torstai 14. kesäkuuta 2012

Shoppaillen

Tulin vain kertomaan, että ei mua maa ole niellyt, vaikka kirppistelypostauksiin tulikin pieni tauko ;)
Kiitos muuten kiinnostuneille ja ostajille tietty erityisesti! Paketit odottavat jo tuolla eteisen lipaston päällä lähtöään maailmalle :)
En mä täällä ihan jouten päivän ole ollut kuitenkaan, vaikkei niitä sisustusjuttuja vielä olekaan tullut blogikirppikselle myyntiin... Niiden suhteen on vaikeaa senkin suhteen, että lähetyskulut nousevat painon tai koon takia helposti liian suuriksi :( Mutta olkaa maltillisia, en ole vielä kellarissa käynyt tonkimassa lainkaan!

Kellarin tonkimisen sijaan olen siivonnut vaatekaappiani! Ja tehnyt toisin sanoen tilaa uusille... Eilen vietin nimittäin ihanan iltapäivän kaupoilla naapurinrouvan kanssa. Kiersimme mm. kenkäkauppoja etsien mulle uusia työkenkiä (joita ei löytynyt) ja ostaen ihan jotain muita kenkiä sekä uutta kesävaatetta :) Välillä kävimme tankkaamassa kahvilassa ihanat tomaattimozzarellaleivät.

Tänään vietimme miehen kanssa kahdestaan aamupäivän toisella kaupungilla ;) Nyt lykästi ja löysin ihanat työkengätkin! Tai noh, ihanat ja ihanat, eihän ne juuri eroa edellisistä, niin tiukat on meillä säännöt siitä, millaiset kenkien tulee olla, mutta löysin sopuhintaan hyvännäköiset, -laatuiset ja mukavat popot :) Lisäksi löysimme miehelle kivat chino-housut ja mulle ihanat pellava-chinot H&M:ltä hyvästä alesta. Mies maksoi, joten mikäs sen mukavempaa shoppailua, hih ;)
Lisäksi kävimme "enkelikaupassani" ja sieltä ostin keittiönpöydän vetolaatikkoon uuden nupin. Edellinenhän muutti makkarin lipastoon viime viikolla. En kyllä nyt ole nupin kauneudesta huolimatta ihan varma tästä uudesta tulokkaasta. Jotenkin se ei tule tosta yhtään hyvin esille... Mitäs mieltä te olette?




Vaatekaapin siivouksesta koitui se, että blogikirppikselle on tulossa vielä muutama vaatekappale myyntiin, pari juttua mieheltäkin muuten!
Muutaman jutun pidän vielä jemmassa kesän yli ja laittelen vasta syksyllä tyrkylle. Luulen, että nyt ei ketään kiinnosta neuleet tai villakangashousut ;)

En nyt lupaa mitään aikataulua blogikirppiksen suhteen, laittelen uutta tulemaan, kunhan kerkeilen, ehkä kuitenkin jo huomenissa... Joten älkää karatko kovin kauas ;)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Itselläni vielä huominen vapaa ja sää näyttäisi vihdoin ja viimein olevan taas paranemaan päin!

Terkuin Liisa

Ps. Voisko joku kertoa, miten kommenttilootan asetukset saa muutettua niin, että saan vastattua jokaiseen viestiin erikseen??!! Oisin tosi kiitollinen neuvosta :)

17 kommenttia:

  1. Mene sinne asetuksiin ja kommenttien asuksi "upotettu", sillä hoituu...en nyt muista noita sanamuotoja kuinka ne on, mutta kyllä sä fiksuna tyttönä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onnistui :) Olenpas mä fiksu tyttö ;)
      Olin kyllä tuolla käynyt jo tutkimusmatkoilla ja ajatellut, että se olisi toi upotettu, mutten ollut uskaltanut vielä kokeilla, kun pelkäsin, että jotain ihana KAMALAA tapahtuu ja en saa enää palautettua entiseen, heh ;D

      Poista
  2. Minusta tuo nuppi tulee tuossa kauniisti esille:)

    VastaaPoista
  3. Kun kirjaudut sisään bloggeriin, niin sieltä valitset ensin lisäasetukset, joka löytyy sieltä oikealta (sellainen nuoli alaspäin näytä blogi-linkin vaemmalla puolella). Sieltä siis valitset asetukset ja asetukset valikosta tekstit ja kommentit. Sieltä löytyy kommenttien sijainti, josta voi valita neljästä eri vaihtoehdosta. Mä oon ite valinnu omaan blogiini sen upotettu vaihtoehdon ja sillä tavalla saan ainakin itse vastattua jokaisen kommentin jälkeen erikseen. En tiedä noista muista vaihtoehdoista. Toivottavasti näillä neuvoilla saat kommenttiasetuksesi muutettua sellaisiksi kuin haluat. =)

    Ja kyllähän tuo nuppi sopii ihan kivasti tuohon vetolaatikkoon. Ihan kuin olisi siinä aina ollut. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Onnistuin! Toivottavasti onnistuu nyt uusilla asetuksilla tänne kommentointikin vanhaan malliin...

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos ihanaisesta kommentista ja hyvistä sisustusvinkeistä blogissani :) :)
    Onpas täällä ehtinut tapahtua paljon lyhyessä ajassa; kirppistelyä ja vaikka mitä! Tuo nuppi on suloisuuden huippu!
    Haleja ja aurinkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  6. Söpönenhän tuo nuppi on kuin mikä,ehkä vaan kestää vähän aikaa että silmäsi tottuvat uuteen tulokkaaseen;)
    Täällä on kanssa niin maan perusteelliset myllerrykset menossa taas kerran ja ihan kuin olis sotkupommi räjähtäny,miten voikin järjestyksen ystävä olla näin epäjärjestelmällinen,tää ei tajuu:D Aurinko on hellinyt täällä,rannalla ollaan ravattu ja niinpä mä toivottelen sinnekin kunnon rantsukelejä tai ainakin terdesellaisia<3

    VastaaPoista
  7. Tuo nuppihan on tuossa ihana...:)

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  8. Ihana nuppi ♥♥♥ Kivaa kesäst viikonloppua sin päi ♥

    VastaaPoista
  9. höööh, ihan tyhmää että oman blogilakkoni aikana olen missannut kaikki nuo sinun ihanat myynnissä olleet vaatteet :((( HÖÖÖH! mutta nopeat syö hitaat ja hyvä että meni kaupan :) mun mielestä tuo nuppi on söpö<3 munkin pitäisi nuppikaupoille astella, pari laatikkoa olisi sellaisia vailla :)

    Mukavaa viikonloppua kuitenkin sinne <3

    VastaaPoista
  10. Minäkin tykkään tuosta nupista. Saathan sinä sitten vaihdeltua niitä edestakaisin jos tympäännyt. Minäkin tykkään vaihdella noita nuppia paikasta toiseen ja vauvan hoitopöytään löysin ihanat norsunupit, hmm, niistä en ole muuten tainnut mitään kuvaa blogiini laittaakaan :)

    Eikös ole ihanaa siivota vaatekaappeja ja muita kaappeja kaikesta turhasta näin kesän kynnyksellä? Minäkin koitan tehdä sitä pikkuhiljaa, aina kun minimies antaa siihen mahdollisuuden ;)

    VastaaPoista
  11. Voihan nuppi...söpö se on! Minäkin keräilen noita nuppeja ja etenkin kaikki alelaarit pitää aina penkoa.

    VastaaPoista
  12. Tosi söpö nuppi, sopii mainiosti juuri tuohon! Mulla ois kans hankintalistalla nuppeja, aika moni tuunattava juttu niitä kaipailee..
    Ihanaa viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
  13. Ihana nuppi <3 Mä olisin laittamassa noita nuppeja kanssa joka paikkaan, kaapit vaan loppuu kesken ;)

    Harmi, jos huomenna laittelet kirppis tavaroita, ollaan nimittäin näillä näkymin lähdössä käymään mökillä -uudestaan. Edelliskerralla kun mentii leikkaamaan nurmikkoa, jäi bensat kotiin =D

    VastaaPoista
  14. Tosi kauniin nupin löysit!
    Ihanaa viikonloppua ystäväin!:)

    VastaaPoista
  15. Onpa teillä kaunista ja kaunis on blogikin! Haluan liittyä lukijaksi :-)

    VastaaPoista