keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Sänky kuin kermakakku

Nyt myös mulla on se!!! Nimittäin helmalakana! Valkoinen, ryppyinen, pellavainen... Kauan unelmoimani... Vihdoin raaskin tilata sen H&M Homesta. Paketti saapui tänään :)
Ei se istu ihan täydellisesti, koska meillä on "oikea" sänky. Siis ei pelkät runkopatjat, jolloin se tietty laskeutuisi alemmas ja muutenkin ehkä vähän paremmin, etenkin jalkopäästä, mutta mulle tää riittää :) Meidän sänky on nyt kuin kermakakku! Ja sitä kermakakkua oli muuten aika ihana kuvata, joten muutama otos tulossa, heh ;) Huomaakohan mies muutosta...








Mä olen siis tosi monipuolinen bloggaaja, kun TAAS tarjoan kuvia meidän makkarista, mutta olihan mun tää nyt pakko esitellä! Ja kun ei missään muualla ole mitään tapahtunut... Paitsi ostin mä eilen uudet pelargoniat mun oveen, siis terassille oveen. Nämä on ihan samanlaiset kuin mun viimevuotiset. En koskaan oikein lämmennyt niille tämän kevään ekoille pinkeille. Voi olla, että ne on huomanneet mun antipatiat niitä kohtaan, sillä ne ei voi oikein hyvin. Yritän kuitenkin pitää nekin vielä hengissä...  Laittelen vähän aurinkoisempia kuvia terassilta, kunhan saan siellä taas paikkoja paremmalle tolalle.


Mutta takaisin makkariin, vahdoin nimittäin kermakakkuhöyryissä Ikean lipastoon nupit (saatiin muuten ihan oikeastikin kermakakkua tänään!! Naapurin mies juhlii nimittäin tänään synttäreitään ;)). Löytyivät omasta takaan, mutta yksi nupeista on keittiönpöydän vetolaatikosta, joten siihen pitänee hommata uusi nuppi, harmi ;) Ajattelin käydä heti huomenna ostamassa, mutta mieheltä tuli just viesti, että huomenna on TAAS joku pyhäpäivä! Halusi vaan mainita, etten vie aamulla tyttöä tarhaan... Voisi olla vähän yksinäistä siellä Peipposella. Onko Suomessakin, siis pyhäpäivä??






Huomenna mulla on vielä vapaa, sitten kaksi töitä, jonka jälkeen pitkästä aikaa pidempi 6 päivän vapaa, jippii! Ystäväperhe oli kyläilemässä, jatkoivat matkaansa tänään. Oli aivan ihanaa nähdä taas vuoden eron jälkeen ihania, rakkaita ystäviä :) Mutta olipahan hulinaa taas neljän aikuisen, koiran ja kolmen tyttölapsen (2,5 - 5v.) kesken. Olin ostanut kaikille tytöille omat helminauhantekorasiat. Itse väkersin tänään Peipposelle tällaisen rannekorun. Tyttö tykkäsi kovasti :)


Nyt iltapalan laittoon ja sitten teille päin kyläilemään! Muutamassa blogissa äsken jo malttamattomana kävinkin kurkkimassa uusimmat kuulumiset, vaikken montaa kommenttia vielä tainnutkaan jälkeeni jättää.

Ainiin, äidin uudenveroinen Ikean valkoinen, maalaisromanttinen Birkaland-lipasto on yhä uutta kotia vailla! Jos kiinnostuit, käypä kurkkaamassa edellinen postaukseni!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Terkuin Liisa

ps. Olen muuten yrittänyt puhallella lämpimiä ilmoja sinne Suomen suunnalle...sillä seurauksella, että meillä on ollut sateista, tuulista ja viileää :(

14 kommenttia:

  1. Ihana kermakakku, kelpaa tuolla köllötellä ;)
    Ei ole meillä pyhää eikä lämmintä, saat pistää nyt keuhkos täysille tänne päin, mulla on nimittäin LOMA!

    Ihania kuvia, kauniista makkarista voi postata vaikka aina :)

    VastaaPoista
  2. Pidä vaan ne sateet ja tuulet siellä...on me jo osamme saatu ☺☺☺
    Ei muuten, mutta kun on toi loma...

    Ihana kemakakkuhörsöntörsösänky!
    Just sellainen johon olis kiva kellahtaa!
    Mistä tulikin meileen, että täytyykin lähteä lakananvaihdolle, pääsee saunasta just tulleena puhtaisiin lakanoihin ☺

    VastaaPoista
  3. Mä en kestä, niin ihanan näköistä <3 ja tuolla viihtyisi hetken jos toisen vaikka ihanan lehden seurassa tai hirmu hyvän kirjan =)

    VastaaPoista
  4. Kermakakkusen kaunista tosiaan.Niin ihanan pullea sänky.Tuohon on suurin piirtein ruhtinaallista kellahtaa.Ja nukahtaa=)
    Vähän on viileää täällä joo ollut,mutta nyt vähän jo lämpenee loppuviikolle.Kiitos vaan puhalluksista ja toivotaan,että sinnekkin lämmintä taas tulee.Tarttee varmaan munkin ruveta puhaltelemaan sinnepäin=)

    VastaaPoista
  5. Ihana on kermakakkusi ja tosi nätit vetimetkin löytyi lipastoon. Me like!
    Kiitos puhalluksesta - näyttäisi toimivan ;D

    VastaaPoista
  6. AIVAN ihana on helmalakanasi ja koko makkarisi
    ...kaunista...tykkään...:)

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia, kyllä tuossa sängyssä kelpaa nukkua! :) Meillä taas helmalakana oli hiukan liian pitkä ja ikäänkuin roikkuu maassa, mutta en anna sen häiritä :D

    VastaaPoista
  8. Kivalta näyttää ja muistuipa itsellekin mieleen, että pitäisi meidän helmalakana taas viritellä paikoilleen:)
    Nuo uudet nupit on myös aivan ihanat ja muuttivat lipaston ilmettä kerta heitolla paljon romanttisemmaksi:)
    Jostain syystä ne tuulet on ilmeisesti kääntyneet, sillä täällä on kylmää.
    Ja ei ole muuten pyhapäivää meillä, mutta meillä on 10v hääpäivä, joten sen kunniaksi voisi kyllä koko Suomi juhlia, hih;)
    Oikein ihanaa viikon jatkoa rakas ystäväni<3

    VastaaPoista
  9. Voi ihq mikä kakku...kelpaa köllötellä, huomasikos se mies koko röyhelöö? Ja minäkin ihastuin heti noihin nuppeihin, mistä ostit ja löytyisiköhän Suomesta? Lipasto on aivan erinäköinen.

    Täälläkin makkari sai uudet ihanat kesäiset Jotexin lakanat...ihanaa pujahtaa niihin saunan jälkeen.

    Täällä ei ole pyhää, mutta mulle sellainen tosiaan kelpaisi...sellainen fiilis, että:" tästähän mulle maksetaan", puh ja huh, mutta se siitä :)

    Ja voi armaani...saat anteeksi...iso hali :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanan näköistä! Oikein kermakakku! Mulla taas on 3 helmalakanaa kaapissa turhanpanttina kun eivät enää meidän sänkyyn käy, sängyssä on 2 päätyä:( Äitille niitä kovasti kauppaan;) Olen muuten täällä 10000 metrin korkeudessa tulossa kotiin:)

    VastaaPoista
  11. Oijoi, kylläpä on kaunis helmalakana! Todellakin kuin kermakakku :)

    Ja suloiset vetimet olet vaihtanut lipastoon, hyvin passaa!

    Mukavaa loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
  12. Ihana helmilakana! Mutta mistä ostat nuppeja täältä Saksasta? Haluisin kans ostaa uusia kivoja;). -Elina

    VastaaPoista
  13. Haa, tuollaiset "kermahelmat" on ollut mulla myös toivomuslistalla pitkän aikaa. Tavallinen sänky meilläkin vain, mutta silti siinä on sisällä jenkkipatjat, erillisine petauspatjoineen, jotka haluaisin saada kokonaan piiloon. Siististi. Monta kertaa kirpparilla katsonut edullisia lakanoita, että josko niistä itse "rakentaisi", mutten vain saa aikaiseksi... Ehkä vielä joskus. Nyt näyttää niin herkulliselta tuo oma sänkysi, että pitänee tehdä kirpparireissu ja katsoa, löytyykö jotain sopivaa. =D

    VastaaPoista
  14. Kiitos ihanat kivoista viesteistänne!
    Vastaan nyt vaan ihan yleisesti, että pääsen nopeammin teidän blogienne pariin ja ehkäpä laitan vielä pikaisesti omankin postauksen tänään ;)
    Kysyjille tiedoksi...ensin ANSKU: nuo ko. nupit olen ostanut itseasiassa Suomesta viime kesänä! Cafe latte spiritistä ne tarttui mukaani :) Olivat muistaakseni tosi edullisetkin, jollen ihan väärin muista niin 2,90€ tai jotain...kpl.
    Ja ELINA: Saksassa olen törmännyt ihaniin nuppeihin harvemmin, mutta kyllä noissa maalaisromanttisissa kaupoissa niitä joskus löytää ;) Mutta netistäkin kandee katsoa, esim. Ebaystä tai joistain country henkisistä online-shopeista... Missähän päin Saksaa oleilet?
    Mies muuten huomasi kermakakun ;) Aamulla oli huomannut ja totesi vaan alakertaan tullessaan, ett olet sitten vähän petiallut sänkyä uuteen uskoon. That's it. Ei edes kysynyt mitään enempiä, hih ;)
    Ihanaa viikonloppua kaikille!
    Halauksin Liisa

    VastaaPoista