!


6. Topolinon luonnonvaalea lyhythihainen neuletakki/ -mekko. Kerran pidetty eli kuin uusi! 
100% puuvillaa. Super söde leggareiden kanssa ja vaikka farkkujen ja saappaiden kanssa syksyllä! Koko 92. Hp 4€.

MYYTY!


7. Julia Minin puuvillaneuletakki, pinkki. Koko 86, tosi reilua kokoa! Mahtuisi Peipposelle vieläkin, mutta nyt on aika tehdä tilaa uusille ;) Ehjä ja tahraton, käytetty, mutta siisti kunto.
Hinta 2€.



Tässäpä näitä tällä erää. Mulla on mietinnässä kaksi Vero Modan juhlamekkoa, josko raaskisin laittaa myyntiin... Toista olen pitänyt kerran, toista kaksi... Molemmat kokoa 36. Itselleni ne ovat tällä hetkellä tiukkoja, niihin pitäisi olla se pari kiloa hoikempi tai ainakin kiinteämpi ;)
Molemmat ovat vartaloa myötäileviä ja olkaimettomia, toinen tummaa (munakoison väristä?) "satiinia" mustalla pitsinauhalla rinnan alla sekä satiinivyöllä, toinen on valkoinen/ luonnonvaalea, stretsipuuvillaa, hopeanharmailla kukkakirjailuilla ja vaalella satiinivyöllä. Molempien pituus hiukan polven ylle jäävä. Jos kiinnostuit, voin laittaa kuvia yksityisesti :)

Sisustustavaran kanssa on suurin vaikeus...mä olen niiden suhteen varsinainen hamsteri ja tunne hirveää eroahdistusta, jos kaikki ei ole esillä, hih ;) Niinpä niistä mun on vaikeinta luopuakin. Tai siis kaikki, mistä en itse pidä, olen jo joko tuunannut mieleisekseni tai hävittänyt... Olen nyt kuitenkin yrittänyt löytää edes jokusen tavaran, joita en koe välttämättömäksi säästää. En ole niitä vielä kuvannut, ja tarkoitukseni on löytää niitä vielä lisää! Joten niistä jatketaan ensi kerralla!

Terkuin Liisa

Ps. Käyhän kurkkaamassa edellinen postaus, eli Blogikirppiksen 1. osa!
EDIT: Edellisen postauksen PINNIKSEN nouto onnistuu tarvittaessa myös Espoosta!

6 kommenttia:

  1. Mulle 1, 2 ja 3, jos ovat vielä vapaana :o)

    S-postini: lankaaddikti @ gmail.com (välit pois)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pirkkis! Mun vaatteista 1.-3. sulle siis!
    Laitan sulle yv:tä!

    VastaaPoista
  3. Hitsit, olisin ottanu itekkin nuo samat 1-3. En ehtinyt, en :(
    Ihania Peipposen vaatteita, mutta Ellelle liian pieniä:( Alex ei taida tykätä;)
    Hih, ens kerralla kun myyt, niin laita mulle eka viestiä ;) Mä varmaan veisin kaikki sun "pitsi" vaatteet:)

    VastaaPoista
  4. Hihi Mia, pidetään mielessä, oltiinkin näköjään yhtä aikaa kyläilemässä, kun just sullekin kävin viestimässä, Darling! ;)

    Petit Bateaun mekko (Peipposen vaatteet num. 4) ja mun 6. Modan kirjava kesämekko myyty myös!

    VastaaPoista
  5. voi, noi mekot olis kelvannu! Ihania! :)
    mun blogi-kirppiksessä ei lasten vaatteet oo juuri menny, tarvis varmaan myydä yksittäin eikä paketteina...

    Kauniita kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista