tiistai 19. kesäkuuta 2012

Sänkyvanhus etsii kotia! ...ja auringonpalvontaa

En ole sairas enkä maannielemä, meillä vaan on hellettä piisannut ja noh, olen mä välissä käynyt parit työvuorotkin heittämässä. Oon ollut totaalisen laiska tekemään mitään neljän seinän sisällä. Pyykkivuori kasvaa ja täällä on melkoinen sotku, mutta ei vaan ole huvittanut! Tänään sentään sain yhden koneellisen pyykkiä pestyä sekä imuroitua...
Sen sijaan ollaan oltu kaiket päivät terassilla Peipposen kanssa tai muuten vaan ulkona, nautittu auringosta, syötykin ulkona (siis omalla terdellä-ulkona). Auringon paistaessa ja helteiden helliessä ei vaan sisätilat jaksa kiinnostaa ja sen takia jää sitten koneellakin istuminen vähille.
Lisäksi mulla on ollut viime viikkoina kestopäänsärky. Saan sen aina aika ajoin, koska selkä, niska ja hartiat ovat niin jumissa. Sekin vie mehut aika hyvin. Eilen sain mentyä lääkärille ja se kannatti, ihana lääkärini kirjoitti mulle fysioterapiaa ja ekat hieronta-ajat on varattu ensi viikolle, jei!
Myös eilinen kauppareissu Lidlissä kannatti, siellä oli maaleja viikkotarjouksena, ostin heti ison purkin valkoista sekä pullon spraymaalia, valkoista tietenkin. Nyt kun sais raijattua ton Vesta-ompelukoneen takapihalle niin pääsis tuunailemaan :)) Yritän kyllä sen tehdä vielä ennen lomaa...
Nyt olen vapailla, tänä aamuna kävin kampaajalla hakemassa lomalookin ja olen tosi tyytyväinen. Sain "muutaman" kommentin tänään, että näytän Vic Beckhamilta, haha ;)
Käynti Lidlissä kannatti myös sen takia, että siellä oli taas neilikoita, vaaleanpunaisia! Olihan niitä tietty kimppu ostettava! Pionini ovat jo nuupahtaneet...
Blogikirppistäkin pitäisi päivitellä, mutta en ole saanut vieläkään niitä juttuja kuvattua...
Sen sijaan laitan nyt vielä yhden äitini ihanuuden tänne myyntiin.

EDIT. Sänky on näillä näkymin MYYTY! Kiitos kaikille kiinnostuneille ja viestin lähettäneille!

Tämä ihana, vaalean vanhallaroosalla maalattu yli satavuotias sänkyvanhus etsii kipeästi uutta kotia! Patja koko 65cm leveä ja pituus säädettävissä kuvan noin reilusta metristä aina 140-150cm asti. Unelma leikki-ikäiselle tai pienelle koululaiselle sängyksi tai sitten ihan vaan huoneen koruksi, sohvaksikin... Kunto on todella hyvä ja tukeva. Äitini luopuu tästä sydän verta vuotaen tilan puutteen vuoksi heidän myytyä vapaa-ajan kotinsa!
Nouto mieluiten Kärkölästä (noin tunnin ajo pääkaupunkiseudulta) ja hp. 150€.

MYYTY!!!

Huomenna menen ripsientaivutukseen piiitkästä aikaa, iltapäivällä kahvitellaan Peipposen tarhakaverin luona. Hih, tuo kyseinen tyttö oli viime viikolla kysynyt äidiltään, voisiko Peipponen tulla joskus heille leikkimään... Miten isoja noi pienet jo onkaan! 

Meillä ei ole kyllä omena kauas puusta pudonnut, tuntuis osaavan tyttökin nauttia auringossa löhöilystä, sen verran letkeästi makoili viikonloppuna "poolissaan" ;) 50-kertoimella rasvattuna tietenkin!



Ensi viikon torstaina olisi tarkoitus lentää Suomeen lomailemaan, nyt vaan näyttäis siltä, että joudun heinäkuun alussa käydä vielä yhden työvuoron tekemässä täällä :( Jätän kyllä sitten tytön mummin hoiviin ja käyn yhden yön reissulla kotona/ töissä. Miehen Suomeentulon ajankohta on vielä epäselvä. Hänelläkin alkaa loma jo ensi viikon lopulla, mutta taitaa viedä fudis voiton, jos Saksan menestys jatkuu, ja hän tulee sitten vasta finaalin jälkeen Suomeen. Katsotaan... En ota nyt näistä mitään stressiä, kaikki kyllä järjstyy aina jotenkin päin...!

Nyt sataa ja salamoi, ihanaa, ilma raikastuu...tämä on KESÄ! Aamulla saadaan taas toivottavasti lähteä shortseissa liikkeelle ja päivä nauttia helteestä :)

Ainiin, vielä pakko hehkuttaa, että nyt, vajaan kolmen viikon kevyemmän linjan tuloksena, vaaka näyttää kolme kiloa vähemmän! Alan olla omassa hyvänolonpainossani :) Ja tänäänkin söin silti esim. jädeä ja nautin grilliruualla lasin viiniä. On ihana huomata, mitä kaikkia herkkuja sitä voikaan syödä, kunhan syö oikeita juttuja ja oikeassa määrin ;)

Kesäterkuin Liisa

Ps. Vaihdettuani upotetun kommenttisysteemin, jumittaa viestitys tosi pahasti enkä ole saanut juurikaan omia vastauksiani teidän viesteihin läpi, yrityksestä huolimatta :( Kiitos kuitenkin kaikille viestin jättäneille, olen kaikki huolella lukenut!

12 kommenttia:

  1. Moips!
    Olisin tosi kiinnostunut tuosta sängystä, mutta en osaa vielä sanoa, kuinka sen hakisin tai saisin tänne itä-suomeen :) Voisitko pitää tuota varattuna pari päivää, että saan selvitellyksi kuljetus asioita? Ilmoitan kyllä heti, kun tiedän voiko eräs ystäväni etelä-suomessa auttaa :) Tuo on vaan niin kaunis kapistus, vaikkei lapsia vielä olekkaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania hellekuvia! Niin sitä pitääkin nauttia ulkoilmasta silloin kun säät sallii, kyllä sitä sisätöitä ja koneella istumista ehtii tehdä sitten kun sataa ja on kylmä :)
    Mukavaa keskiviikkoa sinne :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon niin kateellinen tuosta ilmasta!!! Meillä ei ole kertaakaan tänä kesänä ollut shortsi keli :( Ei siis toivettakaan!! Oi ja mitä kuvia Peipposesta ♥ Sillä näyttäis uimakaveri sukeltelevan ;)

    Täällä on Alexille sängyn etsintä päällä! Harmi, että tuo on niin kaukana:( Tuo on just sen tyyppinen mitä haen!

    Onnea 3 kilosta!! Mulla on 2 kiloa siihen hyvänolon tunteeseen. Ne kaks kiloa on niin kovan takana:( Aina ne saan pois ja aina ne "pirut" tulee takasin;) Oikein jojoilua! Ja sitte kun ne tulee mahaan... 4 voipakettia! Kyllähän se näkyy:(

    Mä oon muuten hyppiny täällä sun blogissa kun kissa kuumalla kivillä. Kyttään niitä myytäviä jutskia, nyt sitten en pääsekkään taas niin tiheästi loppuviikon kiireiden takia:(

    Oikein hyvää juhannusta ystäväiseni ♥, jos emme kuule toisistamme ennen sitä.

    VastaaPoista
  4. Mä kyllä ostaisin tuon sängyn samaten mutta nippanappa sama aarre löytyy jo :) äh, selkä ja hartiakivut aiheuttaa mullekin ajoittain päänsärkyä ja käynti fysioterapeutilla on mulla jo tuttua arkea, samoin nikamaekspertilläkin, kun mulla on niin löysät selkänivelet niin ryhti on onneton..

    Onkohan arpapaketti tullut jo äidillesi? :))
    ihana peipponen<3

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo sänky =) Taisin nähdä samaisen facebookissa ;) mä en aluks päässyt kanssa kommentoimaan noihin kommentteihin, mutta vaihdettua selainta sekin alkoi onnistumaan ;)

    VastaaPoista
  6. Minä niin tahtoisin tuollaisen sängyn, mutta kun kaikki ihanuudet tuntuu olevan niin kaukana täältä pohjanmaan lakeuksilta :(

    Ihanan letkeä tuo Peipponen, osaa nauttia kesästä! Ja sähän oot oikein kunnon kesälookkia luonut kun olet laihtunut ja käynyt kampaajalla. Älä kuitenkaan sellaiseksi luurangoksi itseäsi hommaa kuin tuo rouva Beckham :)

    Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Olispa täälläkin hellettä!! :P

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Laitoin sinulle sähköistä postia...

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvää keskikesän juhlaa ja mukavaa Suomen matkaa!!

    VastaaPoista
  10. Ihana peipponen nauttii elämästä ja helteestä! :D
    Mukavia kuulumisia olit kirjoitellut,
    oikein ihanaa juhannusta teille! :)

    VastaaPoista
  11. Ihanaa Juhannusta ja loman alkua!

    VastaaPoista
  12. Oikein ihanaa juhannusta teille sinne kauas! Ja mukavaa lomaa Suomessa!

    VastaaPoista